Inaktiv

Brinksvingen/Karisvingen - Midt oppe på øya - Nydelig utsikt - Eksklusive matrialvalg - KUN 1 LEILIGHET IGJEN! 50 er solgt.

KARISVINGEN, 9012 Tromsø

Ant etasjer
3
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)

Fremdrift

Byggingen starter høsten 2015

Fasiliteter

 • Heis
 • Gjesteparkering
 • Garasje/P-plass
 • Vaktmester-/vektertjeneste
 • Balkong/terrasse
 • Kabel-TV
 • Bredbåndstilknytning
 • Aircondition
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Sentralt

Visning

Ta kontakt for en gjennomgang av prosjektet

KARISVINGEN, 9012 Tromsø

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Totalvurdering

Endelig er det mulig å sikre seg en ny leilighet på kanskje Tromsø` s beste beliggenhet.
Sameiet vil totalt bestå av 51 flotte leiligheter hvor alle har innendørs parkeringsplass og de aller fleste leilighetene har heis.
En av de virkelig store fordelene med å bo i dette området, er de flotte utearealene. En ting er at friområdene på Tromsøya ligger vegg i vegg, men vi er like stolte over å ha både vår egen kunstgressbane og sandvolleyballbane. Alt dette bare 15 minutters spasertur fra sentrum.
Er du tidlig ute kan du være med på å utforme din egen leilighet med tanke på utstyr og kvaliteter. Utbygger har i dette prosjektet lagt vekt på estetisk utforming av byggene og fellesarealene for å skape trivsel, og samtidig sørge for at det passer fint inn i omgivelsene.

Dette blir et unikt prosjekt som passer for deg som ikke vil ha det samme som alle andre. Det finnes ikke maken.
Leilighetene er av høy kvalitet og ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Materialvalgene både utvendig og innvendig er av høy standard.

Alle leilighetene har ekstra takhøyde, vinduer med soldempende og støydempende glass.
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning flislagte bad med delikate fliser som gjør det hele stilrent.
Eike parkett i oppholdsrom og flisbelagte gulv i entre og bad med varmekabler.
Utvendig vil det være LED belysning på alle innganger og balkonger.

Fast plass i garasjeanlegg inkludert i salgsprisen. Videoovervåket og tilrettelagt for dekkskifte og vask av bil. Utstyrt verktøyrom for småreperasjoner. Smørebod for ski.

Leilighetene finnes i ulike størrelser fra 62 til 169 kvm.
49 leiligheter er solgt! Se hjemmesiden for oppdatert liste over reserverte leiligheter. www.brinksvingen.no

Fremdrift

Selger tar forbehold om tilstrekkelig forhåndssalg før igangsettelse av prosjektet, finansiering og kommunal godkjenning. Estimert byggetid er 18 måneder.
Bygget vil bli oppført av en profesjonell utbygger med høyt fokus på kvaliteter og gjennomføring til beboernes glede.
Her er det vektlagt praktiske romløsninger, store vindusflater med godt lysinnfall og gode kvaliteter i alle ledd.

Innhold

51 fantastisk flotte 3 - 5 roms leiligheter fordelt på 3 etasjer + garasjeanlegg med 1 stk parkeringsplass, 2 sykkelplasser og 1 sportsbod til hver leilighet.
8 av 10 leiligheter har universell tilgjengelighet.

Beliggenhet

Fantastisk uteareal uten biltrafikk og gangsoner med tineanlegg. Kort vei til flotte turområder, skiløype, nærbutikk, barnehager, skoler og sentrum.
Lysløypa går rett utenfor Brinksvingen og byr på fantastske utfartsmuligheter for stor og liten. Les mer om løypene og når de prepareres her:http://www.tromso.kommune.no/ski-og-turloeyper.121176.no.html
Avstand fra Brinksvingen til Lysløypa; ca 90 meter
Prestvannet og parkområdene rundt er et kjært turmål i Tromsø, sommer som vinter. Vannet har et rikt fugleliv med ender, måker og andre fugler.
Avstand fra Brinksvingen til Prestvannet (turområde); ca 350 meter
Bak Olsen (Skitrekk)
Et dugnadsdrevet skitrekk som er drevet av Hansmark velforening og Fagereng Velforening. Les mer her: http://www.bakolsen.com
Avstand fra Brinksvingen til Bak Olsen; ca 750 meter

ADKOMST:Fra sentrum kjører du opp Kirkegårdsvegen, på toppen av bakken fortsetter du rett frem opp Holtvegen, sving så til høyre inn Prost Schieldrupsgate og fortsett inn på Gitta Jønsons veg, sving så til høyre inn Karisvingen.

Reservasjon

Reservasjon
Hvis du ønsker har du muligheten til å reservere deg en leilighet frem til salgsstart. Dette gir deg et fortrinn til å kjøpe drømmeleiligheten når salget er i gang.
Når salget er i gang, trenger vi et ferdig utfylt budskjema fra deg.
Det er viktig at du på forhånd har ordnet med en bank/finansinstitusjon slik at du har finansiering til kjøp av bolig + omkostninger på 2,5 % av tomteverdi på plass. I tillegg er kommer det et tinglysningsgebyr for tinglysning av skjøte på kr 525,- og kr 727,- for pantobligasjon til bank som kommer som tillegg til kjøpesummen.
Vi tar forbehold om endringer i satsene til Statens Kartverk

Felleskostnader inkluderer

Forsikring, avsetning, diverse, styrehonorar, felles strøm, serviceavtale, elektro, heis, garasjeport, varmeanlegg og sprinkelanlegg.

Annonseinformasjon

FINN-kode 52954015
Sist endret 6. des. 2017 13:34

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.