MIDT PÅ HARESTUA - ( 11 SOLGT ) 17 prisgunstige leiligheter med solrike balkonger og parkering i kjeller. www.midtpåhare

Piperveien 2-4, 2743 Harestua

Pris fra 3 450 000 kr Pris til 3 790 000 kr
Omkostninger
13 420 – 14 150 kr
Totalpris
3 463 420 – 3 804 150 kr
Areal
66 - 69 m²
Soverom
2
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)

Boliger

Boliger
Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris
2 1. 69 m² 75 m² 3 804 150 kr
2 1. 66 m² 69 m² 3 463 420 kr
2 1. 66 m² 69 m² 3 463 420 kr
2 1. 66 m² 69 m² 3 463 420 kr
2 1. 66 m² 69 m² 3 463 420 kr
2 1. 69 m² 75 m² 3 804 150 kr

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Piperveien 2-4, 2743 Harestua

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Om prosjektet

Velkommen til prosjektet "Midt på Harestua"

Sentralt på Harestua skal det bygges 17 moderne leiligheter med solrike og store balkonger/terrasser.

Prosjektet består av en bygning over 4 etasjer med parkering i underetasje og 17 leiligheter fordelt på 3 etasjer og består av følgende leiligheter:
1. etg. består av 6 stk. 3-roms leiligheter og 1 stk 1-roms leilighet
2. etg. består av 7 stk. 3-roms leiligheter
3. etg. består av 3 stk. 4 roms leiligheter
Toppleilighetene får store takterrasser

Leilighetene blir fra ca. 50 til 96 kvm BRA

Felles for alle leilighetene er effektive planløsninger, solrike uteplasser, god standard og kort avstand til matbutikker, skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud.

Det blir parkering og boder i felles garasjekjeller.

Se prosjektets hjemmeside: www.midtpåharestua.no

Beliggenhet

Leilighetene ligger i et sentrumsnært og attraktivt boligområde på Harestua i Lunner kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Det er også kort vei til vakkert landskap der flotte skogsområder og åkerlandskap møtes, og byr på et eldorado for friluftsmennesker.

Harestua ligger sør i Lunner og grenser mot Nittedal. Stedet byr på et godt oppvekstmiljø i landlige omgivelser, men samtidig med kort vei til hovedstaden og Oslo lufthavn. Harestua har et aktivt idrettslag med grener innenfor blant annet sykling, fotball og håndball, og ved skolen finnes det fotballbane, løpebane og basketballbane.

Harestuvannet og småvannene i området rundt, er fine områder for bading, fisking og krepsing. Harestuvannet har flere gode badeplasser, der Børentangen er den største. Her er det det fin sandstrand og benker, samt kort vei til Harestua kro som selger is, forfriskninger og driver kanoutleie. Om vinteren er det populært med isfiske og det blir det kjørt opp skiløyper som strekker seg helt til Oslo gjennom Nordmarka og på Romeriksåsen kan man gå på ski på åskammen helt til Lygna.

Ca. 10 minutter fra Harestua finner du Mylla, et idyllisk vann som er et attraktivt utgangspunkt for flotte kanoturer gjennom Nordmarka. Mellom Mylla sag og Harestua finner du Svartbekken som er et snøsikkert område som passer bra for tidlige skiturer nordøst i Nordmarka. Om sommeren egner stedet seg godt for sykkelturer. Øst for Harestua finner du Paradiskollen og Solobservatoriet.

Garderobe-fasiliteter

Det leveres 1 m gardrobeskap pr. soverom

Garasje/parkering

Alle leilighetene får parkeringsplass i parkeringskjeller. Det er også avsatt areal til sykkelparkering for 18 sykler i kjeller. I kjeller er det også 9 gjesteplasser. Disse er skissert i etasjeplan for garasjekjeller som ligger vedlagt.

Konstruksjon

Bygget blir reist på søyler som strekker seg opp fra betongdekke, som er direkte fundamentert til fast grunn. Yttervegger vil bli oppført etter gjeldene forskrifter. Alle etasjeskiller vil bestå av hulldekkeelement i betong med brann og lydkrav etter gjeldende forskrifter. Vegger i mellom enhetene utføres med brann og lydkrav i henhold til gjeldene regler. Innvendige vegger i leiligheter utføres som lette stenderverksvegger.

Balkonger/terrasser/uteplasser

Balkonggulv utføres med flytende terrasseplatting og rekkverk i glass/stål.

Tomt

Eiendommen som skal bebygges består av eiendommene Piperveien 2 og 4, 2743 Harestua. Eiendommen består i dag av to gårds- og bruksnummer, 173/30 og 115/27. Disse 2 eiendommene vil bli sammenføyd hvis det er hensiktsmessig slik at de vil få et gårds- og bruksnummer. Totalt vil tomtens areal være ca. 2 239 kvm. etter sammenføyning Det tas forbehold om tomtens totale størrelse etter endt sammenføyning.

Oppvarming

Oppvarming av leiligheten baseres på vannbårent system via radiatorer. Øvrig oppvarming er
elektrisk. Det legges varme i gulv på bad.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Selger tar sikte på fysisk oppstart av grunnarbeidene 1. kvartal 2021. Byggetiden er forventet å være ca. 14 måneder fra fysisk oppstart av grunnarbeidene. En senere oppstart på fysiske arbeider og/eller en lengre byggetid enn forventet kan medføre en senere overtagelse. Basert på dette er innflytting berammet til 3. kvartal 2022.
Ferdigstillelse av utomhusarbeidene vil kunne bli utført etter overtakelse, blant annet avhengig av årstiden.
Selger vil cirka seks måneder før forventet ferdigstillelse varsle kjøper om antatt overtakelsesperiode innenfor et tidsintervall på cirka tre måneder. Selger vil cirka to måneder før forventet ferdigstillelse varsle kjøper om antatt overtakelsesperiode innenfor et tidsintervall på cirka en måned. Tidsintervallene er kun av veiledende karakter, og utløser ikke dagmulkt ved en eventuell forsinkelse.
Endelig overtakelsesdato vil bli gitt med minst syv dagers varsel, jfr. bustadoppføringslova § 15 første ledd.

Kjøkken

Kjøkken leveres av en kjent nordisk leverandør med integrerte hvitevarer.

Bad

Bad leveres med ferdig membran på gulv og vegg.
Det leveres pre-fabrikkerte baderom fra Boxen eller lignende. Gulv og vegger er flislagt, og det er varmekabler på gulv. Innredning i hvit utførelse med tilhørende servant og blandebatteri. Dusj med glassdører. Det leveres opplegg for vaskemaskin på bad.

Fasade

Utvendige fasader utføres med Møre Royal trepanel el.

Yttertak

Tak utføres som flate kompakte tak med nedløp.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3054
Gårdsnr: 115
Bruksnr: 27

Kommunenr: 3054
Gårdsnr: 173
Bruksnr: 30

Annonseinformasjon

FINN-kode 194832718
Sist endret 11. jul. 2021 03:59
Referanse 1211205016

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.