Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde

Nybuåsen - 10 nye og flotte eneboligtomter med god beliggenhet og uten byggeklausul. 8 stk igjen! Kort vei fra sentrum.

Nybuåsen tomtefelt, 3684 Notodden

Tomteareal
670 m² (eiet)

Visning

Lør.
26. juni
 
12:00 - 13:00
+ Legg til i kalender

Vi må vite på forhånd om du kommer på visning og ber deg ta kontakt for avtale om visning på angitt dag. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. For visninger utover de annonserte, ta kontakt med megler på telefon 926 97 688.

Om prosjektet

Tomtene ligger syd-vestvent og solrikt i flott kulturlandskap kort vei fra sentrumsgaten i Notodden med skole, idrettsanlegg, butikker, div. forretninger, kontorer mm. Det blir asfaltert adkomstvei til feltet. Det er etablert/regulert flere 'grønt belter' i området. Lekeplasser er regulert og blir etablert i barnevennlig avstand til tomtene. Tomtene blir fradelt og oppmålt etter hvert som de selges, og leveres med vann/avløp, veg og strøm til tomtegrensa. INGEN byggeklausul på tomtene.

Tomter og priser:

Tomt nr. ----------- Tomte areal ca m2-------Pris eks omkost
1 ---------------------- 798,6 -------------------------- 950.000
2 ---------------------- 794,6 -------------------------- 940.000
3 ---------------------- 769,3 -------------------------- 920.000
4 ---------------------- 672,1 -------------------------- 820.000
5 ---------------------- 707,2 -------------------------- Reservert
6 ---------------------- 751,8 -------------------------- Reservert
7 ---------------------- 934,6 -------------------------- 1.180.000
8 ---------------------- 783,3 -------------------------- 1.000.000
9 ---------------------- 749,1 -------------------------- 980.000
10 ---------------------695,8 -------------------------- 870.000


Se også tomtevelger på: https://www.nybuasen.no.

Beliggenhet

Tomtene ligger sentralt utenfor Notodden sentrum i Notodden kommune. Notodden er en middels stor by i Vestfold og Telemark. Byen har 13 049 innbyggere per 2020, og ligger ved enden av innsjøen Heddalsvatnet omtrent 32 kilometer vest for Kongsberg. Europavei E134 går gjennom Notodden og videre mot Kongsberg og Drammensområdet. Brattsbergbanen går fra Notodden og ned til Grenland, og med togbytte på Nordagutu er man kun ca 1,5 t unna Oslo.

Navnet Notodden kommer opprinnelig fra husmannsplassen Notodden (som tilhørte Tinne gård) ved munningen av Tinnelva ved Heddalsvatnet.
Kommunen er den tettest befolkede i Aust-Telemark og er hovedsete for Aust-Telemark tingrett, som ligger under Agder lagdømme. Notodden politistasjon ligger under Telemark politidistrikt og kommunen er også med i Kongsbergregionen.
Notodden by, som er kommunens administrasjonssentrum, har 9 055 innbyggere per 1. januar 2020. Notodden er på UNESCOs verdensarvliste gjennom Rjukan-Notodden industriarv.

De senere år har det skjedd en utvikling i retning av flere industribedrifter på Notodden, spesielt innenfor teknologi og offshore. Rett utenfor sentrum ligger Telemark Teknologipark, der flere ulike teknologi- og industribedrifter har etablert seg. Noen av bedriftene som skaper stor optimisme i byen er Simpro defence, Berget AS, Sperre AS og Norwegian Coating Technology.

Uavhengig av industrien har Notodden i over hundre år fungert som handels- og serviceby for resten av Aust-Telemark, og også en del av Vest-Telemark. I dag er Tuvensenteret det største kjøpesenteret i regionen, og bilbransjen på Notodden er også dominerende i distriktet.

Avstander;
Skien - ca. 60 km
Porsgrunn - ca. 69 km
Bø i Telemark - ca. 31 km
Kongsberg - ca. 32 km
Drammen - ca. 68 km
Hokksund - ca. 51 km
Oslo - ca. 111 km


Kulturlivet i Notodden:
For de fleste er Notodden mest kjent for å arrangere Notodden Blues Festival, en av Europas største bluesfestivaler. Fra sin spede begynnelse i 1988 trekker nå festivalen titusenvis av mennesker til byen hvert år den første helgen i august.

I desember 2013 åpnet Bok & Blueshuset på Notodden, byens nye kulturhus og signalbygg. I tillegg til bibliotek, kino, kulturskole, konsertscene, restaurant og kafé, inneholder det også bluesmuseum, innspillingsstudio og kontorene til Europas Blues Senter og Notodden Blues Festival.

I september 2013 åpnet Lysbuen-museet, som er samlokalisert med Telemarksgalleriet i Tinfos kulturmiljø (fredet 2014). Museet presenterer starten på industrieventyret (Rjukan-Notodden industriarv) og Hydros kunstsamlinger.

Noen få kilometer fra sentrum ligger Heddal stavkirke. Dette er Norges største stavkirke, og en stor turistattraksjon. Den ble bygd på 1200-tallet. Like i nærheten ligger Heddal bygdetun, som har samlet mange bygninger fra middelalderen og fram mot vår tid, og som dessuten har eksempler på rosemalerkunst og bunader fra Øst-Telemark. I området rundt Heddal stavkirke og Heddal bygdetun ligger også Kulturstigen, som er en historisk og litterær vandring med innlagte lytteposter. Notodden kirke sto ferdig i 1938, i anledning Notoddens 25-årsjubileum.

For veibeskrivelse henvises det til vedlagte kart i salgsoppgaven. Det vil bli skiltet med EiendomsMegler 1-skilt ved fellesvisning.

Generell orientering

Det selges kun tomter. Kjøperen er selv ansvarlig for å byggemelde samt å framskaffe bygningsmyndighetenes godkjennelse for den bebyggelse som er tenkt oppført på eiendommen før eventuelle byggearbeider igangsettes. Kostnader i forbindelse med byggeanmeldelse, eventuelle tilknytningsgebyrer, grunnundersøkelser, geotekniske rapporter, påkoblinger vann/avløp/strøm m.m. påhviler kjøperen.

Garasje/parkering

Parkering på egen eiendom

Betalingsbetingelser

Kjøpesum og alle omkostninger skal være innbetalt til megler klientkonto før overtakelse.
Det forutsettes at skjøte tinglyses på ny eier. Dersom kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen til seg må det tas forbehold om dette i bud.

Tomt

Tomtene ligger syd-vestvent og solrikt i flott kulturlandskap kort vei fra sentrumsgaten i Notodden med skole, idrettsanlegg, butikker, div. forretninger, kontorer mm. Det blir asfaltert adkomstvei til feltet. Det er etablert/regulert flere 'grønt belter' i området. Lekeplasser er regulert og blir etablert i barnevennlig avstand til tomtene. Tomtene blir fradelt og oppmålt etter hvert som de selges, og leveres med vann/avløp, veg og strøm til tomtegrensa. Grensene er ikke oppmålt. Kjøper må påregne at unøyaktige tomtegrenser og arealavvik kan forekomme.

Overtakelse

Overtagelse etter nærmere avtale med selger. Vær vennlig å angi ønsket overtagelsesdato i kjøpsbekreftelse

Sentrale lover

Tomten selges i den stand og stilling som den er ved visning, jfr. lov om avhending av fast eiendom (avhendingsloven) § 3-6. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre av bestemmelser i lovens kap. 3 enn de som er ufravikelige ved forbrukerkjøp iht. lovens § 1-2(2). Selgers ansvar etter avhendingsloven blir med dette redusert for eventuelle mindre vesentlige skjulte feil og mangler.

Åpenbare/synlige feil og mangler ved tomten behøver ikke å være beskrevet i salgsoppgaven med eventuelle vedlegg.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Eiendomsmeglere kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12:00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. Informasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser med eventuelle forbehold, opplysning om finansiering og overtakelse skal sendes skriftlig til megler. Megler kan ikke formidle muntlige bud verken til selger, budgivere eller interessenter. Budgiver må legitimere seg med kopi av legitimasjon og underskrift. Megler skal sende skriftlig varsel om bud og budforhøyelser til budgiver, selger og interessenter. Aksept av bud skal sendes skriftlig til budgiver og selger. Budgiver kan benytte budskjema, elektronisk budgiving, skannet budskjema sendt på mail eller annen godkjent skriftlig kommunikasjonsform, f.eks. App´er i forbindelse med budgivningen. Konferer med megler.

Megler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes teknisk feil. Under budrunden kan akseptfristene kortes inn ved mottakelse av nye bud. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere og kjøper meddeles aksept innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud fremkommer til megler.

Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles av megler. Tomtene selges etter "førstemann til mølla" prinsippet.

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til bolig. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. ligger vedlagt i salgsoppgaven eller kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3808
Gårdsnr: 44
Bruksnr: 394

Nybuåsen tomtefelt, 3684 Notodden

Visning

Lør.
26. juni
 
12:00 - 13:00
+ Legg til i kalender

Vi må vite på forhånd om du kommer på visning og ber deg ta kontakt for avtale om visning på angitt dag. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. For visninger utover de annonserte, ta kontakt med megler på telefon 926 97 688.

Annonseinformasjon

FINN-kode 210895623
Sist endret 15. jun. 2021 09:04
Referanse 1414215070

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.