Inaktiv

*1 SOLGT* Moderne og arkitekttegnet leilighetstun midt i sentrum | 2 soverom | Løfteplattform| Parkering i lukket kjeller

Lerviksbakken, 4370 Egersund

Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)

Fasiliteter

  • Heis
  • Garasje/P-plass
  • Balkong/terrasse
  • Bredbåndstilknytning
  • Turterreng
  • Utsikt
  • Sentralt

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Lerviksbakken, 4370 Egersund

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Om Prosjektet

GENERELT OM PROSJEKTET:

Velkommen til Lerviksbakken- Sentral plassering ved gågaten i Egersund sentrum.

Salget av syv moderne leiligheter i Lerviksbakken har nå startet. Leilighetene ligger tilbaketrukket fra gågaten i Egersund sentrum i tre separate bygg. Innvendig har leilighetene gjennomført kvalitet, gode romløsninger og to soverom. Hver enhet har balkong eller egen terrasse. Leilighetene i Lerviksbakken får også et flott, skjermet felles gårdsrom. I underetasjen blir det parkeringsanlegg med løfteplattform til leilighetene og romslige boder.

Utvendig:
Blir byggene leveres med kledning av gran, dobbel falset gammel type med høvlet overflate. Leveres grunnet inkludert 1 mellomstrøk fra fabrikk i farge stander hvit. Taktekke består av BMI Nortegl farge engobert høstrød. Terrasse og svalganger leveres som tett med membran belegg og terrassebord. Rekkverk utføres i henhold til tegning med spiler montert stående. Takrenner leveres i aluminium naturell m/bordbeslag og nedløpsrør.

Innvendig:
Gulv underetasje blir levert i parkett type Boen Eik pop 1-stav plank med fas i hvitpigmentert utførelse, legges i alle rom med unntak av våtrom og gang. I gang legges prosjektfliser til en verdi av kr. 300,- pr. kvm. På våtrom legges fliser inkl. membran og sokkelflis til en verdi av kr. 300,- pr. kvm.
Gulv 1. og 2. etasje: På bjelkelag legges 22mm sponplater, som sparkles med Weber comfort/lyd gulv. Parkett type Boen Eik pop 1-stav plank med fas i hvitpigmentert utførelse, blir lagt i alle rom med unntak av våtrom og gang/vindfang. I gang/vindfang legges prosjektfliser til en verdi av kr. 300,- pr. kvm. På våtrom legges fliser inkl. membran og sokkelflis til en verdi av kr. 300,- pr. kvm.

Alle innvendige vegger med unntak av bad kles med gipsplater, ferdig sparklet og malt. For bad beregnes fliser til en verdi av kr. 300,- pr. kvm. i dusjnisjer. Rest av vegger i bad males med våtroms system.

Listefri overgang mellom tak og vegg. Karm lister er furu standerd rund type. Fotlist leveres som furu stander type med avrundet topp. Alt listverk leveres malt fra fabrikk i farge hvit.

Vinduer og terrassedører leveres i henhold til tegninger og vernesone av merke Vikeså vindu ferdig malt i farge standerd hvit.

Kjøkken er inkludert i leveranse i henhold til tegninger inkl. hvitevarer og montering. Alternativer kan velges hos Kjøkkensenteret AS i Håndverkshuset.

Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner.

Oppvarming:
Leilighetene 101, 102, 201, 202 og 301, leveres med felles varmeanlegg med energi sentral luft/vann varmepumpe og felles berederanlegg plassert i teknisk rom plassert i parkeringsanlegg. Vannbåren varme legges i gang/vindfang og bad, i stue beregnes viftekonvektor. I hver leilighet monteres kombinasjons skap for varme og sanitær med energi måler og vannmåler. For leilighet 103, leveres varmematter og varmekabler for leilighet i under etasjen. Leilighet 203 leveres med vannbåren varme for alle rom i 1. etasje.

Det vil bli opprettet felles garasjeanlegg med parkering for alle leiligheter inkludert sykkelparkering, teknisk rom, trapperom og løfteplattform. Her vil utvendige boder for leilighetene 101, 102, 201, 202 og 301 bli plassert. Utvendige boder for leilighetene i Børildsbakken (nr. 103 og 203), blir plassert i eget separat bygg.

Belysning og rørlegger:
Informasjon kan fås på forespørsel til megler.

Mulighet for tilpassninger- ta kontakt med megler eller byggfirma i dag!

_________________________________________________________________________
INNHOLD OG AREAL LERVIKSBAKKEN 4 OG 36:

Leilighet 101:
P-rom: Gang, 2 soverom, bad/vaskerom og stue med åpen kjøkkenløsning.
S-rom: Bod.
1. stk. parkeringsplass og sports bod i lukket garasjeanlegg. Eget uteareal på 37,7 kvm. ihht, tegning.
Areal: Bra 74,4 kvm + min. 5 kvm. bod. P-rom: 71,3 kvm.

Leilighet 102:
P-rom: Gang, 2 soverom, bad/vaskerom og stue med åpen kjøkkenløsning.
S-rom: Bod.
1. stk. parkeringsplass og sports bod i lukket garasjeanlegg. Eget uteareal på 13 kvm. ihht, tegning.
Areal: Bra 76,7 kvm + min. 5 kvm. bod. P-rom: 73,6 kvm.

Leilighet 201:
P-rom: Gang, 2 soverom, bad/vaskerom og stue med åpen kjøkkenløsning.
S-rom: Bod.
1. stk. parkeringsplass og sports bod i lukket garasjeanlegg. Balkong på 17 kvm.
Areal: Bra 74,4 kvm + min. 5 kvm. bod. P-rom: 71,3 kvm.

Leilighet 202:
P-rom: Gang, 2 soverom, bad/vaskerom og stue med åpen kjøkkenløsning.
S-rom: Bod.
1. stk. parkeringsplass og sports bod i lukket garasjeanlegg. Balkong på 19 kvm.
Areal: Bra 76,7 kvm + min. 5 kvm. bod. P-rom: 73,6 kvm.

Leilighet 301:
P-rom: Vindfang, 2 soverom, bad/vaskerom og stue med åpen kjøkkenløsning.
S-rom: Bod.
1. stk. parkeringsplass og sports bod i lukket garasjeanlegg. Balkong på 15 kvm.
Areal: Bra 66,5 kvm + min. 5 kvm. bod. P-rom: 63,1 kvm.

INNHOLD OG AREAL BØRILDSBAKKEN 3:

Leilighet 101: SOLGT.

Leilighet 102:
P-rom:
1. etasje: Gang, wc, vaskerom, kjøkken og stue.
2. etasje: 3 soverom, loftstue og bad.
1. stk. parkeringsplass i lukket garasjeanlegg. Terrasse.
Areal: Bra 127,2 kvm. bod. P-rom: 127,2 kvm

Børildsbakken 3 er et eksistrende bygg som blir totalrenovert og satt i stand ihht. TEK17.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Prosjektet planlegges ferdigstilt ca. 15 mnd. etter igangsettelse er gitt. Igangsettelsetillatelse søkes etter tre salg. Dette gjelder ikke som en bindende frist for å ha leiligheten klar for overtagelse, herunder ikke grunnlag for å kreve dagmulkt.

Selger vil ved vedtatt igangsetting varsle Kjøper skriftlig om overtagelsesdato, som vil være å regne som en frist ihht. bustadoppføringslova.

Selgeren kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtagelse. Selgeren skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtagelsestidspunktet. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelsestidspunktet.

Selgeren skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse.

Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i buofl. § 11 er oppfylt.

Garasje/Parkering

Hver leilighet har 1 stk. parkering i lukket garasjeanlegg. Gjeste parkering skjer i etter gjeldende parkeringsbetingelser for området.

Organisasjonsform

Området er planlagt å bestå av ett sameie. Sameiet er planlagt å bestå av totalt 7 stk. boligseksjoner. Den daglige driften vil bli organisert som seksjonssameie iht. lov av 16.06.2017, nr. 65, eierseksjonsloven.

Hver seksjon utgjør en sameieandel med tilknyttet enerett til bruk av en bruksenhet og rett til bruk av sameiets fellesarealer.

Det er fra 01.01.2020 forbudt å erverve mer enn 2 boligseksjoner i samme sameie. Denne begrensningen gjelder også indirekte erverv, herunder kjøp via aksjer eller andeler i et selskap. Erverv er forbudt dersom det medfører at flere enn to av boligseksjonene eies av noen som har tilknytning til hverandre . Dersom bestemmelsen brytes vil blant annet styret i sameiet uten forutgående varsling, kunne pålegge salg av seksjonene som er ervervet ulovlig. Videre vil man ikke kunne stemme på årsmøtet, og man vil ikke tas med i beregningsgrunnlaget for flertallsavgjørelser. Brudd på bestemmelsen kan også medføre at Kartverket kan nekte overskjøting. Dersom det skjer er kjøper allikevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Sameiet er pliktig til å avholde årsmøter hvor regnskap og budsjett fremlegges. Sameiets styre har ansvaret for at eiendommen forvaltes etter retningslinjer og vedtekter som fastsettes av årsmøtet.

Utomhusarealene på området ferdigstilles samtidig med ferdigstillelse av de enkelte byggene eller så snart årstiden tillater det.

Utleie

Er pt. ikke noen restriksjoner rundt dette. Begrensning i utleie kan avtales i sameiet.

Beliggenhet

Leilighetstunet ligger bokstavelig talt midt i Egersund sentrum- her bor du like ved gågaten.

I Lerviksbakken er alt innenfor en kort gåtur, som feks. gågaten, handlesenter, turområder, skole, bussholdeplass, båthavn mm.

1 km. unna ligger togstasjonen som har hyppige avganger mot nordfylket. Evt. sør over med regionstoget.

Egersund sentrum med sine koselige butikker og handlesenter ligger bokstavelig talt utenfor døren. Her finner du yrende liv, koselige kafeer og byens festivaler byr på kultur og mangfold året rundt - for ikke å snakke om julebyen som er til stor glede for både liten og stor. Matbutikk og treningssenter finner du like ved leilighetene. Er du en av dem som pendler, ligger togstasjonen ca. 20 minutters gange unna (3 minutter med bil). Skole finner du også like i nærheten. Rett ovenfor leilighetene finner du kanskje byens mest attraktive turområde. Vannbassengan byr på grusbelagt lysløype, skogsløyper, stier og utendørs treningsapparat. Her kan man fint ferdes med f.eks barnevogn eller ta seg en god joggetur. Ellers byr Egersund på flotte turområder, vi kan blant annet nevne:
- Turveien til Eigerøy fyr
- Den gamle jernbaneveien mellom Hellvik og Egersund
- Skadbergsanden med sine flotte strender

Lovanvendelse

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier ihht. bustadoppføringslova § 12.

I tilfeller hvor kjøper er profesjonell ihht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 3D plantegninger ikke stemmer hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar, samt at avvik og feil kan forekomme
Ervervsbegrensning

FORBRUKERINFORMASJON VED INNGIVELSE AV KJØPETILBUD:

Alle kjøpetilbud og relatert kommunikasjon med megler skal foregå skriftlig. Megler har ikke anledning til å formidle opplysninger om kjøpetilbud som ikke er gitt skriftlig. Megler vil likevel gi deg opplysninger og råd underveis i prosessen. Dette behøver ikke gjøres skriftlig.

Gi kun skriftlige kjøpetibud, og sett en tilstrekkelig lang akseptfrist. Uansett bør ikke kjøpetilbudet ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra det inngis.

Kjøpetilbudet skal inngis på DNB Eiendom sitt kjøpetilbudskjema påført din signatur. Samtidig må du legitimere deg. Det kan gjøres ved at du laster opp kopi av legitimasjon eller bruker bankID når du legger inn elektronisk kjøpetilbud på dnbeiendom.no, eller du kan vise legitimasjon direkte/personlig til megler som sørger for kopi. Annen oversendelse, eks. sms eller epost, er forbundet med en viss risiko for at opplysningene kommer på avveie. Dersom dere er to eller flere som skal kjøpe sammen, må samtlige budgivere undertegne kjøpetilbudet og legitimere seg.

Du kan velge mellom følgende når du skal sende kjøpetilbud; levere direkte/personlig til megler eller benytte budknappen til DNB Eiendom som du finner i annonsen på finn.no eller på prosjektets side på dnbeiendom.no. Annen oversendendelse, eks. sms eller epost, er forbundet med en viss risiko for at opplysningene kommer på avveie.

Kjøpetilbud som inngis utenom ordinær arbeidstid kan ikke forventes behandlet før neste ordinære arbeidsdag. Du har selv risikoen for at ditt kjøpetilbud kommer frem til megler. Megler vil straks kjøpetilbudet er mottatt bekrefte dette skriftlig til deg. Får du ikke slik bekreftelse, bør du ringe megler for å sjekke om kjøpetilbudet er mottatt.

Kjøpetilbudet skal fylles ut så nøyaktig som mulig med hensyn på finansiering, finansinstitusjonens kontaktperson samt andel egenkapital. Normalt vil ikke kjøpetilbud med forbehold bli akseptert av selger før forbeholdet er avklart.

Selger vil gi sin aksept av kjøpetilbud skriftlig til megler, som så videreformidler aksepten til den som får aksept. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere et hvert kjøpetilbud.

I følge forskrift om eiendomsmegling § 6-4 vil kopi av budjournalen bli oversendt kjøper og selger etter aksept. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør kjøpetilbudet fremmes gjennom fullmektig.

Andre som har levert inn kjøpetilbud på samme bolig kan få utlevert anonymisert budjournal.

Felleskostnader inkluderer

Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles ihht. vedtektene. Månedelige felleskostnader er pt. ikke stipulert. I fellesutgiftene legger man normalt sett til grunn at kommunale avgifter, forsikring på bygget, strøm på fellesarealer, vaktmestertjenester som snømåking og renhold er inkludert. Endelig budsjett fastsettes på årsmøte. Det tas forbehold om endringer i stipulerte felleskostnader, da dette er basert på erfaringstall. Fordelingsnøkkel for fordeling av kostnader reguleres i sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøk. Enkelte elementer i budsjettet kan i vedtektene fastsettes til fordeling likt på alle seksjoner, eller etter forbruk. Selger har/vil engasjere forretningsfører for sameiet for første driftsår. Kostnader for dette er tatt inn i budsjett for felleskostnader.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1101
Gårdsnr: 13
Bruksnr: 1263

Kommunenr: 1101
Gårdsnr: 13
Bruksnr: 1669

Kommunenr: 1101
Gårdsnr: 13
Bruksnr: 1608

Kommunenr: 1101
Gårdsnr: 13
Bruksnr: 1264

Annonseinformasjon

FINN-kode 191165933
Sist endret 18. mai 2021 15:10
Referanse 719205051

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.