Stor prosjektert leilighet på hele 137 kvm med garasjeplass og bod | 2(3) sov | Utsikt

Eigersundsveien 3, 4370 Egersund

Pris 5 000 000 kr
Omkostninger
13 842 kr
Totalpris
5 013 842 kr
Areal
131 m²
Soverom
3
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)

Fasiliteter

  • Heis
  • Garasje/P-plass
  • Balkong/terrasse
  • Turterreng
  • Utsikt
  • Sentralt

Boliger

Boliger
Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris
3 2. 131 m² 196 m² 5 013 842 kr

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eigersundsveien 3, 4370 Egersund

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Om Prosjektet

Vi har for salg en prosjektert tomannsbolig i Hafsøyne beliggende i Eigersundsveien 3. En av to leiligheter er solgt!

Her bor du med gode solforhold og en flott utsikt mot bla. Slettebøvannet. Gangavstand til sentrum med alle fasliiteter, Rema 1000, skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og rekreasjonsområder.

Siste leilighet ligger i 2. etasje. Her kan du parkere bilen i underetasjen og ta heisen opp til leiligheten uten å måtte gå ut! I underetasjen følger det med en bod på 20 kvm samt halve parkeringsarealet, plass til en bil. Ellers gjesteparkering utenfor.

Inneholder: Gang, 2 soverom, Tv-Stue (evt. soverom), bod, bad, teknisk rom, vaskerom/bad og stue med åpen kjøkkenløsning. I tillegg er det altan på ca 58 kvm. mot øst og sør ut fra stue. Samt balkong mot nord.

Leiligheten leveres "innflyttningsklar".

STANDARD:

Utvendig:
Nordan vinduer med U Verdi 1,1. Yttervegger isoleres med 200 mm Glava proff 35.

Generelt innvendig:
Vegger i soverom, gang og hall leveres med Focus MDF 12* 60*240 skygge hvite veggplater. Himlinger i soveromer, vaskerom, bad, hall og garderobe, leveres og monteres 12*60*120 Huntonit himlingsplater. Formpresset dører i fargen hvit. Parkett hvit matt.

Bad:
Leveres med Denver White våtromsplate. Våtromsbelegg på gulv.

Stue:
Gipsplater vegg og himling. Parkett hvit matt.

Kjøkken:
Det er medtatt kjøkken pr. enhet til en verdi av kr 85 000,- inkludert mva. Kort oppsummert av leveranse:
- Mod Mango fra Italia kjøkken i Sokndal
- 4 cm thk laminat benkeplate
- Sokkel farge i alu.
- Stålhåndtak ART 570
Hvitevarer:
- Boch innbygg. ovn
- Boch keramisk koketopp
- Bosch oppvaskmaskin
- Boch ventilatorhette
- Electrolux kombiskap

Diverse:
- Balansert ventilasjon med varmegjennvinner.
- Løfteplattform.
- 4 stk. varmekabler med termostat.
- 1 stk. luft/luft varmepumpe pr. boenhet, type Toshiba Shorai 25 (6,5 kW).

Se vedlagt tilbud/leveransebeskrivelse for spesifisert leveranse.

Tilkobling til fiber kommer evt. utenom.

Byggetid antatt av utbygger til å være 10-12 mnd. fra signert kontrakt.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Byggearbeid blir startet når leiligheten er solgt og kontrakt er signert.

Selger vil ved vedtatt igangsetting varsle Kjøper skriftlig om overtagelsesdato, som vil være å regne som en frist ihht. bustadoppføringslova. Evt. så avtales dette i kontrakt.

Selgeren skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse. Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i buofl. § 11 er oppfylt.

Garasje/Parkering

Parkering i garasje felles garasje samt gjesteparkering.

Utleie

Det er ikke kjent at det foreligger regler som er til hinder for at eiendommen leies ut.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et rolig og etablert boligområde i Hafsøyne. Her bor du med nærhet til skole, barnehage, lekeplasser og flotte turmuligheter i vannbasengene. Egersund sentrum og alle fasilitetene her ligger mindre enn 1 km. fra leiligheten. Her kan du nyte livet på bryggen i havnebassenget, eller opplev sjel og sjarm i Egersunds handlegate. Rundt 700 meter fra leiligheten ligger Amfi Eikunda, hvor du finner flere butikker og cafè.

Av offentlig kommunikasjon er det kort gåavstand til bussholdeplass. Togstasjonen ligger rundt tre minutters kjøretur unna.

Adkomst:
Fra sentrum følg Jernbaneveien opp mot YX eie, og ta til høyre inn på Kjerjanesveien. Følg veien helt til endes og ta til venstre i krysset. Ta deretter opp til høyre inn på Eigersundsveien. Leiligheten vil ligge på høyre side.

Lovanvendelse

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier ihht. bustadoppføringslova § 12.
I tilfeller hvor kjøper er profesjonell ihht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova.

Tomt

Sameiets tomt er på ca 684 kvm. Tomten vil være felles.

Gårdsrom leveres gruset, resten blir maskinplanert.

Hver seksjon vil bestå av en sameierandel ihht. oppdelingsbegjæringen. Endelig adresse foreligger ikke på salgstidspunktet, men vil bli fastsatt før overtagelse erfaringsvis.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 3D plantegninger ikke stemmer hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar, samt at avvik og feil kan forekomme.

Ervervsbegrensning:
Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer enn to boligseksjoner i et boligsameie, jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

FORBRUKERINFORMASJON VED INNGIVELSE AV KJØPETILBUD:

Alle kjøpetilbud og relatert kommunikasjon med megler skal foregå skriftlig. Megler har ikke anledning til å formidle opplysninger om kjøpetilbud som ikke er gitt skriftlig. Megler vil likevel gi deg opplysninger og råd underveis i prosessen. Dette behøver ikke gjøres skriftlig.

Gi kun skriftlige kjøpetibud, og sett en tilstrekkelig lang akseptfrist. Uansett bør ikke kjøpetilbudet ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra det inngis.

Kjøpetilbudet skal inngis på DNB Eiendom sitt kjøpetilbudskjema påført din signatur. Samtidig må du legitimere deg. Det kan gjøres ved at du laster opp kopi av legitimasjon eller bruker bankID når du legger inn elektronisk kjøpetilbud på dnbeiendom.no, eller du kan vise legitimasjon direkte/personlig til megler som sørger for kopi. Annen oversendelse, eks. sms eller epost, er forbundet med en viss risiko for at opplysningene kommer på avveie. Dersom dere er to eller flere som skal kjøpe sammen, må samtlige budgivere undertegne kjøpetilbudet og legitimere seg.

Du kan velge mellom følgende når du skal sende kjøpetilbud; levere direkte/personlig til megler eller benytte budknappen til DNB Eiendom som du finner i annonsen på finn.no eller på prosjektets side på dnbeiendom.no. Annen oversendendelse, eks. sms eller epost, er forbundet med en viss risiko for at opplysningene kommer på avveie.

Kjøpetilbud som inngis utenom ordinær arbeidstid kan ikke forventes behandlet før neste ordinære arbeidsdag. Du har selv risikoen for at ditt kjøpetilbud kommer frem til megler. Megler vil straks kjøpetilbudet er mottatt bekrefte dette skriftlig til deg. Får du ikke slik bekreftelse, bør du ringe megler for å sjekke om kjøpetilbudet er mottatt.

Kjøpetilbudet skal fylles ut så nøyaktig som mulig med hensyn på finansiering, finansinstitusjonens kontaktperson samt andel egenkapital. Normalt vil ikke kjøpetilbud med forbehold bli akseptert av selger før forbeholdet er avklart.

Selger vil gi sin aksept av kjøpetilbud skriftlig til megler, som så videreformidler aksepten til den som får aksept. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere et hvert kjøpetilbud.

I følge forskrift om eiendomsmegling § 6-4 vil kopi av budjournalen bli oversendt kjøper og selger etter aksept. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør kjøpetilbudet fremmes gjennom fullmektig.

Andre som har levert inn kjøpetilbud på samme bolig kan få utlevert anonymisert budjournal.

Ansvarlig megler

Johnny Nicolai Olsen

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1101
Gårdsnr: 46
Bruksnr: 457

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Eigersundsveien 3, 4370 Egersund

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 181779063
Sist endret 6. jun. 2021 03:59
Referanse 719205008

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.