Gloppetunet 2 - Prosjektert 4 roms leilighet ( leil.nr.6 ) i 1.etasje med stor solrik veranda. Garasje og sportsbod.

Kaupangveien 2, 3261 Larvik

Pris 2 596 000 kr
Fellesgjeld
3 894 000 kr
Omkostninger
1 132 kr
Totalpris
6 491 132 kr
Felleskost/mnd.
8 791 kr
Felleskostnader etter avdragsfri periode
13 785 kr
Primærrom
112.3 m²
Bruksareal
115.4 m²
Soverom
3
Rom
4
Boligtype
Leilighet
Eieform
Andel
Enhetsid
H0106

Arealbeskrivelse

Alle rom er medregnet i p-rom utenom boder.

Visning

Sammen skal vi sikre trygge visninger. Derfor gjennomfører vi visninger etter gitte forholdsregler. Kontakt megler eller meld deg på visning i knappen Visningspåmelding før visning, så finner vi en løsning som passer for deg.

Innhold

Leiligheten ligger i 1.etasje og har følgende innhold: Entre, gang, bod, 2 bad, 3 soverom hvor av et med garderoberom, kjøkken og stue med utgang til stor solrik veranda. Sportsbod og garasje.

Standard

KRAV
Bygget blir oppført i henhold til gjeldende byggeforskrift, TEK 17, med noen dispensasjoner.

TILKOMST
Det vil bli trinnløs tilkomst til hver leilighet. Trapperom med løfteplatform gir adkomst til alle leiligheter.

HIMLING
Himling er fortrinnsvis sparklet og malt gips. Himlingshøyde blir 265cm eller høyere i stue/kjøkken og soverom med noen nedsenkede områder for tekniske installasjoner. Fortrinnsvis 240cm i øvrige rom. Enkelte leiligheter har synlige lavtbyggende dragere. Det leveres systemhimling i boder under takhengt ventilasjonsaggregat og i fellesarealer.

VEGGER
Yttervegger er av isolert bindingsverk med royalimpregnert trekledning. Delevegger mellom leiligheter oppfyller krav til lyd og brann. Alle rom utenom bad leveres med malte flater på veggene. De fleste leilighetene har synlige søyler.

VINDUER OG DØRER
Det er en blanding av fastkarm og utadslående og 3-veis innadslående åpningsvinduer av tre kledd med aluminium utvendig. Balkongdører er slagdører av tre kledd med aluminium utvendig. Hvitmalte slette innerdører fra Swedoor. Entredører med lyd og brannkrav, samt mulighet for fremtidig elektrisk betjent låskasse. Leveres med 3 stk. nøkler som passer til ytterdør.

LISTVERK
Listverk av 12x58 glatt malt karmlist. Eik profilert 15x45 gulvlist og Hvit 21x45 dobbel skyggelist i tak. Synlig spikring i eik fotlist, ellers sparklet og malt listverk.

STUE/KJØKKEN
Leilighetene har åpen løsning mellom stue og kjøkken. Kjøkken er av typen HTH Glatt hvit. Hvitevarer fra Siemens. Det leveres integrert oppvaskmaskin, stekeovn, kombiskap, avtrekk og nedfelt platetopp. Overskap leveres iht. kjøkkenplantegning. Alle skapdører har integrert demping i hengslene. Nedfelt vaskekum og laminerte benkeplater. 1 stk. skuff med bestikkinnsats. Kjøkken leveres med vannstopper rundt oppvaskmaskin iht. forskriftskrav. Ettgreps blandebatteri. Totalhøyde på kjøkkeninnredning er 2292mm.

BAD
Bad leveres med 20x40 cm hvit flis med grå fuger på veggene. Gulv leveres med 30x30 cm grå gulvflis (10x10 cm i dusjsone) med grå fuger. Vegghengt klosett fra Villeroy og Boch med soft-close sete. 90x90 cm hvitt dusjhjørne med 2 slagdører. 80 cm baderomsinnredning fra Foss med to skuffer, samt speil. Ettgreps blandebatteri. Ett bad i hver leilighet blir klargjort for montering av vaskemaskin med strøm, vann og avløp. Det blir også lagt opp strøm til en kondensfri tørketrommel.

TOALETTROM
Gulv leveres med 30x30 cm grå gulvflis og grå fuger. Frittstående toalett og enkel vask med ettgreps blandebatteri og speil.

SOVEROM
Soverom leveres uten skap. Det er markert på tegninger 1 meters bredde pr sengeplass. Åpningsvindu for lufting.

ENTRÉ
Gulv leveres med 30x30 cm grå gulvflis og grå fuger.

GULV
Alle gulv, utenom i bad, toalettrom og entré leveres med 3-stavs 14mm eikeparkett, type Boen Casale 3-stav matt lakk. Varme i bad og entré gulv.

VENTILASJON
Leilighetene ventileres etter forskriftene med et eget ventilasjonsanlegg i hver leilighet, med varmegjenvinner og avtrekk fra kjøkkenhette. Aggregatene plasseres fortrinnsvis i bod. Utkast over tak. Nedforinger og innkassinger må påberegnes for føring av ventilasjonskanaler. Garasjer og boder samt fellesarealer i kjeller får avtrekksventilasjon.

ENERGI
Det leveres luft til luft varmepumpe i hver leilighet for varme/kjøling. Varmtvannsbereder i hver leilighet. Temperatur i trapperom og fellesganger skal holdes på minimum 5 C ved hjelp av panelovn. Garasjeplasser og sportsboder i kjeller er frostsikre.

ELEKTRO
Strømmåler for hver leilighet samt en måler for fellesarealer. Det leveres elektriske punkt iht. krav fra NEK400:2018 og TEK 17. Varmekabler på bad og i entré i alle leiligheter. Utelampe og stikk på hver balkong/terrasse. Benkearmatur under overskap på kjøkken. Speilarmatur med stikkontakt på alle bad. Komfyrvakt på kjøkken. Det er takpunkt for lys styrt av bryter i bad, bod og gang. Soverom og stue/kjøkken har strømuttak nær himling for tilkobling av lampe, styrt av bryter. Ringeklokke i hver leilighet. Felles porttelefonsystem med svarapparat i alle leiligheter tilknyttet fellesgang.

TV/KABEL
Det leveres Telenor abonnement med TV og Internett.

BRANNVARSLING
Adresserbart sentralt brannvarslingsanlegg med mulighet for tilknytning til brannvesenet. Avstillingspanel i fellesgang i 1.etg.

BALKONGER
Balkonger har tremmegulv med rekkverk i glass og metall. Noen balkonger kan få glass over rekkverk opp til total høyde 200 cm på grunn av lydkrav.

EKSTERNE GARASJER
Det blir seks garasjer med tilknyttet sportsbod i garasjebygg ute. Garasjer har lys i tak og en stikkontakt. Hver garasje og sportsbod er fysisk avgrenset med vegger og nett. Hver garasje har egen motorisert port med fjernkontroll og portåpner. Asfaltert gulv i garasje og betonggulv i tilknyttet sportsbod.

PARKERINGSKJELLER
Blanding av asfaltert gulv og betonggulv.

Beliggenhet

Gloppetunet ligger i en vakker og fredelig del av byen på en gårdseiendom med en lang og rik historie. Viktigst
er imidlertid at hjemmene som nå bygges vil sikre dem som flytter inn en best mulig fremtid. Med unike
fasiliteter som eget trimrom, lekeplass, boccia-bane, gjesterom og selskapsrom er målet å gjøre hverdagen i
leilighet enkel, innholdsrik og meningsfull.

Bebyggelse

Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.

Adkomst

Direkte fra Gonveien.

Byggemåte

Bygget er over 2 etasjer med kjelleretasje. Bæresystemet består av plasstøpt betong og stål i søyler og dragere, og etasjeskiller av plasstøpte betongdekker og hulldekkeelementer. Yttervegger er av isolert bindingsverk med royalimpregnert trekledning.

Areal

Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling. Arealene som er oppgitt er bruksareal (BRA), som er boligens areal innvendig målt ved boligens egenkapomsluttede vegger, inklusive innvendige vegger, boder og sjakter, men ikke medregnet yttervegger. Summen av de oppgitte romstørrelser på plantegningene samsvarer ikke med boligens totale BRA som følge av at innvendige vegger og for eksempel innkassinger av ventilasjon ikke er medtatt i denne sammenheng. Det tas forbehold om at mindre arealavvik kan forekomme, da det oppgitte beregnede areal er basert på tegninger

Følgende rom inngår i primærareal:
Alle rom er medregnet i p-rom utenom boder.

Utstyr

Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Ventilasjon

Leilighetene ventileres etter forskriftene med et eget ventilasjonsanlegg i hver leilighet, med varmegjenvinner og avtrekk fra kjøkkenhette. Aggregatene plasseres fortrinnsvis i bod. Utkast over tak. Nedforinger og innkassinger må påberegnes for føring av ventilasjonskanaler

Tilvalg

Det vil bli gitt mulighet for å gjøre individuelle tilpasninger i egen bolig for kjøpere som kjøper på et tidlig tidspunkt. Kjøper har under ingen omstendigheter rett til å kreve utført endring/tilleggsarbeid, herunder avbestillinger, som endrer selgers vederlag med mer enn 15%, arbeider som vil føre til ulemper for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å få utført arbeidene, arbeider som hindrer rasjonell fremdrift, eller arbeider som berører rammetillatelsen. Det vises ellers til bustadoppføringslovas §9 og §42. Alle kjøpere vil bli invitert til å delta på et møte hvor nærmere informasjon om mulighetene for tilvalg blir gitt. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som kommer frem av gjeldende teknisk forskrift. Eventuelle tilleggsbestillinger og endringer skal avtales skriftlig, faktureres av utbygger når arbeidet er utført og innbetales meglers klientkonto innen overtagelse.

Tomten

Eiet tomt på 4188 m2. Gloppetunet II borettslag blir hjemmelshaver av denne eiendommen før innflytting. Tomten opparbeides i henhold til de krav som kommer frem av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av eventuelle gangstier, lekeplasser og grøntareal.

Fellesareal

Det leveres opparbeidede utearealer iht. situasjonsplan. Beplantning omtrentlig iht. situasjonsplan og prospekt. Utvendig leveres det 4 stk. frostfrie utekraner på hovedbygg til vanning. Veier asfalteres. 150 mm kantstein festet i asfalt langs kjøreveier. Plen leveres tilsådd.

Parkering

Alle leilighetene vil ha egen garasjeplass. Noen av leilighetene vil ha 2 garasjeplasser. Se prospektet.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp

Forretningsfører

Selger vil på vegne av borettslaget engasjere forretningsfører som vil forestå driften av borettslaget de to første driftsårene.
Labo, Postboks 263 3251 Larvik

Borettslaget

Andelsleilighetene vil bli organsiert som et borettslag. Organiseringen vil skje etter gjeldende lover og regler. Det vil bli utarbeidet forslag til vedtekter som vil følge som vedlegg til kjøpekontrakt. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Dyrehold


Det tillates ikke å holde husdyr uten spesiell skriftlig tillatelse i hvert enkelt tilfelle. Skriftlig søknad med begrunnelse for dyreholdet må sendes styret. Dersom tillatelse til dyrehold gis, må borettshaveren forplikte seg til å overholde lagets regler for dyrehold.

Forsikring

Eiendommen vil bli forsikret gjennom borettslagets fellesforsikring.

Felleskostnader

8 791 pr. mnd.
Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Leiligheten sin fellesgjeld er kr 3 894 000,-

LånevilkårFellesgjelden er avdragsfri i 20 år, og nedbetales deretter over 20 år som annuitetslån.

Borettslaget har avtale om IN (individuell nedbetaling av fellesgjeld). Ved fastrente vil det ikke være anledning til å nedbetale individuelt. Har borettslaget flere lån kan det være at ikke alle lånene er omfattet av IN-avtalen. Ta kontakt med Labo for nærmere informasjon.

Faste løpende kostnader

I tillegg til felleskostnadene kommer det utgifter til strøm/oppvarming og innboforsikring

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det vil bli utstedet ferdigattest før innflytning.

Utleie


Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

Reguleringsmessige forhold

Regulert til bolig

Eiendommens betegnelse

Andelsnr. 6 i Larvik kommune

Oppgjør

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler 10 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse og resterende i følge betalingsplan. Beløpet innbetales meglers klientkonto ved kontraktsinngåelse og er avtalt å være forskudd i samsvar med bustadoppføringslovens § 47 (2) under forutsetning av at selger stiller garanti for beløpet etter bustadoppføringsloven § 47 (3). Forskuddet skal være fri egenkapital og det kan ikke tas pant i kjøpt eiendom for forskuddsbeløpet. Når selger har stillet lovpålagt sikkerhet for beløpet vil selger få instruksjonsrett over beløpet på meglers klientkonto. Opptjente renter tilfaller etter dette selger. Betalingsforpliktelsen inntrer uansett ikke før tilfredsstillende garanti er stilt.

Kjøpekontrakt

Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.

Forbehold

Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel. Igangsettelse av prosjektet forutsetter x % forhåndssalg. Dersom dette ikke oppnås står utbygger fritt til å annullere inngåtte kontrakter innen avtalt frist. Det tas forbehold om offentlig saksbehandling og godkjenning. Alle opplysninger gitt i prospektet er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, uten at den generelle standarden forringes. Dette prospektet er ment som en orientering om boligprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen, material- og fargevalg av bebyggelsen og de enkelte enhetene. Alle presentasjoner er av illustrativ karakter, og gir ikke nødvendigvis en eksakt fremstilling av det ferdige prosjekt når det gjelder endelig detaljering av interiør, fasader, materialer og omgivelser. Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil i prisliste/prospekt.

Salgsbetingelser

Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova.

Entreprenøren skal stille garanti straks etter avtaleinngåelse, jf. bustadoppføringslova § 12. Dersom det er tatt forbehold om åpning av byggelån, salg av et bestemt antall boliger eller tillatelse til igangsetting, er det tilstrekkelig at entreprenøren stiller garanti straks etter at forbehold har falt bort. Det samme gjelder ved forbehold med tilsvarende virkning fra forbrukerens side. Entreprenøren skal uansett stille garanti før byggearbeidene starter.

Garantien er pålydende 3 % av kjøpesum i byggeperioden frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtakelse.

Garantien gjelder som sikkerhet både for selve leiligheten, og for ideell andel i fellesareal, utvendige arealer, ev. parkeringskjeller, herunder ferdigstillelsen av disse.

Dersom garanti ikke stilles straks etter avtaleinngåelse kan kjøper holde tilbake alt vederlag inntil det er dokumentert at garanti er stilt.

Selger vil ikke få instruksjonsrett over midlene før garanti etter bustadoppføringslova § 47 er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt.

Finansiering

Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

Omkostninger

2 596 000,- (Prisantydning)
3 894 000,- (Andel av fellesgjeld)

6 490 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
480,- (Tinglysingsgebyr obligasjon BRL)

1 132,- (Omkostninger totalt)

6 491 132,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Matrikkelinformasjon

Leilighetsnr: 6
Kommunenr: 3805
Gårdsnr: 1006
Bruksnr: 463

Kaupangveien 2, 3261 Larvik

Visning

Sammen skal vi sikre trygge visninger. Derfor gjennomfører vi visninger etter gitte forholdsregler. Kontakt megler eller meld deg på visning i knappen Visningspåmelding før visning, så finner vi en løsning som passer for deg.

Annonseinformasjon

FINN-kode 219064471
Sist endret 21. mai 2021 02:21
Referanse 42200207

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.