HÅNESÅSEN - RØROS Tomten har en god beliggenhet i Hånesåsen med godt turterreng hele året.

Hånesveien 159, 7374 Røros

Prisantydning
1 000 000 kr
Omkostninger
26 370 kr
Totalpris
1 026 370 kr
Tomteareal
1 387 m² (eiet)

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Overtakelse

Etter avtale

Kort om eiendommen

Romslig tomt på 1387 m2.
Her har du virkelig mulighet til å bygge drømmehytta.
Eiendommen tilhører et område som er høyt profilert når det gjelder hytteområde.
Den koselige kulturarvbyen Røros ligger i kort kjøreavstand fra tomten og den byr på mange severdigheter.
Denne tomt har adresse Hånesveien 159 og selger eier også Hånesveien 161 ( som er på 1845 m2 og ligger rett ved siden av denne tomta) som også skal selges.

Beliggenhet

Tomta ligger flott til i Hånesåsen og området kan by på gode utfartsmuligheter både sommer og vinter. I området er det bygd flere hytter som ser meget flotte ut. I tillegg ligger den koselige kulturarvbyen Røros ca 10 km fra tomten og den byr på mange severdigheter. Byen har mange fine kafeer og puber hvor du treffer mange hyggelige mennesker som nyter ei helg/ferier i dette området.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budkjema og budskjema finnes også i salgsoppgaven.

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til Salgsoppgaven

Kommunale dokumenter

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Eiendommen er en ubebygd tomt. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Eiendommen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Beskrivelse av tomt

Tomten er stort sett flat og ligger i et skogsterreng og består av naturtomt.

Bebyggelse

I området er det stort sett hyttebebyggelse.

Adkomst

Fra Trondheim kjører du E6 mot Røros og når du kommer til Røros skal du kjøre gjennom Røros og fortsett mot Os i Østerdalen. Du kommer til en Cirkle K bensinstasjon på høyre side av veien og ta da til venstre ved et skilt merket med Hånesåsen. På høyre side av veien ligger det en brannstasjon som er et referansepunkt. Følg denne og når du treffer grusveien skal du fortsette i ca 800 meter. Du får da et lite kryss hvor veien til venstre heter Sjursvollveien, men du skal inn til venstre. Veien heter da Hånesveien og du skal holde denne i ca 300 meter. Rett etter du kjører inn på Hånesveien har du en renovasjonsplass på venstre side og følg denne til veien svinger til venstre. Når du kommer frem til tomta skal det være merket fra Megleren Din AS.

Ansvarlig megler

Ole Kristian Vaagan

Regulering

Reguleringsplan med Id 20070010 er endelig vedtatt og har ikrafttredelse fra 05.12.2007 og Kommuneplan med Id KD20080002 er endelig vedtatt og har ikrafttredelse fra 25.06.2009.

Omkostninger

Dokumentavgift; 2,5 % av kjøpesum, kr 25 000,-
Tgl geb skjøte kr 585,-
Tgl geb pantedok kr 585,-
Grunnboksutskrift kr 200,-

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 5025
Gårdsnr: 132
Bruksnr: 1714

Hånesveien 159, 7374 Røros

Annonseinformasjon

FINN-kode 222003085
Sist endret 14. jul. 2021 10:12
Referanse MED1.213

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.