Utløpt

Romslige leiligheter med 4 soverom, 2 bad, solfyllt, barnevennlig, sentrumsnært

Tomt 13, Kvennstøa Boliggrend, 2500 Tynset

Pris 1 950 000 kr
Primærrom
112 m²
Areal
125 m²
Bruksareal
125 m²
Soverom
4
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
1 241 m²
Energimerking
C - oransje

Fremdrift

Vi er nå godt igang. Ta en tur til Kvennstøa og se hvor fint det blir! Leilighetene blir klare for overtakelse sommeren 2013.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Balkong/Terrasse
  • Bredbåndstilknytning
  • Livsløpsstandard
  • Peis/Ildsted
  • Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Beskrivelse

Hustypen Sira er en 2-mannsbolig over to plan. Boligen har universell utforming, dvs at hovedplanet inneholder alle nødvendige rom du trenger i en bolig, som soverom, bad/vaskerom, bod, kjøkken og stue. Loftsetasjen i Sira har 2 soverom, bad, bod og et areal som barna i huset kan benytte som loftstue. Ved behov for et fjerde soverom eller et kontor, kan boden på hovedplan brukes til dette. Den er på 7,2m2 og har et stort vindu.

Nærmiljø

Kvennstøa boliggrend er et nytt og populært boområde på Tynset, med gangavstand til skoler, barnehager og offentlige tjenester. Her er det opparbeidet friområder, asfalterte veier og gatelys. Området har også kort vei til tur og friområder. Tomt 13 ligger lunt og solrikt til. For mer informasjon se www.kvennstoa.no.

Vindu

Standard i alle våre hus er 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass. Sprosser leveres som utenpåliggende som er enkle å ta av ved rengjøring. Vindu og karm leveres hvitmalt mens utforinger leveres i MDF, hvitfoliert.

Ventilasjon

BoligPartner leverer balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner i alle sine hus. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse. Sentralstøvsuger med to kontakter.

Isolasjon

Ytterveggene isoleres med 20cm mineralull fra Rockwool. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting og redusere luftlekkasje og varmetap. Tak isoleres med 40cm mineralull i flate himlinger og 30cm i skråhimling. Utvendig panel leveres hvitgrunnet. Der fasadetegninger viser glatte flater, benyttes glatt hvitgrunnet panel.

Vegger/tak og himling

Boligen leveres med hvitmalte trefiberplater i tak i alle boligrom. På vegger i alle boligrom leveres Huntonit ferdigmalte veggplater i lyse og nøytrale farger. Fliser på vegger i våtrom. Utvendig leveres huset med sort betongtakstein fra Benders, type Palema Struktur.

Dører

Ytterdøren er spesialdesignet og tilpasset øvrige eksteriørdetaljer på huset. Dørblad, karm og utforing leveres hvitmalt med stålhåndtak. Glasset i døren er 2-lags energiglass og leveres med utenpåliggende sprosser. Innvendige dører leveres hvitmalte.

Kjøkken

Boligen leveres med kjøkken fra Norema, Format hvit. Benkeplaten leveres i laminat eik og nedfellbart benkebeslag i rustfritt stål med kum. Integrert koketopp og stekeovn i stål. Sider og sokler leveres hvite. Grep i stål.

Bad/vaskerom

På bad leveres utstyr i henhold til 1:100-tegning; som servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr, opplegg for vaskemaskin og oppvaskmaskin, frostfri utekran og automatisk lekkasjestopp i kjøkkenbenk.

Listverk

Til alle boligrom leveres hvitmalte lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Listene har et enkelt og minimalistisk uttrykk som passer til stilen på huset. Det må imidlertid påregnes noe sparkling og maling av spikerhull og hjørneskjøter.

Trapp

Flott utformet trapp med eiketrinn, spiler, håndrekke og vanger levert i hvitmalt furu. Barnesikring mellom trinnene og rekkverk med vertikale spiler.

Gulv

Gulv i tørre rom levers med eikeparkett av god kvalitet. Gulv i våtrom og entre blir flislagt.

Elektrisk

Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres iht. NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes av elektro entreprenør.

Oppvarming

Boligen leveres med en flott peisovn fra Dovre, Cinderella. Varmekabler med termostat i våtrom, stue, kjøkken og entre.

Uteplass

Hver boenhet vil ha sin uteplass hvor de har eksklusiv bruksrett.

Parkering

Det er to parkeringsplasser på tomten til hver boenhet. Det er prosjektert med tanke på at det senere kan bygges carport/garasje.

Brannsikring

Boligen leveres med 1 stk 6 kg´s ABE pulverapparat og 1 stk røykvarsler til hver etasje.

Priser - betingelser

Fra 1 950 000,-, pluss omkostninger.

Omkostninger

Dokumentavgift ved tinglysning av skjøte utgjør 2,5% av andel av tomteverdien. I tillegg betaler kjøper tinglysningsgebyr på kr 1 548,-.

Telefon/tv/bredbånd

Det er lagt ned fiberkabel i hele området.

Situasjonsplan

Planen viser plassering av boligen med innkjøring fra vei.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet det det måtte være avvik.

Energistandard

Alle boliger som selges eller leies ut skal ha energiattest, og skalaen går fra A til G. Les mer om energimerking på www.energimerking.no.

Tomt 13, Kvennstøa Boliggrend, 2500 Tynset

Annonseinformasjon

FINN-kode 38312619
Sist endret 5. jul. 2013 10:59

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.