5 ENEBOLIGTOMTER VED BRÅTØYSKOGEN - SKÅTØY I KRAGERØ

Bråtøyskogen, 3780 Skåtøy

Prisantydning
228 718 kr
Omkostninger
19 924 kr
Totalpris
247 642 kr
Tomt
Eiet

Fasiliteter

  • Bilvei frem
  • Offentlig vann/kloakk
  • Fiskemulighet
  • Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Adkomst

Turen fra Kragerø sentrum til fergeleiet på Skåtøy, Skåtøyroa, tar 10 minutter.  Fra ferjeleiet til Bråtøyskogen er det ca. 6 km. 

Det er korresponderende bussforbindelser med flere ferje ruter. Vennligst se nettsiden til www.kragerofjordbat.no

 

 

 

Beliggenhet

Til informasjon så behandlet Kommunestyret den 7.05.19, i sak 43/19 salg av kommunale boligtomter. I denne saken ble det besluttet at kommunens boligtomter på Bråtøyskogen skal selges slik de er regulert pr i dag, men til redusert pris.

Tomtene på boligfeltet Bråtøyskogen ligger i nær tilknytning til sjøen på øyas østre del. Området er nær korset som ligger på enden av Skåtøy hvor det bor både fastboende og hyttefolk. Størrelsen på tomtene varierer fra 1371m² til 1720m².  Pris pr. tomt er fra kr. 229.735,- til 247.642,-. Tomtene er solrike og lette å opparbeide. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

For mer informasjon, prisliste m.m. vennligst se vår kommunale nettside:https://www.kragero.kommune.no/tjenester/areal-bygg-bolig-eiendom-og-miljo/tomteforvaltning/kommunale-boligtomter/bratoyskogen-boligfelt/

Kragerø kommunestyre vedtok å legge ned den kommunale skolen på Skåtøy (ved utgangen av 2012) men det finnes nå en montessori skole på stedet. Det er buss- og ferjeforbindelser til og fra øya. Skåtøy er kjent for å være et nydelig sted å bo med et godt nærmiljø. Foruten sjøen og variert og vakker natur kan øya tilby på aktiviteter for junior og ungdom ved Skåtøys flerbrukshus.

Skåtøy kafé og galleri ligger i samme området og er øyas sosiale samlingspunkt både for fastboende, turister og sommergjester. Kirken ligger også her hvor øya er på det smaleste.

På kveldstid er det mulighet til å bruke ferje kveldsruter med taxibåt til møter, fritidsaktiviteter og annet som foregår i byen. Slike tilbud medvirker til at småbarnsfamilier kan bo og leve i skjærgården hele året og føre kystkulturen videre.

Fra Bråtøyskogen er det ikke langt til bl.a. Jomfruland og andre vakre skjærgårdsperler. Les mer om hva øyene har å tilby på følgende nettside: www.kragerokystperlene.no

 

 

Beskaffenhet

Presisering:

Kragerø kommune ved Kommunalområde Samfunn ønsker å presisere at ved salg av boligtomter, påhviler det kjøper, å selv gjøre seg kjent med tomtens størrelse, utstrekning og anvendelse.
Videre må kjøper orientere seg om reguleringsforhold, bestemmelser, grad av utnyttelse og om det er spesielle forhold knyttet til tomtene.

Det er kjøpers ansvar å innhente nødvendige tillatelser fra bygningsmyndigheten.Det er ikke lovlig å sette i gang tiltak eller arbeider før eiendommen er overdratt kjøper ved tinglysning av skjøte eller fremfestekontrakt.

Tomtene tildeles etterhvert som det søkes på dem. For kjøp av tomt vennligst ta kontakt med avdelingsingeniør Heide Howatson ved Kommunalområde Samfunn.

Etter tildeling skal tomta og refusjon betales innen 1 mnd. Dersom tomta ikke er betalt innen denne tidsfrist, kan tomta tildeles andre. 

Det er boplikt og videresalg av råtomt eller påbegynt tomt er ikke tilatt. Det må påpekes at det følger ingen rettighet til båtplass ved kjøp av tomt.

Regulering

Boligtomt - Boplikt

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 815

Bråtøyskogen, 3780 Skåtøy

Kragerø kommune, Kommunalområde Samfunn

Heidi Howatson

Avdelingsingeniør

Mobil
992 05 723

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Annonseinformasjon

FINN-kode 100102789
Sist endret 28. jan. 2020 13:58
Referanse XEiendomPaulaHX

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.