Bildegalleri

Storøykilen B3 Salgstrinn 1 - Bygg D, E, F & G

Fornebu/Storøykilen Kvartal 3 - Flott beliggenhet inn mot Nansenparken, 3-5roms leiligheter med flotte uteplasser!

Kart med kartnålStorøykilen Kvartal 3 - Dragehodesvingen 28-34, 1364 Fornebu

Prisantydning fra

5 295 000 kr

Prisantydning til

16 870 000 kr

Totalpris fra

10 324 240 kr

Totalpris til

21 836 940 kr

 • Planlegging

  -

 • Salgsstart

  -

 • Byggestart

  -

 • Overtakelse

  -

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Soverom
2 - 4
Internt bruksareal
68 - 129 m² (BRA-i)
Bruksareal
67 - 126 m²
Eieform
Andel

Les mer om bruksareal her

Visning

Velkommen til vårt visningssenter i Forneburingen 252, torsdager kl. 16-18 og søndager kl. 14-16.
Visningspåmelding

Beskrivelse

Matrikkel

Gnr. 41 bnr. 2555 i Bærum kommune

Adresse

Storøykilen Kvartal 3 - Dragehodesvingen 28-34
1364
Fornebu

Om prosjektet

Bebyggelsen på Storøykilen vil bestå av leiligheter og rekkehus, fordelt på seks kvartaler. Det er fokusert på å danne en helhet med gode sammenhenger mellom kvartalene og internt innenfor hvert kvartal. Tilsammen skal dette ivareta intensjonene om gode, estetiske kvaliteter og høyverdig samtidsarkitektur. Konseptet "Tett på byen, tett på naturen" er utviklet for Storøykilen og tar naturen tilbake slik den var før flyplassen eksisterte. Området skal underbygge og dyrke det stedskarakteristiske og frodige. Konseptet inkluderes i både landskapsarkitekturen og bygningsarkitekturen. Sistnevnte i form av bruk av naturlige materialer og farger i naturpaletten, frodige taklandskaper og store vinduer som tar naturen inn i inngangspartiene og leilighetene. Det er fokus på intime, grønne gløtt, sikt og utsikt til omkringliggende grøntområder i tillegg til kontakt med de grønne gårdsrommene.

Storøykilen Kvartal 3 vil bestå av fire bygg, D, E, F og G som tilsammen innehar 24 leililgheter,- noen over to plan. Kvartalet har en flott beliggenhet med Nansenparken som nærmeste nabo. I vest ligger Kvartal 2 med felleslokalet i bygg B samt Torget,- en koselig møteplass for store og små beboere.

Storøykilen Kvartal 3 vil sammen med Kvartal 2 bli organisert som ett borettslag, Eplerosen borettslag. Eplerosen borettslag vil bestå av totalt 88 leiligheter. Å bo i et borettslag er supert for deg som selv skal bo i leiligheten. For ren utleie er borettslagsleiligheter ikke egnet.
I dette borettslaget kan du selv velge om du vil ha fellesgjeld eller ikke. Borettslaget etableres med en andel fellesgjeld som utgjør inntil 50 % av kjøpesummen. Kjøper kan innfri hele, eller deler av andel fellesgjeld, allrede ved innnflytting.

Trenger du en snarvei inn i boligmarkedet?
OBOS tilbyr OBOS Bostart og OBOS Boligbytte i flere prosjekter. Med Bostart kan du kjøpe en helt ny bolig til en lavere pris enn markedspris - mot at OBOS får retten til å kjøpe den tilbake. Med Boligbytte kan du kjøpe ny bolig av oss, mot at OBOS kjøper din gamle til markedspris. Les mer om kjøpsalternativene på våre nettsider, eller kontakt prosjektselger for informasjon om dette konkrete prosjektet.

Om området

På Fornebu trives folk. Her har du park og turstier rett utenfor døren, og samtidig kort vei til byliv med butikker, kafeer og levende møteplasser. Du blir en del av et urbant, fremtidsrettet og bærekraftig nabolag i stadig utvikling. Strekningen fra Nansenparken og ned til populære Sjøflyhavna kro blir bundet sammen av butikker, serveringssteder, lekeplasser og hyggelige steder å slå seg ned. Området rundt kjøpesenteret Fornebu S skal bli et levende byrom med restauranter, kafeer og servicetilbudene du trenger i det daglige. Her kommer også T-banens endestasjon. Det særegne området rundt det gamle flytårnet er allerede en arena for kunst og kreativitet. Det skal utvikles videre i samme ånd. Her er planen å utvikle et verdenskjent Street Art-galleri, bibliotek, sal for intimkonserter, vinbar og restauranter - for å nevne noe. Litt nord for Flytårnet ligger Telenor Arena, som mange allerede kjenner som et sted for store idrettsarrangementer, konserter, messer og eventer. Her er det planer om å skape et idrettssentrum, der håndball, volleyball, turn, basket og en rekke andre grener skal få en plass.

Vi i OBOS vil at de nye boligområdene på Fornebu skal være et fremtidsrettet utstillingsvindu. Vi har høye ambisjoner når det gjelder bærekraft og vi har som mål å bygge mer klimavennlige bygg. Men vel så viktig er den sosiale bærekraften. Å bo i et område i utvikling betyr at du som beboer kan være med på ferden. På Fornebu legger vi til rette for at ideer og initiativ fra beboerne kan realiseres, og at store og små midlertidige prosjekter kan vokse frem. Vi vil skape bomiljøer som legger til rette for nye bekjentskaper, nye venner og nye opplevelser i dette helt unike området ved Oslofjorden.

På Fornebu får du mye mer enn bare en leilighet. Du får sju kilometer strandlinje, to naturreservater, kyststi og park. Nansenparken tar opp i seg historien, med flere bevarte elementer fra tiden da Fornebu var flyplass. Stranden på Storøyodden ligger der flyene tok av i sin tid, og er opparbeidet og godt tilrettelagt for store og små. Friområdene på Fornebu er på til sammen 300.000 kvadratmeter, og gir uendelige muligheter for tur, trening eller avkobling. Du får en hverdag med enkel tilgang på natur og byliv, med både fuglereservat og kafeer i nærmiljøet. Det er lett å komme seg til og fra med kollektivtransport, og enda enklere blir det når T-banen kommer om noen år. Å bo ved vannet, men samtidig urbant og sentralt, er en drøm for mange. På Fornebu kan du gjøre akkurat det.

Slik blir boligene

I Kvartal 3 bygges det 3, 4- og 5-romsleiligheter,- noen over to plan. Alle boligene leveres med smarthus-løsning fra Eaton og har ambisjon om BREEAM, very good sertifisering. Store vinduer, god takhøyde og fine, private utplasser er vektlagt og leilighetene får god standard som enstavs, lyspigmentert eikeparkett, bad som er flislagt med store, lyse fliser og praktiske kjøkken med innredning fra Drømmekjøkkenet.

Fellesarealer

Store, fine fellesareal vakkert opparbeidet og beplantet med busker og trær, fiine gangstier, regnbed, koselige møteplasser og flere lekeplasser.

Parkering

Alle leiligheter i Kvartal 3 kan kjøpe en garasjeplass i det felles, underjordiske garasjeanlegget som har adkomst under Kvartal 1, Bygg Vest. I Kvartal 3 er det kun bygg D som har heisadkomst til kjellerarealet. Beboere i hus E, F og G får adkomst via heis i nabobygg eller via utvendig trapp.

Kvalitet, standard og tilvalg

Leilighetene i Storøykilen er tegnet med fokus på god plassutnyttelse og smarte løsninger. Et gjennomtenkt hjem med praktiske løsninger. Det vil være mulig å gjøre tilvalg/endringer i en tidsbegrenset periode.

Oppvarming

Leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme. Elektrisk eller vannbåren i baderom. Fjernvarme fra Oslofjord Varme.

Energimerking

Minimum bokstav C.

Innflytting

Selger tar sikte på å overlevere leilighetene i løpet av 4. kvartal i 2024, men tidsperioden er ikke endelig. Endelig overtagelsesperiode vil bli satt når vedtak om byggestart foreligger. Kjøper vil få endelig dato og klokkeslett for nøkkeloverlevering minimum 10 uker før innflytting.

Fellesgjeld/lånevilkår

Fellesgjelden er et annuitetslån som løper over 40 år og har 5 års avdragsfrihet. Lånet har flytende rente som pt har rentesats 3,55 %. For kjøpere som ønsker å beholde hele eller deler av felleslånet vil månedlig felleskostnad bestå av driftskostnader + rentekostnader på fellesgjelden, regnet fra gjeldende rentesats. Det 6. året etter overtagelse begynner avdragene på andel fellesgjeld å løpe og månedlig felleskostnad vil øke. Prislisten har egen kolonne som viser stipulert felleskostnad fra år 6. Endring i rentesatsen vil medføre endrede kapitalkostnader og dermed endringer i felleskostnadene.
Et annuitetslån er et lån som nedbetales med like store terminbeløp, helt til lånet er innfridd. I begynnelsen er derfor avdragsdelen liten, mens rentedelen er stor. Etter hvert som lånet reduseres stiger avdragsandelen og renteandelen blir mindre.
Det er mulig å innfri fellesgjelden helt eller delvis, gjennom OBOS IN-ordning.

Beliggenhet

kart
Logo

OBOS Fornebulandet AS

Slik kontakter du oss
Bilde av megler Jenny N. Grüner Brinch

Jenny N. Grüner Brinch

Prosjektselger

Bilde av megler Erik Tharaldsen

Erik Tharaldsen

Prosjektselger

Storøykilen Utvikling AS

Utbygger

Annonseinformasjon

FINN-kode276615154
Sist endret22. juni 2024 00:36
Referanse835229002

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.