Utløpt

Boligtomt på Kammerfossveien | Delvis opparbeidet | Kort vei til sjøen | Flotte turområder

Kammerfossveien 32A, 3772 Kragerø

Prisantydning
650 000 kr
Omkostninger
17 592 kr
Totalpris
667 592 kr
Formuesverdi
5 000 kr
Tomteareal
2 343 m² (eiet)

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Denne eiendommen ligger fint til i Kammerfoss i Kragerø kommune. Kammerfoss ligger 10 minutter med bil fra Kragerø sentrum. Tomten som tidligere har vært kalt "Eplehagen" ligger usjenert til i Kammerfoss.

Tomten er delvis opparbeidet og ligger på en "høyde" som vil gi flott beliggenhet, god utsikt og gode solforhold for et nytt bolig hus. På denne tomten kan du få det drømme huset du ønsker, og med over 2mål tomt er det nok av plass.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter:
Området på Sluppan består av flere butikker og virksomheter. Her kan du gjøre unna den daglige handleturen på Spar Sluppan, legge treningen din til MOTgym, bestille lørdagspizza fra Pizzabakeren og finne ting til hus, hage og hjem på Montèr og Carlsen & Fritzøe, bare for å nevne noen.

Bebyggelse

Området består hovedsakelig av eneboliger med spredt beliggenhet.

Beliggenhet

Denne eiendommen ligger fint til i Kammerfoss i Kragerø kommune. Kammerfoss ligger 10 minutter med bil fra Kragerø sentrum.
Tomten som tidligere har vært kalt "Eplehagen" ligger usjenert til i Kammerfoss.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Adkomst

Se vedlagt kart.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema og budskjema finnes også i salgsoppgaven.

All budgivning må foregå skriftlig. Kontakt megler dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Tomt

Delvis opparbeidet tomt med asfaltert / gruset adkomst. Tomten er delvis opparbeidet for boligbygging.
Det er lagt duk og fylt på med pukk.
Det er sol fra morgen til ettermiddag/tidlig kveld.

Diverse

Det foreligger byggesøknad til datert 20.08.2013 og rammetillatelse fra Kragerø kommune 12.09.2013. (Denne har gått ut på tid).

Ansvarlig megler

Torgeir Halsen

Regulering

Svar fra Kragerø kommune vedr. reguleringsforholdene for området - Infolandpakke - kan fåes ved henvendelse til meglers kontor. Eiendommen ligger i et område regulert til LNF-område. PlanID: 2019001 Plan navn: Kommuneplanens arealdel for Kragerø 2

Omkostninger

Dok.avg. til staten, 2.5%: kr 16 250,-
Tinglysning av hjemmelsdok.: kr 585,-
Tinglysning av pantedok.: kr 585,-
Attestgebyr: kr 172,-

Omkostninger: kr 17 592,-

Det tas forbehold om endringer i avgifter og gebyrer.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3814
Gårdsnr: 71
Bruksnr: 29

Kammerfossveien 32A, 3772 Kragerø

Annonseinformasjon

FINN-kode 204542606
Sist endret 3. mai 2021 14:03
Referanse 609200214

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.