Bildegalleri

STORETVEITHAGEN

Storetveithagen

Fantoft | Nytt boligprosjekt i grønne omgivelser like ved bybanen.

Kart med kartnålFantoftvegen 2, 5072 Bergen

Prisantydning fra

4 790 000 kr

Prisantydning til

11 800 000 kr

Totalpris fra

4 809 692 kr

Totalpris til

11 837 172 kr

 • Planlegging

  Ferdig

 • Salgsstart

  04.11.2022

 • Byggestart

  Q2-2023

 • Overtakelse

  Q2 2025 til Q2 2026

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Soverom
2 - 4
Internt bruksareal
63 - 138 m² (BRA-i)
Bruksareal
68 - 143 m²
Eksternt bruksareal
5 m² (BRA-e)
Innglasset balkong
5 - 11 m² (BRA-b)
Balkong/Terrasse
7 - 55 m² (TBA)
Eieform
Eier (Selveier)

Les mer om bruksareal her

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beskrivelse

Storetveithagen er et nytt og attraktivt boligprosjekt med spennende arkitektur, solrik beliggenhet og gode bokvaliteter.

Prosjektet består av 105 boliger fordelt mellom leiligheter og rekkehus. De nye boligene vil variere fra arealeffektive 2- roms på 46 kvm til fantastiske toppleiligheter på over 100 kvm. Boligene vil ha flotte og varierte planløsninger. Boligene er vestvendte med meget gode solforhold og egen privat balkong/terrasse. Her kan du både leve og bo godt i flotte omgivelser med nærhet til det meste du trenger. Her får du også gode grøntområder med flott utsikt ut over Storetveitmarken.

Prosjektet får en nydelig og sentral beliggenhet med Storetveitmarken og utallige turmuligheter som nærmeste nabo. Her bor du i landlige omgivelser, samtidige som det er kort avstand til alt av urbane kvaliteter. Storetveithagen ligger kun 250 meter fra bybanestoppet på Fantoft og banen tar deg til alt av restauranter, butikker og folkeliv i Bergen sentrum på et drøyt kvarter. Bor du i Storetveithagen har du kort avstand til alt av service og aktivitetstilbud. Meny og treningssenter har du like ved, og ønsker du et større utvalg av servicetilbud tar turstien rundt Tveitevannet deg bort til Sletten Senter. Her finner du et bredt utvalg av butikker, café, apotek og vinmonopol.

Turmulighetene i området er mange og varierte. Løvstakken, Nattlandsfjellet og Ulriken er gode alternativer for en tur i byfjellene. Like over veien har du populære Tveitevannet og ikke minst Storetveitmarken med sine 150 mål med friluftsområde. Disse fantastiske og grønne omgivelsene legger til rette for en aktiv tilværelse når du bor i Storetveithagen.

Storetveithagen blir et godt sted å bo både inne i og utenfor boligene. Meld din interesse allerede i dag og få informasjon om forhåndssalget.

Beliggenhet

Storetveithagen ligger midt i smørøyet, kun en kort gåtur unna Sletten senter, dagligvarebutikker, skole, idrettsanlegg, barnehage, bybanen, Gamlehaugen, Fantoft stavkirke og mye mer. Herfra kan du også gå opp på Løvstakken i vest og Landåsfjellet i øst. Vil du inn til sentrum, enten det er for jobb, konserter, forestillinger eller shopping, er det bare å spasere 250 meter bort til bybanestoppet på Fantoft, hoppe på bussen rett utenfor, sykle eller kjøre den korte veien inn.

Garasje/parkering

Fast plass i garasjeanlegg kan kjøpes for kr 450.000,- for utvalgte leiligheter. Se boligvelger/prisliste.

Ansvarlig megler

Markus Håland

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode282172360
Sist endret03. juli 2024 13:20
ReferanseWEB6.215001

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.