Bildegalleri

Husnes

Troåsen Terrasse

6 stk. solgt - 10 lekre terrasseleiligheter med nydelig sjøutsikt, sentral beliggenhet og god planløsning!

Kart med kartnålTroåsen Terrasse, 5460 Husnes

Prisantydning fra

5 199 000 kr

Prisantydning til

5 490 000 kr

Totalpris fra

5 213 170 kr

Totalpris til

5 504 170 kr

 • Planlegging

  09.09.2022

 • Salgsstart

  09.09.2022

 • Byggestart

  Mars 2023

 • Overtakelse

  Sommeren 2024

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Primærrom
100 - 116 m²
Bruksareal
104 - 121 m²
Eieform
Eier (Selveier)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Heis
Garasje/P-plass
Balkong/terrasse
Bredbåndstilknytning
Utsikt

Enheter i prosjektet

Sorter etter

Nedoverpil

Visning

På visningsdagen blir det tilgang til eiendommen via Rustene.
Visningspåmelding

Beskrivelse

KUN 4 STK. LEDIG: Ferdigstillelsen nærmer seg og vi har derfor en VÅRKAMPANJE som følger: Ved kjøp før 15 mai får du inkl. vannbåren varme til en verdi av kr 145.000,-

Her er det etter "første mann til mølla"-prinsippet som gjelder, leiligheten blir solgt til den som legger inn budet først.

Troåsen Terrasse ligger sentralt plassert i nærhet av Husnes sentrum med flott natur og gode servicetilbud like i nærheten.

Prosjektet er utformet med vekt på funksjonelle og praktiske forhold for å utforme en optimal planløsning på leilighetene i prosjektet. Det er også verdt å merke seg at samtlige leiligheter har egen parkeringsplass i garasjeanlegg, terrasse på ca. 40 kvm. og tre soverom. Her kan man med andre ord finne seg godt til rette dersom man flytter fra enebolig.

Det er også en solid og lokal utbygger kjent for de aller fleste i kommunen. Teigen Bygg & Trelast er synonymt med solid og trygg leveranse og har vært den ledende aktøren i markedet gjennom flere år. De har gjennom denne posisjonen gjort seg kjeng ro å ivareta sine kunders interesser og nyter godt av lange relasjoner til både kunder og leverandører.

Prosjektet består av totalt 10 leiligheter. Byggestart var i mars 2023 og ferdigstillelse vil bli sommeren 2024.
Leilighetene har alle en tiltalende planløsning og inneholder følgende:
-Entré/gang, bad, tre soverom stue med åpen kjøkkenløsning og ca. 40 m² sør-vest vendt terrasse

Beliggenhet

Eiendommen har nydelig beliggenhet på Røssland med flott sjøutsikt og gode solforhold. Det er gangavstand til Husnes sentrum, idrettsanlegg, barnehage, barne- og ungdomsskole.

Det er også en badestrand like ved eiendommen og ellers flotte turområder i området.

Garasje/parkering

Inkludert i kjøpesummen medfølger en parkeringsplass i lukket garasjeanlegg. Parkeringsplassen er tilrettelagt for EL-billader. Parkeringsplassen vil bli tinglyst som tilleggsdel for den enkelte seksjon. Det er i tillegg 3 stk ekstra parkeringsplasser som kan kjøpes for kr 180 000,- per stykk.

Det vil også være felles gjesteparkeringspass i carport.

Konstruksjon

Leveransen utføre i henhold til gjeldende tekniske forskrifter. For dette prosjektet er den gjeldende tekniske forskriften TEK17. Etasjeskille og veggskille blir utført i betong/betongelement. Bæring av stålsøyler i gavl. Enkeltsøyler i husværene. Yttervegger blir levert i hovedsak i betong kledd med fasadeplater, femte etasje blir reist i treverk og kledd med fasadeplater. Terrassedekke blir belagt med betongheller, rekkverk i glass og fasadeplater med tett takoverbygg på deler av terrasse.

Organisasjonsform

Selger har på vegne av sameie anledning til å stifte og å inngå bindende forretningsføreravtale med 6 mnd oppsigelse.

Kjøperne vil bli innkalt til oppstartsmøte hvor nytt styre blir valgt, samt en gjennomgang av sameiets budsjett, vedtekter og ev. husordensregler.

Lokalleie i forbindelse med møte og ev. gebyr for registrering i Brønnøysund faktureres sameie ved overtakelse ev. via startkapital.

Utkast til driftsbudsjett for første driftsår er utarbeidet av selger og kan fås ved henvendelse til megler.
Budsjett vil også være vedlegg til kjøpekontrakt. Det tas forbehold om endringer i budsjettpostene og fellesutgiftene.

Stipulering av budsjett samt stifting av sameiet anses ikke som eiendomsmegling og omfattes dermed ikke av den sikkerhetsstillelse/ansvarsforsikring som gjelder i eiendomsmeglingsloven.

Kostnader med eiendommen som ikke knytter seg til den enkelte bruksenhet, skal hovedsakelig fordeles mellom sameierne etter sameiebrøken.

Det vil bli stiftet sameie før overtagelse av eiendommen. Det er derfor ikke tatt stilling til om det skal benyttes ekstern forretningsfører (Vestbo, Haubo, BOB, OBOS eksempelvis) eller om sameiet selv skal foreta dette. Sameiet vil bestå av de 10 seksjonene i bygget som til sammen vil bli ett formelt sameiet. I forbindelse med stiftelse av sameiet må det innbetales kr. 4.000,- pr. seksjon

Prisinformasjon

Fra kr. 5.149.000,-+ omk. til kr. 5.390.000,-+omk.
Prisliste med oversikt over pris ler leilighet ligger ved prospektet.
Boligene selges til faste priser. Selger står fritt til å endre prisene på usolgte boliger uten forutgående varsel, når selger finner dette hensiktsmessig.
Det vises for øvrig til prislisten.

Betalingsbetingelser

Innen to uker etter at signering av kjøpekontrakt har funnet stes, skal 10 % av kjøpesummen innbetales til megles klientkonto som forskudd. Resten av kjøpesummen og alle omkostninger skal være innbetalt til meglers klientkonto senest siste arbeidsdag før overtakelse. Dersom selger skal disponere forskuddet plikter de å stille § 47 garanti etter Bustadoppføringslova.

Det forutsettes at skjøte tinglyses på ny eier. Dersom kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg må det tas forbehold om dette i bud.
Ved eventuell forsinket betaling gjelder lov om forsinkelsesrenter av 17.12.1976 nr. 100.

Salgsbetingelser og kjøpetilbud

Eiendommene selges etter reglene i Bustadoppføringslova.

Selger forbeholder seg retten til å forkaste eller anta ethvert kjøpstilbud uten å måtte begrunne dette. For øvrig kommer gjeldende lovgivning til enhver tid til anvendelse.

Bustadsoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når boligene er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fasteiendom av 3.juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter Bustadoppføringslova.

Tomt

Utvendig vil prosjektet bli overlevert med asfaltert vei og parkering i felles garasjeanlegg under 5 etasje.
Det vil bli levert med opparbeidet areal med lekeplass og utvendig felles avfallsbod. Selger tar forbehold om detaljendring i forbindelse med utomhusplan/situasjonsplan.

Oppvarming

Leilighetene vil bli levert med Nibe 470F varmepumpe / ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og radiatorovn i stue. Varmekabler på bad og innvendig bod.

Energimerking

Selger har ikke energimerket bygningen enda da det som kjent er tidlig i prosjekteringsfasen. Karakterskalaen strekker seg fra A (best) til G (dårligst). De aller fleste boliger vil ikke få toppkarakter. Nye boliger som tilfredsstiller byggeforskriften i dag, vil normalt få C eller D. Når en bolig selges før den er ferdig bygget skal selger oppfylle plikten ved å garantere for energi- og oppvarmingskarakter og lage fullstendig energiattest ved ferdigstillelse. Energimerking er under innhenting fra selgers side.

Vedtekter

Det foreligger utkast til vedtekter som ligger ved i salgsoppgaven.

Adgang til utleie

Det er kun en bruksenhet som selges. Ingen restriksjoner utover generelt krav om radonmåling ved utleie. Eierseksjonsloven § 24 beskriver begrensinger vedrørende korttidsutleie av boligseksjoner. Det foreligger per i dag ikke vedtekter ettersom sameiet er stiftet, og en tar således forbehold om at det kan komme restriksjoner fra sameiet vedrørende uleie.

Ferdigattest / Brukstillatelse

Selger er ansvarlig for å fremskaffe midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest innen overtagelse.

Kjøper har heller ingen plikt til å overta eller innbetale oppgjør før midlertidig brukstillatelse foreligger.

Det er ulovlig å ta boligen i bruk før ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse foreligger. Å bebo uten brukstillatelse kan medføre krav om utflytting og eventuelle bøter fra kommunen. Ved å velge å overta stopper eventuelle krav om dagbøter.

Hvitvaskingsregelverk

I henhold til Hvitvaskingsloven har meglerforetaket plikt til å gjennomføre kundetiltak (ID kontroll, kontroll av reelle rettighetshavere, mv). Kundetiltak skjer løpende og vil blant annet gjennomføres når handel inngås og ved gjennomføring av oppgjøret, samt dersom det foreligger mistanke om hvitvasking eller terrorfinansiering.

Dersom kundetiltak ikke kan gjennomføres, skal meglerforetaket ikke gjennomføre transaksjonen med kjøper. Ved meglerforetakets avvikling av kundeforholdet, vil avtalen mellom partene være bindende, men meglerforetaket kan ikke bidra i gjennomføringen av handelen. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Meglerforetaket er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim.

Diverse

For mer detaljert informasjon om standard i prosjektet henvises det til nøkkelinformasjon fra selger som ligger ved i prospektet.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Byggestart var i mars 2023, ferdigstillelse vil bli sommeren 2024.

Kjøkken

Kjøkken blir levert fra Norema. Integrerte kvitevarer og komfyrvakt er inkludert i leveransen.

Bad

Baderom vert levert med våtromsbelegg på gulv og baderomsplater på vegg. Vegghengt toalett og baderomsseksjon 120 cm med speilskap.

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til bolig (blokkbebyggelse) i henhold til gjeldende reguleringsplan. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. ligger vedlagt i salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Ansvarlig megler

Bente Faksnes

Beliggenhet

kart
Logo

EiendomsMegler 1 Stord

Vi loser deg trygt gjennom hele boligsalget

Annonseinformasjon

FINN-kode272341390
Sist endret03. mai 2024 10:52
Referanse2708225141

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.