Inaktiv

Sandeveien 76 - Moderne nøkkelferdige prosjekterte boliger med god planløsning.

Sandeveien 76, Borre, 3184 Borre

Ant etasjer
2
Boligtype
Rekkehus
Eieform
Eier (Selveier)
Energimerking
C

Ferdigstillelse

Etter avtale

Fremdrift

Søknad sendt til Horten Kommune

Fasiliteter

  • Balansert ventilasjon
  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • Peis/ildsted
  • Turterreng
  • Utsikt
  • Sentralt

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Sandeveien 76, Borre, 3184 Borre

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Beliggenhet

Sandeveien 76 ligger i et boligområdet med landlige omgivelser på Borre. Området er sentalt, ligger midt mellom Horten og Åsgårdstrand og det er kort vei til det meste.

Gangavstand til Borre idrettsbarnehage, Borre ungdomsskole, ca. 1 km og USN via gang- og sykkelvei. Lysheim og Granly barneskole, ca 5 min med bil.

Dagligvareforretning Kiwi på Borre, Meny på Borre og i Åsgårdstrand. Linden Park og Paletten kjøpesenter med bl.a. post, apotek, blomster og vinmonopol.

Bakkenteigen kulturhus tilbyr konserter, teater, show og foredrag.

Her er flotte tur- og rekreasjonsområder. I umiddelbar nærhet finner man kjente Borrehaugene med vikinggraver, Gildehall og Midgard Vikingsenter. Kyststi langs fjorden mellom Horten og Åsgårdstand. Borrestranda med badeplasser, camping og båthavn. Adaltjern, Borrevannet, Borre golfbane, Rørestrand, treningssenter og svømmehall.

Beskrivelse

I Sandeveien 76 på Borre i Horten kommer det moderne, praktisk eneboliger i rekke med 3/4 soverom, 2 stuer, og 2 bad. Med gangavstand til skole, barnehage og fritidstilbud. Umiddelbar nærhet til tur- og rekreasjonsområder, samt gode solforhold.

Det er også en stor og flott terrasse med flott utsikt og gode solforhold. Fine uteområder med private hageparseller og parkering i carport. Boligen bygges i moderne utførelse og har en gjennomgående god standard.

Eiendommen grenser til skogen og vakkert turterreng. Boligene får en flott beliggenhet, med lite gjennomgangstrafikk og med fin utsikt over grøntområder. Gode bussforbindelser og med bil tar det ca. 6 min til Horten, ca. 15 min til Tønsberg og ca. 4 min til E-18 med videre forbindelser til Vestfoldbyene, Drammen og Oslo.

Leveranse

Vegger / tak og himling:
På veggene i alle tørre rom leveres 13mm gipsplater grunnet, sparklet og malt 2 strøk hvit. I Himling leveres det 13mm gipsplater grunnet, sparklet og malt 2 strøk hvit.

Gulv:
Det er Boen parkett prosjekt 3-stav hvit på alle gulv unntatt Bad/Vaskerom, Entre og Bad 2 etg.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører og vinduer. I Sandeveien 76 leveres gerikt og fotlister i utførelsen 12 x 058 rund kant. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Styntrappa Fauna med heltre eik trinn parkettmønster fra Hagen leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider.

Tak:
Det leveres Skarpnes dobbeltkrum edel sort til denne boligen.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best til en fullverdi av kr 120 000 veil. pris ferdig montert av Sigdal kjøkken.

Bad:
Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel Linn Bad Hilde baderoms innredning 90cm, veggmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Ta kontakt for komplett spek.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg fra Villavent med varmegjenvinning. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Det leveres gulvvarme i følgende rom Entre, gang, bad/vaskerom, stue og bad 2 etg. Scan 65-2 med stålpipe monteres og leveres i stue 2 etg. Oppvarming utover dette bestemmes av tiltakshaver og kommer i tillegg.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 50/100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. Tomten vil bli fradelt og endelig tomtestørrelse kan avvike ift illustrasjoner. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Joachim Røren

Kunderådgiver

Mobil
908 08 753

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Sandeveien 76, Borre, 3184 Borre

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 190691028
Sist endret 18. mai 2021 13:37

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.