Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde
SOLGT

MALERHAUGVEIEN 20/ENSJØ|Rålekker 4 roms topp-/ hjørneleilighet med privat takterrasse på hele ca. 44 kvm|Mulighet for garasjeplass

Malerhaugveien 20, 0661 Oslo

Pris 9 900 000 kr
Omkostninger
52 256 kr
Totalpris
9 952 256 kr
Felleskost/mnd.
3 005 kr
Primærrom
79 m²
Bruksareal
85 m²
Soverom
3
Rom
4
Etasje
5.
Ant etasjer
1
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Enhetsid
C-H0504

Fasiliteter

  • Takterrasse
  • Balkong/Terrasse
  • Barnevennlig
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Parkett
  • Utsikt

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Kort om boligen

Leilighet C-H0504 er en moderne 4-roms hjørneleilighet med stor takterrasse på hele 44 kvm. Leiligheten inneholder entré/gang, oppholdsrom med åpen stue- kjøkkenløsning, 3 soverom hvor alle har plass til garderobeløsning, flislagt bad med opplegg for vaskesøyle og en bod for oppbevaring. Mulighet for kjøp av garasjeplass til leiligheten.

Om Prosjektet

Kontakt megler for å avtale privatvisning.
Andreas Øvsthus, tlf: 951 56 615, e-post: andreas@roislandco.no eller Ingrid Anne Fossli, tlf: 938 85 778, e-post: ingrid@roislandco.no


Velkommen til Malerhaugveien 20 - Et kvalitetsprosjekt med gode bo- og boligkvaliteter på Ensjø.

Malerhaugveien 20 vil bestå av 106 leiligheter fordelt på 3 bygg (A, B, C), i tillegg til garasjeanlegg og bodareal under bakken. Det blir lyse og tiltalende leiligheter med vestvendt og solrik beliggenhet, på en rolig og skjermet tomt omkranset av store grøntarealer, innerst i en blindvei. Samtidig som det er sentralt med få minutter fra sentrum med t-bane, buss eller sykkel. Sjarmerende Kampen, Vålerenga og Tøyen en naturlig del av nærområdet. Her kan du rusle rundt blant vakre hus og i grønne parkområder, finne spennende butikker og spisesteder og uendelig med muligheter for turer og aktiviteter.

Leilighetene har mange gode kvaliteter som blant annet ekstra store balkonger eller private takterrasser, vannbåren gulvvarme, lyse og delikate fargevalg, 1-stavs eikeparkett på gulv, kjøkken fra HTH og flislagt, plassbygd baderom. Alle leiligheter har tilgang til felles luftige takterrasser, med utsyn fra Ekeberg i sør til Grefsenkollen i nord. Gode sittegrupper og grønne planter gir perfekte rammer for en hyggelig dag eller kveld med familie, venner eller gode naboer.

Prosjektet får et moderne og sjarmerende uttrykk med to ulike nyanser av en varm, svakt rødlig farge, mens sokkeletasjen er mørkere, mer jordfarget. Fargenyansene og de ulike nivåene på byggene passer perfekt i terrenget og harmoner godt sammen med det grønne.

Som standard leveres leilighetene med stilkonseptet lyst og delikat. Leiligheten får da et stilrent kjøkken i fargen Leire, veggene i leiligheten blir levert i en lys grå farge og badet får delikate lys grå fliser.

Ta kontakt med megler for en gjennomgang av prosjektet.

Besøk prosjektets hjemmeside, www.m20.no, for å registrere deg, se boligvelger og fullstendige dokumenter.

Areal og Innhold

Totalt bruksareal: 85 kvm
Totalt primærrom: 79 kvm

Primærrom:
5.etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, bad, 3 soverom.

Sekundærrom:
5. etasje: Innvendig bod.

Leveranse

HTH er valgt som kjøkkenleverandør i prosjektet. Kjøkkenet leveres i modell Focus i fargen Leire, med laminat benkeplate i farge 558 Betong.

Det leveres helintegrert kombiskap kjøl/frys, integrert komfyr, helintegrert oppvaskmaskin og
induksjonstopp av anerkjent merke type Elektrolux.

Kjøkken blir levert fra HTH. Standard interiørkonsept leveres med malte mdf fronter i farge Leire og laminat benkeplate i farge Betong. Alle skuffer og dører leveres med demping. Det leveres LED lys under overskap. Utvalgte leiligheter leveres med fritthengende vegghyller i sort metall i tillegg til overskap. Det leveres helintegrert kombiskap kjøl/frys, integrert komfyr, helintegrert oppvaskmaskin og induksjonstopp av anerkjent merke type Elektrolux. Ventilator leveres av typen slimline i rustfri utførelse. Vi gjør oppmerksom på at enkelte to-roms leiligheter kan ha avvik fra dette.

I tilvalgsprosessen er det mulig å velge mellom 3 andre kjøkkenfronter.
Detaljert kjøkkentegning kan fås ved henvendelse til megler.

Baderommene leveres i all hovedsak som baderomskabiner, enkelte leiligheter vil få plassbygde baderom. Baderom leveres med delikate grå fliser, hvit innredning med skuffer, heldekkende vask, utenpåliggende speil over vask med innfelt belysning, servantkran, dusjsett i krom og vegghengt toalett og 90x90 cm dusjdører med klart glass.

Badene har flislagte overflater i fargen lys grå, og leveres med hvit baderomsinnredning med skuffer av typen Bano Home STD med heldekkende vask.
Utenpåliggende speil over vask med innfelt belysning.

Det leveres ikke garderobeinnredning.

Tilvalg

Det er utarbeidet interiørkonsepter hvor kjøper velger ønsket konsept. Kjøper vil bli innkalt til tilvalgsmøte etter kjøpekontrakt er signert. Konferer megler for tidsfrister for valg av interiørkonsept og tilvalg. Inngås kjøpsavtale etter igangsetting, er kjøper kjent med at frister for valg av interiørkonsept og tilvalg kan være utgått. Kjøper må i så fall ta særskilt forbehold om tilvalg i sitt kjøpstilbud. Kjøper må ta forbehold i kjøpstilbudet dersom prosjektet er igangsatt, og kjøper har krav til tilvalg som forutsetning for avtalen.

Garasje/Parkering

Det medfølger ikke parkeringsplass til leilighetene. Det er mulighet for kjøp av garasjeplass i garasjeanlegget under leilighetsbyggene. Det er totalt 36 parkeringsplasser i garasjeanlegget. Parkeringsplassene vil bli solgt etter en prioriteringsliste for leilighetene i prosjektet, hvor 4-roms leilighetene vil ha førsterett. Den endelige organisering av garasjeanlegget er ikke valgt og avhenger av hva Oslo Kommune tillater, men deler av arealet planlegges seksjonert som en næringsseksjon. Det kan bli aktuelt å etablere en bildelingsordning i prosjektet. Sameiet inneholder flere sykkelparkeringsplasser hvor enkelte er tilpasset transportsykler. Sykkelparkeringsplassene vil være tilgjengelige for alle som eier leilighet i Malerhaugveien 20.

Selger forbeholder seg retten til å foreta fordelingen av parkeringsplasser.

Boder

Hver boligseksjon får en sportsbod i kjeller/underetasje. Vegger mellom bodene og mot felles gangareal er av netting, alle med dør forberedt for hengelås.

Selger forbeholder seg retten til å foreta fordelingen av bodplasser.

Fellesareal og utomhus

Ved inngangsparti mot Malerhaugveien etableres det et eget rom for reparasjon og vedlikehold av sykler. Rommet utstyres med utslagsvask, samt opplegg for luft pumpe, enkelt håndverktøy, og opphengs stativ. Det tilrettelegges for sykkelparkering innvendig i kjellerarealer og utvendig langs byggets fasader. I tillegg etableres det et eget rom i kjeller, med utstyr for spyling og vasking av sykler.

Teknisk beskrivelse

Bærekonstruksjon består av yttervegger i kjeller, vegger rundt trapperom, heissjakter og innvendig bærevegger som utføres i betong. Bærende søyler er av støpt betong, eller stålkonstruksjoner.

Fasade levres med luftet kledning av puss. Pussen utføres med et grovere tilslag slik at bygningen fremstår med et muralt preg. Pusset er med to ulike nyanser av en varm, svakt rødlig farge, mens sokkeletasjen er mørkere, mer jordfarget.

Alle tak er prosjektert som varme, kompakte tak og skal tekkes med 2 lag asfaltpapp.

Balkonger leveres som betongelementer i ubehandlet betong. Alle balkonger etableres med nedløp. Nedløpsrør på utsiden av fasadene. Det leveres skjermtak over balkong/privat takterrasse i øverste etasje. Der det er markert på kontraktstegning leveres skillevegg i form av platekleding på balkonger og tre/spilevegg for tak/markterrasser. Rekkverk av spiler i stål. Gulv leveres med trykkimpregnerte terrassebord i glatt overflate.

Innvendige trapper utføres av prefabrikkerte betongelementer.

Det blir heis i alle inngangspartier, og adkomst via heis fra garasjeanlegg til alle etasjer.

I boligseksjonene leveres aggregater for balansert ventilasjon, som primært plasseres i innvendige boder. I enkelte leiligheter er aggregater plassert i eget skap i entre.

Vannledninger føres primært i vertikale sjakter fram til hver boligseksjon og fordeles i vegger og nedforede himlinger fram til utstyr. I boligen blir ledningene for varmt og kaldt vann lagt som "rør i rør". Fordelerskap for "rør i rør" systemet plasseres fortrinnsvis i tilknytning til våtrom. Det etableres stoppekran på vannledningene for hver boligseksjon. Stoppekran markeres ved tydelig merking.

Boligene bygges etter de sikkerhetsbestemmelser som myndighetene har pålagt i TEK 17, med blant annet sprinkleranlegg, Elektriske anlegg med jordfeilbryter, overspenningsvern og komfyrvakt.

Ytterdører leveres som profilsystemdører i aluminium med glass. Alle dører mot balkonger og privat hage leveres som slagdører. Entrédører leveres slette og uten profilering. Innerdører leveres som glatte lettdører. Alle dører tilknyttet leilighetene i hvit farge. Vinduer leveres med karm i tre og utvendig aluminiumskledning, i hvit farge på innvendig side.

Hvitpigmentert 1-stavs eikeparkett på gulv i entré, kjøkken, stue og soverom, gulvflis av 30x30 cm på baderom og WC og vinylbelegg på gulv i innvendig bod. Innvendige vegger. Innvendige vegger kles med gipsplater som sparkles. Baderom med veggflis av 30x60 cm.

Det leveres ett multimedieuttak plassert sentralt i stue i hver leilighet. Utbygger inngår avtale om grunnpakke med signalleverandør på vegne av sameiet. Kunden bestiller selv abonnements-type etter avtale med signalleverandør.

Fremdrift og ferdigstillelse

30.06.2022
Leilighetene forventes ferdigstilt 2. kvartal år 2022 ved igangsettelse 1. halvår 2020. En senere oppstart vil kunne medføre en senere overtakelsesdato. Dette anses ikke som en bindene frist for overlevering, og utløser ikke krav til dagmulkt. Ca. 12 uker før ferdigstillelse vil selger skriftlig varsle kjøper om endelig overtagelsestidspunkt.

Selger vil informere kjøper dersom det blir endringer i forhold til den planlagte perioden for overtagelse.

Organisasjonsform

Leilighetene vil bli solgt som eierleiligheter organisert som et eierseksjonssameie og følger eierseksjonsloven av 16. juni 2017, nr. 65. Eierseksjonsloven § 23 om begrensninger i muligheten til å kjøpe boligseksjoner vil endres med virkning fra og med 1. januar 2020. Endringen innebærer at også "indirekte" erverv, blant annet ved at nærstående og /eller selskaper som kjøper flere enn to boligseksjoner, omfattes av bestemmelsen. Eierseksjonsloven kan i sin helhet, inkludert ny § 23, fås ved henvendelse til megler. Loven finnes også på www.lovdata.no.

Bygget er et kombinasjonsbygg med næring og bolig. Næringsarealene vil ligge i byggets 1. etasje og under bakken, og vil bestå av en barnehage og parkeringsarealer.

Sameiet vil bli ledet av et styre som velges blant eierne. Styret skal ivareta alle saker av felles interesse for sameierne. Selger har, på vegne av sameiet, engasjert Obos Eiendomsforvaltning som forretningsfører til å forestå driften av sameiet innenfor de rammer som sameiet vedtar. Avtalen har en varighet på 3 år.

Selger forbeholder seg retten til å dele opp Malerhaugen 20 i flere eierseksjonssameier og / eller gårds- og bruksnumre, herunder å omdisponere det enkelte areal innenfor Malerhaugen 20 slik at areal som er godkjent til næringslokaler gjøres om til ytterligere boligareal, at boligareal endres til næringsareal, eller at boligsammensetningen endres (f.eks. ved at leiligheter slås sammen eller deles). Oppgang A vurderes solgt til en kjøper med formål om langtidsutleie av leilighetene til boligformål. Endelig organisering av eiendommen dersom dette blir aktuelt er ikke avklart, men oppgang A vil enten inngå i sameiet eller fradelt som egen eiendom. Selger tar forbehold om endelig organisering.

Betalingsbetingelser

1) 10 % av kjøpesummen innbetales til meglers klientkonto ved signatur av kjøpekontrakt eller senest innen 1 uke etter at garanti er stilt i medhold av buofl. § 12. Kontantinnbetaling må være fri egenkapital. Påløpte renter tilfaller kjøper frem til skjøte er tinglyst på kjøper, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som en følge av at det stilles garanti i medhold av buofl. § 47.
2) Eventuelle endringsbestillinger betales etter nærmere avtale med selger.
3) Resterende del av kjøpesummen betales 3 dager før overtagelse.

I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i
næringsvirksomhet, vil selger kreve 20 % innbetaling ved kontraktsignatur.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 129
Bruksnr: 38

Malerhaugveien 20, 0661 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 219064537
Sist endret 24. mai 2021 13:18
Referanse RCOPS1.19190

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.