Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde

Bygging vedtatt! 1 av 2 solgt. Eksklusive funkisboliger med spektakulær utsikt. Takterrasse på ca 57 kvm. Dobbeltgarasje

Bakkehaugveien 21 og 23, 0873 Oslo

Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)

Fasiliteter

  • Takterrasse
  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • Peis/ildsted
  • Balkong/terrasse
  • Turterreng
  • Utsikt

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Bakkehaugveien 21 og 23, 0873 Oslo

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Om prosjektet

Boligene ligger i et idyllisk og veletablert boligområde på Tåsen med nærhet til byen så vel som til marka. Det er kort vei skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og shopping, samt Nordmarka med sine vakre og uendelige rekreasjons- og turområder. Området har også kort vei til fotballbaner, idrettshall og treningssentre m.m.

Fremstående kvaliteter ved boligen og området rundt:
- Unike eneboliger med en meget attraktiv, barnevennlig og god beliggenhet.
- Arkitekttegnet av RAK arkitektur.
- Tre etasjer med svært gode planløsninger.
- Stor takterrasse på ca. 57 kvm med spektakulær 360 graders utsikt og perfekte solforhold.
- Indoor/Outdoor med utgang til vestvendt markterrasse fra stue.
- Eksklusive detaljer og kvaliteter - Material- og Interiørkonsept av Paulsen & Nilsen.
- Gjennomgående høy standard i leveranse.
- Sentralstøvsuger med ett uttak i hver etasje.
- Ildsted i hjørne av stue.
- Spesialbygd kjøkkeninnredning levert av møbelsnekker med hvitevarer fra blant annet Miele.
- Integrerte hvitevarer fra Miele.
- To bad og to toalettrom - spesialbygd baderomsinnredning levert av møbelsnekker med servant i mattmarmor.
- Vannbåren gulvvarme.
- Særdeles hyggelig og veletablert nabolag.
- Nærhet til skoler, barnehager, grøntområder og turområder.
- Godt utvalg av dagligvare og shopping.
- Integrert dobbeltgarasje.
- Nybygg bygget etter TEK 17.
- Boligene utvikles av Kubik Eiendom.

Arealer og fordeling per etasje:
Arealer oppgitt på de enkelte rom på kontraktstegning kan bli justert i forbindelse med detaljprosjektering. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealene skulle bli 2 % mindre eller større enn det markedsførte. Sokkeletasje 72 kvm BRA, hvorav garasje utgjør ca. 31 kvm BRA. 1. etasje 78 kvm BRA. 2. etasje 73 kvm BRA.

Underetasje 72 kvm BRA.
1. etasje 78 kvm. BRA.
2. etasje 73 kvm. BRA.

Totalt 223 kvm BRA.

Takterrasse utgjør ca. 57 kvm..

Kjøkken beskrivelse

Kjøkkeninnredning planlegges levert som skreddersydd innredning av møbelsnekker som Hamran e.l, med fronter i eikefinér, innfrest grep, og iht tegninger vedlagt interiørkonsept. Hvitevarer som følger:
- Stekeovn, Miele
- Koketopp, 80cm, Miele
- Kjøl/frys, Miele
- Oppvaskmaskin, Miele
- Takmontert ventilator, avtrekk ut av huset, Røroshetta/Silverline.

Baderom beskrivelse

Baderomsmøbel, planlegges levert som skreddersydd innredning av møbelsnekker som Hamran e.l,
med fronter i eikefinér, innfrest grep, og iht interiørkonsept. Bredder på innredninger:
Hovedbad 2.etg: 120cm (dobbelvask)
Bad hovedsoverom 2.etg: 120cm (enkelvask)
WC 1.etg: 50/60cm (smal dybde)
WC sokkeletg: 60cm

Servanter i mattmarmor, speil, dusjarmaturer montert på vegg fra Vola, blandebatterier for servant fra Vola, innsvingbare/faste rette dusjvegger, og dobbeltdusj (kun hovedbad). Veggmonterte toaletter fra Duravit, med innebygde sisterner og trykknapper fra Grohe/TECE. Gulvene utføres med mikrosement/-betong og vannbåren gulvvarme. Vegger utføres med mikrosement/-betong. Hvitmalte himlinger. LED downlights i tak, med dimmer.

Andre oppholdsrom

Stuen i boligen er vestvendt beliggende og har mikrosement /-betong på gulv samt store glassflater på tre sider av boligen. Direkte utgang til markterrasse og hage. Det skal leveres innsatspeisovn tilsvarende Rais Visio 3 e.l.

Balkonger/terrasser/uteplasser

Takterrasse
Det legges terrassebord i trevirke på gulv i takterrasse. Rekkverk for takterrasse leveres som glassrekkverk.

Platting og balkongrekkverk
Plattinger leveres i trevirke. Balkongrekkverk leveres som glassrekkverk.

Garderobe-fasiliteter

Garderobeinnredning planlegges levert som skreddersydd innredning av møbelsnekker som Hamran e.l, feks i eikefinérte fronter med innfrest grep, iht interiørkonsept. Evt. annet utseende, om ønskelig. Leveransen inkluderer garderobeløsninger til en verdi av kr. 100.000,-, og en fastsatt gjennomgang/tegnerunde med møbelsnekker for plassering av dette. Evt. leveranse utover
den inkluderte summen vil kunne leveres som tilvalg.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert, barnevennlig og attraktivt boligområde på Tåsen i Oslo. Fra eiendommen er det kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og daglige servicetilbud, samt fantastiske tur- og rekreasjonsområder.

Fra eiendommen er det gangavstand til Tåsen barneskole, og for elever i ungdomstrinnene er det nærhet til Nordberg ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. I tillegg er det gangavstand til Handelshøyskolen BI. Det kommer for øvrig også ny videregående skole på Voldsløkka.

Av friluftsområder i området har man Damefallet, Månejordet og Havnajordet, der sistnevnte fører inn i Nordmarka og Maridalen hvor det er milevis med turstier og skogsveier, samt flere idylliske tjern og vann for både bading og fisking. Om vinteren er det flotte oppkjørte løyper. I tillegg har man flotte turløyper og bademuligheter ved Sognsvann og Stilla.

Fra eiendommen kan man også rusle til Nydalsdammen eller selve Nydalen for å bade eller gå på restaurant. Odeon kino og kafeene på Bjølsen og Sagene er også bare en spasertur unna. Legg søndagsturen langs Akerselva opp forbi Frysja, og videre innover mot det populære Maridalsvannet, eller man kan følge elven ned til sentrum. Grefsenkollen som er populært både sommer og vinter er bare en 10-minutters kjøretur unna.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Tåsen senter som dekker de fleste daglige behov. Andre alternativer er Coop Extra Korsvoll eller Frysja som har et variert utvalg med bl.a. dagligvare, apotek, mote, blomster, frisør, kafé/restaurant, lege og tannlege etc. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Storo Storsenter, som er Oslos største kjøpesenter. Senteret har ca. 130 butikker, spisesteder og tjenester.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon i form av buss og T-bane. Nærmeste bussholdeplass er Badebaken/ Maridalsveien og nærmeste T-bane er Nydalen. Med bil tar det ca. 6 min til Torshov, 10 min til Majorstuen, 14 min til Oslo S og 40 min til Oslo Lufthavn.

Tomt

Uteområder leveres iht. utomhusplan. Arealet utvendig blir opparbeidet og vil i hovedsak bestå av tilsådde arealer. Asfalterte arealer blir opparbeidet på gårdsplass og på vei inn til boligene. Det leveres hekk mellom boliger og heller iht. utomhusplan.

Kjøper aksepterer at deler av utomhusarealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse. Selger forplikter seg til å ferdigstille dette så snart som mulig etter at bebyggelsen er ferdig. Etter at utomhusområdene er overlevert er det kjøpers ansvar å vanne.

Inntil samtlige arbeider på byggefeltet er ferdigstilt, har selger rett til å ha stående anleggsmaskiner og utstyr, brakker, skilt, rigg og utstyr mv. Eventuelle skader som dette måtte påføre eiendommen, skal selger snarest utbedre.

Kjøper aksepterer at eierseksjonssameiet, ved styret, overtar fellesarealet på vegne av seksjonseierne og herunder også på vegne av kjøper. Ved signering av denne kontrakten gir kjøper styret fullmakt til å overta fellesarealer.
Dersom utomhusarbeider ikke er ferdigstilt til overtagelse skal det holdes igjen kr 50.000,- for dette.

Kjøperen kan bare nekte overtakelse dersom det er mangler som gir rimelig grunn til å nekte overtakelse, jfr. bustadoppføringsloven § 15. Manglende ferdigstillelse av utearealer gir ikke grunn til å nekte overtakelse så fremt det frem til Eiendommen er sikker atkomst.

Oppvarming

Gulv i boligdel i underetasjen, hele 1.etg., samt våtrom i 2.etg., leveres med vannbåren gulvvarme. Se for øvrig snittegning vedlagt interiørkonsept, som viser hvilke arealer som dekkes av vannbåren gulvvarme. Videre leveres det innsatspeisovn for stue, tilsvarende Rais Visio 3 e.l

Ventilasjon

Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Yttertak

Takkonstruksjonen dimensjoneres etter teknisk forskrift og lokale snølastbestemmelser. Isolasjonsmengde på de forskjellige takkonstruksjonene kan variere avhengig av bygningens samlede netto energibehov.

Generell orientering

Prosjektet er nybygg og består av to eneboliger med dobbelgarasje på Tåsen i bydel Nordre Aker - Bakkehaugveien 17 og 23. Prosjektet har rammetillatelse og bygges i henhold til Plan- og Bygningsloven og gjeldende teknisk forskrift, TEK 17.

Denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningens viktigste bestanddeler og funksjoner. Det kan forekomme avvik mellom beskrivelse og tegninger. Enkelte illustrasjoner i tegningsmaterialet kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, som feks møblering, type innredninger, fargevalg, dør og vindusform, bygningsmessige detaljer, fasadedetaljer, detaljer på fellesarealer, materialvalg, utomhusområder, beplantning etc. Endringer i produkter, løsninger og/eller leverandører kan ved behov forekomme i forbindelse med detaljprosjektering. Innvendig netto takhøyde er minimum 240cm. Rom med downlights og/eller tekniske føringer kan imidlertid ha nedforet gipshimling, eventuelt innkassing av tekniske føringer, og dermed lavere netto takhøyde. Garasjer kan også ha lavere takhøyde. Både nedforet gipshimling og eventuelle innkassinger vil være sparklet og malt. I rom med evt skrå himling kan også deler av arealet ha lavere takhøyde enn 240cm. Det kan forekomme nivåforskjeller/terskler fra rom med ett gulvmateriale til et rom med et annet gulvmateriale, og fra innvendige arealer til balkonger/markterrasse. Boligen bygges etter energikravet i gjeldende teknisk forskrift.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Antatt overtakelse vil være i løpet av 1. kvartal 2022/2. kvartal /2022.

Antatt overtakelsestidspunkt ovenfor er ikke en avtalt frist for overtakelse, jf. bustadoppføringslova § 10. Overtakelsesmåned vil bli meddelt kjøper med cirka 2-3 måneders varsel. Endelig overtakelsesdato vil meddeles kjøper skriftlig senest 2-3 uker før overtakelse. Det er denne konkrete datoen som er avtalt overtakelsesdato mellom partene.

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge på overtakelsestidspunktet. Før overtakelse gjennomføres, forplikter selger seg til å ta kontakt med megler for å få bekreftet at fullt oppgjør er innbetalt.

Regulerings og arealplaner

Eiendommen er regulert til Byggeområde for boliger gjennom Reguleringsplan for småhusområder i Oslos ytre by (småhusplanen) S-4220, vedtatt 15.03.2006, revidert 12.06.2013, og 17.03.2015.

Ny kommuneplan fra 23. september 2015: Oslo kommune har vedtatt ny kommuneplan som får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen.

For informasjon om eventuelle arbeider/prosjekter i nærliggende områder anbefaler vi et søk på Oslo kommunes portal for saksinnsyn:
https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Rammetillatelse datert 19.03.2020 for hus C (Bakkehaugveien 21) og hus D (Bakkehaugveien 23) følger vedlagt.

Garasje / parkering

Det er 2 stk. p plasser i garasje med direkte adkomst til boligen via sluse.

Konstruksjon

Grunn- og betongarbeider
Byggene fundamenteres på avrettet fjell eller komprimert pukk. Isolert plate med armering og radonsperre, støpes/flytsparkles. Sokkeletasje utføres i betong.

Yttervegger
Isolert bindingsverk isolert med mineralull, 13 mm gipsplater innvendig, utvendig stående kledning behandlet med jernvitrol. Garasjevegger leveres uisolert.

Innervegger
Isolert bindingsverk i tre/stål leveres kledd med gipsplater. Dragere kan leveres som synlige bjelker. Vegger på bad konstrueres med underpanel og membranplater.

Etasjeskillere og bjelkelag
Etasjeskille består av bjelkelag m/isolasjon og gulvplater. Bjelkelag dimensjoneres i henhold til tekniske forskrifter. Etasjeskille mellom underetasje og 1.etg vurderes utført i betong, om hensiktsmessig.

Takterrasse
Det legges terrassebord i trevirke på gulv i takterrasse. Rekkverk for takterrasse leveres som glassrekkverk. Det leveres vannuttak på takterrasse samt avløp, klargjort for utekjøkken. Innredning for utekjøkken er tilvalg.

Balkonger / Inngangsparti / Rekkverk
Plattinger leveres i trevirke. Balkongrekkverk leveres som glassrekkverk.

Blikkenslagerarbeider
Alle beslag, takrenner, nedløpsrør o.l leveres i sort, om ikke skjult. Nedløpsrør avsluttes med utkast over planert terreng eller føres ned i oppstikk fra drensledning til grunn.

Prisinformasjon

Boligene selges til fast pris og det henvises til enhver tid gjeldende annonserte pris på finn.no.

Betalingsbetingelser

I samsvar med Bustadoppføringslova § 46 annet ledd, er det avtalt at Kjøper skal stille sikkerhet for korrekt betaling av vederlaget. Sikkerheten stilles ved at Kjøper innbetaler følgende beløp til meglers klientkonto. Unnlatt sikkerhetsstillelse likestilles med manglende betaling. Kjøper skal innbetale 5 % av kjøpesum ved kontraktsinngåelse som sikkerhet for betaling, forutsatt at selger har vedtatt bygging.

Renter opptjent på den innbetalte sikkerhetsstillelsen tilfaller Kjøper. Selger kan kreve utbetalt forskudd av vederlaget (avdrag) bare dersom det stilles selvskyldnerkausjon fra finansinstitusjon med rett til å tilby slike tjenester i Norge, jfr. Bustadoppføringslova § 47, tredje ledd.

Ligningsverdi / formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter, og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Skatteetaten fastsetter årlige kvadratmetersatser basert på kvadratmesterprisene til SSB. Satsene utgjør hhv. 25% av kvadratmeterprisen for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (øvrige boliger).

Heftelser / servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

301/58/117:
20.02.1920 - Dokumentnr: 4 - Rettigheter iflg. skjøte
Bestemmelse om veg


17.06.1921 - Dokumentnr: 919951 - Bestemmelse om bebyggelse


19.05.1922 - Dokumentnr: 992718 - Bestemmelse om veg


22.10.1926 - Dokumentnr: 911689 - Erklæring/avtale
Ang. fjernelse av garasje


04.11.1961 - Dokumentnr: 14385 - Erklæring/avtale
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen


01.09.1976 - Dokumentnr: 18789 - Bestemmelse om veg
Korrekt tinglysingsdato er 29.10.1971 - ikke 1976


25.04.1919 - Dokumentnr: 900313 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0301 Gnr:58 Bnr:3


20.02.1920 - Dokumentnr: 4 - Rettigheter iflg. skjøte
Bestemmelse om veg


17.06.1921 - Dokumentnr: 919951 - Bestemmelse om bebyggelse


19.05.1922 - Dokumentnr: 992718 - Bestemmelse om veg


22.10.1926 - Dokumentnr: 911689 - Erklæring/avtale
Ang. fjernelse av garasje


04.11.1961 - Dokumentnr: 14385 - Erklæring/avtale
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen


01.09.1976 - Dokumentnr: 18789 - Bestemmelse om veg
Korrekt tinglysingsdato er 29.10.1971 - ikke 1976


29.06.2018 - Dokumentnr: 963488 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Aktiv Oppgjør AS
Org.nr: 987 281 758
----------
Prioritetsbestemmelse
Veket for: Pantedokument 2020/2624312-1/200


17.04.2020 - Dokumentnr: 2345591 - Bestemmelse om veg
Kan ikke slettes uten samtykke fra: Oslo Kommune
Org.nr: 958 935 420
Midlertidig dispensasjon fra Plan- og bygningsloven
Bakkehaugveien godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde
Plikt til fremtidig vederlagsfri avståelse av veggrunn til Oslo kommune


25.04.1919 - Dokumentnr: 900313 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:0301 Gnr:58 Bnr:3

Ferdigattest / brukstillatelse

Selger skal fremskaffe ferdigattest for boligen. Kjøper er kjent med at slik ferdigattest normalt vil foreligge først en god stund etter overtagelse. Dersom ferdigattest ikke foreligger gjennomføres overtagelsen mot midlertidig brukstillatelse.

Diverse

Prosjektet vil bli organisert som et sameie med navnet "Bakkehaugveien 21 - 23" og består av 2 seksjoner/eneboliger.
Formålet med dannelsen er å:
- Ivareta driften av sameiet,
- Administere bruks- og vedlikehold av adkomstvei og utomhusareal,
- Ivareta alle andre saker av felles interesse for sameierne.
For så vidt ikke annet følger av vedtekter, gjelder regler i lov om eiersseksjoner av 01.01.2018.

Driftsbudsjettet skal omfatte fellesutgifter som tekniske anlegg/evt. pumpe på avløp, vedlikehold av fellesanlegg, snømåking etc. Styret utligner på sameierene alle fellesutgifter, vedrørende drift av eiendommen og fordelingen skjer på grunnlag av sameiebrøken. Se § 3. På grunnlag av et årsbudsjett fastsetter styret et månedlig a konto beløp som sameierne innbetaler forskuddsvis hvert kvartal til angitt bankkonto tilhørende sameiet. Det stipulerte beløp kan endres av styret såfremt det viser seg å være utilstrekkelig. De andre sameierne har panterett i seksjonene for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet er samsvarende med folketrygdens grunnbeløp, slik denne er på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført. Det avsettes midler til vedlikehold av fellesarealet. Dette avsettes til vedlikeholdsfond i regnskapet og benyttes til felles vedlikehold av sameiet slik styret bestemmer

Adgang til utleie

Hele eller deler av boligen kan fritt leies ut.

Sentrale lover

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Salgsinformasjonen er ikke bindende for detaljutforming og farger. Presentasjoner, bilder, planer, utomhusplan og skisser i salgsinformasjonen er av illustrativ karakter, og kan avvike fra ferdigstilt prosjekt. Dersom selger anser det som nødvendig eller hensiktsmessig, kan selger foreta endringer fra salgsinformasjonen. Selger kan ikke utføre endringer som reduserer forutsatt standard. Mindre avvik i arealer skal ikke anses som mangel. Ved motstrid mellom tegninger og leveransebeskrivelse gjelder leveransebeskrivelsen. Selger tar forbehold om endringer i prosjektet i form av sammenslåing eller deling av usolgte seksjoner. Dette, og andre forhold, kan medføre endringer i planlagt fasade; herunder blant annet plassering av balkonger og vinduer. Slike endringer utgjør ikke en mangel.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Dette innebærer at megler må gjennomføre legitimasjons-/kundekontroll av kjøper og selger, samt foreta kontroll av reell kjøper i tilfeller der andre opptrer på kjøpers vegne.

Legitimasjons-/kundekontroll skjer senest på kontraktsmøtet. Hvis legitimasjons-/kundekontroll ikke lar seg gjennomføre, vil Nordvik Eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Nordvik Eiendomsmegling er forpliktet til å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Dette omfatter transaksjoner som man mistenker involverer utbytte fra straffbar handling, eller skjer som ledd i terrorfinansering. Manglende mulighet for legitimasjons-/kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig.

Ansvarlig megler

Thomas Kiligitto

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 58
Bruksnr: 329

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Bakkehaugveien 21 og 23, 0873 Oslo

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 191810313
Sist endret 14. jul. 2021 03:51
Referanse NOP5.195001

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.