Hjelmeland - Flott og solvendt boligtomt med nydelig utsikt, i attraktivt område like ved sjøen!

Burmavegen 54, 4130 Hjelmeland

Prisantydning
950 000 kr
Omkostninger
39 220 kr
Totalpris
989 220 kr
Formuesverdi
400 000 kr
Kommunale avg.
500 kr per år
Tomteareal
773 m² (eiet)

Fasiliteter

  • Utsikt
  • Bilvei frem

Visning

Sammen skal vi sikre trygge visninger og ivareta smittevern. Derfor inviterer vi nå kun til individuelle visninger etter gitte forholdsregler. Kontakt megler i god tid før visning for avtale om tidspunkt, så finner vi gode løsninger.

Beliggenhet

Tomten har en attraktiv og fin beliggenhet i et etablert boligfelt like ved sentrum av Hjelmeland. Fra eiendommen er det fantastisk utsikt ut over sjøen. Lite gjennomgangstrafikk og kort avstand til alle fasiliteter Hjelmeland har å tilby. Kort vei til skole, barnehage og idrettsanlegg. Hjelmeland sentrum kan blant annet by på butikker, bank, offentlig kommunikasjon og helsesenter mm..

Er man glad i naturen, har man flotte turmuligheter like i nærheten. Ryfylke har et fantastisk turterreng, så her har man mye forskjellig turområder/ fjelltopper å velge mellom. Må også nevne at 20 minutters kjøring unna, på Bjødnabu, har man lysløype som blir preparert med gode skispor.

Ryfast tunnelen som binder Stavanger sammen med Ryfylke er nå åpnet, som gir vesentlig kortere, og mer fleksibel transport til og fra regionen.

Bebyggelse

Veletablert boligområde bestående av eneboliger og fritidsboliger.

Adkomst

Kjør gjennom Hjelmeland sentrum og ta ned til venstre over broa mot kaien når man kommer til endes. Ta så første vei til høyre like etter broa, opp Burmavegen, så vil du få tomten på venstre side i enden av veien der veien krysses.

Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp til salgs skilt på tomten.

Tomtetype

Boligtomt.

Selger har tegninger av hus med garasje på tomten. Kan fås ved henvendelse til megler. Tegningene er fra 2016 og må sannsynlig godkjennes på ny om de skal brukes.

Det foreligger byggeklausul til Enkel Bygg.

Tomteareal

773,6 kvm

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Det gjøres oppmerksom på at noen eiendommer er tilknyttet offentlig VVA-nett via private stikkledninger.

Vann/avløp ligger klart i nederste del av tomtegrensen mot sjø.
Nabo har rettigheter til å bruke eksisterende vei inn til eiendommen sin.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr. 500 pr. år
Eiendomsskatt.

Faste løpende kostnader

Det vil påløpe vanlige løpende kostnader til forsikring, strøm, internett, tv, kommunale avgifter, renovasjon når boligen er bygget.

Konsesjon

Tomten er ubebygd, mindre enn 2 dekar og er godkjent fradelt etter plan- og bygningsloven og jordloven. Kjøper er kjent med at dette bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet.

Odel

Det er ikke odel på eiendommen.

Diverse

Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.


Det opplyses om at strømkabel fra stolpe som står på tomten må flyttes av Lyse.

Reguleringsmessige forhold

Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

Reguleringsplan R38 - Åna-Svartaberge fra 21.3.1991, ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Vi anbefaler alle interesssenter om å sette seg inn i denne.

Eiendommens betegnelse

Gnr. 58 Bnr. 124 i Hjelmeland kommune

Oppgjør

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

Kjøpesum og omkostninger innbetales til megler innen avtalt overtakelsestidspunkt.
Kjøper innbetaler i forbindelse med oppgjør et akonto beløp på kr. 3000,- for avregning av kommunale avgifter/renovasjon/fellesutgifter/festeavgift.
Ved innbetaling av for mye, blir tilgodehavende tilbakeført kjøpers konto.

Kjøpekontrakt

Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2 400,- / 3 100,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- / 2 100,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Solgt "som den er"

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen, jf. avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3) Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Finansiering

Ønsker du tilbud på finansiering av bolig?
Kontakt en av våre rådgivere i Hjelmeland Sparebank for et tilbud på;

oBoliglån
oLivs- /gjeldsforsikring
oForsikring
oSparing

Telefon: 51 75 44 00
E-post: post@hjelmeland-sparebank.no

Omkostninger

950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
23 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 950 000,-))

39 220,- (Omkostninger totalt)

989 220,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1133
Gårdsnr: 58
Bruksnr: 124

Burmavegen 54, 4130 Hjelmeland

Visning

Sammen skal vi sikre trygge visninger og ivareta smittevern. Derfor inviterer vi nå kun til individuelle visninger etter gitte forholdsregler. Kontakt megler i god tid før visning for avtale om tidspunkt, så finner vi gode løsninger.

Annonseinformasjon

FINN-kode 190188887
Sist endret 31. jan. 2021 02:21
Referanse 4200158

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.