Bildegalleri

Sørumsand Verksted

Verkstedhagen/ Sørumsand Sentrum

Verkstedhagen| Innflytting Q4 2024! Husbankfinansiering*, rente fra 4,64%| DelEie*| 150 m til togstasjon!

Kart med kartnålBekkedroga 10, 1920 Sørumsand

Prisantydning fra

3 800 000 kr

Prisantydning til

10 700 000 kr

Totalpris fra

3 838 434 kr

Totalpris til

10 748 578 kr

Kort om prosjektet

Velkommen! Leilighetene på Verkstedhagen selges med mulighet for Husbankfinansiering! Husbanken tilbyr rente fra 4,64% pr. 01.06.24*. Benytte egen bank? Vi bygger energiklasse B, noe som kvalifiserer grønt boliglån*. Vi tilbyr OG DelEie* gjennom COO*. Ta kontakt!

 • Planlegging

  Vinter/ vår 2021

 • Salgsstart

  Sommer 2021

 • Byggestart

  Vinter 2023

 • Overtakelse

  Høst/ vinter 2024

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Soverom
2 - 3
Antall etasjer
5
Primærrom
53 - 124 m²
Bruksareal
53 - 124 m²
Eieform
Eier (Selveier)
Energimerking
B - Mørkegrønn

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Balansert ventilasjon
Takterrasse
Hage
Kabel-TV
Turterreng
Sentralt
Heis
Gjesteparkering
Vaktmester-/vektertjeneste
Bredbåndstilknytning
Lademulighet
Garasje/P-plass
Balkong/terrasse
Utsikt

Enheter i prosjektet

Sorter etter

Nedoverpil
EnhetEtasjeP-romSoveromTotalpris
A-101157 m²24 087 722 kr
A-102161 m²23 987 402 kr
A-206260 m²24 027 272 kr
A-207254 m²23 926 372 kr
A-208279 m²25 731 474 kr
A-302362 m²24 288 872 kr
A-303356 m²23 926 602 kr
A-306360 m²24 228 498 kr
A-308379 m²25 831 474 kr
A-401457 m²24 528 034 kr
A-403454 m²24 027 538 kr
A-405460 m²24 327 272 kr
A-502576 m²25 931 010 kr
A-503595 m²38 733 986 kr
B-105166 m²24 329 426 kr

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beskrivelse

Verkstedhagen

 • Vis a vis Sørumsand stasjon! 150 m til perrongen!
 • Gjesteleilighet*
 • Mulighet for Husbankfinansiering*! Rente fra 4,64% pr 01.06.24.
 • Mulighet for DelEie gjennom COO*!
 • Mulighet for grønt boliglån*! Vi bygger energiklasse B!


Fordeler ved å kjøpe nytt:

 • Fastpris. Du trenger ikke bekymre deg for budrunde!
 • Lave omkostninger. Du betaler kun dok.avgift av tomteverdien!
 • Lave energikostnader. Vi bygger byggene i energiklasse B! Energiklasse B betyr at beregnet energiforbruk til oppvarming og varmtvann reduseres med ca 1.500 kWh pr år for en bolig på 75 kvm.
 • Lave renteutgifter. Ønsker du ikke husbankfinansiering kan energiklasse B gi deg grønt boliglån, som igjen kan gi bedre lånebetingelser*.
 • Lave vedlikeholdskostnader. En ny bolig har lave vedlikeholdsutgifter.


Leilighetene på Verkstedhagen selges med mulighet for HUSBANKFINANSIERING*! Rente fra 4,64% pr 01.06.24*!

Leilighetene på Verkstedhagen er kvalifisert for svært gunstig finansiering gjennom Husbanken. Som kjøper på Verkstedhagen får du mulighet til å søke finansiering på inntil 85% av kjøpesum til en av markedets gunstigste boliglånsrenter. Husbanken tilbyr nominell rente fra kun 4,64% pr. 01.06.24.* Se regneeksempler i nederst i annonsen (forbehold om feil og endringer).

* Finansiering gjennom Husbanken forutsetter innvilget lånesøknad, se www.husbanken.no for mer info. Husbanken utfører kredittvurdering av kjøper på lik linje med øvrige finansinstitusjoner. Merk at man som kjøper står helt fritt til valg av finansieringskilde/ finansinstitusjon/ bank. Det tas forbehold om endringer i husbankens lånevilkår/ lånebetingelser mm.

Ta kontakt i dag for mer informasjon om Husbankfinansiering på Verkstedhagen!

Leilighetene på Verkstedhagen selges med mulighet for DelEie gjennom COO*! FOR DEG SOM HAR BETALINGSEVNE MEN MANGLER EGENKAPITAL.

Har du inntekt og betjeningsevne, men mangler deler av egenkapitalen som skal til for å kjøpe bolig? Da kan du kjøpe boligen sammen med COO.

Med DelEie trenger du ikke å la mangel på egenkapital stå imellom deg og boligdrømmen. DelEie er optimalt og relevant for både nyetablerere og re-etablerere. COO bidrar med inntil 70% av egenkapitalen, slik at kravet om egenkapital enklere kan innfris. COO investerer da den egenkapitalen du evt. mangler og blir medlåntaker med deg i boliglånet ditt. Gjennom avdrag og forventet prisutvikling vil du gradvis spare deg til større egenkapital og eie hele boligen så snart du er klar for det. Les mer om COO på deres hjemmeside: https://www.coo.no/

Ta kontakt med oss om dette kan være aktuelt for deg! Ta kontakt på tlf. 958 11 579 mail odd.egil @ coo.no. Forutsetter innvilget søknad hos COO.

Velkommen til Verkstedhagen!
Her bor du solrikt og sentralt, vis a vis Sørumsand stasjon, med umiddelbar nærhet til alt et idylliske tettstedet har å by på. I grønne omgivelser mellom Sørumsand Verksted og villabebyggelsen i Bekkedroga finner du boligprosjektet Verkstedhagen.

Her kombineres moderne arkitektur med smarte planløsninger og flotte utearealer. Leilighetene kommer i ulike størrelser og appellerer til de fleste aldersgrupper og livssituasjoner. Felles for alle de cirka 100 leilighetene er den unike beliggenheten, de gode solforholdene og det grønne, koselige utomhusanlegget.

Verkstedhagen består av flere frittstående bygg, noe som gjør at det finnes mange attraktive hjørneleiligheter. Det er vektlagt store, gode oppholdsrom og tidsriktige løsninger. Leilighetene blir luftige med høyt under taket, får vannbåren gulvvarme i oppholdsrom og store vindusflater for mye lys. I tillegg etableres egen gjesteleilighet for beboerne, vaskeplass for bil og sykkel, samt egne parkeringsplasser for gjester.

Ta kontakt for mer informasjon!

Se boligvelger på vår nettside:
https://verkstedhagen.no/bygg-a/
https://verkstedhagen.no/bygg-b/
https://verkstedhagen.no/bygg-c/

Kontakt Bente Jensen, bente @ sdas.no, +47 908 38 413 eller Amanda Solbak, amanda @ sdas.no, +47 480 61 914 for mer informasjon. Vi tar gjerne en samtale med deg!

Unik beliggenhet, unikt prosjekt...

Ønsk gjestene velkommen!

Hva med å invitere til middag i din nye leilighet? Får du kanskje besøk langveisfra? I bygg B finner du Verkstedhagens gjesteleilighet. Denne er lett tilgjengelig fra 1. etasje med egen inngang. Her kan du tilby gjestene dine en flott og arealeffektiv leilighet på 24,5 kvm. Leiligheten er også ypperlig dersom du ønsker hjemmekontor.
Utstyrt med eget minikjøkken, bad og seng i moderne og hyggelige omgivelser, har gjestene alt de trenger for et komfortabelt opphold. Gjennom enkel booking kan gjestene trekke seg tilbake og nyte hotellfølelsen. Med opparbeidet gjesteparkering i umiddelbar nærhet er det bare å ønske gjestene velkommen.

Jobb i komforten av ditt eget hjem!

Sitter du i åpent kontorlandskap, men skal ha møte? Kanskje ønsker du å sitte i andre omgivelser enn på arbeidsplassen? Flere og flere tyr til hjemmekontor, og på Verkstedhagen har du alt du trenger til en effektiv arbeidsdag i komforten av ditt eget hjem! Bor du i 3- eller 4-roms leilighetene, kan du enkelt gjøre om et av soverommene til ditt eget private – og personlige – hjemmekontor. Alternativt kan du booke en dag i Verkstedhagens gjesteleilighet. Her kan du arbeide i ro med god plass og gode lysforhold, og passer dermed perfekt til en fullbooket dag med møter. Enkel å booke er den også!

Sosialt rundt grillplassen

Omgitt av Verkstedshagens flotte grøntområder, kan du nyte rolige ettermiddager og helger rundt den felles grillplassen som opparbeides i boligparken. Grillplassen er til disposisjon for alle beboere, og er ypperlig for å samle kjente og kjære, men også for å utfordre grillkunnskapene.Med grill og god benkeplass tilgjengelig, legges det her opp for sosiale sammenkomster og tilberedning av herlig grillmat. Måltidene kan nytes på de grønne plenene i solrike omgivelser, i leiligheten, eller på en av de flere sittearealene i området.

Skinnende ren bil

Ønsker du en skinnende ren bil, men ofte havner bakerst i køen på bilvasken? Det trenger du neppe å bekymre deg for nå lenger! Ute på/ved gjesteparkeringen er det også tilrettelagt for bilvask og skifte av dekk. Vaskeplassen er fullt utstyrt med høytrykksspyler, kompressor for å fylle luft og vannuttak, og er tilgjengelig for alle beboere på Verkstedhagen.

Med nærhet til alt!

Verkstedhagen ligger attraktivt til i Sørumsand sentrum, og er dermed innenfor gangavstand til det meste. Med en kort spasertur, befinner du deg i hjertet av Sørumsand på 2-3 minutter.

Med shoppingmuligheter både på butikksenteret og i gatene, er oppfriskning av både hjem, garderobe og frisyre aldri langt unna. Flere dagligvarebutikker befinner seg i nærområdet; her er utvalget stort, og fristelsene mange. Det er mulig å ta seg en hyggelig lunsj eller middag på en av kaféene, eller bestille take-away for et hyggelig treff hjemme med familie og gode venner.

Sørumsand har barnehager og skoler for alle trinn. Fra Verkstedhagen er det kort vei til både barne-, ungdoms- og videregående skole.

Reis tilbake i tid med Tertitten Urskog-Hølandsbanen! De bevarte damplokomotivene fra det forrige århundret tar deg med på en 15-minutters togtur til Fossum. På endestasjonen i Fossum er det mulighet for litt forfriskninger, før toget tar deg tilbake til Sørumsand. En spennende søndagsaktivitet for både store og små!

Når storbyen lokker, er det gode kollektive muligheter. Gangfeltene i boligområdet tar deg gjennom parken i nord, direkte til undergangen og opp på perrongen. Med hyppige avganger, er du kun en 27 minutters togtur unna Oslo, og 15 minutter unna Lillestrøm. Dette gjør Verkstedhagen i perfekt beliggenhet for pendlere.

En aktiv hverdag

Med mange muligheter for fysisk aktivitet i området, er ikke dørstokkmila lenger vond å vende. Idrettsparken og flere sentrale treningssentre ligger kun i gangavstand. Her kan både styrken og kondisjonen utfordres, personlige rekorder slås, samt fotballferdighetene settes på prøve. På idrettsanlegget finner du også både tennisbane og skatepark. Om sommeren kan utsikten ut over Glomma nytes i utendørsbassenget på Kuskerudnebben friluftsbad.
Med flere turmuligheter i nærheten, blir du i ett med naturen. Her finnes rikelig med turstier og badevann. Gjennom kulturstien rusler du i historiske spor som tar deg gjennom storslått landskap med Glomma som utsiktspunkt hele veien.

De opparbeidede grøntarealene strekker seg gjennom hele boligparken, og skaper et positivt supplement til hver enkelt sine private utearealer. Med store vindusflater får du mye naturlig lys, og de effektive planløsningene gir en luftig og åpen følelse. Hovedinngangene for byggene er lagt til et flott opparbeidet adkomstrom. Adkomstrommet gir forbindelse mellom byggene og utearealene. Med et sitteamfi i overgangen, skaper dette en naturlig møteplass og gir rom for hyggelige samtaler med naboene. Fra hovedinngangene ankommer du et trapperom som tar deg videre til boligen. En heis leder deg rett ned i underliggende parkeringsanlegg hvor det er mulighet for kjøp av parkeringsplass for 3- og 4-roms leilighetene.

Noe for alle – noe for deg!

Nyt hverdagen i moderne, vedlikeholdsfrie selveierleiligheter i Sørumsand sentrum. Her er det rom for et bredt og godt mangfold i bofellesskapet; Enten du er førstegangskjøper, eller ønsker å bytte ut eneboligen til en vedlikeholdsfri hverdag i leilighet, vil det her være noe for alle aldre og livssituasjoner. I den nye boligparken på Verkstedhagen kommer det lyse, moderne sentrumsleiligheter i ulike størrelser. Med både 2-, 3- og 4-romsleiligheter finner du her en bolig tilpasset deg og ditt behov.

Store vinduer, ekstra god takhøyde og effektive planløsninger

I den nye boligparken på Verkstedhagen kommer det lyse og moderne leiligheter i grønne og rolige omgivelser.

Felles for leilighetene er mye lys fra store vinduer, ekstra god takhøyde og effektiv planløsning. Alle leilighetene leveres med 3-stavs eikeparkett, vannbåren gulvvarme i oppholdsrommene og kvalitetskjøkken fra HTH.

Her er det rom for individualitet, og du kan derfor velge mellom flere farger på skapfronter og benkeplater – noen til og med uten pristillegg! Badet er stilrent og moderne med fliser, med mulighet for fargeendringer mot tillegg i pris.

De fleste leilighetene har tilgang til privat balkong, og noen har fransk balkong. Alle leilighetene i 5. etasje har egen private takterrasse med flott utsikt og gode solforhold.
Leilighetene er organisert mot fine opparbeidede trapperom med heis som leder rett ned i underliggende parkeringsanlegg.

Det er mulig å kjøpe parkeringsplass. 1 stk parkeringsplass er inkludert i prisen for leiligheter over 70 kvm.

Arkitektene forteller: Industrielle materialer møter moderne løsninger.

Prosjektet Verkstedhagen består av tre karakteristiske trebygg med avskårne hjørner og lette balkonger.
Byggene er utformet og plassert ut ifra hovedkriteriene sollys, utsyn og uterom. Det har gitt bygningene flere enn fire hjørner og en større andel leiligheter med mer enn en orientering.

Balkongene vender inn mot det sosiale livet i gårdshagerommene – samtidig som bygningenes orienteringer minsker innsyn mellom leilighetene.
Oppholdsrommene er plassert i forhold til hjørnene på byggene og fasaden er åpnet opp med høye vinduer og lave brystninger for å gi en åpen romfølelse og god visuell forbindelse til gårdshagene.

Som en del av konseptet for leilighetene er det flere steder brukt skyvedører plassert helt ut mot fasaden mellom stue/kjøkken og soverom/kontor slik at oppholdsrommet virker større og man i begge rom kan få glede av dagslyset og utsynet fra det andre.

Vi har fra starten jobbet for å oppnå gode og solbelyste utearealer og åpenhet i prosjektet. Både internt mellom de nye boligbyggene og sett i forhold til nabobebyggelsen. Siden prosjektet inneholder en lekeplass mot nord, har det også vært viktig å tenke en intern gangforbindelse opp til denne som også kan benyttes av de som kommer gående fra sør.

Regneeksempler Husbankfinansiering*:

Regneeksempel B-303:
Kjøp av bolig: 5 190 000,-
Egenkapital 30 %: 1 540 000,-
Husbanklån 70 %: 3 650 000,-
Lånekostnad pr mnd.: 17 156,-
Rentekostnad pr mnd.: 11 745,-
Avdrag Husbanklån pr mnd.: 5 411,-
Skattefradrag (22%) Husbanklån pr mnd.: 2 583,9,-

Normalrente i de andre store banker pr. 01.11.23: 5,29 % gir en lånekostnad på 20 311,- hvorav rentekostnad utgjør 16 156,- og avdrag utgjør 4 155,-.
Besparelse pr. mnd. med Husbanken: 3 155,- pr. mnd. I tillegg til d

Regneeksempel C-404:
Kjøp av bolig: 3 150 000,-
Egenkapital 15 %: 472 000,-
Husbanklån 85 %: 2 678 000,-
Lånekostnad Husbanklån per mnd.: 12 605,-
Rentekostnad Husbanklån per mnd.: 8 622,-
Avdrag Husbanklån per mnd.: 3 970,-
Skattefradrag (22%) Husbanklån pr mnd.: 1 896,8,-

Normalrente i andre storbanker pr. 01.11.23: 5,29 % gir en lånekostnad på 14 920,- hvorav rentekostnad utgjør 11 871,- og avdrag utgjør 3 049,- .
Besparelse pr. mnd. med Husbanken: 2 315,- per mnd.

Regneeksempel B-501:
Kjøp av bolig: 8 790 000,-
Egenkapital 40 %: 4 400 000,-
Husbanklån 50 %: 4 390 000,-
Lånekostnad Husbanklån per mnd.: 20 668,-
Rentekostnad Husbanklån per mnd.: 14 145,-
Avdrag Husbanklån per mnd.: 6 523,-
Skattefradrag (22%) Husbanklån pr mnd.: 3 111,9,-

Normalrente i andre storbanker pr. 01.11.23: 5,29 % gir en lånekostnad på 24 472,- hvorav rentekostnad utgjør 19 462,- og avdrag utgjør 5 010,- kr.*
Besparelse pr. mnd. med Husbanken: 3 804,- per mnd.

ALLE regnestykker i annonsen er basert på rentetilbudet til Husbanken med en flytende nom. rente annuitetslån på 3,842% pr. 01.11.23 og 30 års løpetid ved første avdrag. Regnestykket endres ved endring i rentesatsen, løpetid eller lånebeløp. Det tas forbehold om feil i regnestykkene og endring av rentevilkår. Normalrente er hentet fra andre store bankers nettsider på samme tidspunkt. Regnestykkene er kun som en illustrasjon av påvirkningen lavere boliglånsrente gir på hverdagsøkonomien og er ikke et bindende tilbud for verken Verkstedhagen AS eller Husbanken.

Vil du vite mer?

Kontakt vår hyggelige salgsrepresentant Bente for ytterligere informasjon om din nye drømmebolig.

Bente Jensen
Utbyggerens salgsrepresentant
Telefon +47 908 38 413
E-post bente @ sdas.no

Amanda Solbak
Utbyggerens salgsrepresentant
Telefon +47 48061914
E-post amanda @ sdas.no

*Bilder er kun av illuastrativ karakter, avvik kan/ vil forekomme. Ved innsending av bud aksepterer du som kjøper all informasjon gitt i til en hver tid gjeldende salgsoppgave. Det opplyses om at boliger og p-plasser selges etter "førstemann til mølla" prinsippet. Det tas forbehold om feil i annonsen.

Beliggenhet

kart
Logo

Verkstedhagen AS

Bilde av megler Bente Jensen

Bente Jensen

Utbyggers salgsrepresentant

Bilde av megler Amanda Solbak

Amanda Solbak

Utbyggers salgsrepresentant

Verkstedhagen AS

Utbygger

Annonseinformasjon

FINN-kode226306585
Sist endret30. mai 2024 12:25

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.