Inaktiv

Flyttekampanje ved kjøp i mai - redusert innskudd eller innglasset balkong. Kun 1 igjen i bygg B.

Frøystadveien 4-8, 3269 Larvik

Boligtype
Leilighet
Eieform
Andel

Fasiliteter

  • Heis
  • Gjesteparkering
  • Garasje/P-plass
  • Kabel-TV
  • Balkong/terrasse
  • Turterreng
  • Bredbåndstilknytning
  • Sentralt
  • Utsikt

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Frøystadveien 4-8, 3269 Larvik

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Beskrivelse

Ved kjøp av leilighet i mai 2021 kan du velge mellom kr. 100.000,- i avslag på innskuddet eller innglasset balkong.

Hovland Platå består av totalt 55 leiligheter fordelt på 3 bygg. Bygg A er utsolgt og i bygg B er det kun en leilighet igjen. Leilighetene har praktiske planløsninger og solrike balkonger. Her får du moderne, lettstelte leiligheter med Nordbyen kjøpesenter og fine turområder i umiddelbar nærhet. Kun 2 km unna Larvik sentrum. Samtlige leiligheter får én parkeringsplass og én sportsbod i garasjeanlegg, og det etableres heis opp til hver leilighetsetasje.

Leilighetene har en solrik beliggenhet og en felles hage/park som skaper trivsel for beboerne. Med nærhet til Nordbyen kjøpesenter, får du enkel tilgang til dagligvarer og et stort antall butikker.

Beliggenhet

Hovland er en attraktiv, etablert bydel i Larvik. Med alle servicefunksjoner på Nordbyen kjøpesenter og flotte turområder i Vestmarka i umiddelbar nærhet, er det lett å forstå hvorfor folk trives så godt her.

Prosjektet har adresse Frøystadveien 6 og 8 (tidligere Frostvedtveien), og ligger således i en rolig gate med lite gjennomgangstrafikk. Et etablert fortau lang Frøystadveien, gjør at man kan ferdes trygt bort mot Nansetgata.

Det er tydelig at tilhørigheten til området, og at de som har en tilknytning til Hovland, gjerne vil bli boende. Det er alltid et godt tegn! Samtidig har den nye flotte Fagerli skole og det brede tilbudet av ulike forretninger og servicetilbud gjort at stadig flere ønsker seg til Hovland.

Området byr på store og gode uteoppholdsarealer. Det er opparbeidet bilfrie arealer og terrengtrapp opp til Lundhfjellet som har flott utsikt og er spennende som naturlekeområde.

Felleskostnader

Felleskostnader inkluderer: renter på fellesgjeld (avdrag kommer etter 20 år) kommunale avgifter, eiendomsskatt, bygningsforsikring, utvendig vedlikehold, forretningsførerhonorar, revisjon og andre fellesutgifter som f. eks. plenklipping og snømåking.

Salgsinformasjon

Hovland Platå etableres som et borettslag tilknyttet LABO.

Det er lagt opp til 40% innskudd og 60% fellesgjeld. Fellesgjelden etableres med 20 års avdragsfrihet, og deretter 25 års nedbetalingstid; total 45 år. Renter på fellesgjelden er fradragsberettiget på lik linje med annen gjeld. Det etableres IN- ordning, som innebærer at man kan innfri hele eller deler av fellesgjelden i den hensikt å redusere felleskostnadene hver mnd.

Kjøkken

Vi stiller høye krav til våre kjøkken. I de moderne leilighetene er kjøkkenet en integrert del av stuen, og det må derfor både se pent ut og være enkelt å holde rent og ryddig. Integrerte hvitevarer bidrar til at kjøkkenet harmonerer med interiøret og stilen i selve stuen.

Kjøkkeninnredning med foring opp til taket, sørger for at det ikke samler seg fett og støv der det er vanskelig å komme til.

Å lage mat og stelle på kjøkkenet skal være enkelt og hyggelig. Kjøkkenet fra Marbodal er tidløst og stilig med glatte, hvite fronter som er holdbare og lette og holde rene. Skuffene er utstyrt med dempere og har fullt uttrekk for maksimal utnyttelse og tilgjengelighet. De innebygde hvitevarene leveres av Siemens, og er inkludert i kjøpesum.

I tillegg til JM Original kan du kostnadsfritt velge mellom to andre kjøkkenfronter, håndtak, benkplater og fliser til kjøkkenet ditt. Slik kan du få et særpreg uten å betale noe ekstra.

Overflater

Leilighetene leveres med nøye utvalgte innredninger, kalt JM Original.
Det leveres eikeparkett i alle oppholdsrom, fliser med varmekabler på baderommet og vinylbelegg i innvendig bod. Det leveres malt slett strie på veggene, mens baderommet er flislagt.

Bad/ garderobe

Badet er et viktig rom som skal fylle flere funksjoner. Vi har lagt vekt på tidløshet ved valg av farger og materialer. Våre bad har smarte løsninger som dusjvegger til å slå inn for å frigi gulvplass, store servantskap med praktiske skuffer og innlegg med plass til småtingene, vegghengt toalett for å lette rengjøringen og skjult røropplegg som er sikret mot lekkasje med rør-i-rør- system.

Du får plass til vaskemaskin og tørketrommel uten at badet virker overfylt, og gulvvarme er selvfølgelig standard. I flere av leilighetene er vaskemaskingen plassert i boden.

I alle våre boliger legger vi vekt på effektiv og smart utnyttelse av plassen. I skyvedørsgarderoben på hovedsoverommet utnyttes plassen fra gulv til tak. Innredning (hylle og stang) som kan bygges på, - enten som tilvalg eller i ettertid. I boden kan du oppbevare ting du ikke bruker til daglig.

Parkering/bod

Det er gjesteparkering på tomten og 1 biloppstillingsplass til hver leilighet i parkeringskjeller. Hver leilighet har også egen bod i kjelleretasjen.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3805

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Frøystadveien 4-8, 3269 Larvik

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 95616572
Sist endret 28. mai 2021 10:01

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.