Bildegalleri

Hokksund sentrum

Bykvartalet - Midt i Hokksund

80 lekre leiligheter med alt du trenger like utenfor døren.

Kart med kartnålStasjonsgata 48, 3300 Hokksund
 • Planlegging

  Andre kvartal 2024

 • Salgsstart

  Tredje kvartal 2024

 • Byggestart

  Fjerde kvartal 2024

 • Overtakelse

  Tredje kvartal 2026

Nøkkelinfo

Pris
Pris kommer
Boligtype
Leilighet
Soverom
1 - 3
Eieform
Eier (Selveier)

Beskrivelse

Drømmer du om en sentrumsnær leilighet midt i bykjernen med det meste av nødvendige servicetilbud rett utenfor døren? Bykvartalet er et nytt og spennende boligprosjekt beliggende midt i hjertet av Hokksund.
 
Hokksund har et koselig bysentrum og er et naturlig samlingspunkt for kommunens innbyggere med en sentral beliggenhet midt imellom Kongsberg og Drammen. Perfekt for deg som liker småbyfølelsen, men samtidig ønsker å ha nærheten til de større byene.
 
Prosjektet består av nye selveier leiligheter med varierende størrelse og planløsning. Her kan både førstegangskjøperen, barnefamilien, enslige og de godt voksne finne sin drømmeleilighet.
 
Alle leilighetene har godt gjennomtenkte planløsninger med størrelse fra 38 - 122 kvm. (BRA). I midten av prosjektet finner man en koselig og opparbeidet uteplass og en felles takterrasse. 
 
Parkering i felles parkeringskjeller.
 
Byggherre har valgt å BREEAM-NOR sertifisere boligene. For deg betyr det blant annet lavere strømregning, bedre bomiljø og mulighet for gunstig rente gjennom grønt boliglån. Denne sertifiseringen vektlegger bærekraftig prosjektledelse og bærekraftige løsninger. Det stilles blant annet krav til energieffektivitet, inneklima, lysforhold, materialbruk og forurensing.
 
Leilighet midt i byen gir enkel tilgang til koselige butikker, restauranter, lege, bank, apotek og andre servicetilbud. Mellom Stasjonsgata og Rådhusgata kommer det passasje. Denne vil være åpen for alle.
 
Fra Hokksund er det meget god offentlig kommunikasjon, Med togavganger en gang i timen mot både Oslo/ Gardermoen og Kongsberg, kan du trygt la bilen stå igjen i garasjen. Er egen bil ditt alternativ, tar ikke bilturen til Drammen eller Kongsberg mer enn 20 minutter.
 
Hokksund er et knutepunkt, midt imellom fjord, fjell og byer.
 
Prosjektet er et samarbeidsprosjekt mellom to erfarne utbyggere, den lokale entreprenøren Flaget AS og Oxer Eiendom.

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode253253004
Sist endret14. feb. 2024 09:48

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.