Bildegalleri

HOSLE/Nadderudveien 75

4 prosjekterte boliger med attraktiv beliggenhet. 2 boliger på 271 m² og 2 boliger på 55 m². Nærhet til skoler mm.

Kart med kartnålNadderudveien 75, 1362 Hosle
 • Planlegging

  2023/2024

 • Salgsstart

  2024

 • Byggestart

  2024

 • Overtakelse

  Q1/Q2 2025

Nøkkelinfo

Pris
Pris kommer
Boligtype
Enebolig
Soverom
2 - 4
Eieform
Eier (Selveier)

Beskrivelse

Vi har gleden av å presentere 4 lekre boliger som kommer for salg i Nadderudveien 75.

Bebyggelsen vil bestå av 2 tidstypiske og relativt identisk utformede bolighus bestående av hovedbolig med 2 parkeringsplasser i dobbelgarasje og sekundærbolig med en parkeringsplass på terreng.

Bebyggelsen er utformet med 2. hovedetasjer hvor hoved- og sekundærbolig har separate innganger, bebyggelsen har flate tak hvor hovedbolig har trapp opp til deler av tak for etablering av delvis overbygget takterrasse/uteareal.

Den arkitektoniske utformingen har som utgangspunkt å fremstå tidstypisk, men søker i valg av varierende volumstørrelser, bygnings-høyder, materialbruk mv. samtidig å tilpasse seg et eksisterende varierende, men relativt uensartet bygningsmiljø i naboskapet.

Kjøper vil kunne være med å utforme og tilpasse boligene i en tilvalgsprosess.

Planlegging og utvikling er godt i gang.

Salgsobjektene
Nadderudveien 75A
Hovedbolig – 271 m²

Nadderudveien 75B
Sekundærbolig – 55 m²

Nadderudveien 75C
Hovedbolig – 271 m²

Nadderudveien 75D
Sekundærbolig – 55 m²

Beliggenhet
Eiendommen har en meget solrik og sentral beliggenhet i et svært barnevennlig og hyggelig boområde på Hosle. Dette er et veletablert og godt boområde med variert bebyggelse. Det er trygg og kort gangavstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg, offentlig kommunikasjon og koselige Bekkestua sentrum med det meste av forretninger og servicetilbud.

I nærområdet er det også mange muligheter for sports- og friluftsaktiviteter. Fossum idrettsanlegg ligger kun 5 minutter unna med bil, her finnes hoppbakke, fotballbane, skiskyterarena m.m. Herfra har du også et godt utgangspunkt for turer inn i marka, på vinterstid er det flotte turløyper inn til betjente hytter og på sommerstid kan du for eksempel ta turen til Østernvann for et bad.

Er du golfentusiast er det kort avstand til Grini og Haga golfbaner, her finner du også Haga restaurant. Det er flere tennisbaner i området (Eiksmarka, Nadderud og Stabekk). På Nadderud ligger Nadderudhallen med svømmehall og treningssenter og Arena Bekkestua, som er et multianlegg for skating innendørs og utendørs, samt flere ulike aktivitetstilbud.

Hvorfor kjøpe nytt?
- Boligene vil være i forskriftmessig stand med flere års reklamasjonsfrist
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger
- Innflyttingsklart uten behov for oppussing
- Det er lave vedlikeholdskostnader i nær framtid
- Lav dokumentavgift

Diverse
Vi har dessverre ikke anledning til å sende over tegninger av boligene før materiellet og boligene er endelige. Skulle det være spørsmål, ta kontakt med oss på mail eller telefon.

Registrer deg som interessert for fortløpende oppdateringer og informasjon.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode335250645
Sist endret06. feb. 2024 13:38

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.