Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde

Hafrakhagen Trinn 2 - Leiligheter med eneboligkvaliteter.

Hafrakhagen Trinn2, 4306 Sandnes

Pris fra 2 990 000 kr Pris til 5 390 000 kr
Omkostninger
8 860 – 13 440 kr
Totalpris
2 998 860 – 5 403 440 kr
Areal
61 - 103 m²
Soverom
2
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)

Fasiliteter

  • Heis
  • Garasje/P-plass
  • Balkong/terrasse

Boliger

Boliger
Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris
2 1. 101 m² 106 m² 5 002 740 kr
2 2. 83 m² 87 m² 4 260 920 kr
2 2. 103 m² 109 m² 5 403 440 kr
2 2. 101 m² 106 m² 5 363 120 kr
2 4. 83 m² 87 m² 4 600 920 kr
2 1. 80 m² 85 m² 4 400 690 kr
2 1. 61 m² 68 m² 2 998 860 kr
2 2. 80 m² 85 m² 4 200 690 kr

Visning

Visning/Presentasjon Ønsker du en hyggelig presentasjon av prosjektet, ta kontakt så gjør vi en avtale. Presentasjonen blir hos EiendomsMegler1 i Sandnes (Elvegaten 23) Vi må vite på forhånd om du kommer og ber deg ta kontakt for avtale. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange samles samtidig. Visninger hvor det ikke er påmeldte innen kl 12 samme dag vil ikke bli avholdt.

Hafrakhagen Trinn2, 4306 Sandnes

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Om prosjektet

Favoritthus AS er stolte av å kunne presentere trinn 2 i prosjektet Hafrakhagen. Første byggetrinn var en stor suksess og nå selger vi de to siste byggene (bygg 3 og 4)


HAGEARKITEKTENE

Hageleiligheter for de litt ekstra kresne.
Konseptet i dette prosjektet er nettopp hage. Er du ikke helt ferdig med å stelle med blomster og busker? Vil du fortsatt ha din private hage-sone men ikke en stor plen å ta var på? Da er kanskje Hafrakhagen det rette prosjektet for deg.

En hage har mange funksjoner, men først og fremst skal den være et trivelig sted hvor pulsen senker seg. Hvor synet og luktene av frodige planter, sammen med naturlige materialer, gir lyst til å oppholde seg der - lenge.
Komplett utemiljø har designet terrassehagene til Hafrakhagen som virkelig gir en følelse av å gå ut i hagen selv om en er høyt over bakken. Ved å velge riktige planter til rett sted, å gi dem rikelig med den beste vekstjorden, blir hagene i høyden enkle å vedlikeholde. For her får du frodige stauder og busker, ja til og med trær.
I tillegg blir hagen et vakkert skue fra innsiden når været tvinger oss inn - og om kvelden når lyset slår seg på.

På fellesarealene kan man ta med seg en kopp kaffe til drivhuset eller pergolaen. Her kan man hente sine egendyrkede krydder og være med på organiserte ettermiddager for dyrking/ høsting og foredling av hagens spiselige planter. Komplett Utemiljø har laget hele pakken på Hafrakhagen. De tegner og planlegger, bygger og planter, og ikke minst følger opp for å sikre at etableringen går slik det var tenkt. Også fellesarealet vil bli vedlikeholdt og slik at du som beboer kan delta på det kjekke .
Komplett Utemiljø er allerede anerkjent for sine hage-tjenester, kvalitet og det naturlige designet. Bak seg har de allerede en mengde enestående hageprosjekter i regionen.

KVALITETER

Prosjektet har mange gode kvaliteter inne som ute, her nevner vi noen :

- få leiligheter i hvert bygg
- ingen svalganger
- store grøntområder rundt prosjektet, sjekk reguleringskart
- store terrasser og alle med innglassing inkludert
- leiligheter i 1. etasje får egen utvidet hage (utover balkong) som er ferdig opparbeidet og krever lite vedlikehold
- absolutt alle leiligheter får en hage leveranse levert på balkongen med kasser, planter, lys, benk (konferer megler for tegning)
- vannbåren varme og balansert ventilasjon
- fliser på gulv og vegg på bad
- kjøkken levert fra Svane kjøkken
- ekstra takhøyde
- flere leiligheter har balkong på to sider
- heis
- fast parkeringsplass og bod til hver leilighet i underetasjen
- flere gjesteparkeringsplasser
- sykkelparkering både ute og inne
- egen bil-vaskehall til beboerne i parkeringsanlegget

Vi vil svært gjerne presentere prosjektet for deg, kontakt megler.


BETALING
Du betaler ingen forskudd, hele kjøpesummen ved overtakelse. Fast pris og lave omkostninger.

UTBYGGER
Utbyggeren Favoritthus er en lokal boligutvikler med lidenskap i å utvikle boligprosjekter hvor de selv ville bodd, hvor kvalitet, planløsninger og arkitektur settes først. Med fokus på produkter av høy kvalitet, velges ofte mer kostbare løsninger enn andre utbyggere - til fordel for kundene. Underleverandørene er seriøse og lokale selskaper som tilbyr god service og kvalitet, slik det skal være i nye boliger! Favoritthus er med kunden under hele byggeprosessen og følger også opp etter at boligen er overlevert. Hver eneste bolig er viktig, og kunder skal nyte godt av god erfaring og kompetanse.
Les mer om utbyggeren på favoritthus.no

Beliggenhet

UTSØKT BELIGGENHET

Bor du i Hafrakhagen så slipper du å velge mellom by og natur. Beliggenheten er midt mellom Stokkelandsvannet, Sandvedparken og Sandnes sentrum. Det er ren luksus å være så omgitt av grønn natur, og samtidig være så nær byen. Hove Gård går gjennom store forandringer, og i nærheten er det flere butikker og handelstjenester. I umiddelbar nærhet finner du, i tillegg til ny av/på-kjørsel til E39, Hove Plantesalg, Coop Obs Bygg, Kiwi og Rema 1000. Ta del i det spennende nabolaget som utvikles på Hove Gård. Godt kollektivtilbud med bussholdeplass like i nærheten, samt togstopp på Ganddal.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Forventet ferdigstilt 1. kvartal 2023

Kjøkken

Svane kjøkken leverer kjøkken til Hafrakhagen. De har et stort utvalg med høy kvalitet, smarte løsninger og lekre detaljer for en velfungerende hverdag.
Vår utvalgte modell til Hafrakhagen er Vision Laminat i Mørk grå kombinert med Nordic Ask Finèr som standard. Modellen har fokus på rene og varme linjer og det er flere tilvalgsmuligheter innenfor prisgruppen.

Ansvarlig megler

Hege K. Dahl

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1108
Gårdsnr: 44
Bruksnr: 346

Visning

Visning/Presentasjon Ønsker du en hyggelig presentasjon av prosjektet, ta kontakt så gjør vi en avtale. Presentasjonen blir hos EiendomsMegler1 i Sandnes (Elvegaten 23) Vi må vite på forhånd om du kommer og ber deg ta kontakt for avtale. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange samles samtidig. Visninger hvor det ikke er påmeldte innen kl 12 samme dag vil ikke bli avholdt.

Hafrakhagen Trinn2, 4306 Sandnes

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 179044189
Sist endret 9. jun. 2021 03:50
Referanse 2301205089

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.