Forsand -Moderne og lettstelte leiligheter med nydelig utsikt utover Lysefjorden. Byggestart etter 2 solgte. 1 RESERVERT

Bergevik Panorama firemannsbolig, 4110 Forsand

Pris fra 2 650 000 kr Pris til 2 800 000 kr
Omkostninger
67 420 – 71 170 kr
Totalpris
2 717 420 – 2 871 170 kr
Areal
74 - 79 m²
Soverom
2
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)

Fasiliteter

  • Balkong/terrasse
  • Kabel-TV
  • Garasje/P-plass
  • Turterreng
  • Utsikt

Boliger

Boliger
Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris
2 1. - 74 m² 2 717 420 kr
2 1. - 74 m² 2 717 420 kr
2 2. - 79 m² 2 871 170 kr
2 2. - 79 m² 2 871 170 kr

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Bergevik Panorama firemannsbolig, 4110 Forsand

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Prosjektet/selskapet/eiendommen

Nå kommer 4 nye og moderne leiligheter på toppen av Bergevik Panorama i familievennlige Bergevik, med nydelig utsikt utover fjord og fjell, og kun en kort spasertur ned til populære Lysefjorden, ny gangbru over til Bergekleiva, matbutikk og molo.
Mulighet for båtplass.

De innholdsrike leilighetene får store og luftige balkonger, god takhøyde og store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys og sjøutsikt. Sentralt til alt av Forsand`s fasiliteter, men likevel tilbaketrukket beliggenhet i barnevennlige omgivelser.

Størrelser på ca. 74-79 m2 BRA med 2-3 soverom. Priser fra kr. 2.650.000,- + omk.


Boligene vil inneholde: Hall, 2-3 soverom, bad/vaskerom, bod, stue/kjøkken.


Ved interesse, kontakt megler, Helene Byberg, 90 62 32 72 / helene@aktiv.no

Forventet fremdrift

Oppstart i august/september 2021 og forventet ferdigstil i mai 2022.

Beliggenhet

Leilighetene har en nydelig beliggenhet i hjerte av Forsand, med flott utsikt utover populære Lysefjorden, kort veg til både sjø, bading, båtliv, matbutikk, barnehage, treningssenter, lekeplass, kirke, bedehus, kommunehus, ballbinge, skole, idrettsanlegg og kulturhus.

Liker du å gå tur i skog og mark finnes det utallige både små og store tur og bademuligheter i nærheten. Kan bla. nevne Bergefjellet, Uburen, Hesten, Hatten, Røssdalen, Sokkaknuten, Vinddalen, Preikestolen, Kjerag og mange fler.

Liker du også å være ute på sjøen, vil det være mulig å skaffe seg båtplass i nyere molo, som skal bygges etterhvert.

Butikk:

På Forsand finner man to butikker. En Joker og en Coop. Joker har eget bakeri og post i butikk og per i dag har de åpent 08:00 til 19:00 mandag til fredag og 09:00 til 18:00 på lørdager.

Skole:

Ca. 3 km fra leilighetene ligger skolen. Skolen på Forsand har 1. til 10. trinn. Fra 1. til 4. trinn er det også tilrettelagt tilbud om SFO og leksehjelp.

Barnehage:

Bare 1 km fraleilighetene og ligger dermed sentralt på Forsand. Barnehagen har tidligere hatt en besøksgård slik at alle barna har fått være på gård 1 gang i uken.

Omsorg og pleie:

Forsand kommune har et bredt tilbud innen omsorg og pleie, og tilbyr hjelp til alle innbyggere som har behov for det. På sykehjemmet har de tilbud både for kortids- og langtids-opphold.

Fritid:

Forsand har et fantastisk kulturhus som er mye brukt. Her finner man blant annet:

- Svømmehall på 25*13 meter og et terapibad som holder 35 grader.
- Bibliotek
- Idrettshall, her spilles det både fotball, håndball og badminton
- Cafè
- Fritidsklubben

På Forsand finnes det en rekke flotte naturopplevelser. I Forsand ligger både Preikestolen og Kjerag. For å komme seg til Kjerag kan man ta båt fra Forsand kai som ligger 500 meter fra tomtene og inn til Lysebotnen som også er en del av Forsand kommune.

Arbeid:

Forsand er store på sandindustri, sammen med gårdsdrift er disse de største industriene på Forsand, men har man ikke arbeid i kommunen, tar det bare ca.30-40 minutter å pendle til Forus Stavanger gjennom Ryfast tunnelen eller med ferje fra Oanes-Lauvik og 17 minutter til Jørpeland.

Kommunestruktur:
Forsand har nå slått seg sammen med Sandnes kommune.
For mer informasjon om kommunen se: www.forsand.kommune.no

Adkomst

Fra Oanes følger man Rv13 og tar til høyre inn på Forsand brua. Herfra følger man Rv13 videre og tar til høyre inn på Kyrkjevegen, deretter første til høyre inn på Strandvegen. Etter 2. innkjørsel til høyre vil du se tomtene på din høyre side. Ta til høyre igjen for å komme inn på feltet

Byggemåte og standard


Se oppgraderte tegninger vedlagt i salgsoppgaven.!

Leilighetene inneholder: Bod, bad, 2- 3 soverom, hall, kjøkken/stue.

Teknisk rom/Bod: Gulvbelegg for våtrom, gips i vegg og himling. Listverk i hvitmalt furu.

Bad: Fliser med varmekabler, gips i himling og fibo baderomsplater på vegg.

Soverom: Hvitlasert 3-stavs eikeparkett på gulv, gips på vegg og himling. Hvitmalt listverk i furu.

Hall: Hvitlasert 3-stavs eikeparkett på gulv, gips på vegg og i himling. Hvitmalt listverk i furu. Varmekabel og flis i ytre del av hall.

Kjøkken/stue: Hvitlasert 3-stavs eikeparkett på gulv, gips på vegg og i himling. Hvitmalt listverk i furu.

Leilighetene har eget balansert ventilasjonsanlegg, samt kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer som kjøl, stekeovn, induksjon koketopp og oppvaskmaskin er inkludert.

Leilighetene leveres nøkkelferidge, så her kan en flytte rett inn!

Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK'17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

Areal

Fra ca.74-79 m2 BRA

Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling. Arealene kan avvike.

Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

Tomt/tomteareal

Eiet tomt på ca. 995 kvm som skal eies av sameiet.
Tomten opparbeides i henhold til vedlagte utomhusplan/ 3d illustrasjon, med de krav som fremgår av reguleringsbestemmelsene i forhold til opparbeidelse av eventuelle gangstier, lekeplasser og grøntareal. Eksakt tomteareal vil foreligge etter sammenføying/fradeling ved endelig oppmåling utført av kommunen.

Tomten disponeres av seksjonseierne iht. seksjonsbegjæring/sameievedtekter.

Parkering

Parkering på felles tomt.

Utstyr

Integrerte hvitevarer.

Ventilasjon

Balansert ventilasjon.

Tilvalg

Kjøper har mulighet til å få utført endrings- og tilleggsarbeider etter særskilt avtale. Alle endrings- eller tilleggsarbeider skal avtales skriftlig mellom partene og i avtalen skal det redegjøre for pris og ev. fristforlengelse som følge av endringene. Kjøperes rett til å få utført endrings- eller tilleggsarbeid er begrenset til 15 % av kjøpesummen.

Kjøper kan endre spesifikasjoner for sin leilighet gjennom prosjektets fastsatte tilvalgsrutiner. Det vil bli utarbeidet en egen tilvalgsbrosjyre som viser hva man kan velge. Det er en forutsetning at endringene er i samsvar med kravene som fremkommer av gjeldende teknisk forskrift.

Partene kan kreve justering av det avtalte vederlag i henhold til bustadoppføringslovas regler om endringer og tilleggsarbeid, jf. bustadoppføringslova. § 9 og § 42. Selger kan kreve tilleggsvederlag for nødvendige kostnader som kommer av forhold på kjøpers side.

Utomhusarealer

Utvendige arealer vil kunne bli ferdigstilt, og overtakelsesforretning på disse arealene avholdt, etter overtakelse av leiligheten.

Dersom de utvendige arealene ikke er ferdigstilt ved overtakelse av leiligheten, kan kjøper holde tilbake 3 % av kjøpesummen dersom annet beløp ikke er avtalt.
Ev. gjenstående arbeider skal utføres så snart arbeidet praktisk kan utføres av hensyn til årstid. Selger er forpliktet til å ferdigstille arbeidet og fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før den midlertidige brukstillatelsen er utløpt.

Når sameiet er etablert og overtakelse av fellesarealer skal foretas, vil selger innkalle styret til overtakelsesforretning for sameiets fellesarealer.

Priser

Priser fra kr.2.650.000,- + omk.

Leilighet nr.1 1.etg. kr. 2.650.000,- + omk.
Leilighet nr.2 1.etg. kr. 2.650.000,- + omk.
Leilighet nr.3 2.etg. kr. 2.800.000,- + omk.
Leilighet nr.4 2.etg. kr. 2.800.000,- + omk.

Prisene er for en helt nøkkelferdig leilighet.

Selger står fritt til å endre priser på usolgte enheter

Stipulerte felleskostnader

Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene.

Utbygger betaler felleskostnader for usolgte leiligheter ved ferdigstillelse.

Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter faktureres direkte fra kommunen. Kommunale avgifter er ikke beregnet for disse boligene enda.

Eiendomsskatt

Det er ikke eiendomsskatt i kommunen.

Oppgjør

Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger.

Det betales inn kr.50.000,- ved kontraktinngåelse, resten + omk forfaller til betaling ved overtakelse.

Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, faktureres direkte fra selger når vedkommende endrings- og/eller tilleggsarbeid er utført. Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustadoppføringslova §46.

Sameiet

Kjøpers rettigheter som medlem i et sameie følger av eierseksjonsloven (Lov om eierseksjoner av 16. juni 2017 nr. 65) og vedtektene. Sameiet har pantesikkerhet i hver seksjon for ubetalte krav og forpliktelser ovenfor sameiet (legalpant, dvs. ikke tinglyst pant), i medhold av eierseksjonslovens § 31. Sameiet vil bli ledet av et styre som velges blandt eierne. Dette styret skal ivareta alle saker av felles interesse for sameierne. Kjøper kan ikke eie mer enn 2 seksjoner i et sameie.

Velforening

Dersom en rasjonell forvaltning av fellesareal eller offentlig myndighet krever det, kan selger etablere velforening eller lignende som kjøper og/eller eierseksjonssameiet skal være medlem av. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli fordelt på medlemmene.

Utleie

Boligen består av en boenhet.

Forsikring

Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Forsikringen gjelder også materialer som er tilført leiligheten, jf. bustadoppføringslova § 13 siste ledd. Ved brann- eller annet skadetilfelle tilfaller erstatningssummen selger, som snarest mulig plikter å gjenopprette skaden.

Etter overtakelse skal sameiet tegne egen forsikring for bygningene som inngår i sameiet. Selger skal se til at sameiet har tegnet slik forsikring før han avvikler sin forsikring. Kjøper er forpliktet til å tegne egen innbo- og løsøreforsikring fra overtakelse.

Pengeheftelser

Leiligheten leveres fri for pengeheftelser med unntak av panterett til fordel for sameiet i henhold til Eierseksjonsloven § 31. Det er ingen fellesgjeld i prosjektet.

Eiendommens betegnelse

Eiendommen blir utskilt fra Gnr.267 Bnr.260 i Sandnes kommune. Endelig eiendomsbetegnelse vil fremkomme etter fradeling/seksjonering.

Vei/vann/avløp

Boligen vil være tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via private stikkledninger. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen.

Utgifter til vedlikehold dekkes solidarisk av alle eiendommene som benytter dette.

Reguleringsmessige forhold

Boligene ligger i et område som er regulert til boligformål. Se reguleringskart og bestemmelser vedlagt salgsoppgaven.

Offentlige forbehold

Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

Konsesjon/odel

Det er ikke konsesjon på eiendommen.
Det er ikke odel på eiendommen.

Salgsbetingelser

Boligene selges etter bustadoppføringslova.

Forbehold

Igangsettelse av prosjektet forutsetter 2 forhåndssalg. Dersom dette ikke oppnås står utbygger fritt til å annullere inngåtte kontrakter innen avtalt frist. Det tas forbehold om offentlig saksbehandling og godkjenning. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper skriftlig når grunnlaget for forbeholdene er falt bort, samt dato for bortfallet. Dersom selger gjør forbeholdene, bortfaller kjøpekontrakten som er inngått mellom partene. Beløp som kjøper har innbetalt med tillegg av eventuelt opptjente renter utbetales til kjøper. Selger står fritt til på et hvilket som helst tidspunkt velge å frafalle forbeholdene selv om forutsetningene/ forbeholdene ikke er oppfylt.

Øvrige forbehold

Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på leiligheten.

Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for leiligheten som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer.

Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.

Salg av kontraktsposisjon

Kontraktsposisjonen kan videreselges under forutsetning av at selger får dokumentasjon på at ny kjøper trer inn i kontrakten med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelige kjøper. Det må også fremlegges tilfredsstillende finansieringsbekreftelse. Videresalg før selgers forbehold er avklart vil ikke bli akseptert. Ved videresalg påløper et administrasjonsgebyr med kr 25.000,- inkl. mva.

Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i ev. markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers samtykke.

Finansiering

Ønsker du tilbud på finansiering av bolig?

Kontakt en av våre rådgivere i Hjelmeland Sparebank for et tilbud på;

o Boliglån
o Livs- /gjeldsforsikring
o Forsikring
o Sparing

Telefon: 51 75 44 00
E-post: post@hjelmeland-sparebank.no

Selge bolig

Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring. Helene Byberg Tlf: 90 62 32 72 eller på mail: helene@aktiv.no

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1108
Gårdsnr: 237
Bruksnr: 260

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Bergevik Panorama firemannsbolig, 4110 Forsand

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 173094700
Sist endret 9. jun. 2021 03:53
Referanse 4209027

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.