Helt nye leiligheter med svært sentral beliggenhet i "ny" bydel, Bergensmeieriet. 2 nye leiligheter annonsert!

MEIERITAKET - Minde allé 10, 5063 Bergen

Pris fra 6 900 000 kr Pris til 11 000 000 kr
Omkostninger
49 620 – 63 370 kr
Totalpris
6 949 620 – 11 063 370 kr
Areal
111 - 141 m²
Soverom
3 - 4
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)

Fasiliteter

 • Balkong/terrasse
 • Heis
 • Kabel-TV
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Aircondition
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Vaktmester-/vektertjeneste
 • Bredbåndstilknytning
 • Takterrasse
 • Gjesteparkering
 • Lademulighet

Boliger

Boliger
Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris
3 2. 111 m² 111 m² 6 949 620 kr
4 7. 141 m² 145 m² 10 063 370 kr
4 8. 141 m² 145 m² 11 063 370 kr

Visning

Vi ønsker våre kunder velkommen til en trygg visning. Ta gjerne kontakt for å avtale visning.

MEIERITAKET - Minde allé 10, 5063 Bergen

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Adresse

MEIERITAKET - Minde allé 10
5063 Bergen

Matrikkel

Gnr. 15 bnr. 186 i Bergen kommune

Visning

Ta gjerne kontakt for å avtale en privat visning.

Mats Warncke tlf: 99 55 08 13

Christian Andre Larssen: 92 45 17 07

Morten Oterhals tlf: 93 64 10 71

Visningene finner sted i våre visningslokaler i Minde Allé 10.

Ferdigstillelse

Andre kvartal 2022.

Nytt boligområde sentralt i Bergen

Bonava har kjøpt eiendommen der TINE til nå har drevet sin produksjon. TINE har nå flyttet meieriet, og Bonava skal overta tomten og skape et nytt nabolag. I fremtiden kommer Bergensmeieriet til å bli et inkluderende nabolag med helt nye leiligheter, butikker, kaféer, samlingspunkt og aktivitetsområder. To av meieribyggene skal bevares, noe som vil sikre og fremheve det historiske ankeret i den ellers toppmoderne, bilfrie bydelen med underjordisk parkeringskjeller.

Første byggetrinn er prosjektet Meieritaket. Du er alltid velkommen til å ta kontakt dersom du skulle ha noen spørsmål.

Antall rom

Leilighetene har 2-5 rom og er på mellom 36-145 kvm.

Parkering

Det er mulighet for parkering i garasjeanlegg ved kjøp av garasjeplass. 4 og 5-roms leiligheter har anledning til å kjøpe parkeringsplass i garasjeanlegget, det er ellers et begrenset antall parkeringsplasser for øvrige leiligheter. Konferer med selger for nærmere informasjon. Be om prisliste.
Dersom du har bil med piggdekk, må gummimatte kjøpes i tillegg for å unngå unormal slitasje samt opprettholde garanti fra leverandør av parkeringsplattform.

Det vil være mulighet for å bestille ladestasjon knyttet til den enkelte parkeringsplass som tilvalg. Garasjeport får fjernstyring.
Garasjen blir en egen seksjon i sameiet og det vil bli etablert egne vedtekter som regulerer rettigheter og forpliktelser for eierne av garasjeplassene. Garasjeanlegget vil bli etablert som et såkalt "multipark-anlegg/systemparkering".

Arealer og innhold

Sameiet Meieritaket vil bestå av 62 leiligheter fordelt over 7. og 8. etasjer. Felles takterrasse i byggets 6. etg. Næringslokaler på gateplan i deler av bygget.

Beliggenhet

Hjemmene her ligger innenfor gangavstand til alt du har bruk for i hverdagen og mer til. På hver side av boområdet vil det komme bybanestopp som går i retning Flesland, sentrum, Haukeland og Fyllingsdalen, og nabolaget er en del av et nytt sentrumsområde på Minde.

Mindemyren skal i nær fremtid utvikles til å bli sin egen lille bydel tett på bykjernen. En faktor som får stor betydning er etableringen av Bybanen. Utviklingen i området skal ta hensyn til eksisterende og verneverdige bygg, men samtidig moderniseres slik at den blir en del av en bærekraftig og langsiktig byutvikling. Her vil det bli tilrettelagt for et rikt sosialt liv i det umiddelbare nærområdet samt et transportnettverk hvor Minde blir et knutepunkt for flere bybanetraséer, buss og sykkelvei. Her skal det tilrettelegges for en enkel og effektiv hverdag med umiddelbar nærhet til det man trenger.

En timinutters by innebærer at har du har tilgang til funksjoner og tjenester du trenger i hverdagen innenfor 10 minutters gangavstand. Funksjoner og tjenester inkluderer blant annet dagligvare, barnehage, arbeidsplasser, kollektivtransport og andre servicetjenester. Dette sørger for at du får en fleksibel og effektiv hverdag med mer fritid.

Servicetilbud

Handel:
Det finnes Rema 1000, Coop Extra og Bunnpris butikk, samt flere restauranter like ved nabolaget. I fremtiden skal hele Mindemyren utvikles, så her vil det komme mange nye og spennende servicetilbud du ønsker og trenger i hverdagen.

Skole og barnehage:
Like ved Bergensmeieriet tilbys det et godt skoletilbud i nærmiljøet. Ca. 15 minutters gange finner du Minde skole og Langhaugen VGS, samt flere barnehager. Like i nærheten finner du også Høyskolen.

Idrett:
I Nærområdet finner du fotballbane, friidrettsbane og tennisbane, samt turnhall ved Sletten. Hvis du liker å trene med vekter eller løpe på tredemølle er det kun 200m til Sats Wergeland.

Turterreng:
Det er mange gode turmuligheter i området. Hva med en joggetur rundt Tveitevannet eller en rolig ettermiddagstur i Leaparken? For de som er glad i å gå på fjellet ligger Løvstakken, Landåsfjellet og trappene opp til Ulriken, det høyeste av Bergens syv fjell, i nærheten.

Transport

Med eksisterende bybanestopp på Wergeland og de fremtidige stoppene Kanalveien og Kristianborg kommer du deg raskt og enkelt til Sentrum, Fyllingsdalen eller mot Flesland. Med bil kommer du ut på Fjøsangerveien, og herfra kommer du deg rundt i distriktet.

Entré

Hvitlasert eik 3-stavs parkett på gulv. Slette, malte vegger av gisps eller betong. Senket gipshimling, sparklet og malt.
Porttelefon med video og fjernåpning av gatedør fra leilighet, og ringeklokke lokalt utenfor leilighet.

Stue og kjøkken

Hvitlasert eik 3-stavs parkett på gulv. Slette, hvitmalte vegger av gips eller betong. Himling i hvitmalt betong eller senket gipshimling.
Kjøkkeninnredning med hvite, slette og matte fronter og laminat benkeplate.
Hvitevarer som medfølger: stekeovn, keramisk platetopp, frittstående oppvaskmaskin og frittstående kombiskap fra Bosch eller tilsvarende leverandør.
1 stk TV- og internettuttak i leiligheter under 80m2. Leiligheter over 80m2 får 2 stk uttak.

Soverom

Hvitlasert eik 3-stavs parkett på gulv. Slette, malte vegger av gips eller betong. Sparklet hvitmalt betong.

Baderom

Grå keramiske fliser på gulv og hvite keramiske fliser på vegg. Senket himling med spotter. Baderomsmøbel i hvit med to skuffer og heldekkende servant. Integrert speil tilpasset møbel / servantstørrelse. Vegghengt toalett.
Det leveres opplegg for vaskemaskin ihht salgstegningene.

Sportsbod

Det leveres 1 stk sportsbod pr leilighet. Leilighet under 50m² får minimum 2,5m² bod. Øvrige leiligheter får minimum 5m² bod. Skillevegger mellom boder vil bli utført som nettingvegger type Troax eller tilsvarende. Det leveres med systemhengelås.

Privat uteplass

For leilighetene som har balkonger og markterrasse leveres tregulv. Rekkverk leveres generelt i galvanisert pulverlakkert stål. Det leveres utelys med stikkontakt på terrasse/balkong.

Fellesfasiliteter

Finn roen med en spennende bok eller ta en kaffe med gode naboer og venner. Takterrassen er oppdelt i soner for ro og hygge. Her finner du pergola, fuglebad, sittegrupper og grønne omgivelser.
Ellers vil nabolaget vil bestå av flere gater, kvartaler, allmenninger og byrom. Her skal vi utforme soner for rekreasjon, bevegelse og fellesskap som lekeplass og flere samlingspunkt. Her handler det om å utnytte områdene best mulig og skape et levende nabolag.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Oppvarming og ventilasjon

All generell oppvarming vil skje via et vannbårent varmesystem med egnet varmekilde. Det leveres gulvvarme på alle baderom. Hver leilighet utstyres med egen energimåler for å kunne lese av og betale for reelt forbruk.

Mer informasjon

I vårt salgsmagasin finner du områdeinformasjon og plantegninger, og i designprogrammet finner du tilvalg, leveransebeskrivelse og nøkkelinformasjon. Brosjyrene får du ved å hendvende deg til salgsteamet.

Fastpris

Se den enkelte enhet for pris.

Oppgjør

Betalingsplan:
10% av vederlaget innbetales etter kontraktsinngåelse, forutsatt buofl §§ 12 og 47 garanti, og etter påkrav fra oppgjørsmegler.
90% av kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for oppgjørsmegler på klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Energimerke

Boligene bygges etter gjeldende energikrav i tekniske forskrift, TEK 17, og vil som minimum tilfredsstille kravene i denne forskrift. Gjennom pågående detaljprosjektering vil det kunne gjøres mindre endringer, slik at boligens endelige energimerking først fastsettes på et senere tidspunkt.

Forsikring

Prosjektet er forsikret av selger frem til overtagelse. Deretter er sameiets bygninger forsikret via fellespolise for sameiet. Seksjonseier tegner egen innboforsikring fra og med overtagelsen.

Kommunale avgifter

Eierseksjoner faktureres 4 ganger i året, hvert kvartal direkte fra kommunen utenom fellesutgiftene. Kommunale avgifter inneholder gebyr for vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt. Beløpet for kommunale avgifter blir fastsatt av kommunen etter ferdigstillelse.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Ja

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Solgt ihht. bustadoppføringsloven

Eiendommen selges ihht bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Kjøpesummen vil ikke overføres før oppgjørsavdelingen har mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse eller nødvendige garantier.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra prosjektets arkitekttegninger. Mindre avvik kan forekomme når boligen er ferdigbygget.

Vei/vann/avløp

Eiendommen blir tilknyttet offentlig avløpsnett og vann via private stikkledninger. Privat tilkomstvei via offentlig vei.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til bolig/kontor/lager og næring. Se reguleringsplan Wergeland sentrum, Arealplan-ID: 63630000, Gnr. 13 bnr. 96 m.fl. med plan-ID: 1201_61160000
Interessenter oppfordres til å sette seg inn i gjeldende reguleringsplan.

Tine-tomten er områderegulert og det pågår detaljregulering. Det vil bli høy bolig- og næringsutnyttelse på tomten. Plassering av bygg og høyder vil bli avklart i detaljregulering. Kjøper må påregne omfattende byggevirksomhet frem til 2028. Denne byggeperioden kan utvides. Utenomhusarealene vil ikke bli komplette og fullstendig opparbeidet, før alle prosjektene er ferdig.

Nord, sør og øst for eiendommen er Wergelandsplanen ferdigregulert. Der vil det komme boligbebyggelse og noe næring. Konf selger for framleggelse og gjennomgang av reguleringsplanen. Planid 1201_61160000 Plan navn Wergland sentrum.

Garantistillelse

Det vil bli stilt lovpålagte garantier etter Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt etter avtaleinngåelse og når forbehold i denne kontrakt er bortfalt, senest før byggearbeidet setter i gang. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 stilles for forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter bekostes ikke av selger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til prosjektselger.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Oppdragsansvarlig

Selger: Bonava Norge AS. orgnr 980 390 020
Oppgjørsmegler: Advokatfirmaet Kyrre ANS, orgnr 985 813 760

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har oppgjørsmegler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom oppgjørsmegler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Oppgjørsmegler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601
Gårdsnr: 15
Bruksnr: 186

Visning

Vi ønsker våre kunder velkommen til en trygg visning. Ta gjerne kontakt for å avtale visning.

MEIERITAKET - Minde allé 10, 5063 Bergen

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 161160402
Sist endret 13. jun. 2021 03:57
Referanse 33199001

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.