HUSBYÅSEN: Moderne og praktiske 3-romsleiligheter. Vannbåren varme. Vestvendt terrasse.

Kantarellvegen, 7506 Stjørdal

Pris fra 2 990 000 kr Pris til 3 090 000 kr
Omkostninger
33 447 kr
Totalpris
3 023 447 – 3 123 447 kr
Areal
65 m²
Soverom
2
Ant etasjer
1
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Energimerking
B - oransje

Ferdigstillelse

1. kvartal, 2022

Fasiliteter

  • Balkong/terrasse
  • Turterreng

Boliger

Boliger
Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris
2 1. 65 m² 69 m² 3 023 447 kr
2 1. 65 m² 69 m² 3 023 447 kr
2 2. 65 m² 69 m² 3 123 447 kr
2 2. 65 m² 69 m² 3 123 447 kr

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Kantarellvegen, 7506 Stjørdal

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Beskrivelse

Vi har nå salgsstart på 4 flotte leiligheter i Husbyåsen for ferdigstillelse 1. kvartal 2022. Dette er moderne og praktiske leiligheter med alle rom på samme plan og med 2 soverom. Oppgitte priser er for standardleveranse uten oppgraderinger. Er du interessert i å se en tilsvarende leilighet som er ferdig oppgradert? Vi har to oppgraderte, innflyttingsklare leiligheter for salg via Privatmegleren. Se mer på finn-kode: 199068937

En luftig, åpen stue- kjøkkenløsning. Kjøkken- og baderomsinnredning leveres fra HTH med integrerte hvitevarer på kjøkken fra kvalitetsleverandøren Siemens. Hver leilighet har godt med oppbevaringsplass med en innvendig bod på i overkant av 3 m2 og en godt plassert sportsbod du kan gå tørrskodd til.

Innhold: vindfang, gang, 2 soverom, bad, stue/kjøkken, bod, sportsbod.

Din nye bolig, kort fortalt:

– Praktisk planløsning og alt på en flate
– Solrik beliggenhet med kort vei til flotte friluftslivsområder
– Boligen ligger langs en blindvei med begrenset biltrafikk
– Lekker åpen stue/kjøkkenløsning med store vindusflater
– Moderne kjøkken fra HTH, integrerte hvitevarer fra Siemens
– Gjennomgående parkettgulv
– 2 soverom
– Utgang til terrasse fra stue
– Balansert ventilasjon
– Gips i himling
– Vannbåren gulvvarme
– Klargjort for elbil-lader (lader ikke inkludert)

Bildene viser tilsvarende bolig som er oppgradert fra standardleveranse.

Området

Når føler du deg hjemme? Er det når du kommer til nabolaget ditt, eller er det i det øyeblikket du krysser dørstokken?

Husbyåsen er et nyetablert nabolag hvor innbyggerne setter tilhørighet og trivsel i sentrum - nettopp fordi et hjem er så mye mer enn bare et hus. I Husbyåsen bor folk i alle aldre og omgivelsene er utformet for at hverdagen enklere skal henge sammen. Når du i tillegg kan velge mellom flere boliger med forskjellige løsninger, på samme sted, begynner det å ta form av et hjem.

Så hva er det egentlig som skal til for at du velger å flytte hit, bo her og leve her? Er det fordi Stjørdal har blitt et yrende sentrum for vekst og tilflytting? Er det fordi det er så enkelt å fly ut i verden? Eller er det fordi Stjørdal er et trafikknutepunkt at folk flytter hit, og blir boende her?

Å komme seg til og fra er selvfølgelig viktig, men til syvende og sist er det hverdagen som møter oss. Vi har samlet noe av det som gjør Husbyåsen til et sted du vil føle deg hjemme.

Friluftsliv
Tursekken tar du på ryggen i det du går ut ytterdøra. Natur- og friluftsområdene er en av dine nærmeste naboer. I vinterhalvåret kjøres det flotte skiløyper i Remarka, og om sommeren finner du et stort nettverk av turstier i naturskjønne omgivelser.

Lekeplasser
Fri utfoldelse i trygge rammer. Fra før har Husbyåsen mange fine lekeplasser, og i forbindelse med de nye boligene vil det nå komme enda flere. Her kan du slippe ut barna og la de leke fritt i trygge omgivelser.

Kunstgress- og skøytebane
Hverdagslek eller sportslig alvor? I Husbyåsen har vi vår helt egne belyste kunstgressbane. Denne er meget populær om sommeren, og om vinteren ligger alt til rette for å lage skøytebane her.

Byen
Selv om Husbyåsen er rolig og skjermet er det også sentralt. Stjørdal sentrum er kun få minutter unna med bil, og her finner du alt du trenger av butikker, kaféer, kjøpesenter, kulturtilbud, idrettshaller, klatrevegg, svømmehall og enda flere kunstgressbaner.

Les mer om området på www.husbyaasen.no

Adkomst

Ta av fra E14 v/Tore Ligaard og inn på Ligaardvegen. Rema 1000 ligger nå på venstre side. Forsett denne veien gjennom 2 rundkjøringer. Etter siste rundkjøring fortsetter du opp Husbyberga til du får starten på Husbyåsen på toppen. (ved stort skilt). Etter å ha kjørt inn på Husbyåsen holder du til venstre og får da Gnist barnehage på høyre side. Fortsett rett frem ca. 100 meter. Det er det første prosjektet på høyre side. Det er merket med byggeplasskilt.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 5035

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Kantarellvegen, 7506 Stjørdal

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 207558365
Sist endret 9. jun. 2021 03:53
Referanse H0-leilighet i 4-mannsbolig

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.