Egersund - Hestnes - Bo mellom himmel og hav! 7 stk. solgt!

Hestnes B-felt, 4372 Egersund

Pris fra 1 100 000 kr Pris til 1 250 000 kr
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)

Boliger

Boliger
Bolig Soverom Etg P-rom BRA Pris
- - - - 1 100 000 kr
- - - - 1 100 000 kr
- - - - 1 150 000 kr
- - - - 1 250 000 kr
- - - - 1 100 000 kr

Visning

Ved selvsyn eller visning etter avtale med megler.

Hestnes B-felt, 4372 Egersund

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Beskrivelse

Eiendommen:
Egersund er en kystby helt sør i Rogaland, gjerne kalt sørlandsbyen på vestlandet, eller okka by . Fra Hestnes går det gang- og sykkelvei helt frem til sentrum av byen som med sine lave trehus gir en god ramme til en trygg og koselig by. Eigersund kommune kan tilby full barnehagedekning, med to barnehager plassert i Hestnes. I kommunen er en også stolt av sin natur og nærområder. Også her er avstanden fra Hestnes kort.

Byens kulturtilbud er stort med festivaler og arrangementer hele året. Sommeren byr på musikkfestivaler og arrangementer, mens Julebyen er vinterens store begivenhet.

Velkommen til okka by.
Hestnes B-felt, 4372 EGERSUND
tomter utskilt fra gnr. 13, bnr. 716 mf. i Eigersund kommune

Om Prosjektet

Eiendommen:
Egersund er en kystby helt sør i Rogaland, gjerne kalt sørlandsbyen på vestlandet, eller okka by . Fra Hestnes går det gang- og sykkelvei helt frem til sentrum av byen som med sine lave trehus gir en god ramme til en trygg og koselig by.

Eigersund kommune kan tilby full barnehagedekning, med to barnehager plassert i Hestnes. I kommunen er en også stolt av sin natur og nærområder. Også her er avstanden fra Hestnes kort.

Byens kulturtilbud er stort med festivaler og arrangementer hele året. Sommeren byr på musikkfestivaler og arrangementer, mens Julebyen er vinterens store begivenhet.

Velkommen til okka by.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Overtakelse skal skje senest 14 dager etter at matrikkelbrev er tinglyst.

Generell orientering

DNB Eiendom og Eigersund kommune inviterer til en meget tiltalende boligmulighet. Hestnes er et vakkert område kun en kort kjøretur unna Egersund sentrum. Her selges åtte flotte tomter med en fantastisk beliggenhet. Skap et godt hjem mellom himmel og hav!

Et herlig sted å vokse opp!
I Hestnes bor familiene i behagelige omgivelser, med kort og trygg vei til barnehage og barneskole, samt gode lekemuligheter i nærområdet.

For foreldre er selvsagt Vil barna trives her et viktig spørsmål når man skal bestemme hvor man skal bo. I Hestnes ligger alt til rette for at svaret på det spørsmålet er et rungende JA!

Området er svært familievennlig. Det ligger gode turområder og flere fine lekeplasser i umiddelbar nærhet, samt to fotballbaner, en lekehytte og mye annet som er med på å skape et trivelig nabolag for de yngre.

I tillegg er det gangavstand til tre ulike barnehager, og det skal snart bygges ny gang- og sykkelvei direkte til Rundevoll skole.

Det finnes også mye spennende å utforske i naturen like utenfor døren, samtidig som man slipper unna biltrafikken som gjør mange foreldre i sentrumsområdet bekymret for barnas sikkerhet.

Til sammen skal det bygges 400 eneboliger, terrasseleiligheter og rekkehus i Hestnes, så det vil heller ikke mangle lekekamerater i nærmiljøet. Og foreldre trenger ikke engste seg - tomtene i dette prosjektet er godt skjermet fra fremtidig anleggstrafikk.

Området har også en velfungerende velforening som jobber for å skape et attraktivt nærområde for beboerne. Det er med på å sikre at både store og små får et godt liv i sin nye bolig i Hestnes.

Hvordan ser ditt drømmehjem ut?
Ved å kjøpe tomt i Hestnes står du fritt til å selv velge utbygger, og kan derfor tilpasse boligen til din families ønsker og behov.;

Et av problemene med å kjøpe bolig i dag er at du enten kjøper brukt, hvor tidligere eiere har tilpasset hjemmet til sitt bruk, eller kjøper nytt, hvor du i beste fall får bestemme tilvalg som standard på badet eller farge på parketten. Som eier av en tomt i Hestnes får du selv bestemme hvem som skal bygge ditt nye hjem og nøyaktig hvordan dette skal se ut!

Skreddersydde løsninger som passer din familie skal man ikke kimse av. Det gjør at du slipper å ha et kjøkken som er for lite, et bad som ligger på feil sted eller en stue som ikke er så koselig som den ville vært med en peis. Med tomtekjøp i Hestnes vil planløsningen, materialbruken, interiøret og alt annet være optimalisert for dere.

Det å ha selvbestemmelsesrett gjør også at du kan hente inn tilbud fra flere mulige utbyggere og selv velge hva som er beste løsning for dere. Alternativene er alt fra et standard ferdighus til et arkitekttegnet og unikt hjem spesialtilpasset dine behov.

Så enten du vil tilrettelegge med ekstra soverom for kommende tilskudd i familien eller gjemme svigermor i et eget gjesterom over garasjen når hun er på overnattingsbesøk - i Hestnes er valget til syvende og sist DITT!

Kontakt megler for å høre mer om de mange mulighetene på disse tomtene.
Sjekk også ut www.boihestnes.no og film: https://vimeo.com/216967899

Bebyggelse

Området består av forskjellige typer eiendom, både privat og offentlig eiet. Området er under utvikling og bebyggelsen vil være avhengig reguleringen av området.

Det må påregnes byggeaktivitet i fremtiden.

Beliggenhet

Bo mellom himmel og hav!

Tomtene i Hestnes-prosjektet har flott beliggenhet i rolige omgivelser, bare fem minutters kjøring unna Egersund sentrum. Landlig, men likevel sentralt. Her får du bo midt i nydelig natur tett på havet, og med herlige turområder like utenfor døren.

Når man skal bygge et nytt hjem er beliggenheten selvsagt utrolig viktig. Gode omgivelser er med på å skape et godt liv. Mange familier ønsker derfor å trekke seg litt ut av byens tette gater og boligfelt for å få litt mer plass å leve på, gjerne med nærhet til naturen.

I Hestnes får du nøyaktig dette. Plasseringen av tomtene er meget tiltalende - her bor du fritt og fint oppe i åsen og ut mot havet like sør for Egersund sentrum.

Tomtene byr på gode sol- og utsiktsforhold, der flere av boligene som bygges vil ha utsyn direkte ut på havet, og hvor alle får solen til godt utpå kvelden. Det er i tillegg mulig å skape meget gode uterom.

I nærområdet finnes det også et eldorado av turmuligheter i nær tilknytning til skog og hav, for eksempel turstien fra Hestnes til Rundevoll og Ryttervik.

Man har også mulighet til å bruke havet til fiske og båtliv, og uansett får du den oppfriskende sjøluften inn stuevinduet hver dag.

Dette er bare noen av de mange fordelene med Hestnes, og det anbefales å kontakte megler for å få mer info og for å avtale en visning av det som kan bli stedet for din families nye hjem.

Adkomst:
Fra Egersund sentrum kjør ut Årstaddalen mot Sokndal. Ta til høyre, kjør over broen, ta til venstre ut mot Hestnes. Følg veien nesten til enden. I slutten av veien ligger boligtomtene oppe i åsen på høyre side.

Lovanvendelse

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier ihht. bustadoppføringslova § 12.
I tilfeller hvor kjøper er profesjonell ihht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova.

Tomt

Her skal boligdrømmer forvandles til virkelighet!
I flotte Hestnes er det nå åtte tomter tilgjengelig for kjøp. Disse har ulik størrelse og karakter, så det anbefales å være raskt ute for å få den perfekte beliggenheten for din families nye hjem!

Egersund ligger like ved havet, men likevel er det mange som savner denne nærheten når de bor midt inni et boligfelt i byen. Ved å flytte til Hestnes noen få minutters kjøring unna får du nærhet til både himmel og hav, og mye plass å boltre deg på. Perfekt!

De åtte ledige tomtene i Hestnes varierer i størrelse fra 418,5 til 794 kvadratmeter, og selges til fastpris etter første mann til møllen -prinsippet. Det gjør at man bør agere raskt for å være sikre på å ikke gå glipp av drømmetomten.

Når tomten så har blitt din har man en romslig reguleringsplan å forholde seg til, noe som skaper mange muligheter til å skape et godt hjem som er romslig både innendørs og utendørs.

Bruk noen minutter til å finne ut hvorfor en tomt i Hestnes er det beste valget for deg og din familie, og ta så kontakt med megler for å få mer informasjon om veien videre frem til drømmehjemmet!

STATUS / FASTE PRISER:
Tomt nr. 1: Kr. 1.100.000,-
Tomt nr. 2: Kr. 1.100.000,-
Tomt nr. 3: SOLGT.
Tomt nr. 4: Kr. 1.150.000,-
Tomt nr. 5: SOLGT.
Tomt nr. 6: SOLGT.
Tomt nr. 7: SOLGT.
Tomt nr. 8: Kr. 1.250.000,-
Tomt nr. 9: SOLGT.
Tomt nr. 10: SOLGT.
Tomt nr. 11: Kr. 1.100.000,-
Tomt nr. 12: SOLGT.

Diverse

Prospektet med vedlegg er godkjent av selger.

Det gjøres oppmerksom på at bildene som er brukt i prospektet er tatt av området Hestnes og gjenspeiler ikke selgende eiendoms eksakte utsikt og/eller eksakt beliggenhet.

Ang. tomt 8, så kommer det til å bli trukket av 14 kvm av tomten i grensen nord-øst. Kan fås på forespørsel.

Kommunen har følgende betingelser ifbm. kjøp av tomt:

-Tomtene selges kun til privatpersoner over 18 år.
-Det stilles ikke vilkår om byggestart, dog er konsesjonsfriheten er betinget av at tomten blir bebygd innen 5 år.
-Ingen klausuler om videresalg eller gjenkjøpsrett for kommunen.

I prisen er inkludert målebrev, opparbeidelseskostnader til tekniske anlegg for vei, vann og kloakk frem til tomtegrense. Adkomst og ledningsnett innenfor tomtegrensen bekostes av den enkelte kjøper. Alle kostnader for tilknytning til vann, kloakk, telefon, kabelnett og strøm mv. dekkes av den enkelte tomtekjøper.

Tomtens grenser fremkommer av kart som er vedlagt prospektet. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med grensene på kartet og i terrenget.

Kjøper ikke har anledning til å bruke veier, grøfter og fellesareal som opplagringsplass for materialer eller masser. Det er ikke tillatt å benytte beltegående maskiner på opparbeidede veier. Ved opparbeidelse av tomten må ikke skråning for fylling eller skjæring anlegges inn på regulert veigrunn. Tomtekjøper har selv ansvar for at overvann fra egen tomt ikke føres til naboeiendom eller fellesareal.

Dersom det av tomteeier, eller noen som handler i dennes tjeneste, forvoldes skade på vei, ledninger, fellesarealer, og/eller annen manns eiendom, er tomteeier erstatningspliktig ovenfor den skadelidende, eller ovenfor /selger i dennes sted.

Området består av forskjellige typer eiendom, både privat og offentlig eiet. Området er under utvikling og bebyggelsen vil være avhengig reguleringen av området.

Det må påregnes byggeaktivitet i fremtiden.

Utbygger:
Eigersund kommune v/ Åshild Bakken.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1101
Gårdsnr: 13
Bruksnr: 716

Visning

Ved selvsyn eller visning etter avtale med megler.

Hestnes B-felt, 4372 Egersund

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 198599221
Sist endret 14. jun. 2021 03:55
Referanse 719140152

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.