Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.
Tyin-Filefjell

Børrelie

Utsikstomter i et av Tyin-Filefjells mest attraktive område!

Kart med kartnål2985 Tyinkrysset

Planlegging

Detaljregulering pågår

Salgsstart

Vinter 2024

Byggestart

Planlagt våren 2024

Overtakelse

.

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Pris
Pris kommer
Boligtype
Hyttetomt
Eieform
Eier (Selveier)

Beskrivelse

Ta kontakt ved interesse.

Visninger vinterferien:
- Lørdag 24/2 fra kl. 12 - 14
- Søndag 25/2 fra kl. 12 - 14
- Lørdag 2/3 fra kl. 12 - 14
- Søndag 3/3 fra kl. 12 - 14

Fredensborg Fritid er i prosessen med å detaljregulere hyttetomter i et av Tyin-Filefjells mest attraktive områder – i øvre del av Børrelie. Her – på 1050 meter over havet – er det utsikt til storslått høyfjellsnatur og rike fritidsmuligheter. I tillegg får man direkte tilgang til noen av landets vakreste langrennsløyper: med kun ett stavtak er du i et snøsikkert skieldorado – hvor du kan gå langrennsturer ned mot Otrøvatnet og Kyrkjestølen eller opp mot Tenlevatnet, Varhovdstinden, Flenene, Sulebu og Suletinden.

Beliggenheten & ski-in ski-out
Bare noen få minutters vandring – gjerne med alpinski over skulderen – tar deg fra hytta til de nærmeste løypene i skisenteret. Skianlegget på Tyin-Filefjell er kjent for gode snøforhold fra desember til mai – og tilbyr alt fra eget barneområde til svarte løyper for de ivrigste. I tillegg kan du nyte en rekke spennende offpiste-muligheter utenfor de preparerte traseene. Når du vil hjem til hytta, er det lett å stå på ski fra den øverste t-kroken og helt tilbake til ditt eget hyttetun.

Hvis du er glad i randonee, kan du tråkke inn i skibindingene på hyttetrammen og gå opp til det lokale utsiktspunktet Børrenøse på 1297 meter. Herfra ser du kjente 2000-meterstopper som Urdanostinden, Falketind, Store Austanbotntinden og Store Skagastølstinden. Du kan også benytte anledningen til å studere andre, nærliggende randofjell som for eksempel Skørsnøse, Stølsnøse og Horntinden. Eller la deg inspirere av entusiastene som kiter på Otrøvatnet langt der nede. Destinasjonen Tyin-Filefjell arrangerer både kitekurs, randokurs, skredkurs og en rekke guidede skiturer gjennom hele vinteren.

Helårsdestinasjonen Tyin-Filefjell
Men det er ikke bare vintersportmulighetene som lokker deg til Tyin-Filefjell. I sommerhalvåret kan du glede deg over en rekke friluftsaktiviteter som f.eks. fotturer og toppturer i nærområdet, fjellfiske, bærplukking, stiløping og terrengsykling. Fra Børrelie vil det også være en god base camp for turmuligheter i Lærdal, i Valdres, på Hemsedalsfjellet og i hele Skarvheimen og Jotunheimen. Har du hytte i Børrelie, er fjellføring over Uranostinden og Falketind mulig å gjennomføre som dagsturer! Sentralt på Tyin-Filefjell finner du Filefjellstuene, Tyinkrysset Fjellstue og Skikaféen, der du kan nyte gode måltider basert på lokale råvarer. 

Utviklingen fremover 
Mange er spent på hva som planlegges fremover på Tyin-Filefjell. Vi jobber med videreutvikling av masterplanen hvor vi ser på alpint- og aktivitetstilbud for både sommer og vinter, overnattingstilbud, servicetilbud, teknisk infrastruktur og fritidsboliger. Fredensborg Fritid har igangsatt flere konkrete reguleringsprosesser som skal tilrettelegge for ytterligere utvikling av destinasjonen.

Meld interesse
Er du interessert i mer informasjon og holde deg oppdatert på fremdriften i prosjektet? Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Beliggenhet

kart
Logo

EiendomsMegler 1 Fjellmegleren

Vi loser deg trygt gjennom hele boligsalget

Annonseinformasjon

FINN-kode296874040
Sist endret14. feb. 2024 10:06

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.