Ensjølyst|Rålekker toppleilighet med privat takterrasse på 24 kvm + balkong|Oppholdsrom på hele 49,5 kvm m/kjøkkenøy|2 bad|Meget god beliggenhet mot parkdrag|Estimert ferdig Q4 2022/Q1 2023

Ensjøveien 34, 0661 Oslo

Pris 11 550 000 kr
Omkostninger
42 956 kr
Totalpris
11 592 956 kr
Felleskost/mnd.
4 134 kr
Primærrom
104 m²
Bruksareal
108 m²
Soverom
3
Rom
4
Etasje
4.
Ant etasjer
1
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Enhetsid
C0401

Fasiliteter

  • Takterrasse
  • Balkong/Terrasse
  • Barnevennlig
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Parkett
  • Lademulighet

Visning

Vi ønsker trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visninger på visningssenteret individuelt. Meld deg på visning via lenken Visningspåmelding eller kontakt meg på tlf. eller e-post for å avtale tidspunkt. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektorates krav om karantene, gi meg beskjed før vi avtaler visningstidspunkt.

Kort om boligen

Leilighet C0401 er en rålekker toppleilighet med solrik, privat takterrasse på 24 kvm mot sydvest. I tillegg har leiligheten en balkong på 7,5 kvm mot det frodige tunet. Stuen er på hele 49,5 kvm med en åpen kjøkkenløsning med kjøkkenøy, en fin sosialsone for matlaging og et glass vin eller en rask frokost. Mastersoverom har eget bad, god plass til garderobe, samt utgang til balkong hvor du kan nyte morgensolen og fuglekvitteret over en kopp kaffe.

Leiligheten leveres med interiørkonseptet "Luftig Hvit"| Dette interiørkonseptet er basert på en lys og lett palett med fokus på materialbruk som gir et lett nordisk uttrykk. Den nøytrale fargepaletten i hvitt mot varme beige toner og lys eik skaper en sanselig og rolig oase. Det gjør det enkelt for deg å tilføre de farger og elementer du selv måtte ønske for å skape et personlig hjem. Kjøkkenet leveres med en kombinasjon av hvite, grepsløse overskap og benkeskap i lys eik. Den hvite benkeplaten skaper et rolig uttrykk og spiller på lag med de hvite overskapene. Gulvene får 1-stavs parkett i lys eik, som er nøye avstemt til den øvrige kjøkkeninnredningen og skaper en varm kontrast til de hvite, kjølige veggene. Et tidløst konsept som alltid vil være riktig.

Badet leveres med fliser i en lys, varm beige tone både på gulv og vegger. Paletten er nordisk og sober med rene linjer og passer ekstra godt til naturmaterialer på møbler og tekstiler.

Om Prosjektet

Boligprosjektet Ensjølyst, et prosjekt av Neptune Properties AS vil bestå av 82 selveierleiligheter med supersentral beliggenhet, hyggelige grøntarealer og felles takterrasse med utsikt over byen.

Prosjektet får solide fasadematerialer og en god innvendig standard. Ensjølyst har mange og varierte leilighetstyper. Felles for dem er åpne og lyse løsninger med naturlige møbleringssoner. De fleste leilighetene er gjennomgående eller hjørneleiligheter. Det gir mye lys, utsikt i to himmelretninger og gode uteplasser.

Stuen har store vindusflater helt ned til gulv som gir lyse og luftige rom. Vannbåren gulvvarme sikrer en lun og stabil varme. Fra stuen går du ut på din egen private, romslige uteplass - enten det er balkong, takterrasse eller markterrasse.

"I Ensjølyst er det valgt bestandige materialer som uttrykker kvalitet med tegl og metall. I tillegg er det innslag av treverk for å gi varme og mykhet til fasadene. Dette er materialer som vil stå seg godt over tid." Truls Schiefloe Sandbakk, Arcasa Arkitekter.

Vår interiørarkitekt har utviklet tre smakfulle interiørkonsepter med farger og interiør som harmonerer, alle de tre konseptene er stilrene og varige - et valg du vil være fornøyd med i lang tid. Leilighetene leveres i Sort Eik, Luftig Hvit eller Nordisk Hav.

Her har du det meste av servicefasiliteter i umiddelbar nærhet og 150 meter til T-banestasjon med kontinuerlige avganger og kun 5 min. til sentrum. Prosjektet ligger i et etablert boligområdet med tilgrensende villabebyggelse. Byggene er formet som en hestesko rundt et frodig, grønt tun og et hyggelig grøntdrag følger eiendomsgrensen.

Estimert ferdigstillelse 4. kvartal 2022/ 1. kvartal 2023.

Her bor du supersentralt i skjermede, grønne og solrike omgivelser.

Areal og Innhold

Totalt bruksareal: 107,5 kvm
Totalt primærrom: 103,5 kvm

Primærrom:
4.etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, 2 bad/wc, 3 soverom.

Sekundærrom:
4.etasje: Innvendig bod.

Leveranse

Det leveres ikke garderobeskap eller klesskap, men det er avsatt plass til garderobe i entré og på soverom.

Tilvalg

Erfaringsmessig vet vi at enkelte kjøpere ønsker å sette sitt personlige preg på leiligheten. Prosjektet og dets priser er basert på at arbeidene gjennomføres rasjonelt og med delvis
serieproduksjon i form av systematisering av tekniske løsninger og valg av materialer. Dette gir begrensninger for hvilke tilvalg og endringer som kjøper kan forvente å få gjennomført, og innenfor hvilket tidsrom disse kan bestilles. Kjøper vil få anledning til å gjøre tilvalg i henhold til totalentreprenørens tilvalgsmeny mot tillegg i pris. Oversikt over totalentreprenørens tilvalg og hvilke kostnader som vil påløpe vil bli oversendt etter at arbeidene er igangsatt. Kjøper vil også ha anledning til å bestille endringer utover totalentreprenørens tilvalgsmeny mot tillegg i pris. Endringer kan medføre at totalentreprenør eller arkitekt må vurdere ønskene, og hvor kjøper i så fall må dekke disse kostnadene. Endringer kan ikke gjennomføres dersom det berører rammetillatelsen eller gir forsinkelser i prosjektet. Kjøper kan heller ikke kreve endringer som utgjør mer enn 15 % av avtalt kjøpesum. Det vises også til bustadoppføringslova § 9.

Konferer megler for tidsfrister for valg av interiørkonsept og tilvalg. Inngås kjøpsavtale etter igangsetting, er kjøper kjent med at frister for valg av interiørkonsept og tilvalg kan være utgått. Kjøper må i så fall ta særskilt forbehold om tilvalg i sitt kjøpstilbud. Kjøper må ta forbehold i kjøpstilbudet dersom prosjektet er igangsatt, og kjøper har krav til tilvalg som forutsetning for avtalen.

Garasje/Parkering

Felles garasjeanlegg er planlagt å bestå av 41 parkeringsplasser, 82 sportsboder, og sykkelparkering.
Enkelte leiligheter kan kjøpe parkeringsplass i garasjekjeller til kr. 450 000,- (inkl. elbillader) + off. omkostninger. Konferer megler for mer informasjon og hvilke leiligheter som har fortrinnsrett på kjøp av parkeringsplass.

Ensjølyst ligger svært sentralt til, med bare 350 meter til Ensjø T-banestasjon med hyppige avganger samt en rekke bussruter langs Strømsveien. Det er bysykler ved T-banestasjonen og i nabolaget har du det meste du trenger i hverdagen. Slik har du mange forutsetninger for å leve et bilfritt liv her.

Skulle du likevel trenge bil for en handletur etter jobb, dra på hytta eller hente en nyinnkjøpt sofa - vil det stå to biler tilgjengelig i garasjekjelleren. Ensjølyst har inngått avtale med bildelingsordningen Biliblant fra Bertel O Steen. To parkeringsplasser vil bli reservert brukere av denne tjenesten. Biliblant er enkel å bruke, med en app på mobilen finner du tilgjengelig bil og booker den. Bilen åpnes via appen, så er det bare å kjøre i vei.

Boder

Alle leilighetene får en sportsbod i garasjekjeller. Leiligheter under 50 kvm får en sportsbod på minimum 2,5 kvm, leiligheter over 50 kvm får en sportsbod på minimum 5 kvm. Sportsboder utføres i støvbundet hvit betong og/eller inndelingssystem løst med stålplater og nettingvegger. Vegger leveres av branntekniske årsaker ikke i full høyde til himling. Dør leveres med hengelås eller låskasse og låsesylinder. Det kan forekomme tekniske installasjoner i sportsbod (ventilasjonsrør eller lignende). Sportsbod egner seg kun for oppbevaring av gjenstander som tåler temperatur- og fuktsvingninger.

Fellesareal og utomhus

Felles takterrasse på bygg A.

Teknisk beskrivelse

Alle bærekonstruksjoner er av betong og stål. Isolerte yttervegger av tre og betong.

Fasader av teglstein og trepanel etter arkitektens fargevalg.

Yttertak vil bli belagt med sedumdekke

Trykkimpregnert spaltegulv. Rekkverk og håndløpere i lakkert/malt stål eller aluminium med glassflater og felter i strekkmetall. Balkonger og svalganger leveres som tette, men er å anse som utvendig konstruksjon slik at mindre ansamlinger av vann og drypp fra overliggende balkong/terrasse må påregnes som følge av regn, snø og vind. Avtrekk til ventilasjonsanlegget kan bli plassert på eller i nærheten av takterrasser. Det leveres plassbygde fastmonterte utemøbler og plantekasser på felles takterrasse og på
svalganger. Pergola over et område av takterrassen.

Det leveres mørk grå melert flis i stort format i inngangsparti i opptrinn, inntrinn, på repos og gangarealer. Mindre format på flis i trappetrinn, mellomrepos og hovedrepos. Sokkelflis i inntrinn, på repos og gangarealer. Trappenese vil bli i en kontrastfarge. Alternativt leveres det teppe i trapp og gangarealer fra 2. etasje og oppover.

Heis fra garasjeanlegget og opp til alle leilighetenes inngangsplan. Heiskupé vil ha en utførelse som harmonerer med trapperom. Alarmoverføring til vaktsentral.

Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. Ventilasjonsaggregat i hver leilighet, plassert i bod, bod/walk-in closet eller entré. I mindre leiligheter kan det bli veggmontert
kjøkkenvifte med integrert balansert ventilasjonsaggregat. Aggregatets endelige plassering avklares under detaljprosjekteringen. Det vil bli avtrekksventilator fra kjøkken.

Alle vannledninger til tappesteder er rør i rør system. Plassering av rør i rør koblingsskap til den enkelte leilighet besluttes av selger under detaljprosjekteringen.

Det monteres røykvarslere og brannslange eller pulverapparat i henhold til forskrift. Sprinkleranlegg for leiligheter, fellesarealer og eventuelt balkonger i henhold til gjeldende krav.

Inngangsdør til leilighetene leveres med FG-godkjent sikkerhetslås. Slett utførelse malt i henhold til arkitektens fargevalg, dørvridere i børstet utførelse. Slagretning og utførelse kan variere avhengig av tekniske krav, herunder i forhold til støy og brannkrav. Vinduer, balkong- og terrassedør leveres med energiglass, klassisk hvite innvendig og i henhold
til arkitektens fargevalg utvendig. Utførelse, inndeling og slagretning avhenger av hvilke tekniske krav de enkelte vinduer har, herunder i forhold til støy, brannkrav osv.

Vegger sparkles og males etter arkitektens fargevalg. Det leveres systemhimling i hovedinngang og på hovedrepos. Underside av trapp vil bli malt. Rekkverk og håndløper i trapper leveres i malt/lakkert utførsel i stål eller aluminium, alternativt rustfritt stål.

Det leveres ett stk. data- og TV-punkt i stue. Punktene leveres kun med rør og tomme bokser, blendet med hvitt lokk. Selger har anledning til å tegne abonnement for tv, internett, telefon, fibernett eller tilsvarende med inntil 3 års bindingstid på vegne av sameiet.

Fremdrift og ferdigstillelse


Forventet periode for ferdigstillelse er 4. kvartal 2022 - 1. kvartal 2023, men denne perioden er
foreløpig og ikke bindende og utløser ikke dagmulkt ved eventuelle forsinkelser.

Organisasjonsform

Boligene vil bli organisert som et eierseksjonssameie etter eierseksjonsloven av 16. juni 2017. Som seksjonseier i et eierseksjonssameie vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boenhet. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesareal. Det er utarbeidet utkast til vedtekter som regulerer forholdet mellom sameierne. Disse er tilgjengelig hos megler. Selger tar forbehold om endringer som er hensiktsmessige eller nødvendige i perioden frem til overtakelse.

Betalingsbetingelser

Kontantbeløpet, 10 % av kjøpesummen, innbetales etter påkrav med syv dagers betalingsfrist. Innbetalingen må være fri egenkapital. Beløpet blir stående på meglers klientkonto frem til hjemmelsoverføring, med mindre selger stiller garanti til kjøper etter bufl. § 47. Beløpet blir i så fall å anse som forskudd, og utbetales av megler til selger mot dokumentasjon av garanti. Renter på klientkonto tilfaller kjøper frem til bufl. § 47 garanti er stilt, eller skjøtet er tinglyst, forutsatt at de overstiger en 1/2 R. Resterende del av kjøpesum og kjøpsomkostninger innbetales til megler senest 3 virkedager før overtakelse.

Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg. Selger vil holde kjøper ansvarlig for selgers eventuelle økonomiske tap som følge av kjøpers mislighold. Selger har rett til dekning av sitt tilgodehavende i kjøpers eventuelle innbetalinger, herunder også for renter og andre omkostninger som påløper på grunn av kjøpers mislighold.

Ansvarlig megler

Andreas Øvsthus

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 133
Bruksnr: 31

Ensjøveien 34, 0661 Oslo

Visning

Vi ønsker trygge visninger og minst mulig smitterisiko. For å hindre spredning av koronaviruset gjennomføres visninger på visningssenteret individuelt. Meld deg på visning via lenken Visningspåmelding eller kontakt meg på tlf. eller e-post for å avtale tidspunkt. Er du i risikogruppe eller faller innenfor Helsedirektorates krav om karantene, gi meg beskjed før vi avtaler visningstidspunkt.

Annonseinformasjon

FINN-kode 219063417
Sist endret 2. jun. 2021 09:33
Referanse RCOPS1.19388

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.