Bildegalleri

Nyholm, Jessheim

Et helt nytt nabolag med nye og flotte boliger kommer snart for salg. R21 arkitekter. Meld din interesse i dag!

Kart med kartnål2050 Jessheim
 • Planlegging

  2024

 • Salgsstart

  2024

 • Byggestart

  2025

 • Overtakelse

  2026

Nøkkelinfo

Pris
Pris kommer
Boligtype
Rekkehus, Tomannsbolig
Soverom
3 - 4
Eieform
Eier (Selveier)

Beskrivelse

Like utenfor Jessheim sentrum skal Veslefrikk Eiendom utvikle Nyholm, et helt nytt nabolag, Jessheims nye bydel. Nyholm ligger perfekt til på Jessheim: en liten sykkeltur fra sentrum, med skoler og idrettsanlegg rett ved, men samtidig i idylliske omgivelser med skog, sykkelstier og skiløyper rett utenfor døren. 

Fire av landets mest anerkjente boligarkitekter er engasjert til å tegne hvert sitt nabolag/utbyggingsfelt: R21, DARK, A-lab og Lie Øyen arkitekter. De har løst oppgaven på ulike måter og vil på hvert sitt unike vis sette sitt preg på Nyholm. Det blir derfor et variert uttrykk på boligene hvor hvert byggetrinn vil få sitt særpreg. Dette gir det nye nabolaget et mangfold, både med tanke på menneskene og arkitekturen - og det er nettopp dette som til sammen vil gi Nyholm sin helt egne identitet. Det første trinnet er tegnet av R21 arkitekter, og består av 12 tomannsboliger og 50 rekkehus.

 • Tegnet av prisbelønte R21 arkitekter
 • Svane Kjøkkenet
 • Enstavs eikeparkett og storformats fliser
 • Sjenerøs takhøyde
 • Ingen mørke kjellerarealer
 • Boliger over to eller tre plan
 • 103 - 151 kvm BRA
 • 2 baderom og 1 gjestetoalett
 • 3-4 soverom
 • De fleste boligene har 2 stuer
 • Solrike, private hager/terrasse/takterrasser
 • Alle boliger har parkeringsplass inkludert
 • To felles tun og pent opparbeidede utomhusarealer
 • Piazza med felleshus/selskapslokale
 • Inntil lysløype og turområder, rett ved den nye bydelsparken
 • Kort til idrettsanlegg, barnehage og skole
 • Tilbaketrukket fra støy


Nytt nabolag i idylliske omgivelser
Drømmer du om noe helt nytt? Se for deg et område blant jorder og bondegårder på Jessheim. Et fredelig sted med frisk luft og lite trafikk. Her skal Nyholm vokse frem. Nye boliger med skogen som nærmeste nabo.
 
Nyholm blir et sted der alle starter på nytt. Et fellesskap av små og store familier som skal skape nye historier i nye omgivelser.
 
Drømmebeliggenhet
Jessheim er blant Norges raskest voksende steder, og det er lett å forstå hvorfor. Her er det en fin balanse mellom landsbyliv og nærhet til storbyen. Oslo er bare en kort togtur unna, men vi tror det er nettopp småbyens kvaliteter mange ønsker seg. Bedre plass. Kortere avstander. Mindre støy.
 
Nyholm ligger perfekt til på Jessheim. En liten sykkeltur fra sentrum, men akkurat langt nok til at du bor med grønne og fredelige omgivelser utenfor døren.
 
Selv om Nyholm blir noe helt nytt, er omgivelsene allerede godt etablert. Like i nærheten ligger Jessheim idrettsanlegg til glede for alle som er så heldige å vokse opp med dette i nabolaget. Her finner du fotballbaner, friidrettsstadion, svømmehall og flerbrukshall for å nevne noe. Det er kort vei til etablerte skoler og barnehager. Med en ressurssterk kommune i ryggen ligger alt til rette for å sikre barn og unge en trygg og god oppvekst.
 
Det nye livet på Nyholm byr på mange fine turmuligheter i Gystadmarka. Det er lett å være aktiv når skiløyper og turveier går rett utenfor døren. De lune og hyggelige stiene er også perfekte for sykling og lengre skogsturer. Legg for eksempel søndagsturen til Brennirunden eller Holtsfjellet, nydelige turer som begynner hjemme på Nyholm.
 
Et nytt hjem. En ny begynnelse.
Nyholm er et sted der nye eventyr begynner. En ny bolig for en ny fase av livet.
 
Nabolaget der barna skal vokse opp i idylliske småhusomgivelser. Hjemmet der dine og mine endelig kan samles og bli én stor familie. En ny leilighet til pensjonisttilværelsen. Et hjem for de du er glad i, og et sted hvor både voksne og barn kan finne nye venner for livet. Nyholm blir et nabolag det er lett å trives i uansett hvor i livet du er.
 
Har du kjent på følelsen av å overta en helt ny bolig før? Ingen rom som trenger oppussing, ingen skjeve gulv eller trekkfulle vinduer. På Nyholm kan du flytte rett inn i en arkitekttegnet og moderne bolig. 

Det gode livet på Jessheim
Jessheim er ikke uten grunn en av Norges raskest voksende byer, men har samtidig beholdt sitt hyggelige småbypreg. Jessheim er en moderne og kompakt by med alle funksjoner samlet innenfor kort avstand.

Midt i sentrum finner du Jessheim Storsenter med et rikholdig handelstilbud og hyggelige restauranter. Rett ved siden av ligger både Kulturhuset med kino, teater og bibliotek, samt togstasjon og bussterminal.

En liten kilometer nord for sentrumskjernen finner man idylliske friområder og badeplassen ved Nordbytjernet og rett øst for sentrumskjernen finner man flotte nye idrettsanlegg med blant annet Jessheim is- og flerbrukshall, Jessheimbadet, fotballstadion, sykkelpark og friidrettsanlegg.

Jessheim ligger kun få minutter unna Oslo Lufthavn og resten av verden, og med toget tar det under 40 minutter å komme seg til Oslo sentrum.

Prosjektet kommer for salg høsten 2024. Registrer deg i dag for å være blant de første som mottar informasjon. Ta gjerne kontakt med oss dersom du skulle ha noen spørsmål.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode357098817
Sist endret03. juli 2024 07:03
ReferanseNyholm, Jessheim

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.