Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.
Inaktiv

Kvartal 35 Bygg A & D

Leangen sentrum - Nye selveierleiligheter kommer for salg. Sør- og vestvendte leiligheter fra 29 - 145 kvm.

Kart med kartnålFalkenborgvegen 35, 7044 Trondheim

Planlegging

Ferdig

Salgsstart

2. kvartal 2024

Byggestart

Kommer

Overtakelse

Kommer

Nøkkelinfo

Pris
Pris kommer
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)

Beskrivelse


Kort om eiendommen
Velkommen til Kvartal 35 i Leangen sentrum
Nybygget i Falkenborgvegen 35 består av to næringsetasjer. Her kommer blant annet dagligværebutikken Kiwi. Fra 3. etasje og oppover ligger leilighetene som strekker seg fra 29 - 145 kvm.

Alle leilighetene har uteplass mot sør eller vest. I området mellom boligbyggene skal det vokse fram et frodig tun med busker og benker. Et sted å slappe av med en kaffekopp, et friområde for lek og noe pent å hvile øynene på fra balkongen. Leilighetene får god takhøyde og store vindusflater, noe som slipper ekstra mye dagslys inn og gir et luftig inntrykk.

Prosjektet har en god variasjon av leilighetstyper i forskjellige størrelser og antall soverom. Dette gjør at prosjektet passer godt for både førstegangskjøpere, folk som ønsker seg en romsligere leilighet og de som ønsker å nedskalere fra enebolig.

Leangen sentrum er en bydel som står foran en forrykende transformasjon de neste årene. Her vil du bo i en superfresh leilighet midt mellom kronblader av kafeer, restauranter, opplevelser og aktiviteter. Her har du alt du trenger av shopping, spisesteder, kollektivtransport, trening og rekreasjon, konserter og lekeland - og alt sammen like i nærheten!

Leangen har allerede mye på stell. Ishall. Sirkus Shopping. Sykkelvei. Enestående buss- og togforbindelser. Og selvfølgelig: nydelige Ladestien og Leangenbukta.

Meld interesse allerede i dag for å få info om prosjektet når det er klart.

Beliggenhet

kart
Logo

EiendomsMegler 1 Nybygg

Vi loser deg trygt gjennom hele boligsalget

Annonseinformasjon

FINN-kode341246563
Sist endret27. mars 2024 11:20
ReferanseCFS-49230076

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.