Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.

Gartnerløkka, Jessheim

Nå planlegges salgsstart av helt nye 2-, 3, 4-roms og toppleiligheter nær sentrum av Jessheim! Meld din interesse i dag!

Kart med kartnålFlataveien 14, 2050 Jessheim

Planlegging

Rammesøknad sendt

Salgsstart

Våren / Sommeren 2024

Byggestart

Antatt årsskiftet 2024/2025

Overtakelse

Antatt ferdigstillelse 2027

Nøkkelinfo

Pris
Pris kommer
Boligtype
Leilighet
Soverom
1 - 3
Eieform
Eier (Selveier)

Beskrivelse


Om prosjektet
Gartnerløkka vil bli en helt ny bydel i sentrum av Jessheim.

Boligprosjektet vil bestå av opptil 500 leiligheter og bybarnehage, i grønne og frodige omgivelser, rett ved Romsaasparken. Første byggetrinn vil bestå av 2-roms, 3-roms, 4-roms og toppleiligheter med privat takterrasse.

Meld din interesse i dag for å motta mer informasjon nærmere salgsstart!

Alle leiligheter vil få romslige balkonger. Det vil bli et felles garasjeanlegg med romslige plasser med elbillading. Det vil bli direkte heisadkomst til leilighetene.

Mellom byggene vil det bli etablert romslige og hyggelige parkområder. Alle leiligheter vil få gode solforhold og flere vil få flott utsikt, blant annet mot Romeriksåsene. Det planlegges også en stor barnehage i bydelen og det er kort vei til skoler på alle trinn.

Jessheim by er administrasjonssenteret i Ullensaker kommune, i Viken fylke. Jessheim ligger ca. 9 kilometer sørøst for Oslo Lufthavn Gardermoen og 43 kilometer nord for Oslo. Denne plasseringen er en av flere ting som har gjort Jessheim til en av Norges raskest voksende byer. Jessheim er i dag senter for handel og regionale servicefunksjoner på Øvre Romerike. Fra Gartnerløkka er det kun 200 meter til Jessheim storsenter. Her finner du over 150 butikker og spisesteder, flere helsetjenester og to timer gratis parkering. Det er også kort gangavstand til Jessheim stasjon hvor toget tar deg til Oslo på under 40 minutter.

Ønsker du å være aktiv har Jessheim mye å by på. Flere fotballbaner, friidrettsstadion, is- og flerbrukshall for ishockey, curling, innebandy, håndball, basket og løpebaner mv. I tillegg til flere treningssentre.

Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker med beliggenhet kun 1 km fra Jessheim sentrum. Rundt tjernet er det tilrettelagt med turvei for rullestol og barnevogn. Området ellers har turmuligheter året rundt: fra Nordbytjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen, og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen. Nordbytjernet har et variert og spennende plante- og fugleliv.

Om utvikleren:
Gartnerløkka eies og utvikles av Ø.M. Fjeld Utvikling AS sammen med 2 lokale medinvestorer. Ø.M. Fjeld Utvikling AS er eiendomsutviklingsselskapet i ØMF-konsernet og har siden 2013 ferdigstilt ca 1000 boliger og har over 1000 nye boliger i planlegging.
ØMF-konsernet er en familieeid entreprenør- og eiendomsutviklingsaktor som feiret 75-årsjubileum i 2023. Ø.M. Fjeld Utvikling er søsterselskapet til entreprenørselskapet Ø.M. Fjeld AS som har avdelinger over store deler av Østlandet. Ø.M. Fjeld hadde i 2022 en omsetning på over 4,5 mrd og har totalt ca 650 ansatte.
Ansvarlig megler
Tom Z. Bliksmark

Beliggenhet

kart
Logo

Sem & Johnsen

Boliger utenom det vanlige

Annonseinformasjon

FINN-kode332545657
Sist endret06. feb. 2024 13:37
Referanse21-23-5028

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.