Kun det beste på dine vegne

Lekre, prosjekterte 3 og 4-roms leiligheter i firemannsboliger rett nord for sentrum - BESLUTTET BYGGESTART - 11 SOLGTE

Johan Hirsch veg 16,18 og 20, 2615 Lillehammer

Pris 4 550 000 kr
Omkostninger
12 912 kr
Totalpris
4 562 912 kr
Areal
78 m²
Soverom
3
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)

Boliger

Boliger
Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris
3 1. 78 m² 81 m² 4 562 912 kr

Visning

Alle våre visninger har påmelding. Det er enkelt å melde seg på, med eventuelt følge, og du kan like enkelt melde deg av. For å skape trygghet, gjør vi omfattende tilrettelegging for å minimere smittefare på alle våre visninger. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til visning, men vi minner om at vi ikke håndhilser og vi holder minimum 1 meter avstand. Kontakt gjerne megler i forkant av visningen dersom du har spørsmål.

Johan Hirsch veg 16,18 og 20, 2615 Lillehammer

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Oppdragsansvarlig

PrivatMegleren Lillehammer

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Prosjektmegler:
Pål Thomas Trøseid
mob. 951 57 081
ptt@privatmegleren.no

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig:
Siri Ellingsberg
mob. 991 61 978
siri.ellingsberg@privatmegleren.no

Selger/Utbygger

Ersgaard Hammerseng AS

Betegnelse

Gnr. 53 Bnr. 68 i Lillehammer kommune
Eiendommen skal seksjoneres og hver boenhet får eget seksjonsnummer

Byggeår

2021

Hvorfor kjøpe prosjektert bolig?

- Boligen er i forskriftsmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
- Du har god tid til å forberede flytting og eventuelt salg av egen bolig.
- Mulighet for å sette personlige preg på boligen ved tilvalg og endringer.
- Lave omkostninger da dokumentavgiften kun beregnes ut fra andel tomteverdi.

Velkommen til Johan Hirsch veg 16, 18 og 20

PrivatMegleren Lillehammer har gleden av å presentere 12 prosjekterte leiligheter fordelt på tre firemannsboliger i Johan Hirsch veg. Prosjektet realiseres på en skrå, vestvendt og luftig tomt i Nordre Ål. Her er det gangavstand til alle sentrumsfasiliteter og umiddelbar nærhet til Rosenlund Bydelssenter. Solrikt beliggende i et veletablert og rolig boligområde.

Utbygger har i dette prosjektet lagt ekstra vekt på standard og stil, samt gode og effektive planløsninger.

Prosjektet inneholder fire 3-roms leiligheter og åtte 4-roms leiligheter. Leilighetene inneholder entré, bad, bod, 2-3 soverom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Det blir utgang til vestvendt og solrik balkong fra stuedel. Til hver leilighet vil det følge én carportplass med tilhørende sportsbod.

SE PROSJEKTETS HJEMMESIDE OG BOLIGVELGER: https://johanhirschveg.no/

Høydepunkter:
- Moderne fasader
- God standard med hensyn til materialvalg, innredning og utstyr
- Praktisk planløsning med alt på ett plan
- Vannbåren gulvvarme i alle rom unntatt bod
- Carportplass og sportsbod til hver boenhet
- Kjøkken i åpen løsning med innredning fra Marbodal
- Store og gode oppholdsrom
- Romslig balkong med meget gode solforhold
- Skreddersydde bad med svarte detaljer
- Store vindusflater og gode lysforhold
- Enstavs hvitlasert eikeparkett
- Sparklet og malt gips på innvendige vegger og i himling
- Balansert ventilasjon
- Stikkontakter og brytere i svart/grått

Beliggenhet

Eiendommen har attraktiv beliggenhet i Nordre Ål, ca. 1,5 km fra Lillehammer sentrum. Dette er et veletablert boligområde med gangavstand til skoler, barnehager samt til dagligvare og Kremmerhuset kjøpesenter. Gode kommunikasjonsmuligheter med holdeplass for bybuss like i nærheten. Meget solrikt beliggende.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Lillehammer sentrum kan by på et rikt handelsmiljø, kulturliv og en unik atmosfære. Byen byr på moderne og spennende butikker i hele sentrum, samt flere spesialforretninger med et variert utvalg innen tekstil, sko, sportsutstyr, smykker, ur, interiør, blomster, apotek og velvære. I sentrum finner du også husflidsprodukter, vinmonopol og dagligvare i tillegg til et bredt utvalg av tjenestetilbud, gallerier, museum, og mange gode og hyggelige cafeer og restauranter. Her finner du også en nyrenovert kino med flere saler. Lillehammer kan også by på flere fine badeplasser på sommerstid med bl.a. Badedammen og Mosoddstranda. Av besøkende og lokale blir gågata ofte referert til som Norges hyggeligste julegate.

"Lillehammer er en levende og pulserende by med mange spennende arrangementer, både lokale, nasjonale og internasjonale. Det er alltid noe å oppleve i Lillehammer Sentrum". For mer informasjon om Lillehammer sentrum se http://www.lillehammersentrum.no

Bygninger

Tomten vil bli bebygget med 12 leiligheter fordelt på tre korsdelte firemannsboliger. Det blir carport med biloppstillingsplasser under hver firemannsbolig. Det blir også bygget en sportsbod til hver boenhet.

Byggemåte

Firemannsboligene bygges av Moelven etter Byggteknisk forskrift (TEK 17), samt Plan- og bygningsloven. Oppføringen er beskrevet i leveransebeskrivelse som følger som et vedlegg til salgsoppgaven. Denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningenes viktigste bestanddeler, fellesområder og funksjoner.

Boligene får moderne fasader i treverk som bygges opp med yttervegger som kles med malt kledning. Byggets endelige utforming og fargevalg avklares av arkitekt i forbindelse med igangsettingssøknad (IG) til kommunen. Vinduer og balkongdører går opp til ok 2300 mm. Takrenner og nedløp i stål. Alle leilighetene får romslige balkonger. Rekkverk på balkonger utføres i tre, behandlet metall og glass. Endelig utforming og overflatebehandling blir bestemt under detaljprosjekteringen. På balkong legges dekke av impregnerte terrassebord i tre. Dekkene er å anse som en utvendig konstruksjon, mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå på gulvflaten etter regnvær og snøsmelting.

Inngangsparti på baksiden av hver firemannsbolig, som vist å tegninger som er vedlagt salgsoppgaven. Trapper leveres i impregnert treverk, med rekkverk og håndløper i trapperom utføres i metall med spiler. Inngangsdør til leilighetene leveres i tre med FG-godkjent sylinderlås, i farge Ral 8022 (mørk grå) på utsiden og innsiden.

Arealer og fordeling per etasje

Johan Hirsch veg 16 A-D:
P-rom: 77,8 kvm
BRA: 81,0 kvm
Terrasse: 15,6 kvm
Sportsbod: 5,7 kvm

Johan Hirsch veg 18 A-D:
P-rom: 77,8 kvm
BRA: 81,0 kvm
Terrasse: 15,6 kvm
Sportsbod: 5,7 kvm

Johan Hirsch veg 20 A-D:
P-rom: 65,4 kvm
BRA: 68,7 kvm
Terrasse: 14,3 kvm
Sportsbod: 5,0 kvm

Alle rom med unntak av den innvendige boden inngår i boligens primærareal (P-rom).

Innhold

Tre frittstående firemannsboliger med leiligheter som har alt på ett plan. Johan Hirsch veg 16 og 18 blir like med leiligheter som vil inneholde entré, gang, 3 soverom, bod, bad og kjøkken/stuedel med utgang til romslig balkong. Utvendig bod på ca. 5,7 kvm.

Johan Hirsch veg 20 vil inneholde fire leiligheter som hver består av entré, gang, 2 soverom, bod, bad og kjøkken/stuedel med utgang til balkong. Utvendig bod på ca. 5 kvm.

Standard

Innvendige overflater:
Leilighetene får gjennomgående god boligstandard og tidsriktige materialvalg. Alle oppholdsrom leveres med enstavs hvitlasert eikeparkett på gulv og vegger med sparklet og malt gips i en gråfarge. I entréen er det et felt på ca. 2 kvm innenfor ytterdør som leveres med fliser. Innvendig himling får malt gipsplank.

Stue/kjøkken:
Her vil man få en åpen, behagelig og sosial løsning, med store vindusflater og mye lys. Det blir utgang til romslig balkong fra oppholdsrommet. Kjøkkenet leveres med en moderne, grå innredning fra leverandøren Marbodal, type Arkitekt Pluss Granitt med sorte håndtak. Kjøkkenet får Franke Mythos grafitt oppvaskkum og laminat benkeplate Zeus antracit. Avtrekksvifte type slimline i overskap. Kjøkkenet får god belysning, med LED lyslist under overskap og hvit Norlux Munin spotskinne med 4 spot i tak. Av sanitærutstyr leveres Gustavsberg Epic sort armatur med tilkobling for oppvask-maskin og egen stoppekran. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer fra Electrolux, herunder kjøleskap, stekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin.

Bad:
Leilighetene får innbydende bad med 60x60 flis på gulv og nedsenket dusjsone hvor det legges 10x10 flis. Det blir flislagte vegger i dusjsonen med flis i størrelse 60x60, ellers glatte og slette vegger malt i en tidsriktig grønnfarge, Olivengreen. Badet får sorte detaljer, stikkontakter og sanitærutstyr. Av inventar følger en baderomsinnredning av type Gustavsberg Artic 100 cm, med sorte skuffer og helstøpt vask i hvit keramikk. Over innredningen følger et rundt speil med diameter 80 cm. Videre vil badet få rette dusjdører med sorte detaljer og rammer. Sort Gustavberg Epic armatur på vask, samt takdusj Estetic Round i sort fra Gustavsberg. Vegghengt toalett Gerberit med hvit bakplate. Badene leveres med opplegg for vaskemaskin, med egen kurs for vaskemaskin og tørketrommel.

Innvendige dører og vinduer:
Vinduer leveres i farge Ral 8022 (mørk grå) på utsiden og innsiden, listefritt rundt vindu og balkongdør. Øvrig listverk med glattkant 12x35 malt i farge S0502-Y (bomull) med usynlige spikerhull. Leilighetene får kompakte innerdører med dempelist i farge NCS S7500-N med Habo New York sort håndtak. Karmer, utforinger og gerikter i farge NCS S7500-N (gråtone/aske). Eiketerskel. Gerikter leveres med usynlige spikerhull.

TV/bredbånd:
Det blir lagt inn fiber fra Eidsiva Bredbånd. Det leveres ett punkt i stue for TV/data i hver leilighet som er ferdig kablet og montert. Sameie inngår kollektiv avtale med leverandør før innflytting.

Ventilasjon:
Det leveres aggregat med balansert ventilasjon av boligene som plasseres i nedsenket himling i gang. Anlegget leveres med varmegjenvinner og forvarmet tilluft som gir en energiøkonomisk gevinst og økt komfort. Avtrekk via ventiler i bod og på bad, luftespalter under alle dører. Kjøkkenventilator type "slimline", avtrekksluft føres utenom varmegjenvinner og over tak.

Elektrisk anlegg:
Det elektriske anlegget ligger generelt skjult i leiligheten med unntak av lyd- og betongvegger. Stikkontakter ihht NEK 400 i grå/sort. Lysbrytere, med unntak av bad, leveres trådløse i sort utførsel. Det leveres LED downlights m/dimmer i entré/gang og på bad. På kjøkken leveres spotskinne med 4 spot i tak i tillegg til LED lyslist under overskap. På soverom og i bod leveres taklampe. Øvrige rom forberedes med lyspunkt i himling eller stikkontakt i overgang mellom tak og vegg inkl. lysbryter. Det monteres en lampe og stikkontakt på balkong og ved inngangsdør. Sikringsskapet plasseres i innvendig bod eller entré. Det blir lagt frem trekkerør for elbillader.

Vann og fjernvarme:
Det leveres ett-greps blandebatteri på alle vasker og termostatstyrte dusjbatterier inkl. dusjgarnityr. Opplegg for vaskemaskin på bad, oppvaskmaskin tilkobles i kjøkkenbenk. Fordelingsskap for rør og sprinkel er montert i nedsenket himling på bad. Forbruksvann er tilkoblet fjernvarme.

Postkasser:
Låsbare postkasser monteres samlet ved hovedinngangsparti.

Parkering:
Carportene leveres med asfaltgulv og vegger i ubehandlet betong. Det monteres takarmatur. Bodene innenfor parkeringsplassene leveres i kombinasjon av betong og OSP plater, med enkel tredør og systemlås. Det er en dobbel stikkontakt i hver bod.

Oppvarming

Leilighetene oppvarmes med vannbåren gulvvarme tilknyttet fjernvarmeanlegget, på alle rom unntatt den innvendige boden. Baderomgulv har vannbåren varme inkl. regulator.

Parkering / Garasje

Til hver boenhet følger det en biloppstillingsplass i felles carport under hvert leilighetsbygg. Ellers utendørs parkering.

Adkomst

Fra Lillehammer sentrum og Lilletorget, kjør Storgata nordover i ca. 1 km og ta deretter opp Hammersengvegen på høyre side. Følg vegen til Johan Hirsch veg ligger på venstre hånd etter ca. 400 meter, og prosjektet realiseres på den første tomten på høyre side av vegen.

Beskrivelse av tomt/hage

Det er felles eiet tomt for sameiet, med felles adkomst og parkeringsplasser som blir asfaltert. Grøntområder opparbeides som plenarealer.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

I henhold til grunnboksutskrift ajour pr. 18.01.21 er følgende tinglyst på gnr. 53 bnr. 68:
- Bestemmelse om gjerde, tinglyst 10.10.1950.
- Sammenslåing, tinglyst 24.08.2020. Matrikkelen er sammenslått med gnr. 53 bnr. 81 og gnr. 53 bnr. 82.

Eiendommen skal seksjoneres og vil bestå av 12 boligseksjoner med eget seksjonsnummer som utgjør et sameie. I den forbindelse blir det tinglyst seksjonering.

Kopi av grunnbok og ovennevnte bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig veg, og får privat adkomst inn til sameiet. Offentlig vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse av boligene. Det er selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest. Kjøper er gjort kjent med at ferdigattest ofte foreligger lang tid etter overtagelse og avhenger av blant annet årstid for opparbeidelse av uteareal. Midlertidig brukstillatelse gir imidlertid kjøper anledning til å ta boligen i bruk. Manglende ferdigattest skal ikke være til hinder for selgers oppgjør i forbindelse med overtagelsen.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boligformål, og gjeldende reguleringsplan er "Reguleringsplan for Hammersengvegen 19". Reguleringsplanen er gjeldende plan i området såfremt det ikke er punkter som er i strid med Byplanen av 26.03.2020. I slike tilfeller gjelder Byplanen.

Beskrivelse av sameiet

Eiendommen vil bli organisert som et eierseksjonssameie (sameiet), og vil bestå av 12 boligseksjoner fordelt på tre stk firemannsboliger.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Faste, løpende kostnader

Fellesutgifter:
Fordeling av fellesutgifter er basert på eierseksjonslovens bestemmelser. Nivået på fellesutgifter vil være avhengig av det servicenivået som seksjonseierne beslutter i fellesskap. Sameiet kan benytte seg av en ekstern forretningsfører, og kontrakt blir inngått på vegne av sameiet etter etablering av dette.

USBL har estimert fellesutgiftene til å være kr 22 per kvm per måned (snittpris). Fellesutgiftene vil inkludere styrehonorar, strøm fellesarealer, vedlikeholdskostnader, vaktmestertjenester, HMS, vedlikehold uteareal vinter og sommer, forretningsførsel, revisjon, fellesforsikring m.m. Sameiet vil bestå av 12 eierseksjoner. Vedtekter for sameiet besluttes ved stiftelse av sameiet. Utkast til vedtekter følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Det understrekes at budsjettet er et utkast som er satt opp ut fra erfaringstall. Endringer kan derfor forekomme.

I tillegg kommer løpende kostnader som:
- Strøm, beløp avhenger av antall beboere og forbruk. Kostnader for strøm på egen måler, vannforbruk og oppvarming ved fjernvarme er ikke inkludert i budsjettet. Det blir installert egen måler for vann og fjernvarme i hver boligseksjon. Disse kostnadene faktureres akonto og vil bli gjenstand for avregning etter faktisk målt forbruk påfølgende år.
- Kommunale avgifter, blir ikke fastsatt før boligene er ferdigstilt. Beløpet fordeles på 4 terminer.
- Internett og TV.
- Innboforsikring. Frem til overtakelse vil eiendommen være forsikret av utbygger.

Oppgjør

10 % av kjøpesum forfaller ved utstedt garanti jf. bustadoppføringslova § 12. Beløpet må være fri kapital, dvs. at det ikke kan være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet. Beløpet disponeres av selger fra garanti jf. bustadoppføringslova § 47 foreligger. Renter opptjent på klientkonto tilfaller i sin helhet kjøper, forutsatt at de overstiger 1/2 R. Utbetaling av renter til kjøper skjer ved sluttoppgjør. Restkjøpesummen + omkostninger betales ved overtagelse

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Tilvalgsmuligheter

Det vil, i en tidsbegrenset periode være anledning til å gjøre tilvalg. Mulige tilvalg og priskonsekvens av dette vil bli presentert av entreprenør i en tilvalgsprosess. Alle tilvalg avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør i separat avtale. Tilvalgene skal være betalt i sin helhet innen avtalt tid for at de skal bli satt i produksjon.

Kjøper har ikke rett til å kreve utført endrings- eller tilleggsarbeid, herunder avbestillinger, som endrer selgers vederlag med mer enn 15 %, arbeider som vil føre til ulemper for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å få utført arbeidene, arbeider som hindrer rasjonell fremdrift, eller arbeider som berører rammetillatelsen. Det vises for øvrig til bustadoppføringslova § 9.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligene får ingen separat utleiedel. Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut, men det kan følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf.eierseksjonsloven § 22. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager. Vedtekter blir vedtatt i forbindelse med etablering av sameiet.

Konsesjon / Odel

Det er ikke krav til konsesjon ved erverv av eiendommen, og det hefter ikke oden på eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Byggetid for prosjektet er estimert til ca. 10 mnd. Det tas sikte på igangsettelse/byggestart så snart det etter selgers subjektive vurdering er solgt tilstrekkelig antall leiligheter, som er ca. 50 % av total salgsverdi. Dersom forhåndssalget er innfridd før påske 2021 kan leiligheten være ferdigstilt i slutten av 2021/starten av 2022. Dette med forbehold om at salget går etter planen og offentlige godkjenninger er gitt.

Selgers forbehold

Selger tar forbehold om endelige offentlige godkjenninger, herunder igangsettingstillatelse. Det tas videre forbehold om at det oppnås et tilstrekkelig forhåndssalg før beslutning om igangsetting.

Alle opplysninger i prosjektbeskrivelsen er gitt med forbehold om rett til, uten forutgående varsel, å gjøre endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, uten å forringe den generelle standarden. Illustrasjoner i tegningsmaterialet, annonser og prospekt vil vise innhold som ikke er med i leveransen og er av illustrativ karakter. Eksempelvis kan dette være møblering, kjøkkenløsning, garderobeinnredning, fargevalg, blomsterkasser, beplantning, topografi, bygningsmessige detaljer: fasadedetaljer, detaljer på fellesarealet, materialvalg, farger.

Det kan forekomme avvik mellom denne prosjektbeskrivelse og godkjente søknadstegninger. I slike tilfeller er det alltid godkjente søknadstegninger som er gjeldende.

Detaljprosjektering av tekniske føringer og installasjoner kan medføre mindre endringer som utvidelse av vegger og nedforing av himlinger/innkassinger.

Selger tar forbehold om eventuelle skrivefeil i beskrivelsen.

Det presiseres særskilt at salgsprospektet ikke er bindende for leilighetens detaljutforming og farger. Opplysninger gitt i salgsprospekt kan fravikes dersom selgeren anser det nødvendig eller ønskelig, men endringene skal ikke ha innvirkning på forutsatt standard.

Boligenes arealer er angitt så nøyaktig som mulig. Selger tar imidlertid forbehold om mindre avvik/endringer. Prospektet må ikke brukes for nøyaktig måltaking. Dersom det er motstrid mellom leveransebeskrivelsen og tegninger skal leveransebeskrivelsen gå foran.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger. Plikt til å stille garanti utsettes til utbyggers forbehold om minimum solgte enheter i prosjektet og igangsettelse er avklart.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Salgsstart er satt til mandag 01/02-2021 kl 12:00 for de som har registrert seg i teaserperioden og ingen kjøpetilbud vil bli akseptert før dette. Boligene selges til fastpris. Dersom flere ønsker å kjøpe den samme leiligheten så vil det bli gjennomført loddtrekning. Kjøpetilbud som leveres før salgsstart må ha en tidsfrist til minimum kl 14:00, slik at megler har 2 timer på å få oversikt over hvilke kjøpetilbud som er innlevert og eventuelt om det foreligger flere kjøpetilbud på samme leilighet. Eventuelle loddtrekninger vil bli gjennomført umiddelbart, i perioden mellom 12:00 og 14:00. Etter klokken 12 den 01/02-21 gjelder "førstemann til mølla-prinsippet

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført. Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner

Meglers vederlag og utlegg

Provisjonen er avtalt til kr 30 000,- + mva pr. enhet.
Tilrettelegging kr 25 000,- + mva for prosjektet.
Oppgjørshonorar kr 5 990,- + mva pr. enhet.

I tillegg kommer tillegg/utlegg/markedsføring.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3405
Gårdsnr: 53
Bruksnr: 68

Kun det beste på dine vegne

Visning

Alle våre visninger har påmelding. Det er enkelt å melde seg på, med eventuelt følge, og du kan like enkelt melde deg av. For å skape trygghet, gjør vi omfattende tilrettelegging for å minimere smittefare på alle våre visninger. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til visning, men vi minner om at vi ikke håndhilser og vi holder minimum 1 meter avstand. Kontakt gjerne megler i forkant av visningen dersom du har spørsmål.

Johan Hirsch veg 16,18 og 20, 2615 Lillehammer

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 207548943
Sist endret 12. jun. 2021 02:11
Referanse 55209004

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.