Inaktiv

LØNVARDSTOPPEN! Moderne og framtidsrettede 2-, 3 og 4 roms leiligheter. Flotte sol- og utsiktsforhold! (5 solgt og 16 reservert)

Nordre Lønvarden, 5302 Strusshamn

Ant etasjer
5
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)

Ferdigstillelse

Forventet vår 2023

Fremdrift

- Forventet oppstart høsten 2021

Fasiliteter

 • Balansert ventilasjon
 • Heis
 • Takterrasse
 • Gjesteparkering
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Balkong/terrasse
 • Kabel-TV
 • Bredbåndstilknytning
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Sentralt

Visning

Visning etter avtale

Nordre Lønvarden, 5302 Strusshamn

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Velkommen hjem til Lønvardstoppen!

DET ER MULIGHET FOR PRIVAT TOMTEVISNING ETTER AVTALE, RING 909 72 517.

Det er svært hyggelig å kunne presenterer 1 byggetrinn LønvardsToppen Felt BBB1. Her starter vi med å bygge 34 leiligheter i ulik størrelse. Disse leilighetene har en unik beliggenhet øverst på Lønvarden, opp på toppen fra Strusshamn. Her vil du få fantastiske sol- og utsiktsforhold fra Sotrabroen i sør til Ågotnes i vest der du kan betrakte solnedgangen i det fjerne gå ned i havet.

En investering i livsgleder og fritid!
Valg av bolig er en av de viktigste avgjørelsene du gjør i livet. Og en av de største investeringene, både når det gjelder økonomi og livsglede. Et hjem er der livene våre møtes – hvor vi skaper minner sammen!
Er du i en endring i live ditt, kanskje du ønsker å forlate den store eneboligen eller rekkehuset ditt til fordel for en lettstelt leilighet? Kanskje du ønsker å bo mindre? Bo større? Bo sammen? - Få ett enklere liv i LønvardsToppen, her er alt lagt til rette for at du kan bruke tiden på akkurat det du ønsker!
Den som har hatt en eldre bolig, vet hva vedlikehold og oppussing krever av tid, krefter, penger og ergrelser. Velger du nytt, kan du se fram til mange år med tilnærmet null vedlikehold. På LønvardsToppen er alt splitter nytt, og bygget etter de siste TEK 17-kravene. Det betyr moderne, miljøvennlig løsninger, god isolasjon av både lyd og varme, og energieffektiv oppvarming.
LønvardsToppen selges til fastpris, slik at du slipper elleville budrunder. Investerer du i en helt ny bolig, betaler du også langt mindre omkostninger en ved kjøp av brukt bolig – det kan være over hundre tusen kroner å spare. På den siden er det en hyggelig investering å kjøpe nytt. Og da har vi enda ikke nevnt verdien i en enkel, stress-fri hverdag.


Dette er første byggetrinn av totalt 135 enheter i planen for Lønvarden felt DF12 og DF 13. Vi skal bygge flotte boliger fordelt på leiligheter, rekkehus og tomannsboliger. Du og dine vil bo luftig trygt og moderne.

På LønvardsToppen ligger leilighetene på ett høydedrag over annen bebyggelse i området, det ligger høyt og fritt med flotte utsikts- og solforhold! På de øverste leilighetene vil en få utsikt utover Sotrabroen, Sotra, Ågotnes, Krokåsdalen og nordover på Askøy så langt øye kan se.
Det er få eiendommer som kan kategoriseres som både sentralt og idyllisk. Noen perler finnes, LønvardsToppen mener vi er en av disse. Ett ypperlig alternativ for deg som ønsker å bo lettvint og behagelig på ett sentralt og idyllisk sted. Her vil du og dine nyte livet i moderne boliger med framtidsrettede løsninger i lune og trygge omgivelser. Ditt nye nabolag tilbyr en rolig og komfortabel hverdag med mulighetene like utenfor døren. Naturen venter like utenfor inngangsdøren med flotte turområder, fuglekvitter og stillhet i ett rolig område. Det nye sameiet på Lønvardstoppen ligger fantastisk til, omkranset av skog, fjell og hav, samtidig så sentralt.

Nærområdet!

Nærområdet byr på flere lokale sentre med dagligvarehandel og butikker, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg og ett rikt kulturliv i Sjoddien i Strusshamn. Med fin gangavstand til alle disse fasilitetene på trygge gangveier.
Boligene på Lønvarden vil gi deg muligheten til å nyte det beste fra det flotte landskapet på Askøy, samtidig er Bergen sentrum ikke er mer enn 15 minutter unna med offentlig transport eller bil. Fra Kleppestø sentrum tar båten beinveien deg rett til Bergen sentrum på 15 minutter. Dette er området for deg som er på jakt etter en komfortabel livsstil med nærhet til frisk luft og vestlandsk natur.

Alt er lagt til rette for høy trivsel både utendørs og inne i de flotte leilighetene. Innendørs parkering følger med hver leilighet, i tillegg til en sportsbod. Alle leiligheter har tilkomst med heis og er universelt utformet. Du kan gå tørrskodd helt fram til inngangsdøren din til ditt nye hjem.

Flotte kvaliteter!

Vi har valgt å gi prosjektet flotte kvaliteter! Ingenting er overlatt til tilfeldighetene, Interiøret er moderne, stilrent og fylt av gjennomtenkte løsninger og materialer av god kvalitet. Leilighetene fra 87 kvm og oppover har 2 bad, eller gjestetoalett i tillegg til hovedbad. Det leveres ett tiltalende, godt utstyrt kjøkken fra vår kjøkkenleverandør med hvitevarer fra Siemens. Her har du som kunde muligheten til å påvirke kjøkkenet, slik at det blir ett preg som passer nettopp deg.
Leilighetene har størrelse fra 58 kvm til 117 kvm og kommer som 2-, 3 og 4 roms leiligheter.

Vi har valgt gode kvaliteter for deg:

•Godt utstyrt kvalitetskjøkken
•Intregrert hvitevarepakke fra Siemens
•1-stavs parkett
•Bademorsinnredning fra viking bad
•LED belysning
•Store terrasser og balkonger
•Vannbåren varme fra NIBE eller tilsvarende
•Heis
•Garasjeplass klargjort for el-bil ladepunkt

Underetasjen

I underetasjen er det parkeringskjeller, her er det avsatt til biloppstillingsplasser og teknisk rom. Her fra går det heis og trapper til alle etasjene. Vi har plassert sportsboder i 1 etasje sammen med felles redskapsbod for sameiet og sykkelparkering.

Lyse oppholdsrom

Store vindusflater og effektiv plassutnyttelse sikrer lyse og trivelige oppholdsrom. Fra stuen er det utgang til egen balkong. Stor takhøyde som løfter rommet og gir en luftig følelse med store vindusflater i stuen.

Kjøkken:
Vår valgte kjøkkenleverandør leverer ett tiltalende, godt utstyrt kjøkken med 3 alternative farger å velge mellom på fronter som standard etter hvilken leilighet en velger. Valgfri laminat benkeplate innenfor standard sortiment. Integrerte hvitevarer med kjøl/frys, oppvaskmaskin, stekeovn og Induskjonstopp. Ventilator leveres med kjøkken.

Bad:
Baderommene vil bli fliselagt med flotte storformat fliser 30x60 eller 60x60 på vegg og på gulv 30x30 eller 60x60, vegghengt toalett, herdet glass dusjdører og flotte baderomsmøbler som passer til stilen ellers på badet med heldekkende servant, blandebatteri, speil med innfelt lysarmatur.

Overflater:
Gulvene i alle oppholdsrom leveres det 1-stavs eikeparkett som standard. Vegger og himling males – valg mellom 3 ulike farger på vegg inngår som standard. Fliser i entre enten 30x60 format eller 60x60 fliser etter hvilken leilighet man velger. Fine skyvedørsgarderober i entre i 4 og 5 etasje.

Oppvarming:
Oppvarming vil bli vannbåren varme med radiator i stue/kjøkken i 1-, 2 og 3 etg. og vil bli plassert sentralt i leiligheten, vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken i 4 og 5 etasje. Elektrisk gulvvarme i entre og bad i alle leilighetene, eventuelt vannbåren varme tilknyttet varmesentral i leiligheten. Dette gir en god og behagelig varme til leiligheten. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Elektrisk:
I boligene leveres det LED spotter som standard i bad og entre i alle leilighetene. I 4 og 5 etasje leveres LED spotter i stue og kjøkken i tillegg som standard løsning. Mulighet for tilvalg hos elektriker. Alle nødvendige stikkontakter for Induskjonstopp, stekeovn, kjøleskap, oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel. Installasjon av el. punkter i henhold til TEK17 som standard. Utvendig monteres det LED-Belysning på alle innganger og balkonger. Fremlegg til el- lader på alle parkeringsplasser i garasjen.

Dører:
Innvendige dører leveres hvite glatte uten profil.

Listverk:
Det leveres rettkantede hvite glatte gulv- og dørlister med synlige stifter. Taklister levers ikke. Listefri overgang mellom vegg og tak i alle rom.

Uteareal:
Ferdig opparbeidede fellesareal. Avfall gjennom nedsenkede bosscontainere plasseres ved gjesteparkeringen. Uteområdet opparbeides med grøntanlegg, ganglys og stemningslys, trygge lekeplasser, gjesteparkering, sykkelparkering, sportsboder, fremtidig ballbinge videre innover i feltet som opparbeides ved neste byggetrinn i feltet. Trygge gangveier for myke trafikanter. Ellers nærhet til naturen i området.

Diverse:
Alle leilighetene blir installert med kabel-tv og bredbånd via fibernett. Det blir tegnet abonnement med Telenor Norge AS for internett og innholdstjenester. Automatisk brannsikring med sprinkelanlegg og calling anlegg mellom felles gatedør og leilighet.

Garasjeanlegg / Heis
1 stk. parkeringsplass pr. bolig medfølger i garasjeanlegg, med fremlegg til el-punkt for el- biler. Utvendig gjesteparkering og sykkelparkering. I felles areal i 1 etg. over parkeringskjeller er det tilknyttet 1 stk. bodplass pr. boenhet.
Det monteres heis fra garasjeanlegg med direkte tilkomst til hver etasje. Så her kan beboere gå tørrskodd fra parkeringskjeller og fram til boligen sin.

Adkomst
Fra Bergen følger du Rv 555 til Askøyveien og videre over Askøybroen, derfra kjører du igjennom Stongafjellstunellen. Ved rundkjøringen tar du av til 2 avkjørselen til strusshamnsvegen og videre til neste neste rundkjøring tar du av på Follese vegen. Du tar så av på første vei til høyre og følger veien opp til Lønvarden ca.1,5 km. På toppen av bakken svinger du av til høyre og kjører 100 meter fram mot høydebassenget. – Du er da ankommet LønvardsToppen. du er framme ved tomten på venstre side av høydebassenget.

Felleskostnader inkluderer

Utenomhus arealet i gårdsrommet skal være felles for alle leiligheter i felt BBB1. Eierseksjonsameiet skal sørge for drift og vedlikehold av utenomhus arealene. Det vil bli utarbeidet egne vedtekter vedr. drift og vedlikehold av byggets felles areal. Hva inkluderer vanligvis i felleskostnadene: Felles byggforsikring serviceavtaler for heis, sprinkler, garasjeporter o.l TV og bredbånd annet vedlikehold av bygget og fellesarealet

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4627
Gårdsnr: 9
Bruksnr: 464

Lene E. Vikøyr

Salgs- og Markedsansvarlig

Telefon
909 72 517
Mobil
909 72 517

Beathe Johannesen

Finansiering

Firma
Nordea
Mobil
951 06 994

Svein Engelsen

Utbygger

Firma
Boetablering AS
Mobil
934 68 405

Visning

Visning etter avtale

Nordre Lønvarden, 5302 Strusshamn

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 172881151
Sist endret 14. jun. 2021 15:18
Referanse XLene E. VikøyrX

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.