En av Norges største boligutviklere

Elisabeth Evensen Duus

Salgsansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

JM Norge

Utbygger
Flere boliger på jm.no
Utløpt

Myrvoll stasjon - 4-roms leilighet med vestvendt balkong. Innflyttingsklar

Trelastveien 10C, 1415 Oppegård

Pris 4 690 000 kr
Omkostninger
14 676 kr
Totalpris
4 704 676 kr
Felleskost/mnd.
3 768 kr
Primærrom
82 m²
Bruksareal
86 m²
Soverom
3
Rom
4
Etasje
3.
Ant etasjer
4
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Energimerking
A
Utendørsareal
Vestvendt balkong (delvis innglasset) på 10 m2

Ferdigstillelse

Innflyttingsklar

Fasiliteter

 • Balansert ventilasjon
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Turterreng

Visning

Visning i leiligheten.

Ta kontakt for privatvisning

Beskrivelse av leiligheten og prosjektet

Leilighet 9B-H0303 er en gjennomgående 4-roms leilighet med vestvendt balkong. Leiligheten består av av entre, bad/wc, wc, stue med åpen kjøkkenløsning, 3 soverom, bod

• Effektiv 4-roms leilighet
• Vestvendt balkong på 10 m2. Delvis innglasset
• Kjøkken med integrerte hvitevarer og ovn i høyskap
• Eget wc i tilknytning til entre
• Stort bad med veggmonterte skap og arbeidsbenk med plass til vask/tørk
• Skyvedørsgarderobe på hovedsoverom og garderobeskap på soverom 2 og 3
• Downlights i entre og bad
• 2 innvendige boder som gir godt med lagringsplass
• Sportsbod i kjeller

Kjøkken leveres fra Marbodal med integrerte hvitevarer fra Siemens.

DIGITALE VISNINGER:

Se video fra 4-roms visningsleilighet i Trelastveien 12A: https://www.youtube.com/watch?v=-nWjRK_zzyI

Se 360 graders visning fra 3(4)-roms visningsleilighet: https://cdn.pixerymedia.com/panorama/JM_NO/PhotoPano/Bjarne_Haugens_gate_9/
(fra 3(4)-roms i vårt prosjekt på Lørenskog)

Mer informasjon om leiligheten og prosjektet kan du enten få på prosjektets hjemmeside - https://www.jm.no/viken-fylke/nordre-follo-kommune/myrvoll/ eller på besøk i vår visningsleilighet. Se egne visningsstider i annonsen.

FAKTA OM MYRVOLL STASJON:

 • Kort avstand til tog og buss, du slipper å kjøre bil til toget.
 • Myrvoll Torg med Kiwi, frisør, hudpleie, interiørbutikk og Baker Nordby
 • Moderne boliger med gjennomtenkte planløsninger
 • Kjøkken med integrerte hvitevarer
 • Miljøvennlige boliger med lavt energiforbruk
 • Gode uteplasser
 • Fine naturområder
 • Trygt oppvekstmiljø med to barnehager på området
 • Kort vei til skole
 • Bredt aktivitetstilbud i nærmiljøet

Garasje

Det er mulig å kjøpe p-plass i underjordisk garasjeanlegg. Pris kr 250.000,-.

Beliggenhet

På Myrvoll skal vi bygge ca. 480 leiligheter fra ca. 45-125 kvm og ca. 155 rekkehus fra ca. 120-160 kvm. Boligene vil danne et helt nytt nabolag i idylliske omgivelser i Oppegård kommune. Både utvendig og innvendig vil du oppleve en gjennomgående høy bokvalitet, både i form av gode uteplasser og smarte planløsninger.

På Myrvoll stasjon er det godt å komme hjem. Hverdagen preges av tid sammen med de du bryr deg om, enten det er du og kjæresten som tar en kveldstur etter middag, eller hele familien som går på kafe sammen lørdag formiddag. Skogen bugner av blåbær og sopp om høsten og deilige badevann ligger bare en kort sykkeltur unna.

På Myrvoll torg, som er områdets sosiale hjerte, gjør du daglige innkjøp og slår av en prat med naboene. Her er det kort vei til flotte turområder, Oppegård golfbane, The Well, Ingierkollen Slalåmsenter og fine badestrender. Å bo slik, ca. 20 minutter fra Oslo, er rett og slett luksus.

Når noe ligger så idyllisk til i naturen som Myrvoll Stasjon, forventes det ikke at man samtidig har tilgang på et sosialt nettverk, butikker og kafeliv. Her skiller Myrvoll Stasjon seg ut med et nærmiljø som innbyr til en urban livsstil. Takket være torget i hjertet av boligområdet, har naboene en naturlig arena å møtes.

Oppegård kommune er en sykkelkommune hvor gode sykkelstier er en selvfølge. Det tar 10 - 12 minutter å sykle til Kolbotn sentrum, og på 40 minutter er du på Ingierstrand for et kveldsbad på lyse sommerkvelder. Bilen kan du la stå hjemme. Barn trives godt med friheten de har på egen sykkel, og her kan du som forelder stole på at de ferdes trygt.
På ti minutter sykler du til Gjersjøen og badeplassen Eister, og Østre Greverud er et stort idrettsanlegg med tribune og kafe. For å komme hit fra Myrvoll Stasjon, trenger du ikke å ferdes på trafikkerte veier, ettersom det går fine stier gjennom skogen og Oppegård golfbane.

På vinterstid lokker Ingierkollen slalåmsenter med to bakker, eller du kan stå på skøyter på Kolbotnvannet. Østmarkas nettverk av lysløyper ligger like ved, og kan brukes til langrenn om vinteren og sykling om sommeren. Det er med andre ord bare dørstokkmila som begrenser deg, ettersom hele familiens aktivitetsbehov dekkes i en radius på to kilometer.

Innhold i en JM-bolig

Når vi bygger boliger gjør vi det med omsorg. Vi er bevisste på å ha den samme gjennomtenkte detaljfølelsen i alt vi gjør. Alle våre innredningsdetaljer er velkomponerte og gir deg et enhetlig og smakfullt hjem i mange år fremover.


KJØKKEN

I et moderne hjem er kjøkkenet noe mer enn bare et sted der man lager mat. Kjøkkenet er også en sosial sone, der vi gjør alt fra å lage gode måltider med venner, til å gjøre lekser med barna.

Ettersom vi bruker kjøkkenet til så mye, setter vi også høye krav til hvordan det skal se ut og fungere. Det skal være så lekkert at vi mer enn gjerne har åpen løsning mot stuen, men det skal også være praktisk og lettstelt, med smarte funksjoner og gjennomtenkte detaljer.

Når du lager mat i et JM-kjøkken, merker du raskt hvor smidig de ulike elementene flyter sammen og får kjøkkenet til å fungere. Uttak for strøm til blender, toastmaskin og lignende, finner du lett tilgjengelig. I benkeskapene får du dempede uttrekksskuffer som hjelper deg å få et godt overblikk over hva du har.

I JM er vi veldig opptatt av god kvalitet og å drive et godt og langsiktig miljøarbeid. Vi har derfor valgt Marbodal som kjøkkenleverandør, basert på JMs spesifikasjoner og krav til et effektivt, pent og varig kjøkken. Marbodal leverer kjøkken av god kvalitet og med flott design. I tillegg er Marbodal-kjøkken Svanemerket.

Hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøle- og fryseskap er inkludert i grunnpakken. Vi er opptatt av kvalitet, derfor bruker vi Siemens hvitevarer. Vi tar miljøet på alvor og leverer kun hvitevarer som har energimerking klasse A+ eller bedre.

BADEROMMET

I et bad fra JM slipper du å velge mellom effektivitet og avkobling – her får du begge deler. Baderommet er vel tilpasset uansett boligstørrelse. Flisbelagte vegger i baderommet er elegant og praktisk. I servantskapet er det god plass til parfyme, tannbørster, barbersaker, toalettpapir og lignende. Øvre skuff er rominndelt med plass til småtingene, håndklærne får plass i den nederste skuffen.

Praktisk dusjhjørne med vegger til å slå inn når dusjen ikke er i bruk.

OPPBEVARING:

Våre boliger er forberedt for moderne mennesker, og vi har derfor valgt å satse på effektive oppbevaringsløsninger og smart utnyttelse av plassen. Det er satt av plass til bod og oppbevaring av ting som du ikke behøver tilgang til hver dag. I boligen har du normalt garderobe på soverom. Til en del av garderobene finnes smarte innredninger som hjelper deg å holde orden i sakene. Den fleksible innredningen kan du komplettere med ulike oppbevaringsløsninger, alt etter dine behov.

Og ikke glem at sportsbod i underetasjen medfølger til alle leiligheter.

Boligen er Svanemerket

Som en av Nordens største boligutviklere tar vi nå enda et skritt mot mer bærekraftige boliger. JM er stolte over å være den eneste boligutvikleren som svanemerker alle sine nye boliger. Det er bra for miljøet, og for deg som kjøper bolig av oss får svanemerkede boliger.

Fordeler med miljømerket bolig:
. Er godt isolert og trenger lite energi
. Gjør at du bidrar til å redusere den globale klima- og miljøbelastningen
. Gir deg godt inneklima med miljødokumenterte materialer og god ventilasjon
. Sikrer deg en seriøs boligleverandør

Kjøp av leilighet

For å kjøpe leilighet i Myrvoll Stasjon er fremgangsmåten å sende inn et signert kjøpetilbud sammen med ID og bekreftelse fra bank. Salget foregår iht. prinsippet om "førstemann til mølla" til faste priser.

Se link til hjemmeside: https://www.jm.no/myrvoll-stasjon

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3020
Gårdsnr: 241
Bruksnr: 86

Trelastveien 10C, 1415 Oppegård

En av Norges største boligutviklere

Elisabeth Evensen Duus

Salgsansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

JM Norge

Utbygger
Flere boliger på jm.no

Visning

Visning i leiligheten.

Ta kontakt for privatvisning

Annonseinformasjon

FINN-kode 167849030
Sist endret 12. jun. 2020 11:32
Referanse Leiligheter Myrvoll Stasjon 9B-H0303

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.