Hellerasten - Fantastiske boliger med topp kvalitet og beliggenhet - 3 solgt - Solrikt og barnevennlig - Dobbelgarasje

Valhallaveien 22, 1412 Sofiemyr

Boligtype
Tomannsbolig
Eieform
Eier (Selveier)
Energimerking
B - oransje

Fasiliteter

  • Balkong/terrasse
  • Peis/ildsted
  • Kabel-TV
  • Garasje/P-plass
  • Turterreng
  • Utsikt
  • Bredbåndstilknytning

Visning

Kontakt megler for møte for innføring i prosjektet

Valhallaveien 22, 1412 Sofiemyr

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Selger

Bolig & Eiendomsutvikling AS / Ulla Johnsen Gundersen

VELKOMMEN TIL VALHALLAVEIEN 22 A-D

Valhallaveien 22 A-D består av 2 prosjekterte tomannsboliger beliggende i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Hellerasten. Boligene ligger høyt hevet fra Valhallaveien og har meget gode solforhold. De to boligene som vender mot vest er fortsatt tilgjengelig for dere. Eiendommene grenser til friområde i øst.

Boligene er plassbygde og oppføres over 2 plan. Inneholder stor åpen stue- og kjøkkenløsning, 2 bad, 4 soverom og hyggelig uteplasser. Ekstra stue/oppholdsrom i 2. etasje. Svært god takhøyde i 2. etasje. Alle boligene får egen dobbelgarasje. Bod under trapp.

Det presiseres at interiørbildene i annonsen er hentet fra tilsvarende bolig som BEU har solgt i Nordliveien 3 i Oppegård Syd. Boligene oppføres av et svært dyktig snekkerlag fra Rakkestad.

Dette er et fantastisk spennende prosjekt med gjennomtenkte planløsninger og meget gode kvaliteter og standard. Det er lagt stor vekt på trivsel både ute og inne. Boligene selges til fastpris.

Ta kontakt med megler for visning på tomten og en gjennomgang av prosjektet.

BELIGGENHET

Eiendommen har en meget attraktiv og sentral beliggenhet på Hellerasten. Det er ca. 10 minutters gange til Tårnåsen barneskole og Hellerasten ungdomsskole (ca 900 meter til begge skoler). Roald Amundsen videregående skole ligger på Sofiemyråsen. I tillegg er det flere barnehager i området.

Kort gangavstand (under 2 minutter) til bussholdeplass i Valhallaveien med hyppige avganger mot Kolbotn- og Oslo sentrum. Her finner du også nærbutikken Coop Extra. Diverse servicetilbud på Sofiemyr senter og Tårnåsensenteret. Det tar ca. 20 minutter å gå ned til Kolbotn sentrum hvor du finner et stort utvalg av servicetilbud. Her ligger kjøpesenteret Kolbotn Torg med ca. 60 ulike butikker, Kolben kulturhus med kinosal, konsertsal, bibliotek og restaurant for å nevnte noe.

Dersom dere er av den aktive familien er kommunen virkelig stedet for dere. I området har vi to store idrettslag i Kolbotn IL og Oppegård IL som kan tilby nesten alt av idrettslige aktiviteter til både barn og voksne. Vi har 18-hulls golfbane på Greverud, fridrettsbane, svømmehall, alpinanlegg, tennisbaner/haller, flerbrukshaller, kunstgressbaner, flere treningssentre samt flere flotte badeplasser. Det er lysløype og rekreasjonsområder i nærheten. I tillegg til et rikt kulturliv.

AREAL

Valhallaveien 22 A:
Bruksareal totalt ca. 164,6 kvm.
Bruksareal bolig ca. 131 kvm.
P-rom ca. 131 kvm.
Garasje: 33,6 kvm.

Valhallaveien 22 C:
Bruksareal totalt ca. 164,6 kvm.
Bruksareal bolig ca. 131 kvm.
P-rom ca. 131 kvm.
Garasje: 33,6 kvm.

Arealer hentet fra arkitekttegninger. Rom defineres etter forutsetningen som er lagt til grunn på tegningene - p-rom er derfor lik BRA dersom man betrakter trappen som p-rom og ikke som bod. Alle arealene er å betrakte som omtrentlige ca. areal hvor avvik kan forekomme på sluttproduktet.

INNHOLD - PLANLØSNING

Innholdsrike familieboliger med praktiske planløsninger.

1. etasje: Kjøkken og spisestue, stue, bad/vaskerom, gang, trapp og god bod under trapp.

2. etasje: Loftstue, bad og 4 soverom. Ekstra god takhøyde.

STANDARD

Boligene leveres nøkkelferdig og uteområdene opparbeides med blant annet asfaltert adkomst, diverse beplantning, støttemurer og plen.

Boligene leveres med tidsriktig og moderne standard herunder:

Gulv:
Alle rom med unntak av våtrom og gang leveres med enstavs hvitlasert eikeparkett som standard. Det legges fliser i gang, 30x60 cm. Gulvene på baderom blir belagt med 30x30cm våtromsflis. Tilsvarende flis i mindre format i nedsenket dusjnisje.

Vegger:
Innvendige vegger i alle oppholdsrom utføres med gips som sparkles og males. Vegger i våtrom flislegges med 30x60 cm.våtromsflis, helt opp til himling.

Himling:
Himlinger er i sparklet og malt gips. Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger og som helt eller delvis nedforede gipshimlinger, fortrinnsvis i entré, våtrom, bod og over kjøkkenskap.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra den anerkjente franske kjøkkenprodusenten Mobalpa. Benkeskap, høyskap og overskap leveres i modell Kiffa, matt sort utførelse. Soline håndtak i matt sort. Synkron kullsort benkeplate i laminat type sement mørk. Grep i Soline-sort matt. Rustfri vask. Sokkel i sort melamin med tetningslist mot gulv. Kjøkkenleverandør har utarbeidet egen kjøkkentegning for hver bolig og denne får du ved henvendelse til megler. Integrerte hvitevarer bestående av oppvaskmaskin fra Miele og kjøl/fryseskap, komfyr og induksjonstopp leveres fra Siemens. Kjøkkenet leveres med kjøkkenøy med barløsning.

Baderom:
Baderomsinnredning består av servantskap med heldekkende vask og speil med belysning. Blandebatterier leveres som ettgreps armaturer. Alle toaletter leveres vegghengt. Dusjhjørne/dusjdører leveres med forkrommet profil og klart glass. Dusjnisjer blir nedsenket. Frittstående lekkert badekar.

Terrasser:
Terrasse på terreng leveres med impregnerte terrassebord, uten rekkverk.

DIVERSE UTSTYR

- Det leveres seriekoblede røykvarslere
- 6 kg pulverapparat i hver bolig.
- Det monteres frostfri tappekran utvendig
- Trådløs ringeklokke

KORT OM BOLIG & EIENDOMSUTVIKLING AS

Siden oppstarten i 2000 har Bolig & Eiendomsutvikling AS (BEU) solgt mer enn 1500 boliger. BEU har kontor i Kolbotn sentrum og har blant annet stått bak boligprosjekter på Øvreskogen, Gjersjøveien, Kolbotn Atrium og Odlo Fabrikker. Nylig har BEU overlevert de siste av 120 leiligheter på Myrvoll stasjon; Centralen, Roof Gardens og Myrvoll Tårn.

BEU utvikler nøkkelferdig boliger og står for den totale gjennomføringen fra tomtekjøp og prosjektering til bygging og salg til sluttbrukeren.

BEU ønsker å utvikle gode hjem, at det omkringliggende landskapet blir vakkert, og at arbeidsplassen deres er inspirerende. I samarbeid med sine partnere skaper de varige verdier som skal gå i arv i generasjoner. Disse tre ordene preger all deres virksomhet: Fellesskap, ryddighet og skapende.

ORGANISERING OG BEBYGGELSE

Husene vil bli organisert i 2 sameier på eiendommene med betegnelse gnr. 249, bnr. 102 samt gnr. 249, bnr. 1137 i Nordre Follo kommune.
Hver bolig vil få et eget seksjonsnummer med eksklusiv bruksrett til naturlig tomt rundt huset. Det vil utarbeides utkast til enkle vedtekter for sameiet som regulerer bruk, vedlikehold, drift etc. Boligene som inngår i sameiet har felles drift/vedlikeholdsplikt av interne adkomstveier og eventuelle andre felles installasjoner.

Bebyggelse:
Boligene oppføres med støpt plate på mark. Yttervegger utføres med isolert bindingsverk og malt kledning. Etasjeskiller med isolert trebjelkelag. Frittstående garasjer med bindingsverk og malt kledning. Garasjen er uisolert, men med vindsperre. Utvendige vegger utføres i bindingsverk av tre, kledd med gipsplater. Innvendige vegger isoleres.

OPPVARMING - ELEKTRISK - VENTILASJON

Det leveres varmekabler i hele 1. etasje samt på bad i 2. etasje. I øvrige oppholdsrom leveres panelovner. Boligene leveres med stålpipe og peisovn type TermaTech type TT 10 G eller tilsvarende.

Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i boligen, bortsett fra enkelte fremføringer på lyd/brannvegg mot nabo, samt til lys og stikk under overskap på kjøkken og i boder. Det leveres downlights i hall/gang, vaskerom/bad, kjøkken samt bad i 2. etasje. På terrasser/balkonger leveres lys på vegg, samt et dobbel stikk på vegg. Tegning med lys og punktplassering til hver enhet leveres boligkjøper. Alle rom får stikkontakter og lampepunkter etter norm, NEK400.

Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med innblåsing av filtrert og forvarmet friskluft og mekanisk avtrekk. Ventilasjonsaggregat monteres i vaskerom/bad. Friskluften tas inn via rister i ytterveggen, filtreres og oppvarmes i aggragatene, og fordeles deretter til stue og soverom med kanaler og ventiler i tak. Avtrekk med ventiler ved tak i bad, vaskerom og kjøkken.

BESKRIVELSE AV TOMT - HAGE - FELLESAREALER

Hver tomannsbolig har felles eiertomt på ca. 1 mål.

Det leveres opparbeidelse av innkjørsel, parkering, gangstier, utvendige trapper og støttemurer iht tegning. Det leveres og legges ferdig gress på alle horisontale flater, skråninger forblir synlig fjell/skjæring, og/eller beplantes.

Det blir etableret felles løsning for avfallshåndtering. Selger forbeholder seg retten til å endre plasseringen dersom offentlig myndigheter pålegger det. Det leveres postkasser til hver boenhet som plasseres etter anvisning fra Posten.

PARKERING / GARASJE

Hver boligenhet får egen dobbelgarasje. Garasjen leveres med leddet stålport med fjernstyrt portåpner.

Det blir klargjort med trekkerør for eventuell ettermontering av elbillader i garasje.

OFFENTLIG/KOMMUNALE AVGIFTER

Kommunale avgifter fastsettes etter at boligene er ferdigstilt og blir fakturert eier.

INTERNETT- OG TVLEVERANDØR

Boligene leveres klargjort med tv- og bredbånd signaler fra Altibox/Viken Fiber. Det leveres ett TV-uttak i hver etasje som standardleveranse.

SERVITUTTER

Tinglyste erklæringer fås ved henvendelse til megler.

TILVALGSMULIGHETER

Det legges opp til muligheter for individuelle tilpasninger/tilvalg til standard i boligene mot tillegg i prisen. Det vil bli avtalt tidspunkt for gjennomgang av tilvalg, og det vil bli gitt tidsfrister for tilvalgsendringer.

Avtalte tilvalg forutsettes innbetalt før innflytting kan finne sted. Det vil ikke være muligheter til å foreta egeninnsats eller benytte andre leverandører før etter at overtagelse har funnet sted.

REGULERINGSFORHOLD

Eiendommen er regulert til boligformål. Området ellers er regulert til frittliggende småhusbebyggelse - småhusplanen (vedtatt 12.09.2016). Kopi av reguleringsplan med bestemmelser kan fås ved henvendelse til Attentus Eiendomsmegling.

Det informeres om at det skal oppføres en enebolig på nabotomten i nord - Valhallaveien 24. Det er pr. 17.06.2020 ikke gitt igangsettingstillatelse på denne boligen. Megler besitter tegninger av planlagt bolig og plassering er vist på utomhusplanen i prospektet.

VEI / VANN / AVLØP

Boligene vil få adkomst fra offentlig vei. Boligene vil være tilknyttet offentlig vann og avløp.

FERDIGATTEST

Selger er ansvarlig for å fremskaffe ferdigattest etter overtagelse. Før kjøper får anledning til å overta sin nye bolig skal det enten foreligge brukstillatelse eller ferdigattest.

FERDIGSTILLELSE/INNFLYTTING

Boligene er stipulert ferdigstilt 2. kvartal 2021.

Hver kjøper vil ved overtagelse få tildelt en FDV-perm som viser hvilke materialer, produkter og fargevalg som er benyttet i boligen, og i tillegg adresselister med oversikt over kontaktpersoner/firma som er ansvarlig for de forskjellige arbeider og vedlikehold.

Boligene vil være fullverdiforsikret av selger frem til overtagelse. Deretter er ny eier ansvarlig for å tegne forsikring.

FORBEHOLD FRA SELGERS SIDE

Det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelsen og plantegningene. I slike tilfeller er det alltid denne byggebeskrivelsen som er retningsgivende. Utbygger har rett til å foreta endringer basert på offentlige krav som blir pålagt utbygger.

Enkelte illustrasjoner i tegningsmaterialet kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, så som møblering, kjøkkenløsning, hvitevarer, peis, garderobeløsninger, fargevalg, tepper, dør- og vindusform, bygningsmessige detaljer, f.eks. fasadedetaljer, detaljer utvendig, materialvalg, blomsterkasser, beplantning etc. Det presiseres spesielt at kjøkken leveres iht. egen kjøkkentegning. Sjakter, kanalføringer, innkassinger og VVS-føringer er i hovedsak inntegnet, men det tas forbehold om justeringer i forbindelse med detaljprosjektering. Det tas forbehold om måltaking av vegger i prospektets planer, da det er de ferdig prosjekterte detaljerte arbeidstegninger det bygges etter.

Vindusplasseringen i den enkelte bolig kan avvike noe fra de generelle planer, som følge av blant annet den arkitektoniske utformingen av bygget og av bygningsmessige årsaker.

Alle tekniske anlegg og fremføringer til disse blir ikke inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt, men det utarbeides punktplaner for elektro. Det tas forbehold om endringer på plantegninger for fremføring av sjakter for ventilasjonsanlegg og elektriske føringer.

AVBESTILLING

Kjøper kan etter at igangsettingstillatelse er gitt, avbestille i henhold til reglene i bustadoppføringslova §§ 52 og 53. Slik avbestilling kan gi selger rett til økonomisk kompensasjon.

EVENTUELL TRANSPORT AV AVTALEN

Transport av avtalen er kun tillatt etter godkjenning av selger. Selger kan uten nærmere begrunnelse kreve gebyr for eller nekte slik godkjenning.

ANNEN INFO

Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Selger forbeholder seg retten til å forkaste eller anta ethvert bud uten å måtte begrunne det. For øvrig kommer gjeldende lovgivning til enhver tid til anvendelse. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen normalt bli gjennomført etter avhendingslovens bestemmelser, lov av 3. juli 1992 nr. 93.

GARANTIER

For boliger som blir solgt etter Bustadoppføringslova vil selger stille de nødvendige garantier i samsvar med Bustadoppføringslova § 12 og eventuelt § 47.

KJØPERS UNDERSØKELSESPLIKT

Kjøper har selv ansvaret for å gjøre seg kjent med salgsprospekt, reguleringsplaner, leveransebeskrivelse og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper er blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i. Kjøper oppfordres til å ta kontakt med megler før avtale om kjøp av bolig inngås.

INFORMASJON TIL SALGSOPPGAVEN

Salgsoppgaven er utarbeidet på grunnlag av opplysninger mottatt fra det offentlige, selger og selgers leverandører. All informasjon er godkjent av selger.

Selger og megler tar forbehold om trykkfeil i prospekt og prisliste.

OPPGJØR/BETALINGSBETINGELSER

5% av kjøpesummen innbetales ved kontraktsinngåelse - dog tidligst når det foreligger garanti etter Bustadoppføringslova § 12. Resterende del av kjøpesum samt omkostninger innbetales pr. overtakelsesdato.

Ved eventuell forsinket betaling gjelder lov om forsinkelsesrenter av 17.12.1976 nr. 100.

FINANSIERING

Attentus samarbeider med Handelsbanken på Rosenholm Campus. Kontakt megler for en rask avklaring på finansielle forhold.

INFO OM BUDGIVING

Boligene selges til fastpris.

I henhold til forskrift om eiendomsmegling skal alle budrunder skje skriftlig. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg gi bud og identifisere deg ved hjelp av BankID.

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per epost, SMS eller via budgivningsplattform på nett eller app. Alle bud skal ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.

LOVGIVING

Avtaleforholdet er underlagt bestemmelsene i lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova). Bustadoppføringslova bruker betegnelsen entreprenør og forbrukeren, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene. Bustadoppføringslova § 3 sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten.

Kjøper skal ikke betale inn noen del av kjøpesummen før § 12 garanti er stillet. Det forutsettes at skjøtet tinglyses på nye eier. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

Alle eiendomsmeglerforetak er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3020
Gårdsnr: 249
Bruksnr: 1137

Bent A. Norderhaug

Eiendomsmegler MNEF

Mobil
915 14 822

Ola Presterud

Eiendomsmegler MNEF

Mobil
922 59 210

Bolig & Eiendomsutvikling AS

Utbygger

Firma
Bolig & Eiendomsutvikling AS
Mobil
958 26 036

Visning

Kontakt megler for møte for innføring i prosjektet

Valhallaveien 22, 1412 Sofiemyr

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 181836418
Sist endret 13. jan. 2021 02:15
Referanse 6209004

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.