Prosjektert moderne eneboliger med god planløsning og attraktiv beliggenhet!

DAMGATA 21 B, 3179 Åsgårdstrand

Pris fra 6 580 000 kr Pris til 7 890 000 kr
Omkostninger
62 500 – 75 000 kr
Totalpris
6 452 500 – 7 965 000 kr
Areal
84 - 122 m²
Soverom
2 - 4
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Energimerking
C

Ferdigstillelse

Etter avtale med kjøper

Fremdrift

Bygging igangsatt!

Fasiliteter

  • Balansert ventilasjon
  • Hage
  • Peis/ildsted
  • Balkong/terrasse
  • Turterreng
  • Utsikt

Boliger

Boliger
Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris
4 - 122 m² 122 m² 7 965 000 kr
2 - 84 m² 84 m² 6 452 500 kr

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

DAMGATA 21 B, 3179 Åsgårdstrand

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Beliggenhet

Boligene ligger nær Paletten kjøpesenter og hjertet av “Gamle Åsgårdstrand”.
Kunstnerbyen med småbyidyll, smale og hyggelige gater med gallerier, verksteder,
kunstutstillinger og Munchs hus.

Åsgårdstrand har mange flotte strender og en idyllisk badepark med badehus, hvor
de bader hele året. Havna med småbåthavn og seilerhavn er bygget ut til å bli en av
Norges beste.

Gangavstand til Paletten kjøpesenter med bl.a. Meny, post, apotek, blomster og
vinmonopol, samt helsesenter.

Kort vei til Åsgården skole, barnehager og USN / universitetet i Sørøst-Norge.
Her er flotte tur- og rekreasjonsområder med Kyststi langs den vakre skjærgården
mellom Horten og Åsgårdstand. Borre nasjonalpark med Midgard vikingsenter, Nord-
Europas største samling av gravhauger og en stor viking hall. Ca. 10 min med bil til
Borre golfbane.

Byen har en rekke restauranter, kafeer, pub og Hotel med bryggerestaurant. Her er et
rikt foreningsliv, som bidrar til mange hyggelige arrangementer og aktiviteter.
Buss: Bussen går fra Kjærveien flere ganger i timen, med gode forbindelser til Horten
og Tønsberg.

Tog: 11 min med bil til Skoppum togstasjon. 15 min med bil til Tønsberg togstasjon, som tar deg til flyplassen på Sandefjord Torp og Oslo Lufthavn Garfermoen.
Bil: Det er ca 15 min med bil til E18 motorvei med ca. 30 min. til flyplassen på Torp,
Sandefjord. og Drammen, ca. 50 min. til Oslo.

Ferje: Ferjeforbindelse til Østfold, Moss.

Beskrivelse

Moderne prosjekterte boliger med fantastisk utsikt utover Oslofjorden. Boligene ligger i et veletablert og rolig boligområde med gode solforhold. Kort rusletur til forretninger, skole, barnehage og flott turterreng i umiddelbar nærhet.

Bolig 1 er nå solgt og byggingen av prosjektet er gått i gang.

Boligene har god planløsning med 2/4 soverom, åpen stue / kjøkken løsning, og bad. Bolig 1 og 2 for eget vaskerom / bad i tillegg. Boligene har god planløsning og blir seksjonert og organisert i ett sameie.

Fellesutgifter avhenger av hvilke tjenester sameiet ønsker, og fordeles ihht. vedtektene. Fellesutgifter er stipulert til kr. 1200,- pr.mnd første driftsår. Fellesutgiftene utgjør vedlikehold og brøyting av vei til boligene, samt internett og tv-kanaler.

Leveranse

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte Stil 1 speil dører fra Bygg1. Karmer med dempelist og utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
Det leveres 3-lags vinduer med 0,9 u verdi fra Nordan. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser.

Vegger / tak og himling:
På veggene i alle tørre rom leveres 13mm gipsplater grunnet, sparklet og malt 2 strøk hvit. I Himling leveres det 13mm gipsplater grunnet, sparklet og malt 2 strøk hvit.

Gulv:
Det er beregnet Parkett Boen 1-stav Pop hvit eik alle gulv unntatt bad / vaskerom og inngang.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører og vinduer. I Damgata leveres gerikt i utførelsen 12 x 058 rund kant listefritt mellom tak / vegg. Fotlister som 14x45 lakkert eik rund nese. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Styntrappa Fauna med heltre eik trinn parkettmønster fra Hagen leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider.

Utvendig panel:
Utvendig kledning kombinasjon av stående 19 x 148 mm. rett og tett og liggende 19 x 148 mm. ny type med spor. Kledningen er behandlet med Visir og ett strøk Trebitt beis. Fargene som er valgt er; Sotgrå 683 og Sandgrå 9076.

Tak:
Det leveres Icopal Mono 1-lags takbelegg sort.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Det medfølger kjøkkenpakke fra Sigdal kjøkken til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad:
På gulv og veggene i bad og vaskerom leveres med fliser standard montert valgfritt utvalg fra Mesterhus eneboligstandard levert av Flisekompaniet. På gulv Entre leveres fliser standard montert valgfritt fra Mesterhus enebolig standard.. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel Linn bad Hilde baderoms innredning 90/120cm, veggmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Ta kontakt for komplett spek.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg av typen VTR 300. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Det leveres gulvvarme i alle rom i husets grunnflate eksl soverom i 1 etg. Det leveres peisovn Scan 65-2 med glassplate på gulv med stålpipe til denne boligen. Oppvarming utover dette bestemmes av tiltakshaver og kommer i tillegg.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 50/100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. Tomten vil bli fradelt og endelig tomtestørrelse kan avvike ift illustrasjoner. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Generelle forhold:

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. Tomten vil bli seksjonert og endelig tomtestørrelse kan avvike ift illustrasjoner. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik. Vi tar forbehold om endelig godkjenning hos Horten Kommune.

Adkomst:

Fra Horten eller Tønsberg, følg riskvei 325 til Åsgårdstrand. Følg hovedveien forbi Paletten kjøpesenter og ta 1 avkjøring til venstre inn i Damgata. Se skilt på tomta.

Logo

Mesterhus Horten-Holmestrand AS

Joachim Røren

Kunderådgiver

Send melding

Thore B. Olsen

Daglig Leder

Send melding

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

DAMGATA 21 B, 3179 Åsgårdstrand

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 199633967
Sist endret 6. jul. 2021 14:25
Referanse Damgata

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.