7 SOLGT, KUN 1 IGJEN! 8 moderne og flotte leiligheter med svært sentrumsnær beliggenhet. 1-4 soverom.

SØNDRE GATE 13, 8624 Mo i Rana

Pris 2 330 000 kr
Fellesgjeld
2 325 000 kr
Omkostninger
20 000 kr
Totalpris
4 675 000 kr
Areal
75 m²
Soverom
3
Ant etasjer
1
Boligtype
Leilighet
Eieform
Andel

Ferdigstillelse

2021

Fremdrift

Igangsettelsestillatelse er gitt fra Rana kommune.

Fasiliteter

  • Balansert ventilasjon
  • Heis
  • Gjesteparkering
  • Garasje/P-plass
  • Balkong/terrasse
  • Kabel-TV
  • Bredbåndstilknytning
  • Sentralt

Boliger

Boliger
Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris
3 2. 75 m² 89 m² 4 675 000 kr

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

SØNDRE GATE 13, 8624 Mo i Rana

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Kort om eiendommen

Vårt nye boligprosjekt ligger i det populære boligområde Søndre Felt. Det presenteres 8 flotte leiligheter med hver sin unike planløsning. Her finner du en god boligmiks fra 1 til 4 soverom. I dette prosjektet er det lagt til rette for det gode liv med gangavstand til det meste. Leilighetene har en svært sentrumsnær beliggenhet nede ved Ranfjorden, en perfekt lokasjon for deg som vil bo i sentrum, i et stille og rolig område. Leilighetene ligger i 2. etasje i bygget, bomiljøet er gjennomtenkt og gir gode rammer for en behagelig hverdag.

Sene kveldsturer på strandpromenaden i solnedgang. En koselig bytur med venner er aldri langt unna. Nyt et godt måltid på en av byens restauranter og skap gode minner. Her vil du finne roen og nyte hverdagen i en moderne og flott leilighet, som du selv innreder etter din personlige smak.

Du slipper å bekymre deg for vedlikehold, snømåking og plenklipping. Lev livet, uten stress!

Det er ikke forkjøpsrett i prosjekterte boliger, her er det først til mølla som gjelder!

Om området

Boligblokken ligger fint til med beliggenhet nede ved Ranfjorden og midt i byen på Søndre Felt. Boligblokken har inngang i bakgården ved parkeringsplassene.
Leilighetene ligger i 2. etasje med glassbalkong vendt mot bakgård, eller mot sentrum. Blokka ligger i et rolig og populært område med gangavstand til det aller meste!
Lett tilgjengelig til sentrum med alle fasiliteter via undergang som er bygd under jernbanen.
Ny strandpromenade ved fjorden som strekker seg fra SI til idylliske Moholmen forskjønner område, denne benytter både ranværinger og turister flittig. På promenaden er det lang solgang på sommerstid.

Bare noen hundre meter unna ligger også Byporten kjøpesenter med blant annet stor dagligvarebutikk (Rema1000) og en rekke andre butikker og cafeer.
Amfi Meyer finner du på andre siden av jernbanen, med et rikt utvalg av butikker. Rana kommune har ellers et godt servicetilbud og tilbyr alt du trenger i
hverdagen og mere til.
En by i vekst og et samlingspunkt for kultur, handel og bolig.
For deg med skolebarn sokner de til Lyngheim barneskole og Mo ungdomsskole. Lekeplass for barna ligger bare et steinkast unna bygget. Buss- og togstasjon rett ved.

Slik blir leilighetene

Leilighetene vil få følgende standard:

Gang
Eikefarget 1-stavs laminat på gulv, Varmekabler. Vegger og himling med gips/betong som er sparklet og
malt. Takarmatur og stikkontakter.

Kjøkken
Eikefarget 1-stavs laminat på gulv, vegger og himling med gips/betong som er sparklet og malt. Varmekabler.
Kjøkkeninnredning fra Bjørnådal leveres med standard hvite fronter. Integrert platetopp og stekeovn,
samt kjøl-/fryseskap og oppvaskmaskin. Ett greps kjøkkenbatteri. Benkarmatur og doble stikkontakter.

Bad/vaskerom
20x20 cm flislagte gulv og baderomsplater på vegger. Himling med gips som er sparklet og malt.
Varmekabler. Vegghengt toalett. Dusjkabinett 90x90cm. Dobbel stikkontakt. Speilbelysning. Takarmatur. Uttak for vaskemaskin.

Stue
Eikefarget 1-stavs laminat på gulv. Varmekabler. Vegger og himling med gips/betong som er sparklet og malt. Doble og enkle stikkontakter. Uttak for tv/internett. Utgang til balkong.

Listverk
Alle lister leveres hvitmalt fra fabrikk i glatt utførelse. Utforinger leveres hvitmalt. Listverk utføres med synlig spikring. Fotlister leveres med farge tilpasset gulvoverflate. Listefri overgang mellom vegg og tak, med unntak av bad, hvor taklist blir montert.

Elektrisk anlegg
Leilighetene leveres med skjult el-anlegg, unntatt der det teknisk er behov for å legge åpent. Stikkontakter i leilighetene plasseres generelt 15 cm over gulv der annet ikke er beskrevet. Brytere plasseres generelt ca. 100 cm over gulv. Det leveres egen strømmåler for hver leilighet. Alle leiligheter leveres forberedt for kabel-tv og internett.

Balansert ventilasjon
Leilighetene leveres med balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Separat avtrekk fra kjøkkenhette.

Oppvarming
Det blir varmekabler i alle rom unntatt bod og soverom.

Boder
Det medfølger 1 bod inne i hver leilighet. Det blir også etablert 1 ekstra bod til hver leilighet i en del
av byggets 1. etasje. Dette vil bli et leieforhold mellom borettslaget og eier av lokalet i 1. etasje. Leiepris er inkludert i felleskostnadene.

Parkering
Parkering på oppmerkede p-plasser i bakgården. Alle leiligheter har hver sin plass. I tillegg blir det etablert gjesteparkering.

Tilvalgsmuligheter:
Er du tidlig ute har du muligheter til å sette ditt eget preg på boligen.
En fordel ved å kjøpe prosjektert bolig er muligheten til å skreddersy leveransen med endringer/tilvalg.
Alle endrings-/tilvalgsarbeider skal avtales skriftlig mellom utbygger og kjøper. Endringer/tilvalg kan gi kostnadsmessig konsekvens for kjøper, og er begrenset opp til 15 % av kjøpesum.

Felleskostnader inkluderer

Felleskostnadene inkluderer renter på fellesgjeld, kommunale avgifter, renovasjon (Molokløsning), felles bygningsforsikring, honorar til forretningsfører, renhold av fellesarealer, avsetning til vedlikehold, brøyting/utvendig stell, evt. sikringsfond. Alle leiligheter er tilknyttet TV- og internett. Andelseierne velger selv det de vil ha, og betaler selv. Egen strøm/oppvarming er ikke inkludert i fellesutgiftene. De nye leilighetene i 2. etasje blir en del av Iliaden Borettslag som allerede eksisterer i bygget. MOBO Helgeland BBL er forretningsfører, noe som sikrer trygg drift av din bolig. Borettslag er egne juridiske enheter og eies av dere som bor der. Borettslaget styres av generalforsamlingen og borettslagets eget styre. Generalforsamlingen er et møte med alle eierne (andelshavere) i borettslaget og møtes normalt en gang i året. Hver andelseier har en stemme på generalforsamlingen.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1833
Gårdsnr: 20
Bruksnr: 447

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

SØNDRE GATE 13, 8624 Mo i Rana

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 186390327
Sist endret 24. jul. 2021 03:54

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.