Øvre sentrum - 3 HUS SOLGT! - BYGGING IGANGSATT - Sjelden mulighet for å kjøpe prosjektert sentrumsnært townhouse med carport - Vi lanserer 4 stk. moderne og flotte hus!!

Idrettsvegen 6, 9009 Tromsø

Pris 6 290 000 kr
Omkostninger
38 670 kr
Totalpris
6 328 670 kr
Areal
114 m²
Soverom
4
Boligtype
Tomannsbolig
Eieform
Eier (Selveier)

Fasiliteter

  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • Balkong/terrasse
  • Kabel-TV
  • Bredbåndstilknytning
  • Aircondition
  • Turterreng
  • Utsikt
  • Sentralt

Boliger

Boliger
Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris
4 3. 114 m² 144 m² 6 328 670 kr

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Idrettsvegen 6, 9009 Tromsø

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Om Prosjektet

Idrettsvegen 6 er et flott og sentrumsnært prosjekt med boliger som inneholder svært fine kvaliteter hva omhandler bokomfort og beliggenhet.

Boligene blir lokalisert i et rolig og fint område rett ovenfor Tromsø senturm, hvor veien er kort til både by og skog med skiløypa og Tromsømarka i gangavstand.

Spennende og moderne løsninger og standard både inn- og utvendig. Boligene får god oppbevaringsplass, store soverom og stor stue og kjøkkendel med store vindusflater med utsikt og god tilgang på god solgange.

Standard leveranse er omfattende og av svært god kvalitet. Se salgsoppgaven for mer informasjon.
Dette kan du også selv være med på å påvirke i en spennende tilvalgsprosess med utbygger fra avtaleinngåelse til ferdigstillelse.

Boligene blir levert iht de nyeste tekniske forskriftene(TEK17) og her vil dere flytte inn i en bekymringsløs hverdag hva kommer til vedlikehold og bokomfort. Tenk for en bekymringsfri bolighverdag med blant annet helt nytt tak, drenering, tekniske installasjoner, kledning og vinduer.

Ta kontakt med eiendomsmegler Christoffer Ryan eller Einar Nyland-Storhaug for gjennomgang av prosjektet. Salgsoppgave lastes ned på "Hent prospekt"-linken. Første mann eller kvinne-til-mølla-prinippet gjelder ved kjøp.

Bygging starter tidlig 2021 og 1. bygg forventes ferdig til sommeren. Hus A2, B2 og B1 er solgt.

Beliggenhet

Beliggenheten er rett ovenfor sentrumssonen fra Tromsø by. Her kan dere gå ned til byen på bare et par minutter, både via Andersen-trappen sør for Tromsø maritime skole og ned forbi Gyllenbord barneskole.
Idrettsvegen er en avstikker fra Conrad Holmboes veg, som er veien som tar dere opp på Tromsøya og til blant annet Tromsømarka med Charlottenlund som det optimale besøkstedet for store og små.
Boligene har hver sine fordeler hva ankommer sol, utsikt og uteområder. Finn din drømmebolig blant våre fire!

Tomt

Felles tomt eid av sameiet.
Tomten er plassert i hellende terreng i østlig retning, litt mot sør. Adkomst rundt eiendommens tomt via terreng og trapper i terreng som opptar nivåforskjeller.
Eiendommen blir delt opp i 2 perseller, slik at èn tomannsbolig får èn tomt - og den andre får sin egen tomt. Vedtekter for bruk av fellestomter vil foreligge før overtagelse.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via varmekabler og panelovner.

Sentrale lover

Avtaleforholdet er underlagt bestemmelsene i bustadoppføringslova av 13.juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova bruker benevnelsene entreprenøren og forbrukeren, noe som tilsvarer selger og kjøper i kontraktdokumentet. Bustadoppføringslova sikrer kjøperen rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten jfr. bustadoppføringslova § 3. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse dersom kjøper anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfelles vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 03. juli 1992 nr.92. Selger kan likevel akseptere å selge etter
bustadoppføringslova. Leveransebeskrivelsen beskriver den tekniske standard som inngår i leveransen. Leveransen utføres i henhold til gjeldende forskrifter og standarder. Dersom det ikke er henvist til noe annet gjelder følgende:
- Offentlige lover, forskrifter og standarder med hensyn til krav, utførelse og
materialbruk.
- Ellers gjelder den til enhver tid gjeldende byggeforskrift for prosjektet.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner vedrørende utleie av enhetene.
Det vil være mullighet å kunne benytte deler av 1. etasje til en hybelutleie med lyd- branndør mellom hovedenhet og utleid areal. Dette leveres ikke av utbygger, men kan om ønskelig vurderes av kjøper.

Hvitvaskingsregelverk

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. er megler, Hjem Eiendomsmegling AS, pliktig til å gjennomføre legitimasjonskontroll av oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Det samme gjelder for medkontrahenten til oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Dersom nevnte parter ikke oppfyller lovens krav til
legitimasjon eller megler har mistanke om at transaksjonen har tilknytning til utbytte av en straffbar handling eller forhold som rammes av straffeloven 147 a, 147 b eller 147c kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent. Dette
innebærer at mistanke om mistenkelige transaksjoner knyttet til hvitvasking av penger vil bli innrapportert til Økokrim.

Diverse

Handelen følger Lov om avtalar med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova).

Ansvarlig megler

Christoffer Ryan

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 5401
Gårdsnr: 200
Bruksnr: 569

Christoffer Ryan

Eiendomsmegler MNEF

Mobil
943 08 550

Einar Nyland-Storhaug

Eiendomsmegler MNEF

Mobil
970 73 555

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Idrettsvegen 6, 9009 Tromsø

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 201385338
Sist endret 10. jun. 2021 12:20
Referanse HJEM1.205007

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.