Utløpt

Ledige hyttetomter i Fjordlagunen

6982 Holmedal

Prisantydning
450 000 kr
Tomt
Eiet

Visning

Etter avtale

Adkomst

Askvoll kommune ligg sentralt plassert på kysten av Sogn og Fjordane og er eit knutepunkt mellom land og sjø. Kommunen strekkjer seg frå bygdene på sørsida av Førdefjorden i aust og til Bulandet i vest, med Dalsfjorden i sør og Førdefjorden i nord. Feltet er 1 times køyring frå Førde og 3 timar frå Bergen. Med hurtigbåten brukar du 2,5 timar frå Bergen.

Ein kan enkelt komme seg til Askvoll ved daglig ekspressbåt frå Bergen, med Hurtigruta som stoppar to gongar om dagen i Florø, fly til Florø og Førde eller med bil og buss. Vi har gode kommunikasjonar langs kysten med ekspressbåt og bussamband med Førde. Dalsfjordsambandet som var ferdigstilt desember 2013 gjør til at det tar ca. 3 timer å kjøre til Bergen.

Internt i kommunen er øyane våre knytta til fastlandet med to ferjesamband.

Beliggenhet

Drøymer du om hytte ved vakre Dalsfjorden? Vi kan tilby ferdig regulerte og solrike hyttetomter innanfor 100-metersbeltet. Hyttefeltet har tilgang til eiga badestrand. Perfekt for familiar! Ved områdets djupvannskai ligg Verket Pub, med servering og arrangement heile året.

Hyttefeltet består av 21 tomter og ligg i eit fantastisk naturområde i Dalsfjorden med panoramautsikt over fjorden og fjella i bakgrunnen, berre 30 meter frå sjøkanten.

Hyttefeltet er godt skjerma for vær og vind med sol fra morgon til kveld. Her er rike muligheter for fiske i sjø. Storhavet ligg berre 20 minutters båttur unna. Landskapet er åpent og frodig med flott turterreng like ved.

På FjordLagunen får du tilgang til alt kva kommunen og området har å by på av historiske minner, båtliv, fotturar i fjellet, jakt, fiske, sykkel, kajakkpadling, ski, minigolf, tennis, øyhopping og andre aktivitetar kombinert med unike naturopplevingar.

Vårdalsneset ligg 8 km. fra kommunesenteret i Askvoll og 12 km. fra Dale kommunesenteret i Fjaler, der du finn handlesenter og dei fleste servicefunksjonar. Skisenter ligg en 45 minutter biltur unna.

*Hyttetomtene er byggeklare og ferdig regulert med veg, vatn, straum og kloakk.
*Tomtene ligg innanfor 100 meters beltet.
*Tomteprisar frå 450.000.- + omk.


Kvar tomt har opparbeida veg, vatn, kloakk og straum.
Hytteeigarane vil ha førsteprioritet ved kjøp av båtplass i FjordLagunen Marina.

Ynskjer du meir informasjon om kjøp av hyttetomt? Kontakt oss gjerne, heilt uforpliktande, for prospekt og prisliste. Arealmål på tomtene kan fravike etter oppmåling.

Besøk gjerne Facebook-sida vår, Verket Pub & FjordLagunen eller FjordLagunen Camping & Marina.

Beskaffenhet

Feltet er ferdig regulert og tilrettelagt med veg, vatn, straum og kloakk. Feltet består av 21 tomter, KUN 7 TOMTER IGJEN FOR SALG.

6982 Holmedal

Du må være logget inn for å se profilen

Visning

Etter avtale

Annonseinformasjon

FINN-kode 89705678
Sist endret 3. mai 2019 20:08

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.