1 Eneboligtomt - 2021 - Stabbestad, Kragerø.

Gevirveien, 3788 Stabbestad

Prisantydning
123 175 kr
Omkostninger
3 856 kr
Totalpris
127 031 kr
Tomteareal
476 m² (eiet)

Fasiliteter

  • Bilvei frem
  • Golfbane
  • Offentlig vann/kloakk
  • Utsikt
  • Fiskemulighet
  • Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Adkomst

Fra Sannidal sentrum, kjør mot sør på Kjølebrøndsveien Rv351 og fortsett å følge Rv351 Kjølbrøndsveien til Stabbestad. For Gevirveien og Bukkehornveien kjør opp til og forby Kragerø Resort. For Trelerkeveien ta av til høyre via vi, krysset til ferjeleie Stabbestad/Kragerø.

Beliggenhet

Til informasjon så behandlet Kommunestyret den 7.05.19, i sak 43/19 salg av kommunale boligtomter. Jeg denne saken ble det besluttet på kommunens boligtomter på Stabbestad skal selges slik slik de er regulert pr i dag, menn til redusert pris.

Tomtene på dette boligfeltet er flotte, sentrale tomter på Stabbestad som ligger i nær tilknytning til kommunal barnehage, skole og pleiehjem, samt omsorgsboliger.

Boligfeltet ligger ca. 12 km unaturlig, annerkjente, 19 km fra Sannidal / E-18 i Kragerø. Det er sjøutsikt fra noen av tomtene, hennes kan man man kan blant annet se over til Tåtøy og Kragerø. Jeg er et hotell, golfanlegg og ikke minst sjøen. Ferjeforbindelser:Det er daglige avganger kontinuerlig hele året. Rutetider kan se ved: http://www.fjordbat.no/

For oversiktskart, prisliste og mer informasjon om boligfeltet vennligst

se vår kommunale nettside:
https://www.kragero.kommune.no/tjenester/areal-bygg-bolig-eiendom-og-miljo/tomteforvaltning/kommunale-boligtomter/stabbestad-boligfelt/ Størrelsen på tomtene varierer fra 476m² - 941,7m². Pris pr. tomt varierer fra kr.127.031- til kr.138.124,-. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

Kjølebrønd rideskole er ikke langt unna, menn på motsatt vei. Likeledes, et butikksenter v/Tangen i Sannidal der hvor kollektivknutepunktet i Sannidal er seg selv.

Beskaffenhet

Tomtene går fortløpende ved søknad til kommunen.

Forutsetninger:

Forutsetninger for kjøp av tomt i Stabbestad boligområde, bygger på "Regler for tildeling av kommunale byggetomter". Det forutsettes på den tildelte tomten blir blibygd innen til år. Videresalg av råtomt eller påbegynt tomt er ikke tillatt. Kragerø kommune for ese retten til å tinglyse forkjøpsrett av tomten, frem til det foreligger ferdigattest på oppført bolig. Ubebygde eller uferdige tomter skal tilbakeføres kommunen uten merkostnader.

Presisering: Kragerø kommune ved Kommunalområde Samfunn, ønsker å presisere ved ved salg av boligtomter, påhviler det kjøper, å selve gjøre seg seg kjent med tomtens størrelse, utstrekning. Videre må kjøper orientere seg om reguleringsforhold, bestemmelser, grad av utnyttelse også. Det er kjøpers ansvar å innhente tillatelser fra byggingsmyndigheten. Det er ikke lovlig å sette i gang tiltak eller arbeider før eiendom er overtrukket kjøper ved tinglysing av skjøte.

Det er boplikt.

 

 

 

Regulering

boligformål - Boplikt

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 815

Gevirveien, 3788 Stabbestad

Kragerø kommune, Kommunalområde Samfunn

Heidi Howatson

Avdelingsingeniør

Telefon
35 98 62 04
Mobil
992 05 723

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 101673621
Sist endret 28. mai 2021 14:00
Referanse xEiendom PaulaHx

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.