1 SOLGT! | Mørkvedbukta | 3 flotte arkitekttegnede eneboliger med praktisk planløsning | 4 soverom og 2 bad | Barne- og familievennlig boligområde

Stabburshaugen, 8020 Bodø

Pris 7 650 000 kr
Omkostninger
13 752 kr
Totalpris
7 663 752 kr
Areal
128 m²
Soverom
4
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)

Fasiliteter

  • Gjesteparkering
  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • Balkong/terrasse
  • Kabel-TV
  • Turterreng
  • Utsikt

Boliger

Boliger
Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris
4 2. 128 m² 135 m² 7 663 752 kr
4 2. 128 m² 135 m² 7 663 752 kr

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Stabburshaugen, 8020 Bodø

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Om Prosjektet

Prosjektet Sjøåsan Vest B18 skal bestå av 10 eneboliger, hvor disse 3 ligger i øvre rekke (den 4. er ikke for salg enda), mens de siste 6 ligger i nedre rekke. Boligene i øvre rekke er fordelt på 2 plan og har 4 soverom samt 2 bad og eget vaskerom.

Inngangsparti og oppholdsrom som stue og kjøkken befinner seg på øvre plan, noe som sikrer en luftig og meget flott utsikt - omtrent fra du setter foten innenfor døren! Utgang til sørvestvendt balkong fra stuen. På uteområdet vil du finne utvendig trapp ned til hagen som opparbeides med stedligen masser. Ellers leveres det carport og en frittstående sportsbod.

Området vest for prosjektet (mot byen) vil være et friområde hvor det planlegges gapahuk, bålplass etc - se vedlagte situasjonsplan.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Boligen planlegges ferdigstilt innen 4. kvartal år 2022, under forutsetning om vedtak om igangsetting innen 1. august 2021 og oppstart byggearbeid tidlig høst 2021.

Garasje/Parkering

Carport på egen tomt

Generell orientering

Er du glad i å være ute kan man enten finne roen i sjøkanten på svabergene, eller legge turen opp i den populære Bodømarka hvor bl.a. Hunstadtoppen er et kjent landemerke for mange på Mørkved.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i entre, gang, stue/kjøkken og bad. Det er ikke medtatt gulvvarme på soverom og i boder. Gulvvarme reguleres av trådløse termostater. Som varmekilde benyttes Alfasentral eller tilsvarende.

Utleie

Det er ikke kjent at det foreligger regler som er til hinder for at eiendommen leies ut

Beliggenhet

Meget flott beliggenhet med sørvestlig utsikt utover Saltenfjorden og mot de velkjente fjellrekkene i sør. Sjøåsan Vest Øvre rekke blir liggende godt opp i skråningen og får dermed en meget flott utsikt. Det er spesielt barnefamilier som har funnet sitt nye hjem i området. Hele området Øveråsan/Sjøåsan er blitt utviklet de siste 11-12 årene og omkringliggende bebyggelse fremstår som ferdigstilt med asfalterte veier og fortau. I perioden som har gått er det nye Hunstadsenteret etablert med en rekke servicetilbud som matbutikk, apotek, fiskebutikk, vinmonopol, sportsbutikk og pizzarestaurant for å nevne noe. Det er også under bygging en ny byggevareforretning rett ved Hunstadsenteret. Byggingen av den helt nye Mørkvedbukta barneskole og barnehage er startet og skolen er antatt ferdigstilt i 2021. Hunstad Ungdomsskole er i nærmiljøet, og for litt eldre ungdom/studenter er det kort vei til Bodin videregående samt Nord Universitet. Det er også nærhet til bussforbindelse på RV-80.

Med utgangspunktet i Plantasjen på Mørkved følges veien videre ned mot Mørkvedbukta og ta deretter 3. vei til høyre inn i Stabburshaugen. Følg bakken opp og fortsett videre til venstre. På enden av den asfalterte veien, krysset ned til Bjørnhollo, vil man se tomten rett frem. Prosjektet Sjøåsan Vest vil bestå av en øvre og en nedre rekke av eneboliger.

Lovanvendelse

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier ihht. bustadoppføringslova § 12. I tilfeller hvor kjøper er profesjonell ihht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova.

Tomt

Eiendommene skal fradeles/sammenslås/grensejusteres, og eiendomsgrensene er ikke endelig fastsatt eller oppmålt på salgstidspunktet. Hver enkelt enebolig/tomt skal opprettes med egen matrikkel. Tomteareal er oppgitt fra selger å bli fra ca. 240 til ca 270 kvm. Endelig adresse foreligger ikke på salgstidspunktet, men vil bli fastsatt før overtagelse.

Ansvarlig megler

Pål Martin Arntzen

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1804
Gårdsnr: 41
Bruksnr: 1591

Kommunenr: 1804
Gårdsnr: 42
Bruksnr: 969

Annonseinformasjon

FINN-kode 199734207
Sist endret 24. jul. 2021 03:57
Referanse 827205007

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.