Nyoppført moderne vertikalt delt tomannsbolig med flott opparbeidet tomt. Smakfullt innredet og klar for overlevering.

Bakkan 11A, 4563 Borhaug

Boligtype
Tomannsbolig
Eieform
Eier (Selveier)

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Bakkan 11A, 4563 Borhaug

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Om prosjektet

Boligen fremstår moderne og delikat med lune farger. Boligen har tre soverom, bad/vaskerom, bod og stue med åpen kjøkkenløsning. Utvendig bod og carport.

Bakkan 11B er solgt.

Ta kontakt for visning!

Beliggenhet

Boligen ligger på Tjørve med kort vei til ballbane, lekeplass og havna.

Garasje/parkering

Carport.

Sentrale lover

Det følger av avhendingsloven § 3-1 at der det ikke er avtalt noe særskilt etter avhendingsloven § 1-2, gjelder § 3-2 til § 3-6.

Selger stiller garanti for oppfyllelse av sine forpliktelser etter kontrakten i samsvar med buofl. §12 straks etter avtaleinngåelse. Til det er dokumentert at det foreligger slik garanti har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Garantien skal utgjøre minst 3% av vederlaget. Fra overtakelsestidspunktet skal garantien økes til 5% av vederlaget og skal gjelde i 5 år etter overtakelsen.
Ved omsetning av nyoppført bolig skal det lite til for at nevnte vesentlighetskrav anses oppfylt. Det antas at en som den er klausul normalt ikke vil ha nevneverdig betydning for mangelsvurderingen ved omsetning av ny bolig.
Eiendommen har likevel mangel dersom det er gitt mangelfulle eller uriktige opplysninger om forhold ved eiendommen, som selgeren kjente eller måtte kjenne til og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, dersom det har virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt.

Ferdigattest / Brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest den . At slike tillatelser/ attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4206
Gårdsnr: 33
Bruksnr: 451
Seksjonsnr: 1

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Bakkan 11A, 4563 Borhaug

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 187267153
Sist endret 9. jul. 2021 03:53
Referanse 2605205092

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.