Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde Galleribilde

Hus 1 inflyttingsklart til skolestart - Nye eneboliger med 4 soverom, carport og solrik takterrasse i fredelig blindgate

Skeisbotnen, 5217 Hagavik

Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)

Fasiliteter

  • Balkong/terrasse
  • Peis/ildsted
  • Kabel-TV
  • Sentralt
  • Garasje/P-plass
  • Turterreng
  • Utsikt
  • Bredbåndstilknytning
  • Takterrasse
  • Lademulighet

Visning

Ta kontakt med megler på 90 63 72 70 om du ønsker gjennomgang på tomten

Skeisbotnen, 5217 Hagavik

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Kort fortalt

- Prosjekterte eneboliger
- Hus 1 er innflyttingsklart til skolestart 2021
- Alle hus i bakerste rekke er solgt
- Ingen forskuddsbetaling
- 4 soverom
- Solrike takterrasser
- Parkering i carport
- Fredelig og barnevennlig blindgate
- Kort og trygg skolevei

Oppdragsansvarlig

Vikebø & Jørgensen Nybygg AS / Eirik Runningen

Selger/Utbygger

Skeisbotn Utbygging AS

Betegnelse

Gnr. 34 Bnr. 649 i Bjørnafjorden kommune

Eget gårds- og bruksnummer vil tilkomme.

Byggeår

2021

Om prosjektet

Prosjektet i Skeisbotnen vil bestå av 6 eneboliger fordelt på 2 rekker. Prosjektet vil bli bygget med én boligtype i fremste rekke (Hustype A) og én boligtype i bakerste rekke (Hustype B). Disse boligene får alle 4 soverom og 2 bad. Alle boligene har også sørvendte takterrasser med gode solforhold. Hustype A blir 123 kvm og får i tillegg dobbel carport. Hustype B blir 159 kvm og får i tillegg enkel carport.

Prisliste:
Hus 1 (A): Kr 4 950 000,- (4 976 222 inkl. omk.)
Hus 2 (A): Kr 5 550 000,- (5 576 222 inkl. omk.)
Hus 3 (A): Kr 5 850 000,- (5 876 222 inkl. omk.)
Hus 4 (B): Kr 5 590 000,- (Solgt)
Hus 5 (B): Kr 5 690 000,- (Solgt)
Hus 6 (B): Kr 5 980 000,- (Solgt)

Beliggenhet

Boligene har meget god beliggenhet i en attraktiv og fredelig blindgate på Nore Neset. Her nyter du fredelige omgivelser i kombinasjon med kort vei til alt du trenger. Boligene vender mot sør og får sørvestvendte terrasser som skal sørge for gode solforhold med sol til langt på kveld. Alle boligene får hver sin takterrasse for å sikre best mulig solforhold og utsikt. På ene siden av terrassene settes det opp bod som både gir praktisk oppbevaringsplass til grill og puter, samtidig som det skjermer for innsyn slik at alle kan sitte usjenert på terrassen sin.

Nore Neset er et av de mest populære områdene blant barnefamilier i Os, og det med god grunn. Her rolige og trygge omgivelser, samtidig som det er kort vei til alt du kan ønske deg av fasiliteter, skoler, idrettsanlegg og fine turområder. Fra eiendommen er det rundt 6 km til Osøyro, 25 km til Flesland og rundt 30 km til Bergen sentrum. Boligene ligger bare noen minutters kjøring til tunellutløpet på ny E39 til Bergen. Når den står ferdig i 2022 vil eiendommen få enda kortere vei til Flesland og Bergen sentrum.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Boligen får kort og trygg gangvei til både barneskole og ungdomsskole. Fra boligene går du på få minutter til Nore Neste Skule og Nore Neset ungdomsskule via en vei som er sperret med bom for gjennomgangstrafikk. Ungdomsskolen på Nore Neset var nyåpnet høsten 2014 og er regnet som en av landets mest moderne skoler. Skeisbotnen barnehage er kun rundt 2 minutters gange fra eiendommen, i tillegg er det flere barnehager som er lett tilgjengelig. Os videregåande skule og Os gymnas finner du henholdsvis 5,9 og 6,1 km unna.

Det er mange fine turmuligheter i området hvor blant annet Liafjellet er et populært turmål blant store og små. Fra toppen av Liafjellet 259 moh. har du panoramautsikt over store deler av Os. På sommerstid er det kort vei til badestranden i Skeisstøa som er en fin plass på varme sommerdager. Friluftsområdet i Ervikane som er et av de fineste friluftsområdene i Bergensregionen er også lett tilgjengelig. Om du har båt i området er skjærgården rundt Skeisosen, Strøno og Skorpo nydelig.

Av aktivitetstilbud i området har man det meste ved skolene på Nore Neset. Her er det både ballbinge og kunstgressbane i tillegg til idrettshallen i aktivitetshuset. I aktivitetshuset er det i tillegg klatrevegg.

Det er kort vei til det meste av fasiliteter og servicetilbud. Hagavik Hjemmebakeri med nydelige bakervarer og de mest nødvendige dagligvarer ligger kun 1,5 km fra boligen. Om man skal på større handletur har du den nyåpnede Spar Nore Neset 2,8 km unna, Kiwi Moberg 4,3 km unna og Meny Industrivevegen rundt 5,3 km unna. I tillegg har du Amfi Os med over 40 butikker 6,3 km i fra. Her finner man blant annet dagligvarebutikker, klesbutikker, jernvarehandel, sportsbutikker, apotek, frisør og butikker til hus og hjem. Osøyro med flere restauranter, vinmonopol, apotek, frisører og treningssenter med mer er kun 5,8 km unna. Her ligger også det flotte kultursenteret Oseana som tilbyr kulturtilbud for både barn og voksne.

Nærmeste busstopp er rundt 400 meter fra boligen.

Bygninger

Eiendommen vil bli bebygget med 6 eneboliger over 3 etasjer.

Byggemåte

Boligene vil bli oppført med ringmur og gulv i betong. Vegg mot grunn i betong. Øvrige bærende konstruksjoner i tre. Yttertak leveres som kompakttak med asfaltpapp.

For mer informasjon, se vedlagt leveransebeskrivelse.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 111 kvm, Bruksareal: 123 kvm

Hus 1-3 (A):
Totalt: BRA: 123 kvm / p-rom: 111 kvm / s-rom: 12 kvm

Underetasje: BRA: 37 kvm / p-rom: 30 kvm / s-rom: 7 kvm
Førsteetasje: BRA: 35 kvm / p-rom: 35 kvm / s-rom: 0 kvm
Andreetasje: BRA: 51 kvm / p-rom: 46 kvm / s-rom: 5 kvm

For nøyaktig areal, se vedlagte tegninger.

Innhold

Hustype A:
Boligen går over tre etasjer hvor du kommer inn i førsteetasje, I førsteetasje finner du entré, bad og 2 soverom. I underetasjen er det 2 soverom, bad og bod. I andreetasje er det stue med åpen kjøkkenløsning. I tillegg er det 2 utvendige boder. 1 på terrassen og 1 i underetasjen.

Alle rom utenom bodene i underetasjen inngår i p-rom.

Standard

Boligene bygges etter TEK17 og leveres med moderne overflater og kvaliteter. På gulvet i de fleste rom leveres det eikeparkett og fliser. Veggene blir slette malte vegger med listefri utførelse til tak og rundt vindu.

Hustype A:
Entré:
Fra den doble carporten kommer du direkte inn i boligens entré i førsteetasje. Gulvet blir flislagt med varmekabler. Det gir lun velkomst samtidig som vann fra våte sko tørker opp.

Stue med åpen kjøkkenløsning:
Boligen får meget romslig stue med åpen kjøkkenløsning nesten 46 kvm. Her blir det rikelig plass til både salong og spisebord. På gulvet leveres det eikeparkett fra Boen. Kjøkkenet får innredning fra kvalitetsprodusenten Sigdal med integrerte hvitevarer. Tre store vindu gir godt naturlig lys. I front av stuen er det utgang til sørvestvendt balkong på 13 kvm med gode solforhold.

Bad i førsteetasje:
Dette badet blir helfliset med moderne og tidløse fliser. På gulvet leveres det sorte 20x20 cm fliser med varmekabler. På veggene leveres det hvite 20x40 fliser. Badet blir innredet med dusjvegger, vegghengt toalett, servant med 90 cm møblement og speil med lyslist. I tillegg blir det opplegg til vaskemaskin.

Bad underetasje:
Badet blir levert med flislagt gulv med varmekabler. Samme fliser som badet i førsteetasje. På veggene blir det malte gipsplater med våtromssystem. Badet blir innredet med dusjvegger, vegghengt toalett, servant med 90 cm møblement og speil med lyslist.

Soverom:
Boligen får 4 soverom som alle er av god størrelse på henholdsvis 11,3 kvm, 8,2 kvm, 7,4 kvm og 7 kvm. Soverommene er fordelt på de to nederste etasjene. Fra det ene soverommet i underetasjen er det utgangsdør til hagen i front.

Utstyr

- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Utvendig frostfri kran

Møblering

Det leveres 1 stk. garderobeskap av typen Sigdal Combi per sengeplass.

Oppvarming

Det leveres pipe med vedovn i stuen. Varmekabler i gulvet på entré og badene.

Det leveres ikke varmekilder i alle oppholdsrom.

Parkering / Garasje

Hver bolig vil ha parkering til 2 biler. Hustype A får parkering for 2 biler i dobbel carport.

Adkomst

Det vil bli skiltet med PrivatMegleren-visningsskilt ved annonsert visning.

På finn.no kan du alternativt se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Beskrivelse av tomt/hage

Eiendommen boligene skal oppføres på er 2 661 kvm. Eiendommen vil bli pent opparbeidet med asfalterte kjøreveien og gårdsplasser. Boligene får også en felles lekeplass som blir levert med lekeapparater. I front av boligene blir det levert plen iht. situasjonskartet.

Hver bolig vil få egen tomt iht. vedlagt kart med tomteoversikt. Resten av eiendommen med vei og lekeplass vil bli felles for de 6 eiendommene. Dette vil bli organisert som et realsameie med ideell andel 1/6-del hver.

Tomtgrenser og tomtestørrelser er omtrentlig angitt og vil bli endelig oppmålt av kommunen ved fradeling av tomten. Avvik kan derfor forekomme.

Hus 1: 229 kvm
Hus 2: 237 kvm
Hus 3: 324 kvm

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Registrering av grunn, tinglyst 18.12.2014.

I tillegg kan selger tinglyse seksjoneringsbegjæring, bestemmelser vedrørende sameie, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene.

Vei / Vann / Avløp

Privat stikkvei felles for de 6 boligene til offentlig vei. Felles forpliktelser.

Eiendommen vil bli tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest. I særlige tilfeller kan selger kreve og kjøper ikke nekte å gjennomføre overtagelse mot midlertidig brukstillatelse. Herunder f.eks. dersom utenomhus ikke lar seg ferdigstille pga. tele i bakken, at kommunen krever at alle bygg er ferdige før ferdigstillelse gis, og lignende I slike tilfeller har kjøpere krav på å holde tilbake en forholdsmessig del av vederlaget til sikkerhet for at ferdigattest gis. Alternativt kan selger stille § 47 garanti til sikkerhet for dette forholdet. Overtagelse mot midlertidig brukstillatelse medfører at man har overtatt og følgelig ikke har krav på dagmulkt etter overtagelse.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistret bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til bolig m.m. I henhold til kommuneplanens arealdel er eiendommen avsatt til fremtidig boligområde.

For mer informasjon, se vedlagt planinformasjon og plankart.

Faste, løpende kostnader

Det må påregnes årlig utgifter til kommunale avgifter, eventuelle fellesutgifter til drift og vedlikehold av felles vei og eiendom, strøm og bygningsforsikring.

Kommunale avgifter Kr. 15 015 pr. år
Inkluderer vann, avløp og feiing basert på kommunen sine gebyrer for denne typen bolig i 2019. Avvik må påregnes.

Renovasjon, minimum kr 1 914,- per år. Tømmer du bosset som en gjennomsnittskunde, hver 14. dag, er gebyret kr 2 374,- per år.

Oppgjør

Det betales ingen forskudd i dette prosjektet.

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Selger plikter å stille garanti overfor kjøper i henhold til bestemmelsene i buofl. § 12. Garanti etter buofl. § 12 skal stilles umiddelbart etter selgers aksept av kjøpers bud. Hvis selger har tatt forbehold om enten a) åpning av byggelån, b) salg av et bestemt antall boliger eller c) igangsettingstillatelse, skal garanti stilles straks etter at forbehold er oppfylt og under enhver omstendighet innen byggearbeidene starter.

Før innbetalingen til klientkonto forutsettes det at selger har stilt § 12 garanti. Beløpet vil stå på meglers klientkonto inntil overtagelse og overskjøting har funnet sted.

Sikkerhetsstillelse etter Bustadoppføringslova § 47, tredje ledd, vil i utgangspunktet ikke gis ved innbetaling til meglers klientkonto. Dersom selger stiller § 47 garanti vil delinnbetalinger gå over til å være selgers midler fra tidspunktet for garantistillelse og beløpet kan utbetales til selger.

Oppgjøret gjennomføres av Vestoppgjør AS, org. nr. 920 376 355.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Offentlige tillatelser:
- Det er gitt igangsettelsestillatelse, datert 16.09.2020.

Begrensninger i endrings- og tilleggsarbeider:
- Det kan ikke kreves utført endrings- eller tilleggsarbeid utover 15 % av kontraktssummen.

Videresalg før ferdigstillelse:
- Kontrakten kan videreselges av kjøper før ferdigstillelse mot et vederlag til selger kr. 50 000,-.

Dokumentavgiftsgrunnlag:
- Dokumentavgift til staten blir beregnet ut fra tomteverdi.

Avbestilling
- Kjøpers rett til avbestilling av kontrakten følger Bustadoppføringsloven § 52 - 54

Annet:
- Spesifiserte produkter eller løsninger på bygg eller utomhus beskrevet i denne leveransebeskrivelsen kan bli endret av utbygger under byggeprosessen. Slike endringer skal ikke medføre verdiforringelse av eiendommen eller innebære en vesentlig endring av boligens funksjon og standard. Der det er angitt alternative løsninger eller materialbruk foretar utbygger det endelige valg.

- Alle bilder i salgsoppgaven er kun illustrasjonsbilder. Boligens leveres grunnet og malt med 1 mellomstrøk, umøblert og uten utendørs beplanting. Det opplyses om at 3D og 2D-tegninger er illustrasjoner og at så vel uteareal som innvendig areal kun er illustrert og ikke på noen måte danner grunnlaget for avtalen eller er bindende for selger. For data som danner grunnlaget for avtalen, se leveransebeskrivelse.

- Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte leveransebeskrivelse og bygningstegninger, samt kommunen.

- Salgsoppgaven er basert på utbyggers opplysninger gitt til megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen / prosjektet godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis.

- Dersom der er misforhold mellom beskrivelse av eiendommen og materialleveransen, er det materialleveransen som går foran.

- I nye bygg vil det normalt oppstå svinnriss, sprekker i tapet, maling mv. ved skjøter og sammenføyninger, dels på grunn av uttørking av materialer. Det påpekes spesielt at sprekker i materialoverganger og mellom tak og vegg og i hjørner ikke kan forlanges utbedret, så lenge disse ikke innebærer avvik fra god håndverksmessig standard.

- Med dagens tette boliger og miljøvennlige malingstyper kan det være fare for heksesot inne i boligene. Alle boliger bør derfor ventileres godt den første vinteren/året, og man bør være forsiktig med gassbruk og levende lys innvendig.

- Kjøper er kjent med at utenomhusarbeider, avhengig av årstid, vil kunne bli ferdigstilt etter forbrukerens overtakelse av boligen.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligen vil i sin helhet kunne leies ut til boligformål etter ferdigstillelse.

Planlagt overtagelse

Byggestart for hver bolig etter hvert som de er solgt. Forventet byggetid er 12 måneder etter byggestart, dog senest 15 måneder etter byggestart.

Grunnarbeidet har startet på alle 6 boligene. Hus 1 har fått byggestart og vil stå ferdig til skolestart 2021.

Dersom boligen ferdigstilles tidligere enn estimert, forplikter kjøper seg å overta med 2 måneders varsel fra selger om at boligene ferdigstilles, selv om dette er tidligere enn maksimal byggetid. Dog slik at kjøper likevel ikke er forpliktet til å overta tidligere enn 4 måneder før maksimal byggetid.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Det opplyses videre om at dersom boligen er kjøpt med henblikk på å ikke overta og bebo denne, herunder som et videresalgsobjekt vil videresalget reguleres av bustadoppføringslova. Herunder vil selger måtte oppfylle vilkår i bustadoppføringslova ved evt. videresalg. Konferer megler for ytterligere informasjon.

Dersom kjøper ikke er forbruker selges boligen etter avhendingsloven.

Garantier

Straks etter avtaleinngåelse skal selger stille garanti etter bustadoppføringslovens § 12. Dersom entreprenør ikke stiller garanti rettidig kan forbrukeren gi entreprenøren et skriftlig varsel med en frist på minst ti virkedager til å rette forholdet. Har entreprenøren heller ikke innen denne fristen dokumentert at det er stilt garanti i samsvar med nærværende avsnitt her, har forbrukeren rett til å heve avtalen.

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse må kjøper selv besørge både bygningsforsikring og innboforsikring.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner

Meglers vederlag og utlegg

Fastpris 78 129,- per enhet.
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr 0,-.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4624
Gårdsnr: 34
Bruksnr: 649

Visning

Ta kontakt med megler på 90 63 72 70 om du ønsker gjennomgang på tomten

Skeisbotnen, 5217 Hagavik

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 163421300
Sist endret 9. jul. 2021 03:53
Referanse 194199013

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.