Bildegalleri

Ringve Pluss Hus C

Nye selveierleiligheter med flott beliggenhet på Lade| Plusskonsept| Moderne| Lettstelt| P-kjeller| Heis | Kun 6 ledige

Kart med kartnålHaakon VII's gate 4, 7041 Trondheim

Prisantydning fra

3 500 000 kr

Prisantydning til

12 000 000 kr

Totalpris fra

3 522 390 kr

Totalpris til

12 043 810 kr

 • Planlegging

  vår 2022

 • Salgsstart

  Mars 2022

 • Byggestart

  Bygging igangsatt

 • Overtakelse

  Andre halvår 2024

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Soverom
1 - 2
Internt bruksareal
44 - 125 m² (BRA-i)
Bruksareal
47 - 130 m²
Eksternt bruksareal
2 - 5 m² (BRA-e)
Balkong/Terrasse
8 - 16 m² (TBA)
Eieform
Eier (Selveier)

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Heis
Takterrasse
Garasje/P-plass
Fellesresepsjon
Balkong/terrasse
Kabel-TV
Turterreng
Utsikt
Sentralt

Utvalgte enheter

Bilde av utvalgt enhet

Flott sørvendt toppleilighet | 3-roms med romslig stue/kjøkken | Stor balkong med mye sol

Flott sørvendt toppleilighet | 3-roms med romslig stue/kjøkken | Stor balkong med mye sol

6 431 560 kr

4. etasje2 soverom

Enheter i prosjektet

Sorter etter

Nedoverpil

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.Visningspåmelding

Beskrivelse

Hus C på Ringve Pluss får en skjermet beliggenhet og særdeles flotte fasader i teglstein. Bygget består av 32 selveierleiligheter hvor alle leilighetene får balkonger eller private uteplasser i tilknytning til leiligheten.
Interiøret er moderne og prosjektet presenterer 3 ulike innredningskonsepter som man kan velge mellom.

Kort om eiendommen

TA KONTAKT FOR BYGGEPLASSVISNING

På Lade planlegges det noe helt unikt. I og rundt det gamle Autronicabygget skal det komme nye boliger i det som blir Trondheims første - og Selvaag Boligs største - satsing på Plussboliger®.

I Ringve Pluss tror vi livet blir godt. Her har du nærhet til shopping og
kollektivtransport, du bor en kort spasertur fra marka og fjorden, og du
bor litt som på hotell!

Det skal i tillegg til leilighetene bygges et serviceområde som du som Plussbeboer har eksklusiv tilgang til. Her finner du kaffebar med ferske aviser, et velutstyrt trimrom, to gjesterom, møterom, selskapslokale med storkjøkken og en betjent resepsjon.

Serviceområdet betjenes av heltidsansatt vert eller vertinne, som legger til rette for at du skal få en enklere hverdag.

Ved å kombinere service og opplevelser legger Selvaag Pluss forholdene til rette for en innholdsrik og bekymringsfri hverdag. Med en Plussbolig® får du noe av servicen fra hotell inn i boligen. Du har tilgang til et serviceområde med bemannet resepsjon, trivelig lobby, peisestue, bibliotek, gjesterom, treningsrom med profesjonelt utstyr, møterom, selskapsrom og velutstyrt kjøkken i tillegg til et grovkjøkken.

Vertskapet er daglig tilstede i resepsjonen, og holder orden på serviceområdet, organiserer alle tilbud, tilrettelegger og bistår med praktisk hjelp - enten det er hus- eller velværetjenester.

Eksempler på oppgaver vertskapet tar på seg:
. Ferie og fraværservice: tilsyn av din bolig ved ferie og reiser vanne blomster og oppbevaring av post og aviser
. Enkle budtjenester, mottak av pakker og post
. Hente og levere til renseri og skomaker.
. Gaveinnpakking til jul og spesielle anledninger
. Koordinere utleie av el-biler/el-sykler/gjesteleiligheter
. Nøkkeloppbevaring
. Koordinere og tilrettelegge for nabotreff, med servering
. Beboerkommunikasjon (Pluss App og nyhetsbrev)
. Formidling av tjenester, for eksempel vaktmester, håndverker, fysioterapi, helsehjelp, hudpleie eller trening.

TENK DEG ET LIV I PLUSS
Det har blitt sent på kvelden idet du låser deg inn i leiligheten, to uker etter du dro på ferietur. Du rakk ikke matbutikken på veien hjem, men du finner ferskt brød på kjøkkenet og melk og pålegg i kjøleskapet. Plantene er like friske som da du dro, og i garderoben henger rene og nystrøkne skjorter.
- Akkurat slik kan det være

Innhold

32 selveierleiligheter
2 - og 3-roms leiligheter
42-125 kvm

Standard

Alle leilighetene leveres med kvalitetskjøkken fra HTH, med integrerte hvitevarer og godt med plass. Her kan man velge mellom tre forskjellige farger på kjøkkenfrontene uten tillegg i pris.

Det leveres 1-stavs lys eikeparkett i entré, soverom, stue, kjøkken og bod.

På bad og entré leveres downlights som belysning i himling. Det kan også leveres downlights i tak på stue, kjøkken og soverom, mot tillegg i pris.

Baderommet leveres med 60x60 flis på gulv (10 x10 i dusjsone) og 30x60 på vegg. Farge iht. konsept.

Ringve Pluss har fått hjelp av Arktitektværelset til å tegne ut tre innredningskonsepter med matchende fargevalg, fliser og kjøkkenfronter. I tillegg til disse tre kostnadsfrie valgene, har man en tilvalgsmeny som gir mulighet for ytterligere skreddersøm av egen bolig.

Bygningsinformasjon / byggemåte

BÆRESYSTEMER
Hovedbæresystem i stål og betong. Etasjeskiller leveres hovedsakelig i betong. Det blir synlige V-fuger i himlingene.

FASADER
Fasaden er utformet med mørk teglstein og mørke fasadeplater.

YTTERTAK
Takkonstruksjonen isoleres og dimensjoneres i henhold til gjeldende forskrifter. Det legges to lag taktekking med fall til sluk. For balkonger vil det legges tremmegulv i henhold til angivelse på plantegning.

HIMLINGER
Generell takhøyde i rom for varig opphold er ca. 2,6 m. Det må påregnes lokale nedforinger og/eller innkassinger i himlinger for tekniske installasjoner. Øvrige rom vil ha lavere takhøyde. Det leveres listefritt i leilighetene mellom innervegg og
tak.

VINDUER/BALKONGDØRER/SKYVEDØRER
Leveres med aluminumskledning utvendig. Balkongdører leveres med knappevrider innvendig. Ved FG-krav til balkongdører vil det leveres innvendig nøkkel.

Oppvarming

Det vil bli levert vannbåren gulvvarme. På baderomsgulv
leveres elektrisk gulvvarme.

Beliggenhet

Bo i rolige omgivelser med nærhet til natur- og grøntområder. Her er det korte avstander til barnehager og skoler, idrettsanlegg, butikker, offentlig kommunikasjon og restauranter. Med en helt ny bolig på Lade kan du bare lene deg tilbake og nyte en enklere hverdag.
Romantiske spaserturer langs Ladestien, rekreasjon og harmoni i Ringve botaniske hage, avkjølende svømmeturer i Korsvika, shopping i Haakon VIIs gate eller et deilig måltid på «nye» City Lade
- alt finner du i nabolaget på Lade.

Lade bydel kan i særdeleshet trekkes frem som en attraktiv bydel. Av fortrinn kan nevnes nærhet til sentrum, stort butikkutvalg, gode bussforbindelser, og flotte rekreasjonsalternativer. Dette gjelder både om du velger å gå, sykle, ta bussen eller bilen.
Store kjøpesentre som City Lade, Lade Arena og Sirkus Shopping muliggjør varierte innkjøp på ett og samme sted.
Frister det med en tur til sentrum er det kort vei både med sykkel, bil eller buss. På godværsdager er det et yrende folkeliv i Nordre gate, mens kveldskosen med venner og kjente kan på Solsidens uterestauranter - eller kanskje Credo på Lilleby eller restaurantrekken
på «nye» City Lade.
I Korsvika som ligger nordøst for Lade gård, en kort spasertur fra Ringve Pluss, er mulighetene gode for badeliv, grillmat og solbading.
Også Ringvebukta kan friste med gode bademuligheter eller kanskje du heller vil nyte sjøutsikten fra Sponhuset med god mat og drikke til. Og ønsker du en stemningsfull stund i umiddelbar nærhet, er den botaniske hagen til Ringve Museum midt i blinken. Parken byr
på til dels eksotisk fauna av planter og blomster fra en rekke land, samt naturstier og små tjern med gode muligheter for minneverdige sanseinntrykk.

Parkeringsforhold

Ringve Pluss planlegges med felles sammenhengende garasje under bakken. Plassene organiseres som en anleggseiendom. Parkeringsplassene tildeles av utbygger før innflytting. De plassene som ikke blir tildelt, selges for kr 495 000 kr + dokumentavgift kr. 1.120,- pr. p-plass.

Beliggenhet

kart
Logo

EiendomsMegler 1 Nybygg

Vi loser deg trygt gjennom hele boligsalget

Annonseinformasjon

FINN-kode253184814
Sist endret23. mai 2024 08:02
ReferansePFS-49220031

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.