Inaktiv

UTSOLGT, ta kontakt om neste byggetrinn. | Nye familieboliger i rolig blindvei like ved Hamrevann

Thulittveien 40-48, 4656 Hamresanden

Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)

Fasiliteter

 • Balansert ventilasjon
 • Lademulighet
 • Takterrasse
 • Gjesteparkering
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Balkong/terrasse
 • Kabel-TV
 • Bredbåndstilknytning
 • Turterreng
 • Sentralt

Visning

Tomtevisning

Thulittveien 40-48, 4656 Hamresanden

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Nye eneboliger nær naturen i enden av blindvei

Vi har gleden av å presentere nye eneboliger i Lauvåsen på Hamresanden.
Her er du midt i smørøyet med få minutter mellom stranda på Hamresanden, shopping i Sørlandsparken, utforsking av Dyreparken, samtidig som det er under 10 minutter med bilen til Kvadraturen og flyplassen på Kjevik.

Dette er eneboliger med stor fleksibilitet og fantastisk beliggenhet i enden av blindvei i et stille og rolig område, hvor det er kun drøye 100 meter til Hamrevann med mange bade-, padle- og skøytemuligheter. Et fantastisk turområde.

Her går du ut av ytterdøra og har naturen rett bak huset, og en sti fører deg mot Hamrevann og uberørt natur. Her kan du gå milevis i skogen uten å måtte innom veier og boligfelt. Samtidig er det en stor lekeplass ferdig opparbeidet med mange apparater og fotballbane og basketballbane like ved boligene.

Du ankommer huset til en dobbel garasje og første etasje inneholder stue, 3 soverom, bad, vaskerom og wc. Andre etasje inneholder åpen stue og kjøkkenløsning med ekstra takhøyde på 2,8 meter og vinduer på hele 2,6 meter, som gir en luftig og god romfølelse. Etasjen inneholder også hovedsoverom med walk-in garderobe, barnerom, gang og bad.

Stor solrik takterrasse med pergola.

Innholdsrik og fleksibel enebolig som passer i mange av livets faser. Når du er ung leier du kanskje ut deler av huset og her er planløsningen tilrettelagt for dette. Når du har ungdom i huset så kan de ha “sin egen” del som er litt for seg selv. Og når de flytter ut så kan utleieinntekt spe på til hyttedrømmen?
En utleiedel kan betale over to millioner av boliglånet og det ligger til rette for lave boutgifter.

Kvalitetsleverandører som Boen parkett, HTH kjøkken, Swedoor, Bademiljø osv. sikrer god materialkvalitet på boligen. I tillegg får du Konsmohus sine solide kvalitetskonstruksjoner med f.eks 25cm isolasjon i yttervegger, isolerte innervegger, og vinduer med 3-lags glass. Det benyttes vannbåren varme som oppvarming. Kledning leveres ferdig behandlet i trykkimpregnert Alvdal Varig for lite fremtidig vedlikehold.

Her får du en helt ny enebolig med fem soverom til en fornuftig pris.

En fleksibel bolig som er klar for fremtiden.

Nils Andersen

Navn

Telefon
415 08 581

Nils Andersen

Utbygger

Firma
Konsmohus, Konsmo Fabrikker A/S
Telefon
38 00 65 20
Mobil
415 08 581

Visning

Tomtevisning

Thulittveien 40-48, 4656 Hamresanden

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 206854173
Sist endret 22. mai 2021 12:48

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.