Sagparken. Lekre leiligheter av høy kvalitet / 36 av 45 SOLGT / Carport, solrike balkonger, heis og takhage. Gangavst. Tog.

Sagparken Sentrum, 2743 Harestua

Pris fra 2 650 000 kr Pris til 3 860 000 kr
Omkostninger
14 150 kr
Totalpris
2 664 150 – 3 874 150 kr
Areal
48 - 70 m²
Soverom
1 - 2
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)

Fasiliteter

  • Heis
  • Takterrasse
  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • Balkong/terrasse
  • Turterreng
  • Sentralt

Boliger

Boliger
Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris
2 3. 70 m² 70 m² 3 774 150 kr
2 4. 70 m² 70 m² 3 824 150 kr
2 4. 69 m² 70 m² 3 824 150 kr
2 5. 69 m² 70 m² 3 874 150 kr
1 2. 48 m² 50 m² 2 664 150 kr
2 3. 64 m² 65 m² 3 524 150 kr
2 4. 64 m² 65 m² 3 624 150 kr
2 5. 64 m² 65 m² 3 724 150 kr
2 6. 64 m² 65 m² 3 824 150 kr

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Sagparken Sentrum, 2743 Harestua

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Om prosjektet

Velkommen til byggetrinn 2 i Sagparken Sentrum. 45, nye, lekre selveierleiligheter.
Sagparken Sentrum er et spennende prosjekt som gir deg høy livskvalitet i utkanten av byen. Sagparken vil bli et moderne og kompakt sentrum, med fokus på å gjøre Harestua til et attraktivt sted å bo, jobbe og handle. Dette sørger for mer kvalitetstid og økt trivsel - du kan bo sentralt og likevel være midt i fantastisk natur.

Sagparken sentrum vil bestå av 45, nye, lekre, selveierleiligheter av høy kvalitet. Her får man alt fra arealeffektive leiligheter på 41 kvm til store, flotte leiligheter på 114 kvm. I dette byggetrinnet kan vi bla. tilby 4 lekre Penthouse leiligheter, hvor 3 av disse får eget bad tilknyttet hovedsoverommet. Disse leilighetene vil store, solrike balkonger med en fantastisk utsikt. Alle leiligheter vil bli topp moderne med store balkonger, god standard og vestvendt beliggenhet. Heis fra bakkeplan opp til hvert enkelt etasjeplan. Tilhørende carport med lademulighet (se eget vedlegg i prospekt som beskriver valgt system fra Ohmia). Sportsbod følger til hver leilighet.

Byggetrinn 2 bygger videre på det første byggetrinnet i Sagparken og vil bygges med samme uttrykk og som vil gi Sagparken et helhetlig inntrykk. Moderne leiligheter med tilknytning til marka, og med skole, barnehage, idrettshall, togstasjon, kultur, handel og næringsliv i nærområdet. Moderne butikklokaler i umiddelbar nærhet vil gjøre Sagparken til et handelssentrum du enkelt kan stikke innom. Alt du trenger er i gangavstand og skulle du ønske å ta deg en tur til Oslo, ligger togstasjonen kun en spasertur unna. Toget bruker ca. 45 min til Oslo S.

Harestua ligger sør i Lunner kommune og grenser til Nittedal/Hakadal i sør. Harestua ligger i naturskjønne omgivelser, ca. 35-40 min. fra hovedstaden. Harestua er under stor utvikling og er et satsingsområde i kommunen. Sagparken blir et moderne og kompakt sentrum som vil tilby innbyggerne alt man trenger i en travel hverdag. I tillegg kombiner man det sentrale med det landlige. Her kan du dyrke friluftslivet i topp maskinpreparerte langrennsspor, milevis med grusveier/sykkelstier som starter et snøballkast fra utgangsdøra m.m. Lysløype rett ved togstasjonen. Ta del i et variert kulturtilbud og finn spennende alternativer innen arbeids- og næringsliv.

Mulighet for toppturer til f.eks. Paradiskollen som med sine 670 moh. er Romeriksåsens høyeste punkt. Det går blåmerket sti fra togstasjonen opp til toppen. Her har man fantastisk utsikt mot vest og inn i Nordmarka. På klare dager kan du se helt til Gaustadtoppen og Norefjellsområdet.

Fra Sagparken Sentrum er det gangavstand til togstasjon og bussholdeplass. Det er ca. 40-45 min med bil til Oslo og ca. 35 min til Gardermoen. Idrettsplass med kunstgress/løpebane og nytt klubbhus.

Fine bademuligheter i Harestuvannet hvor man bl. a. finner en flott sandstrand som er meget populær blant befolkningen, men du finner og egne holmer og viker hvor du kan nyte stillheten. Meget aktivt idrettslag og sykkelklubb. Om vinteren er Harestuvannet et yndet sted for skøyter, langrenn, isfiske og turgåere. På solskinnsdager kan det være flere hundre mennesker ute på vannet. Lokale ildsjeler sørger for skøyte- og turtraseér.

På Harestua pendler nesten 70 prosent av de yrkesaktive til og fra jobb hver dag. Togstasjonen er nylig oppgradert med flere gratis parkeringsplasser og lademuligheter.

Lunner kommune ligger på Hadeland. Sentralt beliggende mellom Oslo, Hønefoss og Gardermoen ligger kommunene Jevnaker, Lunner og Gran. Sammen danner de Hadeland, et geografisk knutepunkt der natur, kulturlandskap og sentrumsmiljøer ligger side om side. Leilighetene i Sagparken skal signalisere kvalitet i kombinasjon med bruk av naturmaterialer. Man legger stor vekt på at byggene skal passe inn i miljøet og at stedet skal få en helhet og rød tråd. Her brukes det solide materialvalg som skal stå i stil med naturen rundt.

Kvaliteter, kort oppsummering:

- 45 nye, selveierleiligheter i hjertet på Harestua
- 2-roms til 4-roms leiligheter fra 41 - 114 kvm.
- 4 Penthouse leiligheter av høy kvalitet og med fantastisk utsikt
- Rent trebygg i massivt treverk med utvendig kledning i Thermofuru
- Bygges etter TEK 17
- Målsetting om energimerke C og oppvarmingskarakter GRØNN
- Carport med lademulighet til hver leilighet.
- Sportsbod med nettingvegger til hver leilighet
- Heis
- Vannbåren gulvvarme i alle gulv
- Sentralisert balansert ventilasjon med varmegjenvinningsfunksjon
- Integrerte hvitevarer på kjøkken. Electrolux eller tilsvarende
- Vestvendt og solrik beliggenhet
- Gangavstand til togstasjon, marka, skiløyper, diverse butikker, idrettshall, idrettsanlegg, skole og barnehage
- Store balkonger med skyvedører
- Brannvarslingssystem i leiligheter og fellesområder med direkte varsling til brannvesenet
- Waterguard og komfyrvakt på kjøkken
- Sprinkelanlegg i leiligheter og fellesområder - Felles takhage.


Kjøkken
Kjøkken i åpen løsning. Klassisk kjøkken levert fra HTH eller tilsvarende med hvite, slette fronter. Mørkegrå benkeplate med nedfelt oppvaskkum med ettgreps blandebatteri. Integrert komfyr med varmlufts funksjon, induksjon koketopp, oppvaskmaskin, kjøkkenvifte og kombiskap for kjøl/frys. Kjøkkenet vil i de fleste rommene være i åpen løsning inn mot stuen, mens i enkelte av de største leilighetene vil man få en litt mer avgrensning. Kjøkkenet vil føles luftig og åpent med takhøye overskap.

Stue
Stue med store vindusflater. Gipsvegger som blir malt i lys fargetone og 1 stavs lysoljet eikeparkett. Hvitmalt gipshimling. Gir et moderne og stilrent uttrykk. Utgang fra stuen til flotte, romslig balkonger med glassrekkverk og gulv i Thermofuru. Det vil bli montert utelys og stikkontakt. De nederste leilighetene i blokk C og E, vil få privat hagedel, i tillegg til terrasseplatting. Hagedelen vil bli på samme plan som takhagen.

Baderom
Leilighetene mellom 41-71 kvm vil bli levert med et våtrom, mens leiligheten mellom 99-114 kvm vil få to våtrom. Baderomsinnredning leveres med heldekkende servant på underskap, speil med lysarmatur. Nedsenket dusjnisje (90x90cm) med 10x10 cm fliser på gulv i dusjsonen. Dusjvegger i herdet glass, innfellbare. Dette er en praktisk løsning som gjør at man sparer plass når dusjen ikke er i bruk. Grå, keramiske fliser på gulv i dimensjon 20 x 20 cm og hvite, keramiske fliser på vegg i dimensjonen 20x40 cm. Vegghengt toalett med soft-close og innebygd sisterne. Alle armaturer er "ettgreps" og dusjbatteri er termostatstyrt. Hvitmalt himling med innfelte downlights.

Soverom
Leilighetene vil ha mellom 1-3 soverom, avhengig av størrelse. Det er gode planløsninger som vi mener vil passe enhver. Her vil både unge som eldre finne noe de liker og alle leilighetene har ulike kvaliteter. Soverommene vil bli levert i samme stil som stuen, med lysmalte gipsvegger, 1 stavs lysoljet eikeparkett og hvitmalt gipshimling. Med andre ord har man en rød tråd igjennom boligen. Flere av rommene vil få en praktisk og arealeffektiv løsning hvor man har plass til å sette dobbeltseng i midten av rommet og har inngang til soverommet fra hver side av sengen. En god løsning for å få utnyttet arealet på best mulig måte. Tre av Penthouse leilighetene vil få egen voksenavdeling hvor man har inngang fra hovedsoverommet til sitt eget private bad. Penthouse leilighetene i bygg E og leilighetene på 99 kvm I bygg E vil få utgang fra hovedsoverommet til en egen balkong. Disse balkongene vil vende mot øst og egner seg derfor ypperlig til morgenkaffen.
For nøyere beskrivelse av standard, se vedlagt leveransebeskrivelse.

Garasje/parkering

Det vil medfølge en parkeringsplass i carport med mulighet for el-bil lading til hver av leilighetene. Se vedlegg fra Ohmia for mer infomasjon om detaljer og betingelser rundt lading. Dersom det ved ferdig detaljprosjektering blir carporter til overs, forbeholder Sagparken Utvikling AS seg retten til å selge eller å leie disse ut. Ved evt. salg vil disse plassene tilbys først til kjøpere av toppleilighetene i blokk C og E.

Organisasjonsform

Sameie

Tomt

Tomteareal er ca. 4 000 kvm på eiet tomt. Tomten disponeres av seksjonseierne enten i henhold til
seksjonsbegjæring eller sameievedtekter.
Selger ferdigstiller uteareal iht. til beskrivelse dog med forbehold om endringer rundt utforming av torget som er planlagt mellom bygningene.

Det gjøres oppmerksom på at det grønne arealet mellom Blokk E og Blokk A er avsatt til fremtidig utbygging.
Eksakt tomteareal vil først fremkomme etter sammenføying/fradeling ved endelig oppmåling utført av
kommunen. Kjøper må akseptere avvik på tomtestørrelsen da det angitte areal ikke er oppmålt enda.

Oppvarming

Vannbåren gulvvvarme i alle rom.

Energimerking

Utbygger har målsetting om energimerke C og oppvarmingskarakter Grønn.

Vedtekter

Sameiet vil bestå av 45 boligseksjoner , samt 6-7 næringsdeler - totalt 51-52 seksjoner. Til boligseksjoner med markterrasse er uteområder på bakkeplan lagt som eksklusiv bruksrett til de respektive seksjonene. For seksjoner med markterrasse/hageparsell, er den enkelte seksjonseier selv ansvarlig for vedlikehold, plenklipp, vanning o.l. Én bod er lagt som tilleggsdel til hver av boligseksjonene. Én carport er lagt til som bruksrett til hver av boligseksjonene.

Adgang til utleie

Bolig med en boenhet som fritt kan leies ut i sin helhet. Deler av boligen kan også leies ut, forutsatt at det er en del av boligens godkjente hoveddel med rom godkjent for varig opphold og at den utleide delen ikke er adskilt som en selvstendig boenhet.

Felleskostnader inkluderer

Fellesutgiftene er stipulert til å ligge på mellom kr. 2 837,- til 4 278,- pr mnd. avhengig av størrelse. Fellesutgiftene vil inkludere bla. Tv/bredbånd, Akonto fjernvarme, Akonto varmtvann, trappevask, utvendig vedlikehold, driftskostnader, serviceavtaler, snømåking/strøing, forretningsførsel, styrehonorar, utvendig bygningsforsikring, strøm på felles areal etc. Det gjøres oppmerksom på at i oppgitte felleskostnader er følgende inkludert: - Tv/bredbånd via Viken fiber. Kr. 599,- pr mnd. - Akonto fjernvarme: kr 500,- pr mnd - Akonto varmtvann kr. 300,- pr mnd I tilegg faktureres følgende: - Kommunale avgifter: Kommunen fakturerer direkte til hver enkelt seksjonseier. - Eiendomsskatt: Kommunen fakturerer direkte til hver enkelt seksjonseier. - Renovasjon: HRA fakturer direkte. Priser for 2021 er på kr. 3 770,- pr år. For nøyere beskrivelse av budsjett og estimerte fellesutgifter, så vedlegg i salgsoppgaven.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3054
Gårdsnr: 116
Bruksnr: 2

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Sagparken Sentrum, 2743 Harestua

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 208975856
Sist endret 23. jul. 2021 03:51
Referanse 1211205021

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.