3 Eneboligtomter - Ledig - Holt i Sannidal nær Kragerø

Rugbråtveien, 3766 Sannidal

Prisantydning
383 821 kr
Omkostninger
45 675 kr
Totalpris
429 496 kr

Fasiliteter

  • Bilvei frem
  • Offentlig vann/kloakk
  • Utsikt
  • Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Adkomst

Kjør mot sør på E-18. Ta avkjøring 55 mot Rv363 mot Sannidal/Stabbestad/Rv351. Sving inn til venstre - Sannidalsveien mot Holt boligområdet som ligger vis a vis Sannidalskrysset ved Amfi senter.

Vellommen til Sannidal i Kragerø!

Beliggenhet

Boligfeltet Holt Trinn 2, er andre del av et større boligområde som er regulert på den gamle gårdseiendommen Holt. Boligtomtene består av eneboligtomter i størrelsen 630 m² – 1100 m². Tomtene er solrike og enkelte av dem har utsikt. Pris varierer fra kr. 383 821,- til kr. 429.016,- pr.tomt. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Forøvrig er feltet svært strategisk plassert midt i mellom barnehage, skoler, kjøpesenter, idrettsanlegg og ved en busstasjon med gode bussforbindelser til både sør- og østlandet. Det er planlagt lekearealer og i umiddelbar nærhet er det rikelig med natur og friluftsområder. Kragerø kommune har i første omgang lagt ut 34 boligtomter for salg, hvorav de fleste er solgt og noen er reserverte. I samme område er det planlagt rekkehus/flerboliger. Dette området legges ut for salg omsider. Det kan forøvrig nevnes at det fins golfmuligheter i nærområdet i både Sannidal og på Stabbestad samt et ridesenter i Kjølebrønd. 

For mer oversiktskart, prisliste og mer informasjon vennligst se vår kommunale nettside:
https://www.kragero.kommune.no/tjenester/areal-bygg-bolig-eiendom-og-miljo/tomteforvaltning/kommunale-boligtomter/holt-2-boligfelt/
Det tas forbehold om endring i gebyrer.

  

Beskaffenhet

Forutsetninger for kjøp av tomt i Holt boligområde, bygger på"Regler for tildeling av kommunale byggetomter". Det forutsettes at den tildelte tomten blir bebygd innen to år. Videresalg av råtomt eller påbegynt tomt er ikke tillatt. Kragerø kommune forbeholder seg retten til å tinglyse forkjøpsrett av tomten, frem til det foreligger ferdigattest på oppført bolig. Ubebygde eller uferdige tomter skal tilbakeføres kommunen uten merkostnader.

Presisering.

Kragerø kommune ved Kommunalområde Samfunn ønsker å presisere at ved salg av boligtomter, påhviler det kjøper, å selv gjøre seg kjent med tomtens størrelse, utstrekning og anvendelse.Videre må kjøper orientere seg om reguleringsforhold, bestemmelser, grad av utnyttelse også videre. Det er kjøpers ansvar å innhente nødvendige tillatelser fra bygningsmyndigheten.Det er ikke lovlig å sette i gang tiltak eller arbeider før eiendommen er overdratt kjøper ved tinglysning av skjøte eller fremfestekontrakt.

Regulering

boligformål - Boplikt

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 815

Rugbråtveien, 3766 Sannidal

Kragerø kommune, Kommunalområde Samfunn

Heidi Howatson

Avdelingsingeniør

Mobil
992 05 723

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 100102878
Sist endret 12. mar. 2021 15:00
Referanse xEiendomPaulaHx

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.