4 stk. moderne og innholdsrike eneboliger med flott beliggenhet på toppen av Leidlandshagen.

Øvre Leidlandshagen, 4374 Egersund

Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)

Fasiliteter

  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • Peis/ildsted
  • Balkong/terrasse
  • Bredbåndstilknytning
  • Turterreng
  • Utsikt

Visning

Ved ønske om visning eller spørsmål kan utbygger kontaktes: - Norrøn Bolig AS: Tor Inge Larsen, tlf. 907 72 650 Mail: tor.inge@norron.no - Eger Bygg AS: Tlf. 404 08 160 Mail: terje@egerbygg.no - Blink Hus / Bjerkreim Trelast: Rune Gåsland, tlf. 950 45 145 Mail: rune@bjerkreim-trelast.no

Øvre Leidlandshagen, 4374 Egersund

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Om Prosjektet

Øvre Leidlandshagen ligger idyllisk plassert på Eigerøy rett utenfor Egersund. Med gåavstand til skole, barnehager og idrettsanlegg, er dette en attraktiv plass å bo. Like i nærheten finner du også populære badevann og flotte turområder å utforske. Egersund sentrum er bare fem minutter unna med bil, og herfra er det gode tog- og bussforbindelser.

Boligene har en praktisk carport ved inngang samt direkte inngang fra garasje slik at man kan gå tørrskodd inn og ut av boligen. Når en kommer opp trappen til andre etasje, åpner det seg opp et areal med store vinduer fra gulv til tak som gir en flott luftig følelse. Hovedfunksjonene ligger i denne etasjen og her finner man store gode sosiale soner, både innendørs og utendørs. I underetasjen er det tegnet inn store gode boder, et praktisk vaskerom, bad og tre gode soverom med tilhørende TV-stue eller for eksempel hjemmekontor/hobbyrom. Soveromsavdelingen med bad i første etasje er tilbaketrukket fra oppholdsrom, men samtidig sentral når trappen ligger i midten.

LEVERANSE*:
- Oppvarming via vedovn i stue samt varmekabler på begge bad og bi-inngang/vaskerom.
- Gips på vegger og tak med listefrie overganger.
- Kjøkken leveres av Egersund Kjøkkensenter ihht. tegninger. Hvitevarer ihht. tegninger/leveransebeskrivelse.
- Flis på gulv vindfang og badene.
- Balansert ventilasjonsanlegg med varme gjenvinning.
- Bygges ihht. TEK17.
*Se vedlagt leveransebeskrivelse og romskjema for utfyllende informasjon. Leveransebeskrivelse for rør, elektro og kjøkken kan fås på forespørsel.

INNHOLD FOR ALLE BOLIGER:
Primærrom:
- Underetasje: Hall, bi-inngang/vaskerom, bad, kjellerstue og tre soverom hvorav ett har avsatt til garderobe.
- 1. etasje: Stue med åpen kjøkkenløsning, gang, bad og soverom.
Sekundærrom:
- Underetasje: Garasje, bod i garasje, garderobe/bod og bod innvendig.

AREAL:
Tomt nr. 1 med bolig: Bra: 229 kvm. P-rom: 176 kvm.
Tomt nr. 2 med bolig: Bra: 229 kvm. P-rom: 176 kvm.
Tomt nr. 3 med bolig: Bra: 230 kvm. P-rom: 177 kvm.
Tomt nr. 4 med bolig: Bra: 229 kvm. P-rom: 176 kvm.

PRISER:
Tomt nr. 1 med bolig kr. 6.190.000,-*
Tomt nr. 2 med bolig kr. 5.890.000,-*
Tomt nr. 3 med bolig kr. 6.190.000,-*
Tomt nr. 4 med bolig kr. 6.090.000,-*
* I tillegg kommer omkostninger. Se pkt. "Omkostninger" i prospektet.

TA KONTAKT FOR Å FÅ TIL SENDT UTBYGGERS SALGS PRESENTASJON.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Avtales i kontrakt.

Garasje/Parkering

Integrert garasje på ca 35 kvm. samt parkering i gårdsrom.

Oppvarming

Vedovn i stue. Varmekabler på begge bad og bi-inngang/vaskerom. Mulighet for å oppgradere til varmepumpe og/eller vannbåren varme mot pristillegg, se leveransebeskrivelse.

Beliggenhet

KORTE AVSTANDER:
Fra Øvre Leidlandshagen er det kort gåavstand til to barnehager, Eigerøy skole og Hålå idrettsanlegg. Det er opparbeidet gang- og sykkelsti fra eneboligene til Hålå, som har flere fotballbaner å boltre seg på. Egersund sentrum er bare fem minutter unna med bil, og herfra er det gode tog- og bussforbindelser videre - enten du skal sørover til Kristiansand eller nordover til Stavanger.

OPPLEV EGERSUND BY:
Egersund er en historisk by med en av Norges best bevarte trehusbebyggelser. Du finner flott arkitektur, koselige caféer og nisjebutikker, innholdsrikt kjøpesenter, spennende restauranter og et yrende fritids- og kulturliv i byen.

FAMILIEIDYLL:
Det er lett å være aktiv i Øvre Leidlandshagen. Omringet av flott natur finnes det utallige turstier og attraksjoner å utforske rett utenfor døren. Skadbergsanden, som er den største sandstranden langs Dalanekysten, er en kort kjøretur unna. Videre ut på Eigerøy kan du besøke historierike Eigerøy fyr, som var Norges første tårn bygget i støpejern. Her finnes det også flere krigsminner i området. Boligene er perfekte for deg som ønsker å bo nær naturen - tilpasset en hektisk hverdag. Ta deg en forfriskende dukkert på en av badeplassene, eller kanskje du vil ta deg en fredfull tur i skogen.

Lovanvendelse

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier ihht. bustadoppføringslova § 12.
I tilfeller hvor kjøper er profesjonell ihht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova.

Tomt

I leveransen fra Utbygger inngår grunnarbeidet, dette innbefatter eventuell skoging av tomtene. Utgraving av byggegropen samt nødvendig sprengningsarbeid. Graving av grøfter for vannledninger - kloakk - strøm og telefon frem til tilknytningspunkt i vei.
Bak fylling av grunnmurer samt grusing av gårdsrom og jordlag for grøntanlegg maskin planeres med stedlige jordmasser. Ved skrått terreng avsluttes som hovedregel terrenget med skråninger. Dersom det er nødvendig med murer for å klare å tilpasse terrengforskjeller, leveres steinlødd eller støpt mur. Murer er ikke inkl. i priseksempler og må tilpasses og prises for hver enkelt tomt.

Tomtene skilles ut Eigersund kommune gnr. 7 bnr. 787, dermed er ikke eiendomsgrensene endelig fastsatt eller oppmålt på salgstidspunktet.

Areal pr. tomt er ca.:
Tomt 1: ca. 670 kvm.
Tomt 2: ca. 600 kvm.
Tomt 3: ca. 680 kvm.
Tomt 4: ca. 540 kvm.

Endelig adresse foreligger ikke på salgstidspunktet, men vil bli fastsatt før overtagelse.

Diverse

FORBRUKERINFORMASJON VED INNGIVELSE AV KJØPETILBUD:

Alle kjøpetilbud og relatert kommunikasjon med megler skal foregå skriftlig. Megler har ikke anledning til å formidle opplysninger om kjøpetilbud som ikke er gitt skriftlig. Megler vil likevel gi deg opplysninger og råd underveis i prosessen. Dette behøver ikke gjøres skriftlig.

Gi kun skriftlige kjøpetibud, og sett en tilstrekkelig lang akseptfrist. Uansett bør ikke kjøpetilbudet ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra det inngis.

Kjøpetilbudet skal inngis på DNB Eiendom sitt kjøpetilbudskjema påført din signatur. Samtidig må du legitimere deg. Det kan gjøres ved at du laster opp kopi av legitimasjon eller bruker bankID når du legger inn elektronisk kjøpetilbud på dnbeiendom.no, eller du kan vise legitimasjon direkte/personlig til megler som sørger for kopi. Annen oversendelse, eks. sms eller epost, er forbundet med en viss risiko for at opplysningene kommer på avveie. Dersom dere er to eller flere som skal kjøpe sammen, må samtlige budgivere undertegne kjøpetilbudet og legitimere seg.

Du kan velge mellom følgende når du skal sende kjøpetilbud; levere direkte/personlig til megler eller benytte budknappen til DNB Eiendom som du finner i annonsen på finn.no eller på prosjektets side på dnbeiendom.no. Annen oversendendelse, eks. sms eller epost, er forbundet med en viss risiko for at opplysningene kommer på avveie.

Kjøpetilbud som inngis utenom ordinær arbeidstid kan ikke forventes behandlet før neste ordinære arbeidsdag. Du har selv risikoen for at ditt kjøpetilbud kommer frem til megler. Megler vil straks kjøpetilbudet er mottatt bekrefte dette skriftlig til deg. Får du ikke slik bekreftelse, bør du ringe megler for å sjekke om kjøpetilbudet er mottatt.

Kjøpetilbudet skal fylles ut så nøyaktig som mulig med hensyn på finansiering, finansinstitusjonens kontaktperson samt andel egenkapital. Normalt vil ikke kjøpetilbud med forbehold bli akseptert av selger før forbeholdet er avklart.

Selger vil gi sin aksept av kjøpetilbud skriftlig til megler, som så videreformidler aksepten til den som får aksept. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere et hvert kjøpetilbud.

I følge forskrift om eiendomsmegling § 6-4 vil kopi av budjournalen bli oversendt kjøper og selger etter aksept. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør kjøpetilbudet fremmes gjennom fullmektig.
Andre som har levert inn kjøpetilbud på samme bolig kan få utlevert anonymisert budjournal.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1101
Gårdsnr: 7
Bruksnr: 787

Visning

Ved ønske om visning eller spørsmål kan utbygger kontaktes: - Norrøn Bolig AS: Tor Inge Larsen, tlf. 907 72 650 Mail: tor.inge@norron.no - Eger Bygg AS: Tlf. 404 08 160 Mail: terje@egerbygg.no - Blink Hus / Bjerkreim Trelast: Rune Gåsland, tlf. 950 45 145 Mail: rune@bjerkreim-trelast.no

Øvre Leidlandshagen, 4374 Egersund

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 165943023
Sist endret 12. jun. 2021 03:56
Referanse 719195070

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.