Flotte og store hytte-tomter til salgs fra kr 690.000,- i Nissedal ved innsjøen Nisser, og har flott utsikt mot vannet.

Svivkollen hyttefelt, 3855 Treungen

Tomt
Eiet

Visning

I DNB Eiendom ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset holdes visningene kun åpne for dem som har forhåndsavtale. Kontakt meg på tlf. eller e-post for å avtale tidspunkt som passer for deg innenfor annonserte tidsperiode. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektoratets krav om karantene, gi meg beskjed før vi avtaler visningstidspunkt

Om Prosjektet

Svivkollen hyttefelt AS tilbyr drømmetomter i et tradisjonelt landskap og moderne hytter tilpasset terrenget. Hyttefelt ligger idyllisk til på Naurak i Nissedal kommune I Vestfold og Telemark, på vestsida av Nisser. Fra hyttefeltet er det flott utsikt utover Nisser og omkringliggende terreng og fjell. Nydelig utsikt og område som kan nytes hele året! Flotte og moderne hytter av kvalitetsmateriale og høy standard.

Garasje/Parkering

Veien fra riksveien og inn til eiendommen er en privat fellesvei. Det er felles vedlikeholdsansvar på veien.

Generell orientering

Pris for tomt med vei, vann og kloakk fram til tomtegrensa fra ca. kr. 690.000,-.

Målet til Svivkollen hyttefelt AS er å tilby drømmetomter i et naturlig landskap og moderne hytter med harmonisk og gjennomført stil.
For landskapets del er målet å gjøre minimale inngrep slik at tomtene og terrenget blir mest mulig naturlig. For å få til dette er det regulert inn tre ulike hyttetomt-typer, der det kan bygges hytter som er tilpassa terrenget på hver tomt. Svivkollen hyttefelt tilbyr alt fra råtomter til nøkkelferdige hytter i et moderne hyttefelt.
Svivkollen hyttefelt AS har engasjert Snøhetta, Dronninga landskap og Planhuset for utarbeidet av en spennende reguleringsplan, med et gjennomført estetisk uttrykk.

Svivkollen hyttefelt er et høystandard hyttefelt med strøm, kommunalt vann og avløp samt mulighet for tilkobling til fibernett. Det er gjennomgående moderne stil og høy standard på hyttene i feltet.
Selger tilbyr flere fantastiske hytter med smarte, bærekraftige løsninger og stilfullt design, ute og inne. Vi samarbeider tett med arkitekter, hytteleverandører, entreprenører og byggefirma. Dette reduserer tiden fra du signerer til hytta står klar. Kjøper har mulighet for å gjøre endringer, og sette sitt personlige preg på hytta. Endelig leveranse og pris blir avtalt i egen kontrakt med selger.

Eksempel: Nøkkelferdig hytte Ørna 1 på tomt 22.
Salgspris 2.590.000,- + omk.

Ta kontakt for en hytteprat og et tilbud skreddersydd for deg.

For mer info se hjemmesiden www.svivkollenhyttefelt.no og Svivkollen hyttefelt på Facebook.

Utleie

Det er ikke kjent at det foreligger regler som er til hinder for at eiendommen leies ut.

Beliggenhet

Svivkollen hyttefelt ligger idyllisk til på Naurak i Nissedal kommune, på vestsiden av Nisser. Fra hyttefeltet er det flott utsikt utover tunet på Naurak, Nisser og omkringliggende terreng og fjell. Eiendommen ligger idyllisk til på Naurak på Fjonesida av Nisser og har mye å by på av naturopplevelser. Naurak har mye å by på av opplevelser gjennom alle årstider og et yrende dyreliv såvel i sjøen som på land. Fra hyttefeltet er det allerede merket turløyper og det er planlagt flere løyper.
Vinteren 2018 kom det skiløyper som starter fra hyttefeltet og går ca. 4 km innover i terrenget, kjørt opp med tråkkemaskin. Det er også regulert inn område for skibakke med tau-trekk/skiheis i tilknytning til hyttefeltet. Fantastiske badestrender og flotte svaberg langs Nisser, båtsport/kajakk er populært, fiske i Nisser og heivann.

I nærheten av Naurak kan vi anbefale Kronfjell, Allambergknatten og Langfjell som turmål. Fra toppene er det fantastisk utsikt utover Nisser, snaufjellet og Fyresdalsheiane. Er du heldig kan du skimte havet på klare dager.

Navnet Nissedal kommer fra innsjøen Nisser. På sommerstid er Nisser helt fantastisk å oppholde seg ved. Nisser er den største innsjøen i Telemark, og er et dominerende landskapsmerke med innbydende sandstrender og svaberg omkranset av blankskurt, høyreiste fjell.
Nissedal kommune ligg sør i Vest-Telemark. Treungen er administrasjonssenter. Andre tettbygde steder er Kyrkjebygda, Fjone, Haugsjåsund og Felle.
Det er mange flotte oppmerkede turløyper i kommunen. Blant annet arrangerer Topptur Nissedal et svært populært toppturprogram i kommunen. Her kan en bli med på fellesturer eller gå på egen hand. Liker du å gå i bratt terreng så blir det arrangert flere motbakkeløp i kommunen.
I Nissedal er det populært med terrengsykling, og det er flere oppmerkede sykkelstier som kan benyttes.
Elles anbefaler vi deg å sykle rundt Nisser. Turen er ca. fire mil og for å komme deg over Fjonesundet må du ta Fjoneferja. Fjoneferja er Norges minste kabelferje, og er en attraksjon i seg selv.
En annen populær attraksjon er et helt naturlig badeland i Haugsjåsund. Her er det jettegryter og naturlige vannsklier. Både i Nisser, Tjørull og Nidelva er det fint å bruke kano, kajakk og båt.
Elles finner du også flotte skiløyper på Fjone Høgfjell, Gautefall og Kyrkjebygdheia.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen via "gi bud"- lenken. Ved elektronisk budgivning kan bud legges inn trygt og enkelt med Bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema. Budskjema finnes også i salgsoppgaven.

All budgivning må foregå skriftlig. Kontakt megler dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Tomt

Tomtene er hovedsakelig en naturtomt med lyng og blåbærskog. Tomtene ligger i et relativt flatt og skrånede terreng. Hyttetomtene er store.
Det er lagt opp til TV og internett er via fiber. Altibox fra VTK/Telefiber.

Ansvarlig megler

Hege Svebakk

Regulering

Eiendommen ligg i et område som er bla. regulert til : Fritidsbebyggelse frittliggende 77,4 daa. Skianlegg 24,3 daa. Småbåtanlegg 7,5 daa. Renovasjonsanlegg 0,4 daa. Øvrige kommunalteknisk anlegg 0,2 daa Reguleringsbestemmelser § 12.7 for Svivkol

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3822
Gårdsnr: 31
Bruksnr: 202

Svivkollen hyttefelt, 3855 Treungen

Hege Svebakk

Daglig leder / Eiendomsmegler

Mobil
952 81 962

Hege Svebakk

Daglig leder / Eiendomsmegler

Mobil
952 81 962

Visning

I DNB Eiendom ønsker vi trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset holdes visningene kun åpne for dem som har forhåndsavtale. Kontakt meg på tlf. eller e-post for å avtale tidspunkt som passer for deg innenfor annonserte tidsperiode. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektoratets krav om karantene, gi meg beskjed før vi avtaler visningstidspunkt

Annonseinformasjon

FINN-kode 219844163
Sist endret 10. jul. 2021 08:48
Referanse 608215002

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.