Bildegalleri

Årølia

Hermansplassen

Røbekklia - Flotte leiligheter under bygging

Kart med kartnålHalsmyrbakken, 6421 Molde
 • Planlegging

  2023

 • Salgsstart

  Februar 2024

 • Byggestart

  2023

 • Overtakelse

  Q2-Q3 2024

Nøkkelinfo

Pris
Pris kommer
Boligtype
Leilighet
Soverom
4 - 7
Eieform
Eier (Selveier)

Beskrivelse

Ta kontakt for mer info
Solstrand Boliger er godt i gang med bygging av 12 boenheter fra 4-roms leilighet til 8-roms leilighet i familievennlige Røbekklia.

Eiendommen ligger med flott utsikt i et rolig og barnevennlig bolig område rett øst for Årølia. Det er kort vei til Espira barnehage, Årølia barneskole, Rivalbanen, Akerhallen, Coop Nærbutikk og gode bussforbindelser til Molde sentrum.

Det er fine turmuligheter i nærområdet som Gapahuken og Hausen. Det er også gangavstand til Eplehagen på Årø med sjøaktiviteter, bademuligheter, grilling og volleyballbane. Like i nærheten er Tusten Skiheiser/Høyt og Lavt, Skaret skisenter og Golfbane på Eikrem.

Her får du boliger med en gjennomgående god standard og gjennomtenkte planløsninger.

Området ligger fint til for deg som skal jobbe på det nye sykehuset Nordmøre og Romsdal Hjelset.

I Molde kommune gis det fritak for eiendomsskatt i inntil tre år for nybygg fra midlertidig brukstillatelse/ferdigattest foreligger.

Veibeskrivelse:
Følg avkjøringen til Årølia i Årødalen. Følg deretter Årølivegen opp forbi Akerhallen og videre innover forbi dagligvarebutikken, helt til rundkjøringen ved den nye skolen. Ta tredje avkjøring i rundkjøringen og 2 avkjørsel vestover. Boligene ligger på høyre hånd mot enden av blindveien.

Beliggenhet

kart
Logo

Systemhus - Solstrand Boliger AS

Velkommen til oss

Annonseinformasjon

FINN-kode339911997
Sist endret21. mars 2024 10:11

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.